ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ “ΑΜΑΡΤΙΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    αψασψασ

    Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της το βράδυ του Σαββάτου η μωροφιλόδοξη με το μοιραίο μαλλί, Όλγα Γεροβασίλη από βήματος του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Έφαγε τρελή γιούχα από μέρος των μελών για τις βολές εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη δημιουργώντας ένα πεδίο διχασμού και μίας ενδεχομένως, νέας διάσπασης.

    «Μακάρι να μην χρειαζόταν» είπε η Όλγα Γεροβασίλη, που έχει πίσω της πολλές “αμαρτίες” και για τις οποίες σύντομα θα επανέλθει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, διότι όποιος διεκδικεί ψήφο πρέπει να είναι διάφανος σαν κρύσταλλο.

    «Δεν είναι αρένα το συνέδριο. Όχι άλλοι εχθροί ανάμεσά μας, όχι άλλος διχασμός. Εμείς πρέπει να την δώσουμε την μάχη. Είναι κρίσιμη η μάχη των ευρωεκλογών. Σύντροφοι, δεν πάει άλλο, η κοινωνία χρειάζεται προοδευτική διέξοδο. Σήμερα όμως πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα, το κόμμα μας υποχωρεί συνεχώς» τόνισε προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ενωτικό προφίλ σε ένα κόμμα που τρώνε τα λυσσακά τους.

    Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα μετά την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη και δήλωσε:

    «Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν όμορφο αγώνα. Δεσμεύομαι ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

    Ο φυτευτός αμερικάνος κατάφερε να κάνει αυτό για τον οποίο τον έβαλαν τα σκοτεινά κέντρα. Διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την έστω υποτυπώδη αντιπολίτευση κάνοντας τον Μητσοτάκη απόλυτο κυρίαρχο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πάντως η εξιντατριάχρονη Γεροβασίλη με την πλαστική επέμβαση ανανεώθηκε.
      Ο σύζυγος της, χημικός μηχανικός, και αυτός με επώνυμο Παππάς, υποψήφιος του Συνασπισμού το 2007 κ 9 στον σχετικό νομό.

    2. ο κοσμοσ πηρε χαμπαρι το δουλεμα που τρωει και τουσ εβαλε κασελακη.
      ειναι αρχη ακομα και οι νεοι εχουν χιουμορ. ακομα,,,

    3. Γιδα vs λουγκρα με διαιτητες Αλεκθη και γιαλαντζι μαγκα Πολακη! Τα στοιχηματα σας!

    4. Απο το πολυ botox k άσπρη ,έχει γίνει τουμπανο η milfara. Θα σκάσει σαν καρπούζι . Όλα γίνονται για τα 20000€ κ χεστηκαν για τον λαό . Πηγαίνετε να ψηφίσετε για μια ωρα νωρίτερα για τα σκοπια….

    5. Έχει διαλυθεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ούτε κυβέρνηση υπαρχει, ούτε αντιπολίτευση. Μονο ο πρωθυπουργός που παίρνει εντολές από τις ΗΠΑ και τους σιωνιστές. Μετα από τέτοια εικόνα που παρουσιαζει η αξιωματική αντιπολίτευση, εξηγείται αυτό το πρωτοφανές, που έγινε με τις προσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών, που πήγαν στην Αθήνα χαζέψανε, ήπιαν τα ουισκακια τους, φαγανε τα μεζεδακια τους και φύγανε. Τύφλα να έχει το Κιλελέρ. Κανανε τις αγροτικές κινητοποιήσεις γαιτανακια καρναβαλιών

    6. Όταν ο Κασσελάκης τελείωσε την ομιλία του την 1η ημέρα και κάθισε στις καρέκλες η Όλγα την έκανε. Σηκώθηκε και έφυγε !

