ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΣΗ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ;»! ΜΠΟΧΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΒΟΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΤΣΗΣ

    Σε πρωτοφανείς ομολογίες προχώρησε πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος διαγράφηκε χθες από τη ΝΔ, λόγω του σκανδάλου κερδοσκοπίας σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών και του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε «τσιμπήσει» από τα ΕΛΤΑ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ήξεραν τις δραστηριότητές του με τα κόκκινα δάνεια και τις εξωχώριες εταιρείες που διατηρεί ήδη από το 2019 υποστήριξε ο Ανδρέας Πάτσης αδειάζοντας Μαξίμου και κόμμα.

    Ο αποπεμφθείς βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ξεκάθαρα δήλωσε ότι όλα ήταν γνωστά λέγοντας χαρακτηριστικά «νομίζετε ότι ένα κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτιά του;» και συνέχισε λέγοντας πως οι δραστηριότητές του με τις εξωχώριες εταιρείες και την αφαίμαξη των πολιτών με τα κόκκινα δάνεια «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική».

    Ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε μάλιστα ότι όλες οι εταιρείες ήταν δηλωμένες στο πρώτο πόθεν έσχες που κατέθεσε ως βουλευτής το 2020 και μάλιστα όταν έγινε καταγγελία στη Βουλή ελέγχθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και απαλλάχθηκε μετά από έλεγχο που διήρκησε 8 μήνες.

    Τα ΕΛΤΑ και η άγνοια νόμου

    Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ και τη σύμβαση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι και πάλι το θέμα ήταν γνωστό εδώ και 10 μήνες μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κάτσης.

    «Γιατί έγινε σήμερα θέμα;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης ρίχνοντας και πάλι τα καρφιά του προς Μαξίμου και κόμμα.

    Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τα ΕΛΤΑ, παραδέχθηκε ότι ήταν προ του 2020 και ότι στη συνέχεια όταν τα ΕΛΤΑ έκαναν σύμβαση με διεθνή δικηγορική εταιρεία έγινε ο τοπικός αντιπρόσωπός της και έτσι συνέχισε τη συνεργασία και με τα ΕΛΤΑ.

    Χωρίς ίχνος ντροπής ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι αν και δικηγόρος δεν γνώριζε όταν εκλέχθηκε βουλευτής ότι απαγορεύεται να έχει εξωχώριες εταιρείες και ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε, κανείς δεν του είπε ότι απαγορεύεται.

    Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή

    Ο αποπεμφθείς βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε «σημεία των καιρών» την αποπομπή του την οποία δικαιολόγησε κάνοντας αγιογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποστηρίζοντας ότι ήταν ορθή η απόφαση για τη διαγραφή του καθώς ο πρωθυπουργός δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας και δεν μπορεί να αφήσει να επικρατεί στην επικαιρότητα η «νοσηρή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ».

    Για όλη τη βρώμα του νέου γαλάζιου σκανδάλου μη χάσετε σήμερα την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    exofyllo26-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΗ.
      ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΤΣΙ ΠΕΤΣΑ ΚΟΤΣΙ ?

    2. βικυ η κοτερατζου ο λουλουκοs η πολλαπλωs μεταχειρισμενη κατερινα τσιμπουκλιδου και ο πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου-γαλατοs-πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν κατα κοσμον ερωτυλοs σεβασμιοs γερονταs ελαδεμποραs μπουρδαs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ μουρουνουελαιολαδαs οφσοροδοξοs καρατζαβοθροφερηs

    3. Τι ΠΑΣΟΚ κ Νέα Δημοκρατία η πορεία αυτού του ανθρώπου είναι πορεία ποδιτσας.Σε διαστημα 6 μηνών θα τα έχουμε ξεχάσει όλα.
      Τους καίνε και μετά τους ξαναγεννουν από τις στάχτες.

    4. Όπως λένε: Με κοροϊδεύεις μια φορά ντροπή σου. Με κοροϊδεύεις δύο φορές ντροπή μου. Θα μάθει ποτέ ο Έλληνας ψηφοφόρος;

    5. Τελικά μόνο ο Τσώνης απ’ την Λαμία τις έφαγε άγρια το 2011, που αυτός σε σχέση με αυτά που κάνουν σήμερα προκλητικά όλοι οι άλλοι έκανε το λιγότερο κακό. Που είναι οι τότε αγανακτισμένοι να πλακώσουν όλους αυτούς εδώ ;

    6. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΛΕΜΜΑ Η ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΥΦΗ

