ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ – ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    kaili

    Αναταραχή στην πολιτική ζωή της χώρας αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες που δέχεται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ. Μαζί της κατηγορούνται και άλλα 5 άτομα, ενώ ένας από αυτούς είναι και ο σύντροφος της, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
    Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, στο σπίτι της βρέθηκαν σακούλες με λεφτά, ενώ χαρτοφύλακας με χρήματα βρέθηκε και στο σπίτι του πατέρα της, ο οποίος επίσης ανακρίνεται. Η εφημερίδα «Le Soir» μάλιστα ανέφερε πως η Εύα Καϊλή, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν χθες σε ακρόαση, θα περάσουν εντός 48 ωρών από αρμόδιο Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για πιθανά εντάλματα σύλληψης. Όλοι θεωρούνται αθώοι.

    Οι άλλοι που συνελήφθησαν

    Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο οποίος ήταν παλαιότερα συνεργάτης του επίσης συλληφθέντος πρώην σοσιαλιστή ευρωβουλευτή (2004-2019), Πιερ Αντόνιο Πανκέρι είναι ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν.

    Το ίδιο συνέβη και με τον γενικό γραμματέα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), Luca Vincentini, ο οποίος επί 11 χρόνια ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ETUC).

    Το πέμπτο πρόσωπο είναι ο Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα, διευθυντής της ΜΚΟ, «No Peace Without Justice».

    Όπως μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ, παράλληλα χθες συνελήφθησαν στο Μπέργκαμο της Ιταλίας η σύζυγος και η κόρη του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή, Πιερ Αντόνιο Πανκέρι, ο οποίος είναι ο ιδρυτής μιας εκ των ΜΚΟ που ερευνά η βελγική αστυνομία, της «Fight Impunity», η οποία από το 2019 μάχεται κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στο σπίτι του Πανκέρι στις Βρυξέλλες βρέθηκαν 600.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Soir. Στη ΜΚΟ αυτού του απατεώνα είχε περίοπτη θέση και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το makeleio.gr (Διαβάστε ΕΔΩ)

    Έχει γίνει επίσης γνωστό ότι οι βελγικές αρχές διενήργησαν έρευνα στα σπίτια και τα γραφεία συνεργατών δύο Βέλγων ευρωβουλευτών, της Μαρί Αλένα, πρώην υπουργού του Βελγίου και του Μαρκ Ταραμπέλα, οι οποίοι επίσης ανήκουν στην ομάδα των Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι αρχές κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σφράγισαν τα γραφεία των βοηθών τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Περιμένω τον αρχιδοσυνταγματολογο Μπένυ Χιλ να μάς κάνει βαρυσήμαντη δήλωση, που κρύφτηκε αυτός ο ιπποπόταμος?
      Συγγνώμη από τους ιπποπόταμους.

    2. Στέφανε μακάρι να ήταν αυτοί που γράφεις όλα τα λαμόγια, δεν θα υπήρχε θέμα, το ζητούμενο πλέον στην εποχή μας με το δημοκλαστικο τόξο που μας έχει κάτσει στους ώμους, είναι ποιος ΔΕΝ είναι κλεφτολαμογιο και προδότης.

    3. ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ μιλωντας βρησκονται εντος πλαισιου. για να μην κανουμε ΚΑΙ προσκλητηριο ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ που ΔΕΝ ειναι και λιγοι.

    4. Τό Κατάρ καί η Τουρκία πού εποικίζουν τήν Ευρώπη μέ μουσουλμάνους, φροντίζουν όλοι αυτοί νά παραμένουν στήν Ευρώπη, ελέγχοντας ΜΚΟ καί δωροδοκώντας πολιτικούς καί δημοσιογράφους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται γιά τά “ανθρώπινα δικαιώματα”. Τυχαίο;

    5. Σσσσσσσσσ…Μην ξυπνήσετε τους εδώ εισαγγελείς…Αφηστε τους να αλλάξουν πλευρό…Γιατι μιλαμε τώρα…Για τους φτωχομπινεδες Βελγους εισαγγελείς που πάνε με το λεωφορείο στη δουλειά τους;;;!!!Εδώ όμως,είναι οι ακριβες πουτ@νες του κουλη….!!

