ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΙΕΡΕΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΥ «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… (Βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    iereas-prespes-1068x612

    Χωρίς κανένα σεβασμό στο σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο, οδηγείται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου Χρήστος Σιάννας, με αφορμή όσα είχε πει σε κήρυγμά του για τη Συνθήκη των Πρεσπών, με ιδιαίτερη ευαισθησία και εν βρασμώ ψυχής.

    Σε βάρος του π. Χρήστου κινήθηκε η Δικαιοσύνη για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, ύστερα από αναφορά του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τότε υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2018 ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα είχε δηλώσει, όπως χιλιάδες Έλληνες, ότι πρόκειται για «μια ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Χθες οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε τη Μακεδονία μας».

    Επιπλέον, στο κήρυγμά του είχε χαρακτηρίσει τους πολιτικούς ψεύτες και ελεεινούς, κατηγορώντας τους για εσχάτη προδοσία. «Υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουν και να διαλύσουν, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας», είχε πει ο ιερέας προσθέτοντας «σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και Βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε θα πάνε να διασκεδάσουνε τη μεγάλη τους επιτυχία».

    “Προκάλεσε σε εχθροπάθεια”…

    Το κήρυγμα, μάλιστα, αναρτήθηκε στο YouTube τη 17η Ιουνίου 2018, με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες». Στο απαράδεκτο κατηγορητήριο της ντροπής που θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ιερωμένος, αναφέρεται, επίσης, ότι το κήρυγμά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως ιερέα προκάλεσε με πρόθεση τους παριστάμενους πολίτες σε εχθροπάθεια.

    Ο π. Χρήστος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «προστάτης των φτωχών» και αυτό γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχει αναλώσει τη ζωή του βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

    Δες το βίντεο: 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Τα ρεμάλια βγάζουν από τη μέση όσους αντιδρούν στην συμπεφωνημένη περαιτέρω κονιορτοποίηση της πατριδας, ψόφο στο προδοτικό πολιτικό σύστημα.

    2. Ο αντιχριστος και ανθελληνας Μητσοτακης απαγορευει παρελασεις και να εκκλησιαζονται οι πιστοι, αμαν ειναι ομως συγκεντρωσεις μπολσεβικων εξω απο τα δικαστηρια, καμμια συναυλια του κκε η καμμια παρτουζα της γυναικας του, εκει δεν τρεχει τιποτα.

    3. ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μαρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    4. ΔΙΑΒΑΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ Κ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ Κ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ Κ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΧΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Κ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΘΡΑΚΗ,ΚΥΠΡΟ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ,ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

    5. Να δω, θα μαζευτούν 20000 έξω απτό δικαστήριο; προβατα

    6. Μια χαρά τα είπε, αλλά που βρίσκονται τώρα οι “Μακεδονομάχοι” του ιερατείου; Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, οι υπόλοιποι κάνουν τουμπεκί, καθώς πλέον κυβερνάει η συμμορία της ψοφοδεξιάς, την οποία στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των ιερωμένων.

      1. Δεν αθωωθηκε,ακόμη καλύτερα σταμάτησε δίωξη κατά του προσώπου του,

    7. ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΕΛΟΣ.

      1. Δηλαδη αν δεν τιμωρηθει θα τους ξαναψηφισεις ?

    8. Ποτε θα γινει ξαστερια ποτε θα ξημερωσει
      να βρεθουν ολοι οι πολιτικοι προδοτες και Εφιαλτες αυτου του τοπου
      στο εδολιο του κατηγορουμενου
      και να καταδικαστουν για εσχατη προδοσια.
      Κανε μιαν ευχη πατερουλη μου να αντιστραφουν οι οροι
      και να γλυτωσει η πατριδα απο τους πολιτικους προδοτες.
      Πολλα ισχυει δεησης δικαιου….

