ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗ – ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑΝ “ΣΤΡΑΤΟ” ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ O ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ATHENS PRIDE (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    synelevan exo

    Ο πύρινος λόγος του πατηρ Κλεομένη και των πιστών του στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια του Athens Pride ενόχλησε και δόθηκε η εντολή να τον συλλάβουν.

    Δείτε επίσης: «ΟΥΟΥ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤ@ Ο ΠΡ@ΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ @ΦΟΔΕΥΕΙ» ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ GAY PRIDE ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Μιλάμε για την ντροπή της ΕΛ.ΑΣ να στέλνει δεκάδες αστυνομικούς να συλλάβουν έναν ρασοφόρο μόνο και μόνο επειδή θέλησε να εκφραστεί και αυτός δημοκρατικά όπως έκαναν και οι “υπόλοιποι” στο Σύνταγμα το Σάββατο 8 Ιουνίου.

    Η στιγμή της σύλληψης του πατήρ Κλεομένη:

    Λίγο νωρίτερα, η διαμαρτυρία του μαζί με ομάδα πιστών:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ο/Η Γεμισαμε φουστανους και Τζιβιτζιλουδς,καλε συκαααα λέει:

      Αυτη με το κοκκινο και το γυαλι σαν την Περλεπε του Παστοκ μοιαζει,ρε λες να γινε Τσιβιτζιλου και αυτη στα γεραματα,ολες τις κολλησε η Καννελη???

    2. Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη! Η προσωποποίηση της αηδίας έκανε βόλτα άνετα με την μαλαπέρδα του, ο πατήρ Κλεομένης όμως έπραξε αδίκημα. Ποιο αδίκημα ακριβώς; της ελευθερίας του λόγου; Αν βγω εγώ γυμνή στον δρόμο εννοείται πως θα με συλλάβουν γιατί δεν δηλώνω λεσβία και τσιράκι του Σόρος. Ύστερα να μην μιλάνε για δικαιώματα και ισότητα οι Λοάτκι και οι μειονότητες. Πάντως τους έκλεψε την προσοχή που ήθελαν οι ίδιοι, τζάμπα τόσο φτερό και πούπουλο, τζάμπα και οι τόνοι μακιγιάζ.

    3. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

    4. Βρωμομπατσοι του κερατά η άλλη η πουστρα που ξεφτυλιζε το εθνικό μας σύμβολο δε σας ενοχλούσε?άξιος ο μισθός σας ζώα…

    5. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ..
      https://www.youtube.com/watch?v=IDHp2OLrWWk

    6. Πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι.Όπως λένε πάντα εκτελούν εντολές και καλά οι κηφήνες που πληρώνουμε για να υπηρετούν γραικύλους και αλοδαπούς.Στον τρύπιο που ήταν ξεβράκωτος τουμπεκί οι ραγιάδες.τους πείραξε ο Σταυρός.Εύχομαι να ανεβάσουν αλοδαπούς για μπάτσους στν θέση τους και όταν πάνε να πατήσουν το pin να βγει κωλοδάχτυλο,εκεί να σας δω τεμπέληδες τι κλάψα έχετε να ρίξετε χαχα

    7. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΞΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΗΤΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…ΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΙ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΛΟΑΤΚΙ-ΑΝΤΙΦΑ-ΙΣΛΑΜΟΚΝΙΤΕΣ ΓΤ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ+ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΠΟΥΣΤΕ!

    8. Απόλαυσε την παρακμή σου Ελλάδα.
      Οι πολιτικοί είναι τα κατακάθια της κοινωνίας κλεισμένοι μέσα σε μαντριά ιδεολογικά έχουν γαλουχηθεί σε ένα πολιτικό παρακλάδι της παγκοσμιοποίησης. Είτε αυτό λέγεται καπιταλισμός, είτε αυτό λέγεται κομουνισμός ή σοσιαλισμός. Η παγκοσμιοποίηση ελέγχει τα πάντα. Αυτή είναι το αληθινό αφεντικό του τσίπρα και του κάθε τσίπρα. Ο τσίπρας διστάζει τα σαπρόφυτα που λέγονται αστυνομικοί και οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι Αμόρφωτοι και Αγράμματοι και αυτά τα βλαμμένα είναι αγέλες λύκων που το παίζουν τσαμπουκάδες και άντρακλες μπροστά σου όταν είναι όλοι μαζί. Μα αν βρεθούν μόνοι τους κλαίνε σαν ξεχαρβαλωμένες πούστρες. Οι μπάτσοι έχουν ευθύνη για το κατάντημα της Ελλάδος έμμεση και άμεση. Μέσω αυτών και των πολιτικών οι παγκοσμιοποιητές εκτελούν το πρόγραμμά τους. Οι μπάτσοι υπακούν, υποκλίνονται, υποτάσσονται, αποτάσσονται. Το τέλος τους προδιαγεγραμμένο μόλις οι παγκοσμιοποιητές ξεζουμίσουν και την τελευταία σταγόνα λέπρας απο τη μαζούτ ψυχή τους περνουν το δρόμο για το σφαγείο. Απόλαυσε την παρακμή σου Ελλάδα.

