ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΤΑ HELLINIKA HOAXES ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ;;; “ΘΕΙΕ” ΣΟΡΟΣ, ΠΟΣΑ “ΑΝΗΨΑΚΙΑ” ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    fake

    Μια γυναίκα χρήστης του facebook, υποστηρίζει ότι τα Hellinika Hoaxes της κατέβασαν βίντεο από Τζαμί στην Κομοτηνή όπου ακόμα και το βράδυ ακουγόταν από τα μεγάφωνα σε όλη την περιοχή.

    Εδώ να θυμίσουμε ότι τα Hoaxes για να κατεβάσουν κάτι ως ψεύτικο, πρέπει να παραθέτουν και ποια είναι η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ότι παρέθεσαν από κάτω την υποτίθεται αληθινή είδηση…

    anakoinoseis

    Ποια είναι η αληθινή είδηση όμως; Η ανακοίνωση του “Παρατηρητηρίου” της ΝΔ που λέει τα εξής;  ΝΔ: «Fake news ότι οι εκκλησίες είναι κλειστές και τα τζαμιά ανοιχτά» .

    Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΝΔ για τις Εκκλησίες και τα Τζαμιά!

    Μα η γυναίκα που της κατέβασαν το βίντεο με το Τζαμί, δεν είπε ότι είναι ανοιχτά τα Τζαμιά, είπε ότι ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο Ιμάμης και αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις και είναι γεγονός!!

    Από ότι φαίνεται τα Hellinia Hoaxes έχουν περάσει σε “άλλο επίπεδο”… Αρκεί μια ανακοίνωση της ΝΔ για να βγάλουν κάτι ψεύτικο;

    Όσο για το τι ακριβώς είναι το “Παρατηρητήριο fake news” της ΝΔ διαβάστε τις λεπτομέρειες από δημοσίευμα του Ιανουαρίου 2020:

    1-1-2020: ” «Παρατηρητήριο Fake News» εγκαινιάζει από σήμερα η ΝΔ αποστέλλοντας και το πρώτο ενημερωτικό σημείωμα.

    Στόχος του γαλάζιου αυτού παρατηρητηρίου είναι η αποδόμηση της αντιπολιτευτικής κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως επισημαίνει το Μοσχάτο «θα ανακαλύπτονται οι ψευδείς ειδήσεις που έχουν στόχο τη Νέα Δημοκρατία».

    To πράγμα “μπλέκει” ακόμα περισσότερο αφού ο Ηλίας Μόσιαλος που έχει επιλέξει ο πρωθυπουργός για σύμβουλο της κυβέρνησης στο θέμα του κορωνοϊού, εμφανίζεται επίσημα ως συνεργάτης των Hellinika Hoaxes στην ιστοσελίδα τους στην κατηγορία “Συνεργάτες”.

    Δείτε το: 94573894_2981690651892464_8150161208251514880_o

    Και τώρα η μια και μόνη αλήθεια! Τα Τζαμιά έχουν μεγάφωνα και οι φωνές του Ιμάμη στην Κομοτηνή ακούγονται παντού ενώ για τις Εκκλησίες μας απαγορεύτηκε κάτι αντίστοιχο. Άρα τα Hellinika Hoaxes και οι ανακοινώσεις της ΝΔ είναι τα FAKE!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτά τα hoaxes κάνουν διαφημίσεις στο facebook λέγοντας πως ο Μπιλ Γκέιτς έχει καλά εμβόλια. Αλήθεια αφιλοκερδώς κάθονται και ψάχνουν τα hoaxes στο Ίντερνετ; Για την ψυχή της μάνας τους; Και στο facebook πως έχουν αναρτήσεις με σπονσοράρισμα; Τι γίνεται επι τέλους;
      Το ελληνικό κράτος συμφωνεί με αυτές τις τακτικές; Γιατί η Ε.Ε έχει αφήσει το facebook να λογοκρίνει οτι γουστάρει;

    2. Ούτε οι ορθόδοξοι ναοί, ούτε τα τζαμιά είναι κλειστά. Απλά η συνάθροιση των πιστών απαγορεύεται σε κάθε λατρευτικό χώρο.