    9. Στο προσωπο του Ιερεα που τολμησε να αποκηρυξει την συμφωνια των Πρεσπων
      καταδικαζοντε και τα εκατομυρια των Ελληνω που διεδηλωσαν εναντιων της προδοτικης συμφωνιας.
      Γιαυτοολοι οι πατριωτες εξω απο το το δικαστηριο που θα τολησει να τον καταδικασει.
      Σημερα στο εδολιο του κατηγορουμενο για την διαμαρυρια εναντιων των πρεσπων ο Ιερεας και
      αυριο οποιος τολμησει να διαμαρτηρηθει για τη παραδωση του Αιγαιου και του Εβρου στους Τουρκους .
      Θα τον τιμωρησουν αυστηρα για να πνιξουν τις διαμαρτυριες για Αιγαιο και Εβρο

    10. Τι τον βρήκε τον έρημο τον παπά θα πάει φυλακή τσάμπα Επειδή η Ελλάδα που θα φανεί στο κοντινό μέλλον χάνει την Μακεδονία ολοκληρωτικά θα την πληρώσει πρωτοσ και ο παπας από τώρα Θα πάθει η Ελλάδα μεγάλη ζημιά με αναγνώριση των σλαβοαλβανων με αυτό το όνομα Κότες οι Έλληνες χαβαλε και βλακεία

    11. Άγιε Πατέρα βοήθησε μας από αυτά που μας έρχονται ολοι ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ Σου!!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΌΧΑΡΗ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ!!!!!!

    12. Είμαστε μαζί με τον Παπα Χρήστο,καλά τους τα πε τους προδότες,τους έτσουξε ε?

    13. Άγιε Πατέρα μου και λίγα τους είπες! δυστυχώς μπλέξαμε με προδότες και ελεεινά σκουπίδια.Είμαστε μαζί σου, εμείς όλοι οι Μακεδόνες

    14. Λεβέντης ο π. Χρήστος, αν ήταν αυτός αρχιεπίσκοπος δεν θα είχαν ξεπουλήσει τη Μακεδονία.

    15. εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον Πάτερ?

      1. Ειδες η αριστερη χολέρα τι έκανε στη δικη της χρυσής αυγής ……αυτό.

    16. Όσο αφήνουμε τον κομμουνισμό ζωντανό στα σχολεία, στην εργασία και στην βουλή, η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα. Να απομονοθεί ο κομμουνισμός απο παντού. Καμιαευρωπαϊκή χώρα και γενικά το 95% παγκόσμια έχουν εξαλείψει τα κομμουνιστικά κόμματα. Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα το φίδι του κομμουνισμού.

    17. Όλο το (δημοκρατικό τόξο) εναντίον τού Ελληνισμού, θα έρθει και η ώρα σας τομάρια δέ μπορεί.

    18. Οτι η Ελλαδα ειναι μια κομμουνιστικη χωρα εδω και 50 χρονια! Οποιος θιξει την αριστερα δηλαδη κλεφτοπασοκοζαιους και νουδουλους παει στο αποσπασμα! Ουστ λαμογια απατεωνες,απο τον θεο να το βρειτε!

    19. σε καιρο πολεμου οι παπαδες πηραν πρωτοι τα σπαθια και τα ντουφεκια για να σηκωθει η ελλαδα..( παλιων πατρων γερμανος – παπαφλεσσας κ.α.) αρα οι εκπροσωποι της εκκλησιας εχουν δικαιωμα να εκφρασουν τα δικαια του ελληνικου εθνους..,, και τωρα εχουμε εναν ακυρηχτο πολεμο , γιατι ολοι οι γειτονες μας θελουν να ακρωτηριασουν…την ελληνικη επικρατεια.. και μπραβο στον παπα που επι συριζα.. μια κυβερνηση που εχει πολιτικη να εκμηδενισει .. τον …..’ορο εθνικη ελλαδος …., βγηκε μπροστα.. και δεν εκανε καμια καταχρηση.. ειπε οτι επρεπε να πει.. και εξεφρασε ολους τους ελληνες..πλην αυτων που δεν πιστευουν στην .. εθνικη ελλαδος…