    6. Κασιδιάρη να τους σκίσει τη σουφρα, τα σιχαμένα τομάρια

    7. Και οι μαλακες που την ψήφισαν ζητιανεύουν κανα 50ευρω για να πληρώσουν το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρεύμα…

    8. Συγκρινετε τους Βελγους δικαστες με τους αντιστοιχους Ελληνες που ειναι Φιλιππινεζες του Κουλη

    9. Εγώ θα πω ως απλός πολίτης ένα συγχαρητήρια στους Βέλγους αστυνομικούς και Εισαγγελείς που δεν παίρνουν πίπες τους πολιτικούς όπως την Ελληνική προδοτική δικαιοσυνη

    10. Έλληνες δικαστές ρεζιλιδες , κότες , μηδενικά.

    11. Όπως απαλλάχτηκε από τη NOVARTIS θα απαλλαχτει και τώρα.

    12. Το ΠΑΣΟΚ τελικά εκσυγχρονίστηκε….εκτός το κλέψιμο εγχώρια που έκανε τόσα χρόνια κ πλέον δεν μπορεί να κάνει…έχει επεκταθεί τώρα κ στο εξωτερικό…!εάν δεν είναι αυτή εγκληματική οργάνωση τότε ποια είναι ….?να ρωτήσουμε θα έλεγα τον Μπαμπινιώτη…να μας δώσει τον ορισμό της λέξης….

    13. Το να έχει κανείς χρήματα στο σπίτι, ακόμη και μεγάλα ποσά, δεν είναι μεμπτό, αρκεί να μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση τους. Υποθέτω ότι η βελγική αστυνομία έχει λόγους να πιστεύει ότι δεν δικαιολογείται η προέλευση τους, αλλιώς δεν θα έδινε τέτοια έκταση στο θέμα. Ας αναμένουμε τις ανακοινώσεις, αλλά και τις εξηγήσεις.

    14. Όπου ακούς βαρυγδουπους τίτλους ΜΚΟ, οργανισμών κλπ για αγάπη, ειρήνη, φιλανθρωπία, αλληλεγγύη, ανθρώπινα δικαιώματα συνήθως παίζεται μόνο χρημα και λαμογια

    15. ΠΑΛΙΌ ΒΊΖΙΤΑ να πούμε. Έτσι κάνουν όλοι καριέρα κ λεφτά. Η δικαιοσύνη ακουειιιιι??????

    16. Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους Βέλγους εισαγγελείς και στην αστυνομία του Βελγίου 🇧🇪🇧🇪🇧🇪💪👏👍 Που δεν λαδωνονται και δεν είναι φουλ διεφθαρμένοι όπως είναι πολλά λαμογια εδώ στο Ελλαδισταν! Η Καιλη νόμιζε μάλλον ότι βρίσκεται στην Ελληνική βουλή που εννοείται ότι δεν θα της έκαναν τίποτα.

    17. Μα τους ξεσκίσουνε τους απατεώνες, τους μαφιόζους. Να τους κατασχέσουν όλη την περιουσία τους και να τους κάνουν “καγκελάριους”

    18. Αυτό όλο ξέρετε τι δείχνει; Πόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ χώρα είμαστε που στο Βέλγιο η βελγική αστυνομία μπουκάρει όπου θέλει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ παπαριών τύπου ασυλίας ενώ στην Ελλάδα, βλέπε Λιγνάδης, ειδοποιούνται όλοι από πριν για να εξαφανίζουν τα στοιχεία τους. Κατά τα άλλα να μην ξεχνάτε εδώ μέσα να είστε ΜΟΥΛΟΙ και να εξυμνείτε την αστυνομία και τους ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ μπάτσους.

    19. Ε.Ε η δεύτερη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση μετά τη ΝΔ

    Comments are closed.