ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    ggg

    Ολοταχώς για καραντίνα που θα είναι καταστροφική για την χώρ ακαι την οικονομία της. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν λίγο, η μέση ηλικία των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα φθίνει, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

    Αυτό αποτελεί μία ακόμα αφορμή που έρχεται “ταμάμ” στους αρμόδιους για να ξαναμαντρώσουν τον κόσμο ίσως τώρα ακόμα περισσότερο. Σκεφτείτε ότι πλέον, σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, οι “ευάλωτοι” δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι αλλά και οι νεότεροι σε ηλικία. Αυτό θα φέρει περισσότερα και πιο εκτεταμένα μέτρα.

    Συγκεκριμένα, στην καθημερινή έκθεσή του για τα νέα κρούσματα ο ΕΟΔΥ αναφέρει σήμερα, 2 Αυγούστου, ότι «η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 45 έτη», ενώ μόλις χθες, 1 Αυγούστου, η μέση ηλικία ήταν τα 46 έτη.

    Κάτι που σημαίνει ότι πλέον όλο και πιο νέοι σε ηλικία άνθρωποι προσβάλλονται από τον κορωνοϊό στη χώρα μας. Σε απόλυτα νούμερα, χθες 1.415 ασθενείς ανήκαν στην ηλικιακή ομάδα 18-39 ετών, ενώ σήμερα αυτός ο αριθμός αυξήθηκε κατά 37 άτομα και πλέον τα κρούσματα σε αυτή την ομάδα ανέρχονται σε 1.452.

    Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της πανδημίας η μέση ηλικία κρουσμάτων στη χώρα ήταν τα 49 έτη, αλλά από την άρση του lockdown και μετά παρατηρείται μια σταδιακή μείωση, με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα μέση ηλικία των προσβεβλημένων από τον κορωνοϊό τα 45 έτη.

    Σήμερα, Κυριακή 2 Αυγούστου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 75 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, με μόλις 4 εξ αυτών να ανιχνεύονται στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Πηγή φωτό: eurokinissi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Αν ήθελε πραγματικά να προστατεύσει την κοινωνία ο Κούλης θα έκλεινε τα σύνορα εδώ και πολύ καιρό.. Ακολουθεί ότι του πούνε τα μαύρα κουστούμια.. Μουν@πανα ανθελληνες πολιτικοί…Όλα είναι ψέματα και το μάθαμε.. Ξυπνήστε ζώα δίποδα…

    2. Δεν υπαρχει καν ιος. Οποιος γρυπωθει το βαφτιζουν κρουσμα. Γαμηση θελουν να στρωσουν

      1. Έλα να σου δώσω λίγο από το δικό μου, να δεις πόσο ανύπαρκτος είναι και πόσο θα στρώσεις εσύ και κάτι άλλα ξυπνοπούλια μετά!

        1. Στείλε ρε γελοιε παπαγαλε το αποδεικτικό από το νοσοκομείο να το δημοσιεύσει το Μακελειό να δούμε τι παπαρια έχεις…
          Η θα βρεις καμία δικαιολογία…ιατρικο απόρρητο….προσωπικο έγγραφο και τέτοια…
          Σε προκαλώ….καντο βρε νενεκε…
          Ξεφτιλα άντρα….

          1. 1. Δεν είμαι παπαγάλος, αλλά άνθρωπος.
            2. Σου είπα εγώ πως θα σου τον δώσω (σε τι μορφή) και έβγαλες και συμπέρασμα;
            3. Αποδεικτικό από νοσοκομείο να πας να βρεις σε κάποιον από αυτούς που ήδη έφυγαν γιά το ταξίδι άνευ επιστροφής… έχουμε καμιά 200αριά και βάλε. Εσύ λες ότι ΔΕΝ πιστεύεις… εσύ να ψάξεις εξυπνάκια!
            4. Σου επιστρέφω ξανά την πρόκληση, γιά έλα να σου δώσω βρε άντρακλα μου εσύ, μιά μικρή δόση, να δω πόσες τρύπες θα έχει το σωβρακάκι σου μετά παλικαρά μου, που θες και να προκαλέσεις!
            Και μην αργείς, γιατί σε λίγο, έτσι κι αλλιώς θα το γευτείς… μην περιμένεις όμως, κρίμα είναι!!! Έχεις τα κότσια; Εδώ είμαστε! Μη φοβάσε, έχουμε κρεββατάκια ΜΕΘ άδεια ακόμα…

        2. Δεν προλαβαινουν τα νεκροταφεία να θαβουν κόσμο καϋμένε!. Βαλε τη μάσκα σου και τραβα τζούρες από MEGA και Χαρδαλιά

      2. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ….ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ

        1. Έχεις και συ ιό βρε συφιλιαρικο κομματοσκυλο;
          Θα ναι απ την πιπίλα που κάνεις στους πακιστανους μάλλον…

        2. Σιγά μεγάλε…χαλάρωσε λίγο. Οι περισσότεροι δεν πήγαν καν νοσοκομείο με την τόσο “θανατηφόρα” γρίπη!!. αι μας πρήξατε. φόρα μάσκα γάντια, προφυλακτικό εκεί που ξέρεις και βάλε και ένα σκούφο μην κρυώσεις. και αν σας πουν οι εντολείς σας να χώσετε και ένα καρότο στον κώλο και να χορεύεται δημόσια για να ξορκίσετε τον ιό πηγαίνετε και κάντε τους κλόουν!

    3. Η παράνοια του κοροϊδοϊού συνεχίζεται.

    4. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΣ ΓΙΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ””ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ , ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ?ΟΧΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ 300 ΧΙΛ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΜΑΣΚΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ Η ΤΟΝ ΒΑΤΟΥΠΟΥΛΟ Η ΤΟΝ ΣΥΨΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΞΟΥΣΕΙ ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ Κ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Κ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Κ ΟΧΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΜΗΠΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΝ-ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ

    5. Τον καθηγητή του Στάνφορντ άκουσε και ο e-lithios Trump τρόμπας…και τα έκανε #mpaxaloola…

      1. Έπρεπε να ειχαν τον άλλον τον μισοπεθαμένο πορνογερο με την αμνησία να κυβερνάει…η κάνα ομπαμα να ρίξει και κάνα πόλεμο βρε σιχαμενε…
        Παρε κάνα κουτί εμβόλια τώρα μπας και στειρωθεί το είδος σου..

    6. Ενας αστειος πρωθυπουργος που χαριεντιζεται με τον Τομ Χανκς ενω η Ελλαδα παει για θερμο επεισοδιο…….ενας ψαλτης με 7 παιδια που αναγορευτηκε ξαφνικα απο τα εξαγορασμενα συστημικα ΜΜΕ ως “κορυφαιος λοιμοξιολογος”……αυτοι οι 2 ανεκδιηγητοι τυποι θα ριξουν την χαριστικη βολη στην Ελλαδα

      1. ετσι καρλιτο ακριβως..πρωτα φεραν την ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ,,ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ..ολα στημενα και ψευτικα ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ τα αφεντικα που δινουν ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΣΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τοσα χρονια,,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ και θα τους ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ..

    7. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ, ΛΕΕΙ, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Ε,ΚΑΙ; ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.
      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
      ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.

    8. Εαν ξαναγινει κατι τετοιο και δεν τους παρουμε στο κυνηγι θα ειμαστε αξιοι της τυχης μας..

    9. ΔΕΝ ΛΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ
      ΚΑΙ ΛΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΕΛΕΟΣ!!! ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?

    10. Nα ξεσηκωθειτε όπως έκαναν οι γερμανοι αλλά είστε ζώα με παρωπίδες και πιστεύετε στις μασκούλες πως θα σας σώσουν από τον κορωδοϊό μαλάκες πίγαινετε να φορέσετε της πάνε σας προβατα

    11. Τώρα που θα σας βάλουμε τσιπάκια στον εγκέφαλο δεν θα έχετε ανάγκη την σύνταξη.
      Άσε που θα σας συνδέσουμε στο δίκτυο 666Mhz και θα βλέπετε στα μάτια σας αντίστροφο χρόνο μέτρησης με συντεταγμένες που θα σας θάψουν.

    12. Η βλακεία στο έπακρον! Όσο το ψάχνεις με μια σχετικά αναξιόπιστη μέθοδο, όπως η RT-PCR τόσο περισσότερα θετικά (κρούσματα τα λένε) θα βρίσκεις! Και τι έγινε δηλαδή; Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα πεθάνουν; Μπούρδες!! Άλλο πράγμα είναι τα θετικά και άλλο η θνησιμότητα! Υπάρχει πχ ένας ιός, ο EBV στον οποίο είναι αποδεδειγμένα θετικό το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, ήτοι 6 δις άνθρωποι στον κόσμο και 6 εκατομμύρια στην Ελλάδα. Ο ιός μεταξύ άλλων προκαλεί αποδεδειγμένα καρκίνο. Οι ιολόγοι λένε ότι το 15-20 % των καρκίνων οφείλονται σε 6-7 ιούς μεταξύ των οποίων και ο EBV. Στην Ελλάδα πεθαίνουν περίπου 30.000 ετησίως από καρκίνο. Κατά τους επιστήμονες 4-6 χιλιάδες λόγω ιών!!! Αυτοί, που είναι νέοι κυρίως άνθρωποι δεν έχουν αξία; Γιατί δεν μιλούν για αυτούς και γιατί δεν παίρνουν μέτρα για αυτούς τους ιούς; Δεν παίρνουν μέτρα γιατί δεν εξυπηρετούν τα υποχθόνια σχέδιά τους!!!!! Αυτοί είναι πραγματικά επικίνδυνοι για να παίζεις πολιτικά παιχνίδια μαζί τους, ενώ με τον SARS είναι εκ του ασφαλούς το βρώμικο παιχνίδι τους!!

