ΟΜΟΛΟΓΙΑ “ΕΝΟΧΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ “ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ” – ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ [ΗΧΗΤΙΚΟ]

    Κοινοποίηση:
    4cbb6fe5-e947-49c6-b775-db4bc57a4bd3

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τη στολή του σαλτιμπάγκου και βγήκε για μια… αποκριάτικη δήλωση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Γιατί πως αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν τα όσα ξεστόμισε με αφορμή της πυρκαγιές που κατακαίνε την Ελλάδα;

    «Τα δάση, από την ίδρυσή τους πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου στον πλανήτη γη, καίγονται. Και καίγονται και αναγεννώνται δι’αυτού του τρόπου.  Κι αυτό είναι μια φυσική διαδικασία. Όλα τα παίρνουμε στη σωστή τους διάσταση. Και η πυρκαγιά είναι ένα κομμάτι της φύσης, όσο κι αν αυτό μας κάνει εντύπωση…», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

    Καυχήθηκε μάλιστα ότι άκουσε και… διθυράμβους (σε γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης που είχε πάει και δεν παρέλειψε να το πει) για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στις φωτιές…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πήγε στην Πεντέλη που κατακαηκαν οι άνθρωποι και του είπαν και μπράβο. Μήπως τον ευχαρίστησαν κιόλας;

    2. Άμα ήταν φυσική διαδικασία, θά καιγόταν ένα δάσος κάθε 5 χρόνια κι όχι 58 δάση σέ μιά εβδομάδα. ΤΕΧΝΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ είναι, ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

    3. οι μεγαλυτεροι προδωτες της πατριδος ειναι ολοκληρη η βουλη και οχι μονο νδ συριζα .φτανει πια ως εδω .

    4. Τί λες ρε ανεγκέφαλε. Η εκδήλωση της οργής του Θεού του Ζώντος για τις αμαρτίες μας είναι.

    5. “Μορφωμενο” παλληκαρι ο Αδωνις! Τι κοκκαλα να του πεταει η Κουλαρα για να γαυγιζει Παπαριες? Ο κοσμακης καηκε, η καταπρασινη καποτε Πατριδα καταστραφηκε και η μ@λ@κ@α του σπαει καρυδια!

    6. Σήμερα η εταιρία αυτή στην Μακεδονία ζητάει εργάτες εργάτριες πλήρης απασχόληση κατευθείαν με εργοδότη όχι συνεργεία κοντινές περιοχές επίσης διπλωματουχουν Κλαρκ και άλλες πολλές ιδικοτητες κλπ κάνει εξαγωγές εξωτερικό

    7. Σημαίνει ότι ο Κούλης με την κυβέρνησή νουδούλα βάζουν φωτιές σε όλη την Ελλάδα!!!!

    8. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ , ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ !

      ΜΟΝΟΝ ΜΕ Κ21 Ζ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!

    9. Αντι να τα προστατεψουμε αυτα τα λιγα που εχουμε μεινει…αυτος λεει οτι ειναι φυσικη διαδικασια….
      Ανθρωπινο χερι…. που θελει κοψιμο της βαζει!

    10. Αλητες και Προδοτες!!!Οι μεγαλυτεροι προδοτες της νεωτερης Ιστοριας της ΕΛΛΑΔΑΣ.. Συριζα και ΝΔ..Ακολουθουν τις εντολες του ΣΟΡΟΣ…Τον τελευταιο λογο τον εχει ο ΧΡΙΣΤΟΣ..Μαλλον τους ξεφευγει γιατι ειναι αθεοι και Ανθελληνες…..

    11. Οταν κάηκε το Μάτι δεν μας έλεγες τα ίδια ρε καραγκιόζη (μαυρομάτη) αλλα ζητούσες να “πέσουν κεφάλια”, άιντε λοιπόν στα τσακίδια τώρα.

    12. Ωραιος ο turkadonis. Mας χτυπα αλυπητα…η ανοησια του…

    13. Μπούκωσε και έσκασε και αυτός απο τις πολλές τις μίζες. Πολλαπλά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα και μετά ανεμογεννήτριες και ξενοδοχεία ξένων σε παρθένα δάση. Ύστερα μας φταίει ο Ερντογάν, ο Κούλης δεν θα αφήσει τίποτα όμορφο στην Ελλάδα, μολύνανε με την σαπίλα της ψυχής τους τα πάντα. Τι θέλει το αρχιμπάζο να μας πεί πως δεν πρόκειται για εμπρησμούς; Πόση υποτίμηση της νοημοσύνης μας πια!!!

    Comments are closed.