ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ” ΠΟΥ “ΣΚΥΛΕΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ” ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ. ΤΑ “FAKE NEWS” ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ Η 14ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ “ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ” ΠΟΥ “ΒΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ”. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ SITES ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    peripoliko_nyxta

    Βιασμός παρουσιαστή στις Σπέτσες: Μυστήριο η ράδιο αρβύλα; Τι ξέρει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και για τις δύο υποθέσεις από τους αστυνομικούς συντάκτες εφημερίδος και makeleio.gr

    Πολύς ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με “δημοσιεύματα” της συμφοράς και αναδημοσιεύσεις της πλάκας, για ομαδικό βιασμό ενός παρουσιαστή στις Σπέτσες.

    Σύμφωνα με αυτά, «άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν γνωστό δημοσιογράφο σε κακή κατάσταση στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. […] Οι γιατροί που εξέτασαν τον τρομοκρατημένο παρουσιαστή ανακάλυψαν σημάδια που υποδήλωναν πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστο αριθμό ανδρών. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί αν πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά ή του τα επέβαλαν με το ζόρι».

    Το «Μακελειό» εδώ και δύο εβδομάδες σχεδόν, είχε πληροφορίες σχετικά με “14χρονη κόρη παρουσιαστή σοβαρών ενημερωτικών εκπομπών- και όχι πληροφορίες για τον ίδιο τον παρουσιαστή ή άλλον παρουσιαστή- η οποία φέρεται να βιάστηκε από λαθρομετανάστες στο νησί της Αίγινας – και όχι στις Σπέτσες”. Μια αποτρόπαιη ενέργεια, εάν είχε συμβεί, που δεν είναι καλαμπούρι, ειδικά όταν μιλάμε για βιασμό κοπέλας από γουρούνια.

    Οι πληροφορίες όμως αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν από καμία Αρχή και καμία από τις δύο παραπάνω πληροφορίες δεν προέκυψε από το αστυνομικό ρεπορτάζ ούτε ως απαρχή είδησης. Ούτε στο Λιμενικό, ούτε στην Αστυνομία, ούτε στο Τμήμα Ανηλίκων είναι καταγεγραμμένο τέτοιο συμβάν ή τουλάχιστον δεν διασταυρώνεται ούτε ως πληροφορία από έγκυρη πηγή. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο τινά: Ότι η είδηση απεκρύβη ή ότι δεν υπήρξε ποτέ.

    Οι φήμες μέχρι στιγμής φαίνεται να καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, με πολλούς να κάνουν λόγο για «ράδιο αρβύλα», αφού καμία επίσημη Αρχή δεν έχει καταγράψει κάποιο από τα δυο συμβάντα ή δεν θέλει να επιβεβαιώσει κάποιο από τα δύο συμβάντα. Άλλωστε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ως site και ως εφημερίδα (και όσοι το παρακολουθείτε το ξέρετε καλά και το έχετε διαπιστώσει στην πράξη), εάν είχε ονόματα, θα τα έκανε πρωτοσέλιδο.

    Άρα, αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο της κάθε παπαριάς που γράφεται, έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα το πληρώσουν σχετικά σύντομα. Και θα σταματήσουν να τους διαβάζουν αλλά και να τους αγοράζουν.

    Πάντως, επαναλαμβάνουμε, πριν από 15 μέρες, αστυνομικοί συντάκτες σαίνια που διαθέτει η εφημερίδα μας, μας είπαν ότι “στην Αίγινα, πάνω από 5 άτομα, βίασαν κόρη ανήλικη, σημαντικού έλληνα δημοσιογράφου”. Αναζητήθηκαν πληροφορίες και από το Λιμενικό αλλά μηδέν εις το πηλίκο.

    Αυτά για λόγους αρχής και δεοντολογίας. Τώρα, όποιοι το παίζουν μάγκες, γράφοντας μπούρδες, ας κάνουν ρεπορτάζ και ας γράψουν ονόματα.

    Εμείς με τους αναγνώστες δεν παίζουμε αμάδες και “πλακωτό”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. μουφα ειναι στεφανε.. σπετσιωτης ειμαι δεν εγινε τιποτα. ηδη ο δημος εχει ξεκινησει τις αγωγες

    2. Στην υπόθεση του βιασμού ενεπλάκη το λιμενικό και γιατροί του ΕΣΥ, είναι δυνατόν να αποσιωπηθεί τέτοιο περιστατικό? Εντάξει να καλύψουν το όνομα προσωρινά γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

    3. αν ΗΤΑΝ ΚΟΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Κ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ…ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΥΡΟΥΣ…ΛΑΘΡΟ ΑΡΑΓΕ? ΧΑΧΑΧΑΧ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΒΕΒΑΙΑ…..

    4. Σιγουρα λαθρο ηταν, Ελληνες δεν κανουν τετοια ευκολα.

    5. Ειδικά από αλλοδαπούς δύσκολο. Σύμφωνα με τα στατιστικά της ελας η συντριπτική πλειοψηφία των σεξουαλικων εγκλημάτων γίνεται από Έλληνες. Οπότε το πιθανότερο μουφα

      1. Εγώ διαβάζω βρομα.Επισης διαχωριζονται από τους Έλληνες οι βρομα σε κάθε αναφορά

    Comments are closed.