ΟΝΕΙΔΟΣ! “NO GOOD MR. MITSOTAKIS”: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Ούτε λεπτό δεν καταδέχτηκαν να παραμείνουν οι πρόσφυγες στο Πορετσό – «Καλύτερα στη Μόρια»…

    Δεν έχουν τέλος το θράσος και οι απαιτήσεις των λαθρομεταναστών οι οποίοι κατά εκατοντάδες καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα.Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που απαθανατίζει τους λαθρομετανάστες να φωνάζουν «no good,no good» και να αποχωρούν άρον-άρον από το μοναστήρι.

    Οι λαθρομετανάστες, που ήταν γυναίκες με παιδιά, έφηβοι και έφηβες από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό, το Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία, άρχισαν να αποχωρούν, λίγο μετά την άφιξή τους (μεταφέρθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους δομής φιλοξενίας στη Μυρσίνη Ηλείας)

    Δεν ήταν όμως σε καμία περιπτωση όλοι Σύριοι, όπως διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι.

    Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, οι οποίοι αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο μοναστήρι, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.

    Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις του μοναστηριού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και εξοπλισμένα με καινούργια κρεβάτια και στρώματα.

    Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι όποιος έχει ανάγκη, πραγματική ανάγκη, δεν διαλέγει,πόσο μάλλον να απαιτεί το μέσο της σωτηρίας του.

     

    1-1-1 1-2

    Πηγή φωτό και βίντεο: ilialive, kalavrytanews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Στο περιστερι Βασιλεως Αλεξανδρου σταση λαχανα διπλα απο το σουπερ μαρκετ κρητικος σε μια μικρη αλανα μενει μια ελληνιδα αστεγη..εχει μονο ενα καροτσακι και χαρτοκουτα…τα ακουτε ολοι εσεις Ελληνιδα..και φροντιζεται για ολους τους βρωμιαρηδες που φερνουν με το ζορι να μας τους επιβαλουν…στεφανε κανε κατι σε παρακαλω γιατι ουτε και η εκκλησια ενδιαφερεται

    2. Όλα μαύρα…. Πολύ μαυρίλα…. Μαύρισε η ψυχή μου..

    3. Ότι δεν κατόρθωσε ο Ιμπραίμ πασάς το 1826 το κατόρθωσε ο Μητσοτάκης, ντροπή! ( το 1826 οι αραπάδες έκαψαν το χωριό των προγόνων μου την Καστανιά μάνης )

    4. Ότι δεν κατόρθωσε ο Ιμπραίμ πασάς το 1826 το κατόρθωσε ο Μητσοτάκης, ντροπή! ( το 1826 οι αραπάδες έκαψαν το χωριό των προγόνων μου την Καστανιά μάνης )

    5. ΑΡΑΠΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ψ@ΛΟ ΕΊΝΑΙ, ΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΡΕ;;;;

    6. Κοροιδο Ελληνα ….ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!
      Κοροιδο Ελληνα θα παθεις πολλα αλλα σου αξιζει…………………
      7/7/19———ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ/ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ TΟΞΟ: 97,1%………………………….
      ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΦΙΤΣΟΥΛΕΣ

    7. Κοιτάξτε βλέμματα των αραπινων πουτανων για να καταλάβετε τι μας περιμενει

    8. Αυτοί από αφρικα… Οι περισσότεροι ασχολούνται με μαύρες μαγείες και βουντού…. Σε μοναστήρι τους πήγανε;;;;…. Στον κατσουλη και τον δημητροκαλη να τους πάνε… Η στην σπηλιά στην Πεντέλη….

    9. Επίταξη στο King George, στη Μεγάλη Βρετανία,…. Και άμα λάχει και μέσα στην βουλή, στο προεδρικό Μέγαρο παρέα με τον σκύλομουρη πάκη……σκατα σε όλη την μεταπολιτευση και στην γενιά του πολυτεχνείου…… Κατάστρεψαν την πατρίδα μας….. Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας

    10. Απο την άλλη δεν είναι άσχημη ιδέα να κρατήσουμε τουλάχιστων τους μισούς απο τους μετανάστες μιας και υπάρχη υπογενητικότητα. Μπορούν να πιστεύουν σε οτι θρησκεία θέλουν

    11. Πινατε λασπονερα απο τον Νειλο και τρωγατε ψητες μαιμουδες ρε λαθροπιθηκοι .,.,.,.και δεν σας αρεσει εδω ?

