ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LOCKDOWN – “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ” ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    katastima

    Για τις ημερομηνίες της άρσης του απαγορευτικού μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής. Ο κ. Σαρηγιάννης εκτιμά ότι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου, που συζητείται το άνοιγμα, θα είμαστε σε ικανοποιητικούς αριθμούς, ωστόσο, η πραγματική αποκλιμάκωση θα είναι γύρω στις 19-20 Δεκεμβρίου.

    «Γύρω στις 21 Δεκεμβρίου είναι πιο ασφαλές το άνοιγμα. Μια βδομάδα μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά.», τόνισε και διευκρίνησε πως αρχικά θα γίνει άνοιγμα του λιανεμπορίου και στη συνέχεια της εστίασης.

    «7 είναι πολύ νωρίς για τα σχολεία»

    «Τα σχολεία δεν έχει νόημα να ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου και να ξανακλείσουν στις 20», είπε και προσέθεσε ότι στις 7 είναι νωρίς να ανοίξουν.

    Τέλος, είπε ότι είναι «καλό να παραμείνουν τα SMS και η απαγόρευση κυκλοφορίας. Βοηθούν να υπάρχει σύνεση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Κρατιεμαι, με νυχια και με δοντια! Γιατι ειμαι ετοιμη να βγω και να τα κανω, λιμπα!

    2. Του χρονου τον…Σεπτεμβρη να ανοιξετε τα σχολεια ρε μαλακες αχρηστοι ανηδεοι. Ειχατε τον κοσμακη επι μηνες να ειναι στα ΜΜΜ σαν σαρδελες και τωρα μου πουλατε μουρη.Βγαλτε το σκασμο τουλαχιστον και σταματηστε να βγαινετε στα παραθυρα με τους δημοσιοκαφρους επι πληρωμη να κανετε τους επιστημονες.Μαλακες,αρκετα σας ανεχτηκαμε

    3. ΕΥΧΑΡΙΣΟΤΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ KOINΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
      ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝAΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ …, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Oι γονείς αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους, σταθμευμένα παράνομα πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπαίνουν να κάνουν τις αγορές τους. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    4. Ο σοφότατος καθηγητής Σαρήγιαννης εκτιμά ότι η αποκλιμάκωση θά είναι γύρω στίς 20 Δεκεμβρίου.Αξιότιμε καθηγητά τίς μπούρδες σου νά τίς λές αλλού.Οχι σέ μάς.Την ημερομηνία αποκλιμάκωσης δέν τήν αποφάσησες εσύ αλλά η καγκελάριος τής Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ,η οποία έχει διατάξει γιά τήν Γερμανία τήν 20η Δεκεμβρίου γιά αποκλιμάκωση.Λοιπόν μπουρδολόγε κάνε μόκο καί κάτσε στά αυγά σου.
      Γιάννης Λάκων

    5. Ο Θεός βοηθάει όσους προσπαθούν.
      Δε θα κάθεται ο καθένας στο καναπέ του κ θα του έρχονται όλα έτοιμα.
      Αν ήταν και οι παλιοί σαν εμάς τώρα δε θα υπήρχε Ελλάδα αλλά ευτυχώς οι παλιοί είχαν τιμή, λόγο, κακαλα και αξιες.
      Κουρασε πολύ όλο αυτό.
      Η τους πηδαμε ανάποδα ή το βουλώνουμε και μας πηδανε.
      Αρκετα με τη κλάψα, τους εξυπνακιδες, τους επαναστάτες του Internet κτλ.
      Αν είμαστε άξιοι και ικανοί ας αγωνιστούμε εναντίον τους όπως αυτοί σε μας αλλιώς τουμπεκί ψηλό κομμένο και σκλαβιά. Είναι τόσο απλό.

    6. Εαν δεν αφησουμε σαν λαος την ασυδοσια και την αμαρτια,Ο Θεος ΔΕΝ προκειται να παρεμβει,ετσι ωστε να μας απαλλαξει απο τους παγκοσμιους τυραννους και τα εγχωρια υπαλληλακια τους.αν δεν αποστραφουμε τα -gntm-bachelor-big brother και λοιπα πορνοσκουπιδια της τηλεορασης,που παρα πολλοι παρακολοθουν,δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.ποσοι απο εμας,πιασαμε ψαλτηρι ή προσευχηταρι στα χερια μας,για να παρακαλεσουμε Τον Χριστο να μας βοηθησει σε αυτη την απατη που μας εκλεισε στα σπιτια μας;;;;;;;;;περιμενουμε απο τους δημοπουλους και την καθε γιαμαρελου και μαγιορκινη,να αποφανθουν πότε θα επιτρεψουν σε εμας τους “καταδικους” να εξελθουμε της “φυλακης”!!!!!

      1. …….gia ton Spartako ton θρακα κουβεντα δεν λες ανωνυμε….μονο για προσευχες της ερημου…..

    Comments are closed.