    7. Η Κασσλακς ειναι σαν τις γατες επταψυχος … ειναι ο εκλεκτος των americano. Βαζει υπογραφη … περνει τανκερ …. δανειζει Συριζα … ειναι business boy.
      Eχει τεραστεια αποδοχη εντος της ποθουσας ελληνικης κοινωνιας. Νομιζαν πολλα απο τα πολιτικα στελεχη λαμογια του ex Πασοκ και Συριζα ενωση προδοσιας οτι θα τον φανε. Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η Πατριδα εχει μεταβατική περιοδο για την εναρξη αποπληρωμης του κεφαλαίου εξωτερικου δανεισμου κεφαλαιου μεχρι το 2032. Σημερα χωρις εξωτερικο δανεισμο δεν ειναι σε θεση να πληρωσει τους τοκους των εθνικων δανειων. Ο Συριζα αποδεχθηκε την εφαρμογη του Αγγλικου δικαιου στις δανειακες υποχρεωσεις του ελληνικου κρατους. Εαν παει πτωχευση η Η.Π.Α. μεσα στο 2024 η 2025, πολυ πιθανο, ειναι βεβαιο οτι απο τις πρωτες χωρες που θα χτυπησουν κανόνι θα ειναι η Κυπρος, η Ελλαδα και η Ιταλια. Φυσικα ολες οι χωρες που εχουνε οικονομικα νταλαβερια με τις Η.Π.Α. θα κλονιστουν και θα πτωχυνουν. Οσα δεινα δεν γινανε με την πανδημια, θα γινουν τωρα. Ο γ παγκοσμιος πολεμος θα διαρκεσει μεχρι το ετος 2040.
      Στεφανε βαλε στη καταψυξη, τον Αλεξη Τσιπρα και τους συνοδοιπόρους του καθως και τον εθνικο μειοδοτη και προδοτη τον Ν. Κοτσια, προκειται για βαριδια, για υποκειμενα που για τα λεφτα τα κανουν ολα. Προδωσανε τη Μακεδονία, ειναι ανθελληνες.

      Τελειωνε Στεφανε … αλλαξε τα ολα.

      ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

      αυτο να ειναι το νεο ονομα του Συριζα.

      Η ελληνικη δημοκρατια τελειωνει … μεσα στα επομενα 2 ετη, ερχεται η Ελληνικη Αυτοκρατορια.

      Η Ελλας θα απελευθερώσει τη βορεια ηπειρο, τη νοτια βορεια Makendonska, την ανατολικη θρακη μαζι με την Κωνσταντινούπολη και τα παραλια της Μικρας Ασιας, ενωση με την ενιαια Κυπρο, ενωση με τη magna Grecia, εκει εκατομμύρια ελληνες περιμενουν το ποθουμενο. Κοντα στη Χειμαρα οι αλβανοι εντοπισαν τεραστειο κοιτασμα πετρελαίου, το κοιτασμα τρεχει σαν ποταμι, το εχουνε σφραγισει για την ωρα και το φυλανε.

      Μη φοβασε Στεφανε, αλλαξε τα ολα … εισαι ο επομενος πολιτικος ηγετης διπλα στον ανερχομενο Αυτοκρατορα.

      Βοηθεια για τα προαναφερομενα θα ερθει απο Ρωσια, Κινα, Ινδια, Η.Π.Α., Αγγλια και Γαλλια.

      KOMMT ZEIT, KOMMT RAT.

    8. Αφήστε τους να διαλυθούν. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε την Ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Η σειρά τους να διαλυθούν τώρα. Κανένας δεν τους λυπάται. Κανένας δεν τους χρειάζεται. Τους ανίκανους, τους παρλαπίπες, τους ληστές του Ελληνικού λαού.

    9. Καλώς την τσουρομαδημενη του πτηνοτροφικου συνεταιρισμού Άρτας. Αυτή σας έλειπε τώρα συριζογιδα επιλογή του αποτυχημένου μεταλλαγμένου γιαλαντζι αριστερού παλιάτσου σας.

    Comments are closed.