ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ” ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΟΥΤΕΣ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ “ΜΠΟΤΟΞΟΥΔΕΣ;” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    epesan exo

    Τα σχόλια οργής κάτω από αυτή την φωτογραφία είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες.

    Όπως θα δείτε στην φωτογραφία ένας ηλικιωμένος σε κεντρικό πεζόδρομο σε μια καρεκλίτσα και δύο χάρτινες κούτες προσπαθεί να πουλήσει κόκκινα αυγά, γύρω του δύο αστυνομικίνες τον έχουν “περικυκλώσει” , χωρίς να είναι γνωστός ο διάλογος, αν και η εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

    imageedit_5_6710892252

    Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και προφανώς υπάρχει εντολή άνωθεν, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κυνηγητό σε ηλικιωμένους που πουλάνε ό,τι μπορούν για να συμπληρώσουν το κατακρεουργημένο εισόδημα τους.

    Την ίδια στιγμή το έγκλημα οργιάζει και η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα περισσότερα θύματα της, είναι ηλικιωμένοι!

    Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα, θες να πουλήσεις κάτι χωρίς άδεια και να μην κινδυνεύσεις με πρόστιμο και σύλληψη; Βάζεις φούμο στο πρόσωπο, και αν βρίσκεται κοντά σου και κανένα πανεπιστήμιο το χρησιμοποιείς για άσυλο!

    58380707_10216410997580292_8471192893887873024_n

    58441119_10216410997020278_8162521754762215424_n

    58383911_10216410989060079_8311176096204718080_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Θανο εχεις μυαλο προβατινας??? Λες να καθονται απο πανω του και να μιλανε για στοιχημα η τους αριθμους του Κινο??

    2. Αλήτες Συριζαίοι , ψεύτες , προδότες , αναδέλφοι αναρχοφασιστες , κομιτατζήδες , ρουφιάνοι , Είσαστε οι «Άθλιοι των Ελλήνων «

    3. να ελέγξουν τον Αχμέτ υποσαχάριο πρεζέμπορα πρόσφυγα τότε θα γίνει ομαδικό rape.

    4. Όλα για το κλικ ε??? Βλέπετε κάποια σύλληψη??? Βλέπετε να τον διώχνουν? Το να του μιλάνε απλά η να ρωτάει κάτι ο άνθρωπος αποκλείεται ε???? Ρε μνημόνια μέχρι να μάθει ο καλαθης να βαράει τρίποντο

      1. ΟΥΣΤ ξεφτιλισμένα πουστράκια ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛΙΑ, κατακάθια ολόκληρου του πλανήτη
        που ξεπουλήσατε την Ελλάδα μπιρ παρά και έχετε το θράσος και μιλάτε ακόμα…..
        Έχετε το θράσος να βαπτίζεται ακραίους και φασίστες όσους υπερασπίζονται την πατρίδα
        και αντιδρούν για την προδοτική συμφωνία που κάνατε….. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!
        Γεμίσατε την Ελλάδα με εγκληματίες-λαθροεισβολείς και τους πληρώνετε κι απο πάνω,
        που την ιδια στιγμή ο Ελληνας λιμοκτονεί.

        Και τους νεκρούς να αναστήσετε κι όλοι μαζί να ενωθείτε, πρέπει να καταλάβετε πως έχετε τελειώσει .

        Οι μάσκες έπεσαν – Σας πήραν χαμπάρι ακόμη και τα βατράχια στους βάλτους !!!!!!!!!!

        ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ε ??????

    5. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ένστολοι και μη το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πατάνε το pin κάθε μήνα.Οι ελεγκτές στα μέσα μαζικής μεταφοράς χρόνια τώρα την πέφτουν σε ελληνίδες γριές και πιτσιρικάδες έλληνες,ενώ σε αλλοδαπούς είναι τουμπεκί.Τα λέω χρόνια μόνο με ματσούκι μπορεί να γίνει δουλειά,να θυμηθούμε τα παλιά

    6. Κατ’αρχήν η μία που φαίνεται με την γραβάτα είναι ακομβίωτη και οι δύο έχουν τα μαλλιά τους κάτω ενώ έπρεπε να τα έχουν δεμένα. Να τους ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος πρώτα και μετά να πάνε να ελέγξουν τον πολίτη-παππού.

    7. Τους αράπηδες που οργιάζουν στην ΑΣΟΕΕ στην Ομονοια και σε όλο το κέντρο της Αθήνας με το παρεμπόριο τα λαθραια τσιγάρα τα νταβατζιλίκια και τα ναρκωτικά, δεν τους πλησιάζουν καν και κάνουν τις πάπιες… Οι μαγκιές και το καθήκον σαν αστυνομικοί εφαρμόζεται μόνο στους εύκολους στόχους τα γεροντάκια. Φοβούνται την πούτσα του αράπη οι άχρηστοι;

    8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ… ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΕΥΡΩΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ.