      Δεν φταιτε εσεις .,.,.,οι μαλακες που σας αβανταρουν και σας πηγαινοφερνουν ειναι υπευθυνοι

    12. Εγώ σιγουρα δεν βλεπω ουτε προςφυγες ουτε μεταναςτες. Βλεπω τουρίστες που δεν τους αρεσε το ..ξενοδοχείο τους…και φεύγουν. Καλοταισμενοι, καθαροί, περιποιημένοι, και γεμάτοι τουπέ και θράσος. Παλι καλα να λέμε που δεν ζήτησαν και τα ….λεφτά τους…πίσω.

        1. Αν μου έμπαινε κατι μαυρο, θα ημουν υπερ των λαθρο εισβολέων, ετςι οπως ειστε εσεις, επειδη σας αρεσει να σας μπαίνει κατι μαυρο. Το αααχ ειναι απο την αγανάκτηση μου με (υπ)ανθρωπους σαν κι εςενα. Αλλα τι να σου κανει ενα αααχ, οταν εχεις να κανεις με όρθια ζωα!!

    13. εγω αν ειχα τετοιο μερος να μεινω μεσα στο δασος με μηνιατικο 400αρι θα ημουν ευτυχισμενος. μια φορα το μηνα για προμηθειες στην πολη και ζωη κοτσανι

    14. Αλήτη Ζ@ρπίδη. Σιγά μην ξαναταξιδέψω με τα βρωμολεωφορεία σου!

    15. Γιατι ρε παιδια δεν τους πηγατε στο Hilton;;;;;;;;; Αυτοι ηταν μαθημενοι στην πολυτελεια, μεσα στην ζουγκλα και σεις τους πηγατε σε μοναστηρι;;;;;;;; Ακου No Good, No Good, διαλεγουν κιολας θυμομενες οι παλιοπατσαβουρες απο την υποσαχαρια Αφρικη!!!!!!! Δεν ειμαστε στα καλα μας!!!!!!! Πεταξτε τους εξω απο την χωρα να πανε εκει που ειναι Good, πολιτικαντηδες φτανει πια, γεμησατε την χωρα με λαθρο!!!!!!

      1. Βούλωσέτο καθυστερημένε που έχεις άποψη για όλα, Τράβα να πιάσεις καμία δουλειά

    16. ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ … ΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΠΟΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…

      ΤΟ ΑΡΑΠΑΚΙ ΟΛΟ ΚΑΒΛΕΣ ΠΟΙΥ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ

    17. Ο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ 4.04 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ …ΘΕΟΣ… ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΕΙ , ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΛΑ

      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΜΚΟ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΙΟΕΤ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΧΑΧΑ…
      ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ

    18. they say , no GOD !!! no GOD !!!
      Well, they did not come for God, that’s what they mean…no GOD !!! no GOD !!!

    19. they say , no GOD !!! no GOD !!!
      Well, they did not come for God, that’s what they mean…

    20. Δεν ήταν όμως σε καμία περιπτωση όλοι Σύριοι, όπως διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι….ΕΛΑΤΕ , ΠΕΙΤΕ ΤΟ…
      ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ

      ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΧΑ

      Το γελιο θα ειναι οτι σε λιγο οι κατοικοι που ντεμεκ δεν τους ηθλεαν αλλα θα παντελονιαζαν τα μπικικινια τους , πχ στο κφενειο θα πουλουσαν το μισολιτρο νερακι 5 ευρω… να αρχισουν τωρα μνα φωναζουν να μεινουν για να τους αρμεξουν

    21. Άντε μου στα τσακιδια που σας επέτρεψαν να βρωμισετε ιερούς χωρους

    22. Μήν ανησυχειτε!Ο πολυπολιτισμικός Κούλης θά κάνει τούς νεγρομουσουλμάνους χριστιανούς
      ορθόδοξους.
      Γιάννης Λάκων

    23. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑOΛΟ . ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ .ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.

    24. Ηρθαν στην Ελλαδα για θρησκευτικό τουρισμό

    25. Απιστευτο!!!
      Φοράνε timberland , Luis Vuitton , fendi …! Είναι ντυμένοι καλύτερα από τους Έλληνες! …. τα αρσενικά ανήλικα νεγροειδη είναι και επιθετικά.. μόνον που δεν τους έδειραν τους ευεργέτες τους , επειδή δεν τους άρεσε το μοναστήρι.. το ίδιο και οι μαύρες πουτανες… αφήστε τες ρε να πάνε να κάνουν πεζοδρόμιο… γιαυτο ήρθαν στην Ελλάδα !

