ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΉΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΙΟΤΕΨΕ!

    Κοινοποίηση:
    ellada

    Ο λαός μας λέει: “Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”
    Βουλή: «Όχι» σε άρση ασυλίας 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

    Απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία και με 207 ψήφους στην Ολομέλεια της Βουλής οι αιτήσεις άρσης ασυλίας κατά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του πρώην υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου και 52 ακόμα εν ενεργεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν κυρώσει στις 25 Ιανουαρίου του 2019 στη Βουλή, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Το εισαγγελικό αίτημα στάλθηκε στη Βουλή μετά από αναφορά πολίτη εναντίον όλων των επανεκλεγέντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν υπερψηφίσει τη Συμφωνία.

    Ειδικότερα, σε σύνολο 219 παρόντων βουλευτών, κατά της άρσης ασυλίας ψήφισαν 207 βουλευτές, ενώ 11 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και ένας δήλωσε «παρών».

    Όλα τα κόμματα, πλην της Ελληνικής Λύσης, συμφώνησαν ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έπρεπε να στείλει στη Βουλή τη δικογραφία, αλλά να τη θέσει στο αρχείο, καθώς το θέμα είναι πολιτικό και όχι νομικό και αφορά την ελεύθερη γνώμη, έκφραση και ψήφο του βουλευτή, όπως προσδιορίζεται από το Σύνταγμα.

    Οι εκπρόσωποι από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν, ενώ μόνο η Ελληνική Λύση είχε δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει το εισαγγελικό αίτημα.

    Η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας είχε απορρίψει ομόφωνα, πλην μίας ψήφου την άρση ασυλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

    2. 300 τσογλανοκοπροσκυλα που πάνε και τα ψηφίζουν χαζοχαρουμενοι αμετανοητοι μπετοβλακες νεοελληνες . Για τουτη τη χωρα που διαλυθηκε είναι άμεσα υπόλογοι και υπευθυνοι οι ιντερνετακηδες φραπεδοεσπρεσσο καπουτσινοβλακες ψηφοφοροι όλων αυτών. Σε λίγο που θα πέσει πείνα τι θα κανουν αραγε όλοι τους ;;;; Το τέλος του έργου θα είναι τραγικό για όλους πλην των πολιτικών αλητηριων κατσαπλιαδων και των αυλικων τους που είναι επιστήμονες στη λαμογιά την ρεμουλα την απατεωνια και την κλεψιά. Θα ψαχνουν οι μπετοβλακες ψηφοφοροι τα κονε τους και δεν θα τα βρισκουν πουθενα . Τοτε θα πεσει το μεγαλο κλαμα !!!!!

    3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ.
      ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΤΙ.
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ Η ΜΠΟΝ & ΣΚΟΛΛ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΒΡΑΙΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟY ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΕ Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ TVN ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΕΜΥΘΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
      ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.
      ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.
      ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ? ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ? ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΥΡΩ? ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΕ.
      ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩΜΕ ΑΥΤΟ?
      ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΥ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΓΕΙΟΥ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ 5ΛΕΠΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΣΑΡΙΑΝΗ.
      ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

    4. Και Αφορισμενοι και Προδοτες ο τελειος συνδυασμός για τους ελληνοφωνους κυβερνωντες, μασωνικα σκουλικια απατριδες, βρωμεροι εφιαλτες που αντιπροσωπεύουν μονο τους εαυτους τους και το συστημα που μας τους επέβαλλε…αν νομιζουν οτι οι προδοτες με γραβατες θα εχουν διαφορετικοι τυχη απο τους προδοτες χωρις γραβατες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου….η μεγαλυτερη πλειοψηφια των Μακεδονων εδωσαν μεγαλα ποσοστα στην νουδουλα γιατι πιστεψαν οι αδαείς οτι ο κουλης θα αλλαξει ή και θα καταγγείλει την προδοτικη συμφωνια… τωρα επεσαν οι μασκες και οποιος νουδουλος ψηφοφορος δεν το καταλαβε ακομη ειναι αξιος της μοιρας του….Καραμανληδες, Γκιουλεκας, Ραπτη, Καλαφατης, Σιμοπουλος, Ευθυμιου, Κουβελας, Καραογλου, Αναστασιαδης, Βαρτζοπουλος και λοιπα προδοταρια που εκλεγονται στην Μακεδονια αυξανουν την μαυρη λιστα των Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ω Ν που ξεπουλησαν την ιερη γη των Μακεδονων….ανοιξτε τωρα και τα συνορα να μας φερετε τους γυφτοσκοπιανους τουριστες να μας αφησουν το υπέρογκο συναλαγμα τους….θα πεσουν πολλα σουτια….