    20. Παπα Χρήστο είσαι παλληκάρι σέ χαίρεται όλη η Ελλάδα.Τέτοιους παπάδες χρειάζεται η Ελλάδα.Είσαι αντάξιος τού Παπαφλέσσα κα’ι τού Μακαριστού Χριστόδουλου.Η διαταγή νά νά σέ καθήσουν στό σκαμνί είναι σίγουρα διπλή.Από τούς Εβραίους καί από τούε Γερμανούς.Αν μπορούσαν παπα Χρήστο θά σέ καίγανε ζωντανό.Ο μισελληνισμός τους δέν έχει όρια.
      Γιάννης Λάκων

    21. Όποιος δεν πάει έξω από το δικαστήριο να συμπαρασταθει, είναι συνεργός των προδοτων που τον διώκουν. Αξιος! Πανάξιος !!

    22. Οι παπάδες δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική αλλά με το κάλεσμα να φέρνουν ανθρώπους στο δρόμο του κυρίου εφόσον η πραγματική πατρίδα του κάθε πιστου είναι ο παράδεισος. Ο κύριος ουδέποτε διέταξε τους Εβραίους να επαναστάτη ζουν εναντίον των Ρωμαίων κατακτητων

      1. Ενας λειτουργός του Θεού,όμως,λέει και πρέπει να λέει, πάντα την αλήθεια.Όσο κι αν αυτή η αλήθεια σας ενοχλεί…

      2. Κώτσο τα κουβαδάκια σου και σε΄άλλη παραλία.
        Βρε άσχετε σε όλους τους αγώνες του Έθνους αν δεν ήταν η ΕΚΚΛΗΣΙΑ τώρα θα κυκλοφορούσε με φέσι.
        Στα δύσκολα η πολιτική δηλώνει απών….Μήπως στην επανάσταση του 1821;;;στό έπος του 1940;;;;στην Μικρασιατική καταστροφή;;;στόν ξεριζωμό των ποντίων;;;;
        Πυ ήτανε το κράτος και η πολιτική με τους πολιτικούς;;;
        Τώρα αν ο ιερέας έχει δίκαιο ή όχι θα το κρίνει η ιστορία. ΟΠΩς ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
        Μπράβο πάτερ,ΈΔΩΣΕς ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟ….

    23. Την ευχή σου πάτερ είσαι παράδειγμα πνευματικού

    24. να απαλλαγει ο ιερεας απο καθε κατηγορια.. διαφορετικα πρεπει ο εισαγγελεας να προσαγαγει σε δικη και το 70% του ελληνικου λαου δλδ 7.500.000 ελληνες γιατι ολοι εχουμε την ιδια αποψη με τον παπα.. δλδ οτι η συμφωνια των πρεσπων ειναι προδοτικη και η χειροτερη που μπορουσαμε να υπογραψουμε.

    25. Δεν τον ενδιαφέρει το Μητσοτάκη αν τον ξανά ψηφίσετε.Αυτος μέσα σε μία τετραετία χωρίς να δουλέψει καν στη ζωή του θα αποκτήσει 100 εκατομμύρια ευρώ και 200 εκατομμύρια ευρώ και στα α****** του άμα δεν ξαναβγει πρωθυπουργός.Ενας αιώνιος άνεργος σαν αυτόν παίζει με τα δις και χαϊδεύει τα κότερα μετράει καμιά τριανταριά σπίτια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πάρα πολλά άλλα.Αλλα είναι λογικό να τα παθαίνουμε όλα αυτά διότι ο Έλληνας είναι γεννημένος μαζόχα και κομματόσκυλο.

    26. Πιο σωστά δεν θα μπορούσε να τα πει ο ιερέας. Δέκα χλεχλέδες πολιτικοί δεν κάνουν έναν άνδρα σαν κι αυτόν. Εγώ πάντως παπά μου θα κάνω ότι λες : Οποιον πολιτικό δω, θα τον φτύσω, για να μην πω τίποτα άλλο.

