AΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ-ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ! ΥΦΟΣ Ν.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥ – ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    πολακισ

    Από το βήμα της Βουλής μίλησε ο Παύλος Πολάκης σχετικά με την πρόταση μομφής.

    Όπως είπε πριν από λίγο, “είμαι πράγματι φασίστας,γραφικός, προσβλητικός γιατί πάντα λέω την αλήθεια και δεν κάνω εκπτώσεις.”

    Ο Παύλος Πολάκης έκανε και αναφορά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ “Εγώ δεν συνεργάζομαι με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Χίου” , στην συνέχεια επανήλθε, λέγοντας “αναπαράγετε ό,τι διαβάζετε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

    Περί τις 8 το βράδυ, στο βήμα ανέβηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, δηλώνοντας αρχικά: «Οφείλω να ομολογήσω ότι προβληματίστηκα για την γλώσσα που έπρεπε να χρησιμοποιήσω για να απαντήσω. Να χρησιμοποιήσω την γλώσσα Σφακίων ή Χάρβαρντ; Όποια και αν χρησιμοποιήσω, δεν θα τις καταλάβει ο Μητσοτάκης. Δεν ξέρει την ψυχοσύνθεση και κουλτούρα των Σφακιανών. Ούτε του Χάρβαρντ, γιατί με την χθεσινή ομιλία έδειξε ότι, εκτός από ανεπαρκής, είναι και φυγόπονος. Είχε δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί και έκανε ομιλία ανερμάτιστη. Αθροισμα, συνονθύλευμα τσιτάτων χωρίς επιχείρημα. Με εκφράσεις τύπου Τσίπρας σκαφάτος, πολακισμός κ.ά. Δεν τα έχει γράψει ο ίδιος, αλλά του τα έχει επιβάλει το γνωστό συγκρότημα διαπλοκής, που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΝΔ. «Μπενεφισιαν όουνερ», που ξέρει την γλώσσα… οφσόρ. Αυτή η ομιλία έτυχε χλιαρής υποδοχής από την ίδια την ΝΔ. Δεν σας κάνει εντύπωση κύριε Μητσοτάκη το χλιαρό χειροκρότημα; Είναι ο λόγος ο ίδιος που πεφτει η τηλεθέαση όπου πάτε».

    Και συνέχισε: «Το εκτόπισμά σας είναι ανεπαρκές έως μηδαμινό. Θα το δείξει ο κόσμος στις εκλογές. Οι βουλευτές σας θα κινήσουν άμεσα την διαδικασία αντικατάστασής σας το βράδυ των εκλογών. Από αυτό το Κοινοβούλιο πέρασαν υπουργοί που κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία και εξακολουθούν να κυκλοφορούν, παίζοντάς το σεβάσμιοι και να κυκλοφορών στα κοινωνικά γκαλά. Εγινε σε εμένα πρόταση μομφής, γιατί λεει είμαι γραφικός και επιτίθεμαι με κυνισμό σε ανάπηρους. Είμαι, λεει ο κ. Μητσοτάκης, εγώ φασίστας».

    «Είμαι πράγματι γραφικός, γιατί τολμώ να πω δημόσια όσα ψιθυρίζουν, γιατί ορισμένοι φοβούνται μην θίξουν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας. Είμαι προσβλητικός και επιθετικός, γιατί δεν θυσιάζω την αλήθεια χάρη ενός καθωσπρεπισμού που χρησιμοποιούν άλλοι, για να κρύψουν την ακραία βία κατά των πολιτών» τόνισε.

    Και συμπλήρωσε: «Είμαι κυνικός, γιατί σπούδασα ορφανός από πατέρα, μπαίνοντας πρώτος στην Ιατρική Αθηνών. Εχω ξενυχτήσει για να χειρουργήσω δωρεάν. Είμαι φασίστας, γιατί δεν έχω κάνει μήνυση ή αγωγή σε όλους αυτούς που με έχουν λοιδορήσει με πιο χυδαίες εκφράσεις από σκύλο έως αρκουδιάρη. Οι πρώτες φασιστικές μου παρεμβάσεις ήταν η κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, λες και ήταν μπαρ τα νοσοκομεία, και η κάλυψη όλων των ανασφάλιστων. Τι είναι φασισμός από όλα αυτά;».