    9. Ρε συ Αλεξ και κατι αλλοι εδώ περα χριστιανοιμαμηδες μας πριξατε με τον καραγκιοζη τον ψευτοπαπα,δεν πατε ολοι μαζι για μπανιο μπας και συνελθετε λιγο?

    10. Η γυναίκα με την μαντήλα και την μουσουλμανική περιβολή που συνοδεύει τον Κλεομένη , τι ρόλο παίζει ;;;; Πανθρησκεια;;; Μίξη Σταύρου με μπούρκα ;;; Πρότυπο χριστιανής γυναίκας που τα πάει καλά και με τους μωαμεθανους ;;;;;; Μουσουλμάνα με ολίγη από ορθοδοξία ;;;;; Τι τέλος πάντων ;;;;

      1. Αφού είσαι τούβλο που να καταλάβεις Κοπρόνυμε

    11. Ένας γραφικός κατά φαντασίαν παπάς, άξιος ανταγωνιστής της λουκά. Τον γλεντάμε, κι επειδή είμαστε μεγαλόψυχ@ δεν τον ακουμπάμε.

    12. alex…τη μιχαλου την ξερεις;;; ευχομε νασαι κανας “αμυαλος” πιτσιρικας… αν οχι;; αρχισε να ψαχνεσαι…

    13. σταματηστε τις σαχλαμαρες ολοι σας… σταματηστε να αναφερεστε σε αυτο το σαπροφυτο αποκαλώντας τον πατερ… ειναι βλαστημια… και μου το παιζεται κσι θρησκευομενοι πατριωτες… που θιγεσται με τα καμωματα των αλλων… τα δικα σας καμωματα;;;; πατριωτισμος της κονόμας… καλη εξισωση.

    14. Ο Σταυρός του πατερ τους πείραξε τους ανωμαλους; Η άλλη η πουσταρα η ανωμαλίαρα που έβγαλε τα παπαρια του έξω δημοσια και έβλεπαν τα παιδάκια, δεν τους πείραξε;
      Λίγα είναι τα ψωμιά σας ανώμαλοι.
      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    15. Οι υπάλληλοι του σιωνισμού τους ενόχλησε ο πάτερ που στο κάτω κάτω λέει τα αυτονόητα και δεν τους ενόχλησε ο ξεβρακωτος με την τσουτσου να κρέμεται μπροστά σε μανάδες και παιδιά και να βεβηλωνει την σημαία που κάποιοι εχουν θυσιάσει την ζωή τους για την ελευθερία του έθνους.

    16. Αφήστε ελεύθερο τον πάτερ να συνεχίσει να μας κάνει να γελάμε

    17. Δεν ντρεπεστε ρε κοκκινοι αναρχοτσογλανοι .,.,.,

      Το μαυρο που σας περιμενει σε ενα μηνα δεν θα το εχετε δει ουτε στους πιο σκοτεινους εφιαλτες σας .,.,.,

      Κυνηγηστε εκκλησια και θρησκεια και αβανταρετε πουστρες και λεσβιες .,.,.

    18. Τον πατήρ Κλεομένη τον συνέλαβαν τα ανδρείκελα του συστήματος γιατί είναι από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ που ΑΝΤΙΔΡΑ και ΜΙΛΑΕΙ…!!!

      Τον κ@ριόλη, τον ξεφτιλισμένο, τον ελεεινό, τον ΤΙΠΟΤΑ, που εχθές, γυμνός, με την Ελληνική σημαία στην πλάτη, έκοβε βόλτες και στεκόταν μπροστά στα μούτρα τους ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΑΝ!!!

      ► ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ
      ► ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ

      ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ!!!

    19. Χριστόδουλος , βλέπουν το σταυρό και δαιμονίζονται…!!!

    20. ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ… ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΙΟΛΟΣΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ…

    21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ (ΦΟΡΗΣ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΕΥΤΩΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΗΤΣΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    Comments are closed.