ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! – ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 12 Ν.Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ – ΤΟ ΕΧΟΥΝ «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ» ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΜΑΣ – ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΧΑΡΤΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    2656860

    Όλα παραπέμπουν σε μεγάλη κρίση και θερμό επεισόδιο στο Καστελόριζο! Αυτή τη στιγμή το Ορούτς Ρέις κινείται με κατεύθυνση βορειοανατολικά, ενώ βρίσκεται νότια του συμπλέγματος της Μεγίστης σε απόσταση περίπου 40 ναυτικών μιλίων.

    Με βάση την πορεία που ακολουθεί τις επόμενες ώρες θα προσεγγίσει τα 12 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο, ενώ μετά τα όσα έχουν ανακοινώσει οι Τούρκοι, θέλουν να φτάσουν έως και τα 6,5 ναυτικά μίλια από το ελληνικό νησί.

    Ο ελληνικός Στόλος βρίσκεται ήδη στην περιοχή, με φρεγάτες και υποβρύχια να έχουν «κλειδώσει» όλους τους στόχους, καθώς το Ορούτς Ρέις συνοδεύουν και τουρκικά πολεμικά πλοία.

    Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανάλογο περιστατικό, όπως εκείνο του Αυγούστου, όταν ο κυβερνήτης της φρεγάτας Λήμνος, Ιωάννης Σαλιάρης, έδωσε την κατάλληλη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις με την επακούμβηση της τουρκικής φρεγάτας Κεμάλ Ρέις, η οποία αποχώρησε από την περιοχή με ένα μεγάλο ρήγμα κοντά στην πρύμνη. Το επεισόδιο είχε σημειωθεί κατά τον πλου του Ουρούτς Ρέις στο ανατολικό άκρο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    Πλέον όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς η Τουρκία θέλει να αμφισβητήσει το κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας για τα 12 ν.μ. και να δημιουργήσει τετελεσμένα λίγες μέρες πριν βρεθούν Μητσοτάκης και Δένδιας στην Άγκυρα για συνομιλίες. Ο Ερντογάν έχοντας αντιληφθεί την υποχωρητικότητα και τη δουλικότητα της κυβέρνησης απέναντι στην Γερμανία, πλέον προσπαθεί να αρπάξει όσα περισσότερα μπορεί, καθώς βλέπει πως τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για τα τουρκικά συμφέροντα!

    Αν η ελληνική απάντηση δεν είναι στιβαρή και αποφασιστική, θα οδηγηθούμε σε οδυνηρές συνέπειες για το Έθνος. Το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να δώσει την κατάλληλη απάντηση, όμως θα το αφήσουν;

    Νέα εικόνα2

     

    Με ταχύτητα ερευνών κινείται το Ορούτς Ρέις – Δείτε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή (ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΑΡΤΗΣ)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Όλοι φοβερίζετε τους πολιτικούς και η πρακτική δείχνει ότι θα τους κάνετε τα 3->2! Το Γουδί μην το αναφέρετε γιατί είναι 110 χρόνια πριν. Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει…..Έχετε δει από τον Β’ΠΠ κανένα πολιτικό να την πληρώνει; OXI. Ούτε θα δείτε. Εδώ ο άλλος έβαλε τους Τούρκους στην Κύπρο και μετά είπε ότι η Κύπρος είναι μακριά και έφυγε από το ΝΑΤΟ και εμείς οι κρετίνοι τον πιπιλάμε για εθνάρχη αντί να τον εξαφανίσουμε από την ιστορία μας!!! Έχει και ίδρυμα τρομάρα του!!!! Τόσο αμόρφωτοι λοβοτομημένοι άσχετοι και εφιάλτες ψηφοφόροι ηλιθιακής κομματοκρατορίας! Εδώ πέρασαν οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (από 10 πάντες) Πρέσπες και επικαλούμεθα δήθεν την συνέχεια του κράτους αντί να βλέπουμε τον διαγκωνισμό των πολιτικών ποιος είναι ποιο Παιατόδουλος ή Γερμανόδουλος. Και όμως έπαθε κανείς τίποτα; Ψηφίζονται και θα ψηφίζονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στην Στην, κομματοκρατορική δημοκρατία έτσι γίνονται τα πράγματα. Όταν δεν διακηρύττεις 12 μίλια γύρω από την Κρήτη ή από την Πελοπόννησο μέχρι την Αττική, αυτό σημαίνει ότι η λέξη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ είναι τίτλος τιμής γι’ αυτούς!