    7. Μέσα όλα τα καθάρματα χωρίς πολλές κουβέντες και κατάσχεση περιουσίας…

    8. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!
      ο πετσας δεν ηταν αυτος που ελεγε στους συνταξιουχους μη κανετε αγωγες? ο πετσας δεν ηταν αυτος που ταιζε το βοθροκαναλα με χρημα αφθονο για να μας κανουν καθημερινη προπαγανδα?ΔιΠΛΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!Δεν γνωριζουμε για τη συζυγο του αλλου που επινε το αιμα των ταλαιπωρων, αγοραζοντας αντι πινακιου φακης τα σπιτια τους, αγαλι αγαλι με σιουφηδες, παπαδημουληδες και σια.Να τους χαιρομαστε….Xαιρε ω χαιρε διαπλοκη……..

    9. Στα πόσα σκάνδαλα ένας λαός…… ξεσηκώνεται από το καναπέ????

      1. Απλά κάποτε έπεφτε χρηματοδότηση για να εξεγειρονται διαλύοντας για μέρες τον όποιον παραγωγικό ιστό της Χώρας. Τώρα επίσης χρηματοδότηση για το εντελώς αντίθετο. Πού είναι αυτοί οι αντιφα ρε παιδιά; Τελευταία συγκέντρωση αγκαλιά με τα δεξιά αφεντικουλια τους που βρίζουν ως καπιταλιστες, στην Αλεξάνδρας στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Για τα μάτια του κόσμου λίγο στη Νέα Σμύρνη και κάτι ψηλά, για στάχτη στα μάτια των υπολοίπων χρήσιμων ηληθιων, για το μετρό στα Εξαθλεια που έχουν εξολοκλήρου αγοράσει τα ξένα funds για να στεγάσουν τους αλλυλεγκυους επιβήτορες φίλους τους.

      2. Η πλειοψηφία του λαού είναι ακριβός το ίδιο απατεώνες και κλέφτες όπως και οι πολιτικοί, τυχαίο ότι τους ψηφίζουν?

      3. δεν ξεσηκώνεται διότι δεν παράγει τίποτε και περιμένει να ζήσει με επιδόματα είτε άμεσα είτε έμεσα αναμένοντας διορισμό ή θέσεις εργασίας γραφείου και γκαρσονιών ώστε να πάει να δουλέψει για 15 ώρες με 400 ευρώ, αν το ελληνικό έθνος δεν είχε τελειώσει την ιστορική του πορεία θα είχε αντιδράσει από την αρχή στην διάλυση της παραγωγής, της αστυφιλίας και της εισαγωγής κάθε ξένης παπαριάς όπως και στον λαθροεποικισμό, αυτήν την στιγμή στην Ελλαδιστανία κατοικεί ένας απολιτισμικός παγκοσμιοποιημένος πολτός που θα κάνει ό,τι του πούν αν απλά τον φοβερίσουν ότι η επόμενη ημέρα θα είναι ακόμα χειρότερη, δηλαδή σου παίρνουμε 5 αλλά θα μπορούσαμε να σου πάρουμε 10 άρα κέρδισες ήδη 5…..κατάλαβες;;;;

      4. ο ελληνας σε ποσοστο ανω του 90% ειναι ιδιος με τον πατση. απλα δεν του δοθηκε τετοια μεγαλη δυνατοτητα να εκδηλωθει. ολοι αυτοι (οι πατσηδες) εχουν εναν τεραστιο κυκλο γνωριμιων, κουμπαριες με τη μιση ελλαδα, βαφτιστηρια, κοινωνικη αποδοχη, σταυρο στις εκλογες, στατους, ομορφες γυναικες κλπ. ο κοσμος τα ξερει αλλα τον γλυφει για ρουσφετια και προσβαση στην κουταλα με το μελι. ο λαος ειναι συνενοχος

    10. Έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό. Στήσιμο στα τρία μέτρα. Κανένα έλεος.

      1. Ξέρουν καλα ότι η πλειοψηφία είναι το ίδιο λαμόγια και προδότες,και κυρίως παραδοπιστοι που ξεπουλάνε και τα παιδιά τους για 10 ευρω, είδες τι είπε ένας της νδ τότε για τα καμμένα της Ηλείας?τους δώσαμε από 3 χιλιάρικα και μας αψήφησαν:)
        Οπως έλεγαν;:ο κόρακας δεν βγάζει το μάτι του κορακα.

    11. καλύτερα άνθρωποι του πεζοδρομίου στα ψηφοδέλτια παρά δικηγόροι και τα ρέστα!!

