(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ” ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Κοινοποίηση:
    image (4)

    Μετά από την αποκαλυπτική επιτυχία της εφημερίδας “Μακελειό” σχετικά με τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ώστε το συμβόλαιο ύψους 9.000.000 Ευρώ, της αναβάθμισης του οδοφωτισμού της Περιφέρειας να καταλήξει στην κατασκευαστική Ιντρακάτ- Κόκκαλη. Στην οποία εταιρεία, θέση ευθύνης κατέχει ο γιος του, Νικόλαος Νίκας, ένα ερώτημα πλανάται: Ποιοι γνώριζαν για αυτές τις ανάρμοστες σχέσεις του Γαλάζιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου;

    Με μια γρήγορη αναζήτηση, εύκολα κάποιος μπορεί να βρει, τη σχετική αρθρογραφία του εκδότη των Παραπολιτικών , ένα μήνα μετά τις Περιφερειακές εκλογές του 2019. Και για την ιστορία. Το ποσό της εργολαβίας του Νίκα στον “μισητό Κόκκαλη”, έφτασε τα 9.000.000 ευρώ από την τσέπη του πολίτη. Και μετά…ήρθαν οι σφήκες. Τα γνωστά “πλυντήρια” των επαχθέστερων ΜΜΕ που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός Τύπος. Εκείνοι που βαράθρωσαν τις εφημερίδες και την ενημέρωση στην Ελλάδα. “Ο Τύπος πέθανε ¨, φωνάζουν γελώντας και με το άλλο χέρι, το τρίτο, βάζουν μύρια ευρώ στην παντελόνα, αυξάνοντας την κρυφή προσωπική τους περιουσία. Λες και θα τα πάρουν μαζί τους. Έξυπνοι ηλίθιοι της “ελληνικής παραδημοσιογραφίας”. Καλά κάνουν. Υπερηφάνεια και σέβας…

    ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΙΚΑΣ

    Στο συγκεκριμένο άρθρο, ο εκδότης των Παραπολιτικών, προειδοποιεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πρώτον ότι γνωρίζει ότι γιος του εργάζεται στην Ιντρακάτ και δεύτερον ότι έχει αναθέσει συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
    Θα ήταν ουτοπικό, να προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον – ενημερώνουμε ότι με την νέα ανάθεση από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, το συνολικό ποσό που έχει ανατεθεί στην εταιρεία που πλέον κατέχει θέση ευθύνης ο γιος του, Νίκας Νικόλαος, ανέρχεται στα 18.000.000 ευρώ.
    Αντ΄αυτού του καθήκοντος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέθεσε με απευθείας ανάθεση δεκάδες χιλιάδες ευρώ τόσο στην εφημερίδα Παραπολιτικά όσο και στον όμιλο Μαρινάκη. Πήρε το μήνυμα και έδρασε κατάλληλα. Άλλωστε , στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , τα μέσα ενημέρωσης επιδοτούνται αδρά από τον Παναγιώτη Νίκα, για να αποσιωπούν τα κακώς κείμενα της διοίκησής του.
    image
    image (2) image (1)
    Κι άλλοι γνωρίζουν για τις ανάρμοστες σχέσεις του Γαλάζιου Περιφερειάρχη με τις εταιρείες του Κόκκαλη, όπως ο επικεφαλής της ΕΑΔ , κος Μπίνης , αλλά η μέγιστη αντίφαση που προκαλεί γέλωτα ατελείωτη είναι ότι ο Παναγιώτης Νίκας είναι πρόεδρος της επιστροπής θεσμών και διαφάνειας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας .
    image (3)
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. «ΠΡΟΔΟΤΗ! Η Μακεδονία είναι ελληνική, δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να κυκλοφορείς;»! ΠΡΟΣΗΧΘΗ γυναίκα που φώναζε στον Τσίπρα, vid
      11 Μαΐου, 2022
      4:17 μμ
      ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
      Για να μην ξεχνιόμαστε…
      Παρά τα γεγονότα του 2018-2019 με την προδοσία της Μακεδονίας, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται πως μπορεί να κυκλοφορήσει ξανά…άνετος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

      Οι Έλληνες φαίνεται πως “ξεχνάνε” εύκολα!