    27. “ύστερα από αναφορά του γενικού γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου”. Όνομα και πράγμα ο αριστερός χασοδίκης.

    28. Εύγε στον παπά και τα είπε εν πλήρη συνειδητή γιατί είναι όλα σωστά.

    29. Λογικό είναι οι αφορισμένοι να κυνηγούν πατριώτες ιερείς. Είναι στα πλαίσια της καταπολέμησης του νατιβισμού. Ποιοί θα ξαναψηφίσουν ΝΔ; Δεν έχει ξαναπεράσει χειρότερος πρωθυπουργός.

    30. Οι παπάδες γίνανε εγκληματίες, οι μανάδες που δε βάζουν μάσκα στα παιδιά τους είναι επικίνδυνες, ούτε στο μεσαίωνα δε θα ζούσαμε αυτά που ζούμε σήμερα.

    31. Καμιά Ελλάδα και κανένας δεν κανένας δεν είναι στο πλευρό του.ολοι καναπέ

    32. Αν δεν πατε να τον υποστιριξετε εξω απ τα δικαστηρια, ειστε αναξιοι που περπατατε σ αυτον τοπο…ΤΕΛΟΣ.

    33. Μεγσλο και το φιλανθρωπικό του έργο,νιώθω ντροπή και αγανάκτησή για την κατρακύλα μας

    34. ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΖΟΥΝ ΜΌΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΆ.
      ΈΞΩ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ.
      ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΜΆΤΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΠΆΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΧΟΛΕΊΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΣΠΈΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΊΑ.
      ΖΗΤΏ Ή ΕΛΛΆΔΑ.
      ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    35. Οι άξιοι πάντα θα δικάζονται…από ανέκαθεν

    36. Δηλαδή οι συριζαίοι και λοιποί κομμουνιστές δεν καλούν σε εχθροπάθεια με όλο το μίσος που βγάζουν; Υποκριτές.

    37. Αξιος ο Ιερέας είπε την αλήθεια όπως πρέπει. Δυστυχώς πάτερ μου στο Ελαδησταν ή ανθέλληνες κάνουν κουμάντο και ότι έχει φωνή δικαίου υπέρ τής Πατρίδας και τής ορθοδοξου πίστεως διώκεται!!!!

    38. Μεταπολιτευτικά όλοι οι διοικούντες, οι υποψήφιοι, όλοι είναι τσιράκια της NWO, ειδάλλως ΔΕΝ χρηματοδοτείται το κομματάκι τους για να κατέβει στις εκλογές. Θέλει φράγκα η υποψηφιότητα κι ο νταβατζής από πίσω είναι πάντα τροτσκιστής με φράγκα από το βαρέλι της παγκοσμιοποίησης. Δεξιά ή αριστερή κομματική σερβιέτα, για να μην το πω όπως του πρέπει, πάντα κόκκινη είναι. Έχουν και την πιπίλα της ταλαιπωρημένης αριστεράς, τη Γυάρο, την Μακρόνησο και για χίλια χρόνια θα το παίζουν θύματα . Οι σφάχτες, οι δοσίλογοι. Τρεχάτε να τους ψηφίζετε στις εκλογές όσο προλαβένετε, διότι μετά από 15 χρόνια υποψήφιοι θα είναι μόνο τούρκοι και πακιστανοί στην Ελλάδα. Μέχρι τότε οι διοικούντες θα έχουν δαιμονοποιησει πλήρως την πίστη, την φιλοπατρία, την οικογένεια και θα έχουμε ξεχάσει την ιστορία μας. Αυτό μας αξίζει.

    39. Τους ήρωες τους φυλακιζουν, και οι προδότες ευημερούν.

    40. Στο ολοι η ελλαδα εινε ψεμα γιατι αν ηταν αληθεια δεν θα ηταν σημερα ουτεσυριζα ουτε νδ στην εξουσεια

    Comments are closed.