    5. Εντάξει οι 54 έχουν ασυλία, οι υπόλοιποι που ήταν βουλευτές τότε; Ας δικαστουν αυτοί που δεν έχουν ασυλία.

    6. Μαλακα ραγια Ελληνα!!! Περιμενες ή πιστευες οτι θα γινει κατι αλλο? Ολοι μαζι με μπροσταρη τον Τσιπρα,
      εγιναν οι Πρέσπες! Ολοι μαζι με μπροσταρη τον ..Μητσοτακη (Χρυσο), έγιναν ή θα γινουν Ο Εβρος και το
      Αιγαιο!!!!! Οσο καθομαστε σαν χανοι και τους αφηνουμε ανεξελεγκτα να ξεπουλανε την Πατριδα μας, δεν
      υπαρχει σωτηρια!!! ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, πριν ειναι πολυ
      αργα!!!!!!!!!!11

    7. Δηλαδη το συνταγμα λεει να ψηφηζουν αυτο που θεωρουν αυτοι σωστο και ας βλαψει την χωρα?????Και μετα αφου την βλαψουν την χωρα δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα γιατι εχουν προστασια και γιαυτο?????τοτε εδω κατι δεν παει καλα μετα απο αυτο το τεραστιο συλλαλητηριο δεν μετραει η γνωμη του λαου τοτε εδω ξεκαθαρα εχουμε δικτατορια τερμα η παραμυθα τις δημοκρατιας…..εχουν χεστει στο ταλιρο απο εκατο σπιτια ο καθενας και εγω πρεπει να σκευτω τι θα φαω την επομενη ωρα??????ε αυτο παει πολυ το τερματισανε πλεον………………….

    8. Α,χα,χα! Λες και ο Μητσοτάκης διαφωνούσε. Ο μπαμπάς τους μας άφησε το πρόβλημα, η Ντόρα έκανε τη… σύνθετη ονομασία και επι Κούλη μπήκαν στο ΝΑΤΟ.

      1. Οικογενεια προδοτες απο κουνια….Φταιη ο Παπαδοπουλος που δεν μαζεψε ολλα αυτα τα καθαρματα οταν επρεπε και να τους βαλει στα 10 μετρα για να απαλαγη ι Ελλαδα απο καρκινωματα!!!

    9. Δεν κιοτέψαμε. Απλως εκανε οτι θα κανει αργοτερα μαι ο Τσιπρας για αυτον. Ο ενας καλύπτει τον αλλον. Πως αλλιως θα γινόταν όλες αυτες οι προδοσίες. Υπάλληλοι ειναι ολοι τους στο ιδιο αφεντικο, Οποτε ολοι εκτελούν εντολες και στηριζουν ο ενας τον αλλον. Δεν μου εκανε εντύπωση λοιπον η κάλυψη του Τσίπρα κλπ καλοπαίδων απο την Κουλη. Αμοιβαίες οι εξυπηρετήσεις. Μου κανει εντύπωση ομως ο Ελληνικός λαός. Ολοι ξερουμε και βλεπουμε πως οι ανθρωποι αυτοι μας πανε στον γκρεμό, στην καταστροφή. Και ομως….δεν κανουμε τιποτα να προστατευτούμε, έστω να προσπαθήσουμε με καποιο τροπο να ανατρέψουμε το κακό που ερχεται κατα πάνω μας. Τιποτα. Περιμενουμε την μαυρη μοίρα που ετοιμάζουν ολοι αυτοι και για εμας και για τα παιδια μας. Τι παράξενοι ανθρωποι που ειμαστε αληθεια. Ποσο άχρηστος λαός γιναμε. Αυτο μου κανει εντύπωση.

    10. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ!!!!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

    11. Καλά τι περιμένατε? Να ελευθερώσουν την Ελλάδα οι νδουλες της ΝΤΠ? Σήμερα δε βγήκε ο απλυτος βουτσης Κ απάντησε για ΤΝ φράχτη ΣΤΝ Τούρκο,? Ψηφίστε ΝΔ να φύγει ο συριζαλ6ς, χαζαχαχαχζαχζα, ΓΜ το σπιτάκι….

    12. Συμπεφωνημένο μεταξύ των κομμάτων ήταν το θεμα της προδοσίας, σειρά της ΝΔ είναι τώρα το θάψιμο της έσχατης προδοσίας.

    Comments are closed.