    2. Η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ. Αν δεν λυθεί το καρκίνωμα θα κάνει μεταστάσεις σε όλο τον ιστορικό χρόνο. Η πρώτη φάση της λύσης θα ήταν η ανεξαρτητοποίηση του κράτους των Κούρδων. Αλλά βλέπετε τους πούλησε ο Τρόμπας για να κάνει ύποπτες μπίζνες με τον Ερντογκλάν, τον καρπαζοεισπράκτορα του Ιντλίμπ.

    3. Η γραμμή Μητσοτάκη, που έλεγε ότι “οι τούρκοι πόντισαν καλώδια με το ερευνητικό τους, αλλά… δεν έκαναν έρευνες”, μου θύμισε ένα ανέκδοτο που είπε πρόσφατα ο αξιότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, κος Ιωάννης Μάζης: Ο σύζυγος προσλαμβάνει ντεντέκτιβ για να επιβεβαιώσει αν τον απατά η γυναίκα του. Ο ντεντέκτιβ του αναφέρει ότι γυναίκα και εραστής βγήκαν ραντεβού, πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκλεισαν τις κουρτίνες. Και απαντά ο απατημένος σύζυγος, “αυτή η αγωνία θα με φάει, ότι δεν είμαι σίγουρος ότι με απατά αφού δεν είδες την ερωτική πράξη”.

    4. Κούλη άρχιζε να μοιράζεις καλτσόν γιατί οι μάλλον θα τα σκίσετε ΟΛΑ!!!
      Στα 4 σε έχει η Μέρκελ, στα 8 ο Πομπέο και εσύ βάζεις τον Ντόκο Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας! Μα είναι προφανές ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο….ο ΣΟΡΟΣ!!!! Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας γιατί αν δεις……ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΜΕΝΔΩΝΗ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΑΝΤΟΣ η διαπλοκή, με αντιπαροχικές σχέσεις διαφόρων ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ, είναι πλέον του δέοντος προφανής.

    5. μια παροιμια λεει ..οταν βρεχει να μαζευεις..οταν ο μητσοτακης συμφωνησε με τον μακρον ..με 4 φρεαγατες μαζι και στρατιωτικη συνδρομη.. 3 μερες πριν να υπογραψουν ο κουλης εκανε πισω δηθεν για τα αναδρομικα..,τι εγινε πιεστηκε απο αμερικη και μερκελ.. το πιο πιθανο.. αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε….αν ειχε αρχ@δια και δεν εκανε πισω τωρα πολυ πιθανον εδω να ηταν το ντεγκολ και ο σουλτανος να εκανε ερευνες στην μαυρη θαλλασα… ,, στα οικονομικα μπορει να τοχει.. αλλα στα εθνικα ειναι χειροτερος απο τον τσιπρα…

    6. Εθνικό αυτογκόλ η χάραξη μελλοντικής στρατηγικής μας.

    7. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη και με τον λοκω στημένο

    8. Ρε πια σύγκρουση και ποιο δάχτυλο στη σκανδάλη και παπαριές κουναμενες. Αυτοί μας παραμυθιαζουν ολους. Όλα τα εχουν μιλημενα και συμφωνημένα. Το πρόβλημα τους είναι πως θα σκασουνε το παραμύθι στον κοσμο. Θα την βρούνε και εκεί τη λύση. Μιλάμε για επαγγελματίες απατεώνες .

    9. Για να γίνει το μπαμ…θα πρέπει να ρωτησουμε….πρώτα τα ψάρια γιατί κατά δήλωση των μπολσεβίκων το αιγαιο,η Μεσόγειος…κ όλες οι θάλασσες του κόσμου ανήκουν σε αυτά…..

    10. ποιο δαχτυλο στη σκανδαλη, το δαχτυλο στον κολο εχει ο στρατος μας εδω και χρονια και αφηστε τις μαλακιες γιατι βαρεθηκα οχι μονο τους πολιτικους αλλα και ξεφτιλες κοπροσκυλα στρατιωτικους.
      Ανεβαστε το σχολιο ή κολονετε κι εσεις μηπως;

    11. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ!!!

