ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ; ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΤΣΗΔΕΣ, ΚΟΚΛΩΝΗΣ – ΑΔΩΝΙΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΧΕΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Τις τελικές αποφάσεις του για τον… οδικό χάρτη προς τις εθνικές κάλπες παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγοντας σε 2+1 βασικούς «σταθμούς» μέσα στις επόμενες 14 ημέρες. Αυτοί θα οδηγήσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην (εκλογική) 9η Απριλίου. Ταυτόχρονα κλειδώνουν τόσο οι (αναγκαίες) αλλαγές προσώπων όσο και μια εμφανής στροφή του πρωθυπουργού στο κόμμα.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα ο Μητσοτάκης θα καλέσει τους υπουργούς του στο Μαξίμου στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας – πιθανότατα την Παρασκευή, 3 Μαρτίου. Και αυτός είναι ο πρώτος «σταθμός», η μέρα που ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, θα φέρει στο τραπέζι προς έγκριση την εισήγησή του για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, ο οποίος θα ισχύει από την 1η Απριλίου.

    Ο δεύτερος και ο τρίτος «σταθμός» τοποθετούνται χρονικά στο τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας. «Η ημερομηνία των εκλογών θα γίνει γνωστή με τον πιο επίσημο και καθαρό τρόπο» λένε πρωθυπουργικοί συνεργάτες. Συγκλίνουσες πληροφορίες δείχνουν την Πέμπτη 9 Απριλίου για τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» και ως αυτή την ώρα μένουν ανοιχτά δύο ενδεχόμενα.

    Αφότου προκηρυχθούν οι εκλογές, ο Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στην κομματική έδρα της Πειραιώς προκειμένου να απευθύνει σινιάλα αυτοπεποίθησης και γαλάζιας πανστρατιάς ενόψει της πολιτικής αναμέτρησης. Χαρακτηριστικές οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σχεδιάζεται μια τελευταία συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, ώστε στη συνέχεια νυν βουλευτές, υποψήφιοι, τοπικά στελέχη να ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους στην προεκλογική εκστρατεία ανά την επικράτεια.

    Η αλήθεια της κάλπης ωστόσο θα είναι αμείλικτη. Αυτοδυναμία δεν βλέπει ούτε με το κιάλι. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Δεν ξεχνώ την ψυχολογική βία που η κυβέρνηση επέβαλε στους ίδιους τους πολίτες της όλα αυτά τα χρόνια. Και μόνο για τα λοκνταουν σας αξίζει να πάρετε την δυναμική αντίδραση μας στις κάλπες. Επίσης τα άπειρα σκάνδαλα, την προαγωγή της μίζας, τα σνιφαρισματα και συμπλοκή με την αδικία, την κατάλυση του κράτους δικαίου με τις υποκλοπές για ίδιον όφελος και το απίστευτο ξοδεμα του δημοσίου χρήματος σε δικούς σας, καναλάρχες και μη. Θα φύγετε μακριά από την εξουσία την οποία έχετε καταχραστεί. Ουστ

    2. Μαυρο στη συμμορια της Μαφιας,ψηφιστε το εθνικο κομμα Ελληνες !
      Καμμια ψηφος στη Μαφια,μαυριστε τους ολοι,να πανε στο 5% !

    3. Να πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω..
      Για μένα πρώτο θέμα είναι η ακρίβεια που θα συνεχιστεί και δεν έχω ακούσει τίποτα από κανένα κόμμα…… όχι με ψέμματα, κουπόνια, κλπ αλλά με πραγματικές λύσεις… χωρίς λύσεις ψήφο δεν έχει.

    4. Λοιπόν εφόσον είναι δεδομένο ότι θα κάνουν νοθεία , ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ κτλ , για να έχουμε τουλάχιστον δυνατή αντιπολίτευση για να τους ελέγχουν .
      Α ρε βόδια και να ξέρατε τι έχουν ετοιμάσει …..

    5. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ Ο ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ , ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΝΟΘΕΙΑ , ΨΗΦΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟ , ΓΥΦΤΩΝ , ΓΚΕΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΤΗΜΑ , ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

    6. Ψηφιζουμε οτι θα σας πονεσει περισσοτερο Νεοταξικα σκουπιδια…
      Εθνικό κομμα “ΕΛΛΗΝΕΣ”

    7. Τα funds θέλουν να μας αρπάξουν τα σπίτια μας !!!!Η πείνα παντού βασιλεύει !!! Παντού ναρκωτικά πορνεια γκάγκστερ !!!! Επιτέλους πρέπει να έρθει η κάθαρση απο τον πατριωτικό χώρο !!!!

    8. Θα γίνουν εκλογές, και λοιπόν; Αφού όλοι ξέρουμε πως εδώ και κάποια χρόνια τα αποτελέσματα είναι αλλοιωμένα. Όποτε είτε γίνουν, είτε όχι το ίδιο είναι. Εκτός και αν ξυπνήσει ο λαός και δώσει σε ολους αυτούς μόνους αριθμούς ψήφων. Μόνο έτσι θα δυσκολευτούν πολύ να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Το 7 και το 8 δύσκολα γίνεται 28 η 30. Δυστυχώς όμως κάποιοι κοιμούνται ακόμα και κάποιοι ειναι προδοτες, γιατί τρωνε από τα κόμματα και τους συμφέρει να τα ψηφίσουν. Αν και στην πραγματικότητα δεν τους συμφέρει καθόλου, απλώς έτσι νομίζουν τα ζώα. Γιατί αν …πέσει…η πατρίδα σου, θα πέσεις και εσυ. Θα χάσεις την βολή σου και το χρήμα σου θα είναι άχρηστο. Αλλά πουουου μυαλό να το σκεφτούν τα βόδια.
      Και ως γνωστό, κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.