    «Είμαι επικίνδυνος για την δική σας δημοκρατία. Όχι την δημοκρατία των λαϊκών αναγκών. Εγώ παίρνω δάνεια με υποθήκη το σπίτι μου. Όχι με αέρα. Τα αποπληρώνω κανονικά και δεν χρωστώ σε όποιων μιλά ελληνικά. Εγώ δεν έχω παρει τηλεφωνικά κέντρα ή αλλα δωράκια από τον Χριστοφοράκο. Εγώ συνεργάζομαι με μηχανολόγους των ΤΕΙ, που άνοιξαν για να ζήσουν συνεργείο αυτοκινήτων. Γιατί είναι άξιοι άνθρωποι και έχουν γνώση και έβαλαν πλάτη για να στήσουμε το νοσοκομείο στη Σαντορίνη και όχι με κάποιους απόφοιτος κολεγίων που ασελγούσαν σε ανήλικα παιδιά. Εγώ ό,τι έχω καταφέρει οφείλεται σε έντονη επίπονη προσπάθεια, στην αμέριστη στήριξη της οικογένειάς μου και όχι στα λεφτά του μπαμπά μου. Δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα, αποδεικνύοντας την αξία μου» υποστήριξε.

    «Όντως μιλάτε για τον τρόπο γιατί δεν ξέρετε από κόπο. Μας χωρίζει άβυσσος. Εσείς εκπροσωπείτε την Ελλάδα των λίγων, της ολιγαρχίας των τζακιών που έμεινα μετά τον πόλεμο. Των μετριοτήτων που χρησιμοποιούν την χλαίνη της αριστείας. Εμείς εκφράζουμε την κοινωνική δημοκρατική αξιοκρατία. Είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι και πρέπει ο κόσμος να επιλέξει. Ενοχλήστε μαζί μου και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενοχλούνται και όλα τα συστημικά ΜΜΕ, που αποτελούσαν μια πλευρά του τριγώνου της διαπλοκής. Οι άλλες δύο ηταν τα πολιτικά κόμματα και οι τράπεζες. Αυτοί οι τρεις επενδύσατε στο αφήγημα της αριστερής παρένθεσης» είπε ο Πολάκης.

    Και προσέθεσε: «Στην συνέχεια επιδοθήκατε σε λυσσαλέα προπαγάνδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει την Ελλάδα. Είστε σε πολιτική απελπισία και απόγνωση, γιατί μετα την επιτυχημένη έξοδο από προγράμματα και μέτρα ανακούφισης ανοίγει άλλος διάδρομος στην κοινωνία και το βλέπει ο κόσμος στην τσέπη του. Σας έχει απομείνει μόνο φόβος και πανικός που η παρούσα κυβέρνηση έκοψε τον ομφάλιο λώρο της διαπλοκής. Ναι, εμείς, εγώ έκοψα το πάρτι στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχασαν 70 εκατ ευρώ τα ΜΜΕ που εξαπολύουν ομοβροντία εναντίον μου. Γι’ αυτό με πολεμούν. Εμείς όμως τα κάναμε μεταμοσχεύσεις και τεχνητά μέλη για ανάπηρους. Αυτός ο πρωθυπουργός δεν θα υποχωρήσει από τον αγώνα κατά της διαπλοκής. Δεν κάνουμε ντιλ ούτε παζαρεύουμε με γάτες Ιμαλαΐων».