      Μοναδική “παραφωνία” αποτέλεσε μία γυναίκα που πλησιάζοντας σε δρόμο της Θεσσαλονίκης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον αποκαλεί προδότη:

      «Προδότη! Αλήτη! Η Μακεδονία είναι ελληνική, δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς;;;».

      Οι…παρατρεχάμενοι του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν όχι μόνο να απαντήσουν με θράσος στη γυναίκα λέγοντάς της πως “λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών η Μακεδονία παραμένει ελληνική”, αλλά την…πήραν σηκωτή από εκεί απομακρύνοντάς την άρον άρον!

      Σχεδόν την έσερναν μακριά από τον Τσίπρα!

      Πληροφορίες θέλουν πως η γυναίκα προσήχθη.

      Δυστυχώς -και αυτό είναι το πιο θλιβερό- ΚΑΝΕΙΣ από τους απλούς πολίτες που ήταν στο σημείο δεν έσπευσε να υποστηρίξει τη γυναίκα:

    2. Πρέπει να βγουν όπλα….η μόνη λύση…. Μόνο έτσι θα αλλάξει αυτή η χώρα.

    3. Μπλε συριζα, η μεγαλύτερη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ οργάνωση όλων των εποχών !!

    4. Πάει η τροφή.
      Εχτές το μετάνιωσα που δεν αγόρασα τουλάχιστον άλλη μια τρίκιλη φρατζολα ενταμ.
      4€ διαφορά
      Σε λίγο θα είναι αμέτρητη.

    5. Παραγωγή πρωτεΐνης από έντομα για ζωοτροφές
      Αειφόρος και φιλική προς το περιβάλλον, χαμηλού κόστους και με τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παραγωγή πρωτεΐνης από έντομα όπως η… οικιακή μύγα.
      Η οικιακή μύγα
      Όσον αφορά τη χρήση της οικιακής μύγας, «έχει πολύ μεγάλη αναπαραγωγική δεινότητα και προτιμάται στην παραγωγή πρωτεΐνης για ζωοτροφές. Ένα κιλό μυγών μπορεί μέσα σε λίγες εβδομάδες να αναπαράγει τόνους μυγών και εν συνεπεία πρωτεΐνης. Οι εντομοπρωτεΐνες είναι πολύ ανώτερες τόσο από τις φυτικές πρωτεΐνες, όπως είναι η σόγια (16.6 gr πρωτεΐνης/100 γραμμάρια ενώ η οικιακή μύγα 63.1 γραμμάρια πρωτεΐνης/100 γραμμάρια), τα κουκιά, τα λούπινα, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην παραγωγή ζωοτροφών, αλλά και από τις ζωικές. Επιπλέον, τα έντομα δεν είναι μεταλλαγμένα και δεν επιδέχονται εμβόλια, αντιβιοτικά και αναβολικά. Είναι μία αειφορική και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος παραγωγής ζωοτροφών».
      GOOD APPETITE

    6. The mart χθες τυρί. 5.93€ το κιλό
      Σήμερα 7,5€ το κιλό προσφορά νέου φυλλαδίου.
      Όλο το χειμώνα αυτό το βιολι θα έχουμε μέχρι να εξασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα (σκουλήκια, κατσαρίδες ) της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης θα μοιράζονται σε όλους.
      Αυτά που είχαμε για ζωοτροφές θα τα παίρνουμε τρυπώντας τα μπράτσα μας με ενέσεις γονιδιακης θεραπείας μέχρι να πεθάνουμε από την συνεχή ανοσοκαταστολή.

    7. Μόνο αυτή θα τρώνε πλέον ζωντανές τροφές.
      Είτε τα βγάζετε στη φόρα είτε όχι!!
      Εμείς θα τρώμε πρωτεινες του Κλάους από οικιακές μύγες

    Comments are closed.