      1. To test DNA-RNA πολυμεράση το1980(μάλλον) αυτός που το ανακάλυψε δήλωσε κατηγορηματικά οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λοιμώξεις, δεν γνωρίζω βέβαια, γιατί δεν είμαι ιολόγος άν και πόσο εξελίχθηκε ώστε να καλύπτει αντικειμενικά και άλλους ιούς πχ της ηπατίτιδας που μετρά και ιικό φορτίο, αλλά επίσης πιστεύω οτι ένας ιός κατ αρχήν για να απομονωθεί και να μελετηθεί, να βγούν αποτελεσματικά τεστ και εμβόλια χρειάζονται πολλά χρόνια, εκτός και άν ήταν ο νέος ιός δημιούργημα εργαστηρίου από χρόνια και είχαν τον χρόνο να…ασχοληθούν με αυτόν και να έχουν έτοιμα εμβόλια γι
        αυτούς και τους δικούς τους και έτοιμα ψευτοτέστ για όλους ανά τον κόσμο υποτακτικούς. Να μην
        ξεχνούμε οτι άν ήταν νέος ιός που…ξαφνικά ήλθε στην ζωή, είναι απίστευτο πώς μπόρεσαν αμέσως να
        εμφανίσουν οι κινέζοι εκατομμύρια τεστ, αφού πρώτα βέβαια τους…αβάνταρε ο Π.Ο.Υ που έκανε…την
        πάπια στην αρχή για τον…σούπερ ιό. Ετσι καταλαβαίνει κανείς τί ακριβώς είναι τα τεστ, και πώς τα χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν ολόκληρο τον κόσμο !!!!!!!!

      1. Απλά πάρτε το χάραγμα με το 666.Simple as that.

    13. Κατά την γνώμη μου θα διατάξουν “μάσκα” παντού, διότι το κέρδος τους ενδιαφέρει. Με την καραντίνα χάνουν λευτά, εκτός εάν η καταστροφή της οικονομίας είναι η πρώτη προτεραιότητα στο πρόγραμμά τους.

    14. Να παρταρουμε να έχουμε 2000 κρούσματα την ημέρα και να μην μεινει γεροντι για γεροντι, να δούμε πως θα ζήσουν χιλιάδες άτομα χωρίς τις συνταξεις πατεράδων και παππούδων. Κλείστε από χτες τα σύνορα μπας και βγάλουμε χειμώνα.

    15. Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η παπαριά; Θέλω μια μέρα να ξυπνήσω και να μην ακούσω πουθενά αυτή την γαμημένη λέξη “κορωνοϊός”, ούτε να ξαναδώ μάσκα ζωγραφιστή. Δήθεν σε μεγάλες θερμοκρασίες ο ιός θα πέθαινε, έτσι λέγανε τον Μάρτιο. Τους γιατρούς που λένε την αλήθεια τους φιμώνουν. Απο πού τα πήρε τα στοιχεία ο ΕΟΔΥ και γιατί να τον πιστέψουμε; Ένας κράτος βουτηγμένο στην διαφθορά και στο λάδωμα. Υπάρχουν απατεώνες παράνομοι και απατεώνες νόμιμοι. Προτιμώ τους παράνομους γιατί οι νόμιμοι εξουσιαστές απατεώνες με τα κουστούμια το παίζουν αφεντικά και σε γδύνουν κανονικά και συνέχεια μέχρι να βγεί η ψυχή σου.

      1. Πρώτον, από τη στιγμή που ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερα τεστ ήταν αναμενόμενο να έχεις και περισσότερα κρούσματα.
        Δεύτερον, σε υψηλές θερμοκρασίες οι ιοί δεν…πεθαίνουν. Γίνονται ανενεργοί. Και πράγματι, μπορεί να κρούσματα να είναι αυξημένα, αλλά η ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ των ασθενών είναι πολύ μειωμένη, σε σχέση με το Μάρτιο.

