ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ – ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΑΣΤΕΣ

    Ομόφωνα ενόχους έκρινε και σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο, τους βιαστές και δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη.

    Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

    Δικαστές και ένορκοι ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν πως ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος φίλος του αλβανικής καταγωγής βίασαν από κοινού τη φοιτήτρια στην εξοχική οικία του Ροδίτη και αφού πρώτα τη χτύπησαν βάναυσα επειδή αντιστάθηκε τη μετέφεραν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε απόκρημνη περιοχή και την έριξαν στη θάλασσα.

    Παρόντες στο δικαστήριο , όπως σε κάθε συνεδρίαση, είναι και οι γονείς της Ελένης, αλλά και μητέρες γυναικών που βρήκαν τον θάνατο από τα χέρια συντρόφων τους. Ζητούμενο για αυτούς ήταν εξ αρχής να μην μειωθεί ούτε ημέρα η ποινή για τον βασανιστικό θάνατο της Ελένης, αλλά και να εκτίεται μέχρι τέλους η ισόβια κάθειρξη για ειδεχθή εγκλήματα και αντίστοιχα αδικήματα με θύματα γυναίκες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. όπου ΟΛΑ αποτιμούνται ανάλογα με το κόστος τους στο οικονομικό σύστημα, όπως ο εγκλεισμός του covid, η μείωση των ποινών λόγω του κόστους φυλάκισης, η νομιμοποίηση των παράνομων κερδών (ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια κλπ.) και η εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο, πρέπει να έχουν σαν αποτέλεσμα την αλλαγή και της έκτισης ποινής. Τέλος στη φυλακή, όπως την ξέραμε! Να ξεπληρώνουν οι εγκληματίες τις ποινές τους με εργασία και να αμείβονται μόνο με την τροφή και τις πρώτες ύλες για την κατασκευή των ρούχων και του καταλύματός τους, στο ποσοστό, βέβαια, που αναλογεί στην εργασία που προσφέρουν. Και βέβαια χωρίς συντάξιμα ένσημα…

    2. Όταν με πρόθεση αφαιρείς ζωή, μία πρέπει να είναι η τιμωρία. Είτε είσαι άντρας ή γυναίκα, μάνα ή πατέρας, μαύρος ή ασπρος, Έλληνας ή αλλοδαπός. Αυτό όμως που με ενοχλεί, είναι να βλέπω γονείς που προσπαθούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες, πάνω στα πτώματα των παιδιών τους.

    3. Καμία δικαίωση δεν υπάρχει για κανέναν οποία κι αν είναι η γήινη τιμωρία τους από δικαστές οι οποίοι γενικώς και ειδικώς τα παίρνουν και δικάζουν σύμφωνα με εντολές κυβερνητικών στελεχών.
      Αυτό είναι γενικό φαινόμενο και δεν το γράφω για τη συγκεκριμένη υπόθεση αν και ο πατέρας του Ροδίτη είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τη ΝΔ!!
      Η ζωή αυτών των δύο ούτως ή άλλως, είτε βγουν στα 15-18 χρόνια είτε όχι, έχει καταστραφεί.
      Αν τους καθάριζαν με θανατική ποινή όπως γράφουν μερικοι θα τους απαλλασσαν από μεγάλο μαρτύριο ψυχικό και σωματικό.
      Αν κάποιος δε μπορεί να δώσει ζωή τότε δεν έχει δικαίωμα να την αφαιρέσει. Η αφαίρεση της ζωής για μένα δεν είναι τιμωρία αλλά ΕΓΚΛΗΜΑ . Αυτή είναι και η άποψη μου για τη θανατική ποινή.
      ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ

      1. Η Χριστιανική Συνείδηση του ανθρώπου για το καλό και το κακό δεν βασίζεται στη Θεία Δίκη, στην άφεση αμαρτιών του παππά της ενορίας και το φόβο των συνεπειών του νόμου, αλλά στην προσωπική κατανόηση του κακού και τη Μετάνοια και Ομολογία αδιαφορώντας για τις σωματικές συνέπειες και ΠΡΙΝ ο νόμος το αποκαλύψει. Αυτοί οι δυο και κρύφτηκαν και προσπαθούν να πείσουν ότι δεν είναι ένοχοι. Όσο για τα “παθήματα” της φυλακής θα τα ευχαριστηθούν τα “παιδιά”…

    4. Μάθετε στις κόρες σας να μην πηγαίνουν με Αλβανούς και τις παρέες τους.

    5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΦΑΛ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ

    6. βάλτε ρε τα ονόματα στα καταδικασμένα κτήνη Αλέξανδρος Λουτσάϊ και Μανώλης Κούκουρας άντε με τους γόνους δολοφόνους

    7. Να δημοσιευθούν τα ονόματά τους, να τους ξέρει η κοινωνία όλη.