    Δείτε ζωντανά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ!ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    2. Ο Μr Copy Paste, o ιος XIB (ειναι και γιατρος που δουλεωψε και σε κλινικες), ο σας εχω ολους σας, ο ανθρωπος που μηνυσε νεκρο “Ο Πολάκης δεν χώνεψε την καταδίκη του -Πάει στο Εφετείο τον νεκρό Μπεσκένη!
      Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/478464/o-polakis-den-honepse-tin-katadiki-toy-paei-sto-efeteio-ton-nekro-mpeskeni” lefimerida λεμε οχι makeleio, αλλα κρυφτηκε απο την βουλευτικη ασυλια για να αποφυγει μυνησεις.
      Ο θα σας θαψω τρια μετρα κατω απο τη γη, ο υβριστης του Κυμπουροπουλου, αυτος που διαβασε και τις τελειες απο το ειμενο για να μη ξεφυγει ειναι υπουργος, ειναι ο βουλευτης ποιος αυτος που ομολογησε πως ειχε διπλα βιβλια σαν δημαρχος. Αυτος που υπεκλεψε την συνομιλια με τον Στουρναρα.
      Ποσο μα ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο της βουλης με ολους αυτους
      Y.Γ, Κανένας μα κανενας απο τους ομιλητες δεν ανεφερε το ποιο κραυγαλεο να παει στο εφετειο ενα νεκρο;

    3. Πολάκη τα λές απο τη δική σου σκοπιά.. αλλα και πάλι ψεύτης είσαι..

      Άκου εκεί αξιοκρατία και πόλεμος της διαπλοκής… πφφφφ

    4. Όλα καλά, αλλά λίγος έλεγχος ορθογραφίας δεν θα έβλαπτε το άρθρο σας …

    5. ρε τι τους εχεις κανει;
      διακοπες πανε και τους τις βγαζεις ξυνες!
      να γεροντοτσουτσουνισουν θελουν και τους κοβεις τα αρχιδια απο τη ριζα!
      πεφτουν για υπνο και βλεπουν ερπυστριες!
      εχεις αποβλακωσει τον πολακη! ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ! ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ! ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ! Η ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!

    6. Εδω και τρεις μερες η βονταφον κανει εργα για οπτικη ινα στην περιοχη της ακροπολης-κουκακι και το χαρτακι στην κορδελα γραφει οτι εχει παρει αδεια τα εργα να γινοντε απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι. Εχει ξεσηκωθει ολη η περιοχη και γω εχς χασει 2 μεροκαματα λογω αυπνιας. Εχουν τρυπανια και γινεται της μουρλης! Ποιος μπορει να εδωσε αδεια για τις ωρες 11 το βραδυ εως 7 το πρωι????

    7. To Στερητικο συνδρομο απο ελλειψη Χιου αρχισε και εμφανιζεται.Η Ομαδικη παρανοια ερχεται.
      Χιο κανε κατι

    8. ΧΙΕ πότε θα κάνεις ζωντανή εκπομπή στο μακελειό με Δαραβίγγα??? να γίνει της πουτάνας …γαμώ την πουτάνα μου γαμώ – μάς έχεις γράψει στα @@ σου Χίε …

    9. ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ…ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΓΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ!

    10. Προφανως επρεπε να στηριχτουν στο αποκλειστικο σας αυτη τη φορα γιατι καμια απο τις πορνοφυλαδες που επιβιωνουν με κρατικο χρημα δεν ειχε τα καρυδια να το αναδημοσιευσει και να το παρουσιασει σαν δικο της .

    11. μετά από μια κουραστική μέρα μελέτης στο Harvard κατεβαίνω στην Νικαράγουα να μαζέψω καφέ και Σαββατοκύριακο στα Σφακιά. …….λυσσαλέα προπαγάνδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστρέψει την Ελλάδα…….μια χαρά είναι η Ελλάδα, εγώ στο κότερο είμαι όλη μέρα…..

    12. Τι τους έχεις κάνει ρε Στέφανε?Πόσο πόνο τους έχεις δημιουργήσει?Ακόμα και εκεί μέσα στο κωλοχανείο τους με σένα ασχολούνται!Μη τους αφήνεις καθόλου σε ησυχία.Εφιάλτης τους έχεις γίνει.

    13. Χίε, μην στεναχωρείς την κυβέρνηση. Μετά τους πέφτει βαρύ το πεπόνι προσούτο.

    Comments are closed.