    16. Ρε πατριώτες μου αυτοί προσπαθούν να μας τρελάνουν αλλά πριν μας τρελανουν θα πρέπει να τούς τρελάνουμε εμείς πρώτα.. πως ? Με την αντίσταση κ την εξέγερση δεν γίνεται διαφορετικά έχουμε πόλεμο ας ξυπνήσουμε δεν το καταλαβαίνουμε ακόμα δυστυχώς… Βαλλώμεθα από πολλές πλευρές όχι άλλο..την πάνε μακριά την βαλίτσα κ το παιχνίδι ξέρουν κ το παίζουν καλά..Το είδαμε στην αρχή το σεβαστηκαμε υπακουσαμε αλλά ως εδώ κ μη..κάτι άλλο γίνεται κάτι άλλο συμβαίνει.. ξεκάθαρα…Αντικειμενικά τώρα είναι ζωή αυτό που ζούμε κ βιώνουμε ? Στέρηση της ελευθερίας τα ανθρώπινα δικαιώματα μας κ άλλα τόσα αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν πάρει γιατί ?? Για μια γρίπη ?? Σταμάτησε η ροή της ζωής μας εργασία δραστηριότητες κ.α Εάν αυτό είναι ζωή δεν ξέρω εάν αξίζει να ζήσει κανείς… κ λες μετά ας μας πάρει μία ώρα αρχήτερα ο Θεός τουλάχιστον να είμαστε κ πιο έτοιμοι για την αιωνιότητα…

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΩΡΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ

    17. Δεν πεθαινουν νεοι…..το ακουω το διαβασω και γελαω… αλλα στο μελλον αν θα εχει προβληματα χρονια κανεις δες το λεει αυτο…γιατι και η ιδιωτικες κλινικες,γιατροι θελουν πελατεια… και οτι θελει τσεκαπ καθε χρονο και θα τα πληρωσεις απο την τσεπη σου.. κανενας γιατρος σε νοσοκομειο δεν γραφει εξετασεις ετσι χωρις καποιο σοβαρο λογο εδω στα νοσοκομεια σε διωχνουν για το PCR σου λενε πηγαινε σε ιδιωτικο και κανε το τεστ.

      Κανει θρομβοσεις ακομα και αν εισαι νεος και αν το περνας και ελαφρια θελει παρακολουθηση και μετα… ειδικα στους αθλητες μπορει να τελειωσει και την καριερα τους.

    18. Ζεστή στο σπίτι κ το αιρκοντίσιον δεν δουλεύει….δεν το αφήνουμε για χειμώνα καλυτερα

    19. Και στη 2 μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσυνης μας βλεπω στα καβουκια μας, παει η θρησκεία μας, ολοταχως για μουσουλμανισμο

      1. Ποιο είναι το πρόβλημα σου; θρησκεια η μια θρησκεια και η άλλη εκει που προσκυνούσες τον έναν τωρα θα προσκυνάς τον αλλον ….

    20. Αυτός που προέβλεψε 10.000 νεκρούς στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής και τώρα είναι 160.000?

      1. Τα θύματα αυτά δεν είναι από κορωνοιό, αλλά από άλλα σοβαρά αίτια, νάναι καλά τα…ψευτοτέστ, και η βρώμικη, αντιιατρική και κατά παράβαση του όρκου του Ιπποκράτη απόδοση σχεδόν όλων των θανάτων στον μαιμουδοιό !!!!!!!!!!!!!

    21. κοροιδευουν τον κοσμο και μιλαω ως βιολογος…..αλλα τι περιμενεις οταν προεδρος του ΕΟΔΥ ειναι ο ανεπαρκης Αρκουμανεας ο κολλητος του Κικιλια ?
      Ολα αυτα τα νουμερα θα ειχαν αξια αν γινονταν στατιστικος ελεγχος σε μεγαλο δειγμα του πληθυσμου οπως ειπε ο καθηγητης του Στανφορντ Ιωαννιδης

    22. Τον ηπιαμε παλι αν ανακοινωσουν νέο locked down.

      1. Δεν πρόκειται don’t worry και ας πέφτει ο κόσμος κάτω…. Ξέρουν ότι τελειώσανε!/τελειώσαμε άμα γίνει κάτι τέτοιο.

    23. το θεμα ειναι τι ηλικια εχουν οσοι πεθαινουν, οχι οσοι προσβαλονται. και απο γριπη προσβαλονται ολοι αλλα δεν πεθαινουν οι νεοι

      1. Δηλαδη οι ενηλικες πεθαινουν απο τους γριποιους; Ολοι; ΡΕ ΤΙ ΣΚ…ΜΙΛΑΤΕ ΠΙΑ;Αν το ανοσοποιητικο σου συστημα δεν εχει κατασταλει για πολλους k διαφορους λογους(χημειοθεραπειες,χρονια πνευμονολογικα-αναπνευστικα προβληματα υγειας κ.ο.κ.) θα πεθανεις;Τοσο απλα;Ελατε στα συγκαλα σας ανθρωποι του Θεου..! ΖΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ! ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

    Comments are closed.