    12. Γρεκυλισταν και ο πάτος δεν τελειώνει ποτέ. Μιλάμε για πλήρη ισωπεδωση όλων των αξιών και κατάργηση κάθε έννοιας της λογικής. Μαλακας λαός με αρχικαραγκιοζηδες και ξευτιλισμενους δήθεν πολιτικούς που μεριμνούν για τους ραγιάδες και για την Ελλάδα. Μποχα και δυσωδία παντού. Η ξευτιλα στον μέγιστο βαθμό!!!!!!!!

    13. κάτι φιλελέδες πιστεύουν ότι σήμερα όποιος έχει λεφτά είναι ικανός επιχειρηματίας και θα μπορούσε ο καθένας να είναι στην θέση του, βλέπε “Ριχάρδος” που διακινεί όλον τον χρυσό που κλέβουν οι λαθροέποικοι

    14. Τετοια κυβερνηση δεν εχει ξαναπερασει! Κοινως αρπαχτικα της περιουσιας των Ελληνων! Κουλαρα παρε τους α(χ)ριστους σου και δρομο μη μπλεξεις χειροτερα που δεν γινεται! Κατω πια τα χερια απ τη Πατριδα και τη ΝΔ αυτιστικο λαμογιο!

    15. Διαβάζω: κυβέρνηση: «Τα ξέραμε όλα εδώ και χρόνια (για Πάτση) – Του είχαμε πει να σταματήσει». Προφανώς το ίδιο θα είχαν πει και στο στέλεχος τους, τον παιδοβιαστή. Προφανώς, ούτε εκείνος σταμάτησε τους βιασμούς.
      Μετά σου λένε πως δεν είναι εγκληματική συμμορία !!

    16. Όλα εξηγούνται με τη θεωρία της κοινής αδελφότητας, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει άτομα από όλα τα κόμματα και όχι μόνο. Μόνο όταν υπάρχουν πολύ ισχυροί δεσμοί και δεσμεύσεις, μπορεί να γίνουν τέτοιες “δουλειές”. Αλλιώς δεν εμπιστεύεται ούτε ο αδελφός (εξ αίματος) τον αδελφό.

    17. Η τράπεζα πουλά τα κόκκινα δάνεια για να εισπράξει άμεσα ρευστό. Τι νόημα έχει να δώσει δάνειο στον αγοραστή των κόκκινων δανείων; Και πώς ξέρει ότι και αυτό το δάνειο δεν θα κοκκινίσει; Το νέο δάνειο έχει ισχυρές εξασφαλίσεις;

    18. Πολλη μποχα για αυτο βλεπετε κατι ποθεν εσχες φουσκωμενα μπιζνες εις βαρος του ελληνικου λαου 1 εκ. απο τα ελτα,,,εισπρακτικες,συν τον μισθο του βουλευτη ο κυριος ειναι παμπλουτος….
      Μετα τι να μεινει για τους χαμηλομισθους,χαμηλοσυνταξιουχους τα 250 ευρο λογικο δεν ειναι! οταν ταιζουνε ολη την ΝΔουλα…τρωνε το καταπετασμα δεν τους φτανει ο μισθος του βουλευτη.

    19. Είπαμε ποτέ και πουθενά δεν γίνεται κάτι αν πρώτα δεν υπάρχει κάλυψη και συνεργασία. Με το αζημιωτο φυσικά. Καλά οι Έλληνες που ψήφισαν δεν γνωρίζουν ότι 70 χρόνια το Μητσοτακαιικο έχει χρήμα χωρίς να έχει δουλέψει κανείς τους. Πώς γίνεται, θέλει πολύ μυαλό.

    20. Ακούστηκε και αυτό, Δικηγορος προφασίζεται άγνοια νόμου για να γλιτώσει την κοινωνική κατακραυγή. Δηλαδή η θεία μου η Κακάβω από την Άνω Ραχούλα, τι θα προφασιστεί;

    21. Ο Πάτσης ανήκε στο σημιτικο ΠΑΣΟΚ, το δε 2010 είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ όταν η Τράπεζα Πειραιώς τον δάνεισε για να αγοράσει τα κόκκινα δάνεια της.
      Επικεφαλής τότε ο Μιχάλης Σάλας ιδρυτικο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

    22. Να πάει η εφορία να τον σκίσει !!!

      Ε ρε ξύλο που θέλετε !!!

      Παπαδόπουλος 1η μαλακια έκανες έπρεπε να τους κρεμάσεις ολους !

    Comments are closed.