    8. κανονικα πρεπει να στηθουν στα τρια μετρα να ξεβρωμιζει η κοινωνια και απο δαυτους . τωρα θα τρωνε και θα πινουν τα αποβρασματα

    9. συνεχίστε να ψηφίζετε μπλε, πράσινο και ροζ συριζα, όσοι με βρίζετε και θα καλοπεράσετε ! χαχα Απορώ βέβαια, γιατί, αν και συριζαίοι, διαβάζετε μακελειό !! λολ

    10. Οι πολιτικαντηδες της πλακας κυβερνητες Μπανανιας, οι οποιοι δινουν μεχρι και…κ@λο στα αφεντικα τους, τους Αμερικανους, δεν εννοουν να υιοθετησουν και τους νομους των Αμερικανων για ειδεχθη εγκληματα, οπως αυτο στην Ροδο απο τα δυο παλιοτομαρα, θανατικη ποινη η τα πραγματικα ισοβια που εχουν στην νομοθεσια τους!!!!!! Αυτοι οι δυο αλητες, αν εκτισουν ολη την ποινη τους σε 18 χρονια θα ειναι εξω!!!!!! Να χαιρεσθε ξευτιλες τους νομους σας, αισχος!!!!!!!!!

    11. Γιατί δεν γράφουν τα ονόματά τους και απλά λένε ο ροδίτης και ο αλβανός ????Γνωστά είναι βέβαια αλλά σε όλα τα site το ίδιο ο ροδίτης και ο αλβανός

    12. Να σαπίσουν στη φυλακή και μη δουν ΠΟΤΈ ξανά το φως της ημέρας! Στον γύφτο τον Ροδίτη και στο σκουπίδι τον Αλβανό αξίζει να υποφέρουν μέχρι να ψοφήσουν! Στέρησαν τη ζωή από ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια! Αν βγούνε μετά από 10 – 15 χρόνια, τότε αυτή η χώρα πρέπει να ανατιναχτεί.

      1. Εισαι ωραίος Μπράβο! Ετσι αδερφε να ξεβρωμισει αυτη η σκατοχωρα επιτέλους και δεν μιλαω για την Ελλαδα μας γιατι η χωρα ειναι η ομορφοτερη του κοσμου αλλα για το κωλοκρατος τους και το τρόπο που αντιμετωπίζει τα πραγματα!
        Ναι σαι καλα παντως

    13. για ποιο …βιασμό μιλάμε, όταν ο αλβανός την είχε γκόμενα και πήγαν μαζί για παρτούζα με ροδίτη ; σε ποιο άρθρο του ποινικού κώδικα προβλέπεται τέτοιος βιασμός ;

      1. κλαουν …σου λεει κατι οτι την πεταξαν στο νερο ενω ηταν ακομα ζωντανη?? αι σιχτιρ μπασταρδε αλβαναριο

      2. Αδιάβαστε κύριε Κλάους. Στο άρθρο 336 ΠΚ.

        Όπου δεν υπάρχει συναίνεση τότε υπάρχει βιασμός. Σε σχέση ή εκτός, γκόμενα ή μη, χωρίς συναίνεση είναι βιασμός.

      3. Καλά ρε είσαι μαλακασ?? Ρε βόδι γαμω τα πεθαμένα σου καργιολη

      4. βρε ηλιθιε και ετσι να ηταν τη σκοτωσανε, τι δεν καταλαβαινεις? αν ηταν αδερφη σου αυτα θα εγραφες? δηλαδη ποσο μαλακας εισαι τελικα? αντε γαμησου μεσημεριατικα βλακα

      5. Γκόμενα την είχε, τι ακριβώς και πως προέκυψε το σκηνικό εκείνο το βράδυ δεν το ξέρουμε,μόνο τα λόγια των δολοφόνων, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δύο κοπρόσκυλα χτύπησαν άσχημα στο κεφάλι την κοπέλα και την πέταξαν στη θάλασσα. Ίσως ζούσε αν πήγαινε στο νοσοκομείο αλλά χέστηκαν οι “μάγκες” να πάνε φυλακή 2 ή 3 χρόνια και αποφάσισαν να την εξαφανίσουν.Ας φάνε μια εικοσάρα τώρα και να δούμε πως θα βγούνε

      6. Βρε καλως τον σαπίλα! Σας κι εσενα χρειαζομαστε ζωντανα να παμε μπροστα!!! Αι σιχτιρ μεσσημεριατικα

      7. Από το ότι ήταν κρυμμένος στην καρότσα του αγροτικού και της εμφανίστηκε μετά,σίχαμα ε σίχαμα.

      8. Ο/Η ΓΙΟΡΓΟΣ
        ΚΛΑΟΥΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΗΣ ΑΥΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΡΑΤΑΓΕΣ Η ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΑΚΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    14. Σημαντικο ρολο στις απις αποφασεις των δικαστηριων παιζει μεγαγαλο ρολο η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,Κατ΄τα αλλα η δικαιοσυνη ειναι αδεκαστη και τυφλη!.Επηρεαζεται σιγουρα απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα.Παντως συγχαρτηρια παρόλο τον πονο των γονεων της τοπαλουδδη βρηκαν το κουραγιο να κανουν τοσο χιλιομετρα να παρευρεθουν στη δικη για να υπερασπισουν τη τιμη της κορης των.Και αυτο σε αντιθεση στις καθημερινες περιπτωσεις ανθρωπων που κοιταζουν μονο τη παρτη τους, και ας τον αλλον να καει.Και παλι ενα μπραβο στους ηρωες γονεις..

    Comments are closed.