    9. ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις απο το 1974 μεχρι σημερα ηταν ελεεινες και τρισαθλιες…..
      αλλα αυτη του Κουλη ειναι τελειως εμετικη…….
      η Στρατιωτικη κυβερνηση (ειχε τα θετικα της και τα αρνητικα της),
      ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΥΤΕΣ ,ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ….
      η Ελλαδα συρρικνωνεται εδαφικα και ο πληθυσμος μειωνεται…..και αυξανονται οι λαθροεισβολεις….
      Ελληνα ξυπνα επι τελους….ΤΩΡΑ εχεις κομμα …..το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ

    10. Το μαύρο που θα φάτε δεν το φαντάζεστε. Όχι μόνο από εμάς τους ανεμβολίαστους αλλά και από τους μπολιασμένους που τους εκβιάσατε και πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα! Μαύρο σαν την πίσσα, μαύρο σαν το βαθύ σκοτάδι. Μαύρο προδοταριό των μ.κ.ο. που κλείσατε τις εκκλησίες και δεν γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από το 1821! Μαύρο ρεεεεεεε

    11. Μια xαρά θα τα πάει ο προδότης Κούλης στις εκλογές μας τα έλεγε υψηλόβαθμος αστυνομικός ψηφοφόρος του Κασιδιάρη διότι αρxικά άρxισε να ρίxνει xρήμα με τρόπο στους Ταλιμπάν που τους έδωσε δικαίωμα ψήφου.Και μάλιστα ΟΧΙ ένα εικοσάρικο σαν τον Έλληνα αλλά πεντακόσια ευρώ συν πόσα παιδιά έxει ως έξτρα κτλ.Δύο Αλβανοί ενώ δεν πήραν ταυτότητα μέxρι σήμερα σε 15 έτη και 20 έτη τώρα πριν τις εκλογές ως δια μαγείας τους λένε ελάτε σας δίνουμε Ελληνική ταυτότητα.Η νοθεία στις εκλογές είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο τα 50ευρα σε φακελάκια θα μοιραστούν στην 3η ηλικία σαν καραμέλες με αντάλλαγμα την ψήφο και πάρα πολλά άλλα.Ο Έλληνας θα κυβερνάτε αιώνια από λοποδυτες από ληστές από απατεώνες από γκαγκστερ από παιδεραστές από κίναιδους από Μασόνους από Ανθέλληνες κτλ εκτός αν πει STOP φτάνει μέχρι εδώ μουνόπανα πίσω και σας φάγαμε..

      1. Πολύ σωστά τα λες και είναι όπως ακριβώς τα έχω δει και εγώ τώρα και παλαιότερα. Αυτή είναι η πραγματική νοθεία ή πιο σωστά η υφαρπαγή της ψήφου. Όταν χθες έγραψα ότι δεν υπάρχει νοθεία στα αποτελέσματα κάποιοι μου είπαν ότι δεν ξέρω τι λέω. Μα 4 φορές εφορευτική επιτροπή ήμουν και ότι αποτέλεσμα δώσαμε αυτό έγραψε και η τηλεόραση. Στα εκλογικά τμήματα είναι πολλοί αρμόδιοι που ελέγχουν δεν είναι απλά τα πράγματα να γίνουν πουστιες. Η νοθευμένη ψήφος έρχεται όπως την περιγράφεις. Έχω δει πολλά ειδικά στην επαρχία. Οι κομματάρχες ανά την Ελλάδα έχουν τα πρόβατα τους και την ημέρα των εκλογών τα βάζουν με οποιονδήποτε τρόπο στο μαντρί. 300 ευρώ η ψήφος, απειλές, υποσχέσεις, πολλοί τρόποι έμμεσης νοθείας.

    12. Κουλαρα ΟΚ τα φτυσες με τις…. μεταρρυθμισεις αλα Τονυ το 2019! Παμε next ερχονται απ οτι εδειξε ο Αμερικλανος ΥΠΕΞ οι “προοδευτικοι” να συνεχισουνε τη διαλυση της Πατριδας και της Ορθοδοξιας!

    13. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ….ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    14. Όλη η νέα δημοκρατία γεμάτη με παιδιά του διαβολου, πρωταγωνιστές στα αίσχη. Εβραίοι οι οποίοι παλαιότερα σταύρωναν τώρα δολοφονούν δηλητηριάζουν καφέδες και φαγητά σε μαγαζιά που ελέγχουν κτλπ. Κουλη ο γιος σου θα πάει επιστράτευση ή θα πει ότι υπηρετεί ανώτερο σκοπό εκεί που είναι;

    15. Μαύρο στον Μητσοτάκη, ψήφος στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!

    16. Μιζοκούλης και ΝΔ είναι τελειωμένοι (για πάντα, όμως)

    17. Ντηλάρουν με τα funds του εξωτερικού, ντηλάρουν με τους πάντες και τα πάντα.
      Ο,τι αρπάξουν, όσο προλάβουν.
      Για το καλό της Ελλάδος πάντα!
      Η πλέον διεφθαρμένη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

    18. Λεφτά υπάρχουν, όμως η JP MORGAN λέει σε έκθεση της πως το ελληνικό χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο. Θα πεινάσουμε αδέλφια, ο Μητσοτάκης μόνο αύξησε το χρέος κατά πενήντα δις €. Ούτε μια ψήφο στον Κυριάκο, μας έφερε στη δεκαετία του 1950.

    Comments are closed.