    3. Όχι δεν ήταν προφήτης ο Μιχαλιολιάκος για τον κορωνοϊο, ούτε ήξερε πως θα γίνει αυτό. Γνώριζε όμως πως θα γίνουν άλλα με Μητσοτάκη και Βελόπουλο να παρουσιάζονται ως δεξιοί (εδώ χεζόμαστε στα γέλια), όπως π.χ στα νησια το ξύλο με τα λαθροΜΑΤ και η μετακίνηση των λαθραίων στην ενδοχώρα. Στο ποδόσφαιρο, ο καλύτερος παίκτης σε ένα ματς που στραβώνει, είναι ο απόντας, για το κοινό. Αυτός που είναι τραυματίας ή μπήκε αλλαγή αργά ή ήταν στην αποστολή και δεν αγωνίστηκε καν. Ετσι και στην πολιτικη πολλές φορές προτιμότερο είναι να λάμψεις διά της απουσίας σου, για να παίξεις άλλη μπαλίτσα. Ουδέν κακόν, αμιγές καλού. Να σας κάνουν Έλληνες όσα υπάρχουν και δεν υπάρχουν και να μην υφίσταται ούτε μια φωνή μέσα στο κυνοβούλιο να σας υπερασπιστεί. Πηγαίνετε να σας σώσουν αυτοί που ψηφίσατε. Παρότι ξέραμε πολύ πριν πως δεν θα μπούμε Βουλή, το χρέος μας το κάναμε και ανήκουμε στο 2,97% που τώρα δεν μπορείτε να του μιλήσετε.Όχι γιατί έγιναν μόνο μαϊμουδιές σε ψηφοδέλτια. Αυτό μπορεί να γίνει για μονοψήφιο αριθμό χιλιάδων ψήφων όπως στην προκειμένη περίπτωση που ήταν 3000-4000 ψήφοι. Δεν θα μπορούσαν να φάνε π.χ 20.000 ψηφοδέλτια για να μην μπούμε Βουλή. Αλλά πάλι προτιμήσατε Κούλη και Βελόπουλο.

      Για τον Μυλωνάκη τα λέω χρόνια. Το 2014 έγλειφε τον Μιχαλολιάκο να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο και μετά που τον έκλασε, όλο έβριζε την Χρυσή Αυγή.

    4. αμ δε πάμε να τους πλακώσουμε στο ξύλο τους ανεχόμαστε κουλιδες μπουλιδες κι σια

    5. Αυτά όλα πρέπει να σταλούν στο γραφείο του Τραμπ. Αλωνίζει ο Σόρος στην Ελλάδα.

    6. Έχουμε και τον Δεκαπ/γουστο Της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Θα πάμε στην Τηνο.!!!

    7. Στις 19 Απριλίου η αμφιλεγόμενη ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ αποφάνθηκε
      “Να ετοιμάζονται όλες οι Πατριωτικές , Ελληνορθόδοξες δυνάμεις . Ρίχνουμε και αυτήν την Κυβέρνηση .
      εξηγεί δε και το λόγο ”
      https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba/

    8. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…..ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!

    9. Κάτι περίεργο συμβαίνει και σε πολλές ενημερωτικές σελίδες. Οποιαδήποτε θετική αναφορά στην χώρα και τον λαό μας δέχεται μαζική αποδόμηση από κάποιους που όλως τυχαία έχουν συνεχώς το ίδιο ύφος, εάν προσπαθείς εσύ να απαντήσεις φυσικά δεν έχεις καμία τύχη μιας και θάβεται το σχόλιο σου. Δηλαδή προωθουν τις ρατσιστικές ανθελληνικες θέσεις. Τώρα για τα τζαμιά, αφήνουν τα μεγάφωνα ανοιχτά ενω στις εκκλησίες τα απαγόρευσαν. Άφησαν μια χαρά στο σύνταγμα 70 – 80 του ΚΚΕ να διαδηλώνουν όταν κυνηγανε και συλλαμβανουν πιστούς. Είναι αλήτες σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    10. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, μας ωθείτε να ψηφίσουμε χρυσή αυγή. Κανένα πρόβλημα, εσείς το θέλατε

      1. Έπρεπε να αρχίσουν τα ρυπαρά έθνη να ασελγούν στον άγιο ετούτο τόπο για να καταλάβετε το 70% των Ραγιάδων οτι οι πελατειακές σχέσεις με τους προδότες πολιτικούς οδηγούν στην καταστροφή όλων και όχι μόνο του γείτονα.
        Έστω και στο +5 με Κασιδιάρη αρχηγό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν Έλληνα.
        Οι απόγονοι του Εφιάλτη αριστεροαναρχικοί κλπ ξέρουμε…….. Εθνοκάθαρση άμεσα.-

    11. Ρε όποιοι τα χετε δίπλα σας και είστε ειδικά ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θυμηθείτε τι έκαναν αυτοί εδώ, στον πόντο και στην Αρμενία και δράστε αναλόγως με ότι μέσα έχετε ! Αν τώρα δείτε εκεί γύρω μπάτσους να φυλάνε τα κωλοτεμένη – τζαμιά και να αγναντεύουν απλώς τότε βγάλτε βίντεο όλους αυτούς τους ανθέλληνες κρατώντας τις φάτσες και τα λογότυπα τους και διασώστε τα να μάθουμε όλοι ποιοι είναι οι μπάτσοι που τσουβάλιασαν μέσα στην Μ. Βδομάδα Χριστιανούς μέσα στην ίδια την Ελλάδα και επιτρέπουν τους ιμάμηδες του καταραμένους να γκαρίζουν!!!

    12. Ξέρουμε ποιοι είναι… Στο μπαμ με τους τουρκους κάποιοι θα μείνουμε εδώ να κ σφαξουμε σιωνιστες

      1. Συμφωνώ κι επαυξάνω….Μια ένοπλη σύρραξη με την τουρκιά σε καθολικό επίπεδο, απο Έβρο ως Καστελλόριζο, θα είναι η μεγάλη ευκαιρία ….για πολλά …

    Comments are closed.