    9. Το Μακελειό θα πρέπει να δείξει καθαρή φωτογραφία με το πρόσωπο της βαμένης ψευτοξανθιάς. Ισως την αναγνωρίση κάποιος και της δώση κανα δυο γερές κλωτσιές .
      ΈΕΕ μαλακισμένες . Ο ηλικιωμένος θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας σας.

    10. …και τι ήπιες σήμερα? πάλι…Μα …..σε πειράζει!!……. δεν το βλέπεις;

    11. που να δεις στο ηρακλειο που η τουριστικη αστυνομια αντι να ελεγχει τα ξενοδοχεια ελεγχει κατι τετοιουσ ατυχους

      1. Πραγματικά. Τους μεγάλο-ξενοδόχους δεν τους ελέγχουν ( ή κάνουν τα στραβά μάτια) γιατί υπάρχουν συμφέροντα . Τους λαθρομετανάστες δεν τους αγγίζουν μην τυχόν και τους πουν ρατσιστές . Ο μόνος εύκολος στόχος είναι οι ταλαίπωροι ηλικιωμένοι . Είναι σίγουρο πλέον ότι η αστυνομία έχει πάρει εντολές να ‘’εστιάσει’’ στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Tέσσερα πανομοιότυπα περιστατικά σε ένα μήνα! What the fuck?

    12. κατερινα λες μπουρδες τα αλλα αυγα τα ετοιμα τα παιρνεις? απο το μαρκετ τα πηρε ο παππους και κανει μεταπωληση αλλα οι συριζογυφτοι κυνηγουν μονο τους ελληνες τους βρωμυλους τα λαθροπαρασιτα δεν τα πειραζουν καθολου απο εκει να καταλαβεις ποσο ενδιαφερονται για τους ελληνες αυτοι ηδονηζονται οταν κυνηγουν ελληνες θελουν κρεμεσμα στεγνο

    13. Ναι εχει δικιο το κοριτσι , ψωνιζουμε αυγα απο σ/μ εκτος ψυγειου φυσικα η σε λαικες κατω απο μια τεντα , η και απο μαναβικα τωρα τελευταια τα οποια ξερουμε τις κοτες ποιες ειναι η μπογιες( φυσικα δεν ειναι απο κινα ) και εχουν ελεγχθει φυσικα απο τον κρατικο μηχανισμο που πεταει.Οσο για τους νεοελληνες στη φωτο που πουλανε τα κινεζικα αυτοι οκ δεν τρεχει τιποτα .

    14. Βρε Κατερινα, τα αυγα που αγοραζεις στα μαρκετ ξερεις ποσες μερες πριν τα εχουν γεννησει οι κοτες?? Επειδη βλεπεις τις σφραγιδες νομιζεις οτι ειναι οι πραγματικες?? Η οτιδηποτε τρως νομιζεις οτι ειναι φρεσκο? Ελα τωρα σε θελω πιο σωστη σε παρακαλω. Kαλη Ανασταση με υγεια σε ολους-ολες

    15. H ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ….ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ…

    16. Προς τι η απορια,τα αγαπημενα λαθρο δεν τα πειραζει κανεις,το ειπαμε πολλες φορες,παπουδες και γιαγιάδες πιανουν,αυτη είναι η πολιτικη του συριζα.

    17. Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί ο παππούς πουλάει φαγητό…. δεν ξέρουμε τί προέλευση έχει το αυγό, πόσων ημερών είναι, με τί βαφές τι βάψανε και εάν είναι κατάλληλες για βρώση, τα αυγά σε τί περιβάλλον διατηρήθηκαν και πότε βάφτηκαν….
      Εντάξει είπαμε να κάνουν τα στραβά μάτια σε ραδίκια και τερλικια αλλά το αυγουλακι είναι λίγο επικίνδυνο…. εσυ θα το έτρωγες; Αν τα αγόραζε ένας συνάδελφος σου και στα έφερνε δώρο και σου έλεγε τα έβαψα με τα χεράκια μου…

      1. Κυρία Κατερίνα είσαι σίγουρη για όλα τα υπόλοιπα που τρως;

        1. Σίγουρος κανείς δέν είναι , αλλά έχει δίκιο γιά τα αυγά.

          1. αλήτες-προδότες-αριστεροί

      2. Από το φουρνο που περνεις ψωμι,ξερεις τι ακριβως βαζουν μεσα? εχουν βρεθει διαφορα κατά καιρους,εξ αλλου το αυγο όταν δεν είναι καλο μυριζει και το καταλαβαίνεις.Και είναι μεγαλη η καλωσυνη σου που λες να κανουμε τα στραβα ματια στα ραδίκια και στα τερλικια,για τους λαθραίους όμως δεν λες τιποτα που δεν τους πλησαζει κανεις.

      3. Απο που να πηρε τις μπογιες που πουλανε ολοι και τ΄αυγα να ειναι κλουβια αμα το σπασεις θα τα δεις και αμα θες τα τρως οπως τρως το σανο.Ειναι να χουμε να λεμε.

      4. Το αυγό σε πείραξε?Αν είναι φρέσκο και όχι η ενέργεια ? Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Καλη ανάσταση…..

    Comments are closed.