      1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΧΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ??? 400 ΑΥΤΗ ΚΑΙ 400 Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 70 ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ 3-4, ΣΥΝΟΛΟ 1000 ΚΑΙ!!! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ, ΣΤΕΓΗΣ, ΣΙΤΙΣΗΣ, ΡΟΥΧΑ, ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΚΑΠΟΤΕΣ Κ.Λ.Π.ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ, ΑΛΦΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΔΕΗ, ΕΦΟΡΙΑ, ΦΠΑ Κ.Α. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΡΙΑ!!!

    26. Ο Ερντογαν καπου κραταει τον μητσοτακη 100%. Απο την εξοντωση των Κουρδων μεχρι τον βιαιο εξισλαμισμο της χωρας μας του κανει πλατες. Δεν παιζει σορος απο πισω, οι κλιντον και οι δημοκρατικοι στις ΗΠΑ που ελεγχονται απο το συστημα σορος ειναι πυρ και μανια με τον ερντογαν, οποτε κατι αλλο παιζει. Ισως η οικογενεια μητσοτακη εχει τιποτα κρυφες επενδυσεις στη μογγολια δεν εξηγειται αλλιως αυτη η δουλικοτητα της αγιας οικογενειας στις επιθυμιες του σουλτανου. Επισης καλο θα ειναι να μαθουμε τι συμφωνιες εκανε η μπακογιαννη με τον ερντογαν πριν περιπου 1χρονο οταν τον επισκεφθηκε στην Τουρκια χωρις να εχει κανενα θεσμικο ρολο. Βρωμαει απο χιλιομετρα το πραγμα οτι υπαρχει υπογεια συμφωνια του ισλαμοφασιστα με την αγια οικογενεια.

      1. 1ον Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!!
        2ον ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΠΥΡ ΚΑΙ
        ΓΙΑ…ΜΑΝΙΕΣ!!!
        3ον ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠ’ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
        ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,
        ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ???
        ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    27. Xααα ΧΑΑ ΧΑΑ! Πήγαν να βάλουν Αφρικανές πουτανες στο μοναστήρι ! ΧΑΑ χα ΧΑΑ!
      Μα καλά …δεν τις βλέπετε;

    28. Δεν είναι τα μοναστήρια ξενοδοχεια….και πόσο μάλλον για μουσουλμάνους.. που θα άπλωναν τα ρούχα τους,που θα πλενονταν;και prive μαγείρισσα εψαχναν,αν είναι δυνατόν!!!μουσουλμάνοι σε ιερές μονες..!!η Παναγία σηκώθηκε και έφυγε όταν σε μια αγρυπνία οι καλόγριες άρχισαν να ψέλνουν δυνατά ,τόσο ήσυχη και ταπεινή είναι..πως διανοηθηκαν να κάνουν τέτοιο θόρυβο εκεί μέσα;;ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…ας αναλάβει κάποιος τις ΜΚΟ αυτοι κάνουν ανεξέλεγκτα ότι μα ότι θέλουν..ΕΛΕΟΣ..!!!

    29. πεταξτε τους στην θαλασσα τοτε

    30. Η καλοθρεμενη κκοκκινo πλεξουδο βαμενη με το καλοθρεμενο κπεριποημενο παιδι της τι δειχνει με αρνητικοτητα???

    31. Αμα,no good,no good,πισω στην Αφρικη που ειναι good…Aντε,γιατι το ξεφτιλισαμε το θεμα.

      1. Σωστος,ηξεραν την κατασταση απο οπου και αν ξεκινουσαν,η Ευρωπη εχει κλεισει τις πυλες ,το γνωριζουν και αμα κλεισει και την στροφιγγα ..?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ?

    32. Στα τσακίδια και ακόμη παραπέρα.Όσο για σένα “μητροπολίτη” που νομίζεις ότι εκτελείς το έργο Του Θεού μην φοβάσαι…θα κριθείς κατάλληλα από Εκείνον όταν έρθει η ώρα

      1. Εντοη τ αρχιεπισκοπου ειναι εαν αρνηθει ο δεσποτης θ τν καθαιρεσει. Τις ιδιες απειλες ελεγε κ στος δεσποταδες που πηγαν στα συλλαλητηρια για τν μακεδονια. Τ ψαρι βρωμαει αποτ κεφαλι, αυτο ν κοψουμε

        1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑOΛΟ . ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ .ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.

    Comments are closed.