    12. 1. Τι γίνεται με την Γαλλία ; Καταφέραμε και χάσαμε τι στήριξη και της Γαλλίας ;
      2. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα Rafale και Belhara από Γαλλία ή Η.Α.Ε ; Ετοιμοπαράδοτοι EXOCET και SCALP ;
      3. Γιατί ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνει τον Ελληνικό λαό και κρύβεται;
      4. Γιατί δεν γίνεται συμβούλιο αρχηγών κομμάτων παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση; Μήπως όλα έχουν συμφωνηθεί και δεν έχουν να πουν τίποτα ;
      5. Γιατί αποδέχθησαν να καθήσουν σε διαπραγματεύσεις όταν ο Τούρκος ζητά τον διαμελισμό της χώρας, την υφαρπαγή του πλούτου μας και εμείς δεν έχουμε κανένα αίτημα.
      6. Εάν κάποιοι αισθάνονται μικροί να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση πρέπει να το δηλώσουν ευθαρσώς. Η πατρίδα είναι πάνω από αξιώματα και τον καθένα μας.
      Ιδιαίτερη προσοχή στην Μέρκελ (αυτή κρύβεται πίσω από όλα), τον Τράμπ που θαυμάζει τον ταραχοποιό Ερτογάν, και τον Πούτιν που πάντα ενεργεί ως μαφία.

    13. Τα 12 ναυτικά μίλια είναι εσωτερική κατανάλωση… τπτ άλλο..

    14. Οσό υπαρχουν πολιτικοί απο τα lidl δεν πρόκειται να ανοίξει ρουθονι…..τόσο απλα.

    15. Ο κουλης και σύγκρουση
      ….. Σιγά μην σκίσει κανένα καλσόν.. Τον κατάλαβε ο μογγολος και μας έχει κάνει νούμερο..

    16. ελλάδα 2020 …
      κούλης – τσίπρας – φύσσαινα ….ΚΑΤΑΝΤΙΑ

      1. Σωστός !!!! Τα είπες όλα !!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΠΕΡΙΓΕΛΟ.

    17. Ντου απο παντου.Αντε γιατι πολυ το μελεταμε….να δουμε και τι ψαρια πιανει η καθε μερια

    18. η παραχώρηση εδαφών η συνθηκολόγηση, το κερασάκι στην τούρτα το δώρο για τα 200 χρόνια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

    19. Η κυβέρνηση της Αριστεράς του Κυριάκου, έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα όπως είναι η Δίκη της Χρυσής Αυγής….

    20. Σοβαρα τωρα…υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι επι κυβερνησης Μητσοτακη θα βρεθει αξιωματικος του ΠΝ που θα δωσει εντολη για πυρ πρωτος;
      Το αλλο με τον Τοττο το ξερετε;

    21. Σήμερα είσαι πολύ αντιδραστικός νεαρέ !?
      Έχω την αίσθηση ότι με συναγωνίζεται…

    22. Δε μας σώζει τίποτα. Οι προδότες θα δώσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Ο ένοπλες δυνάμεις μας δε θα κάνουν κάτι γιατί δε θα χουν την εντολή να δράσουν.

    23. Ο στρατός είναι έτοιμος,η κυβέρνηση των Ελλήνων (είτε την ψηφίσαμε είτε δεν την ψηφίσαμε εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες) εξαντλεί κάθε διπλωματικό περιθώριο και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του πληκτρολογίου (εκτός αν είστε ΟΛΟΙ πρακτοράκια της Τούρκικης Πρεσβείας) νομίζετε οτι θα κάμψετε το φρόνημα μας. ΕΛΑΤΕ

      1. Ανοητο πλάσμα, μέχρι να εξαντλήσει ολα τα διπλωματικά περιθώρια η ……Ελληνικη….. κυβερνηση, οι Τούρκοι θα εχουν φθάσει στο Σουνιο. Αντε ξυπνήστε πια και βγείτε απο τα γαμη@@@μενα κόμματα. Κόμμα=κομματιαζω, τεμαχίζω. Ψυπνα ρεεεε, χανόμαστε!! Ουτε εγω, ουτε κανένας άλλος θελουμε πολεμο. Εξάλλου εμεις οι Ελληνες ειμαστε ειρηνικός λαός και σεβόμαστε ολους τους αλλους λαούς, αλλα οταν αγαπάς την Ειρήνη, πρεπει να ξέρεις και να πολεμάς. Αλλιως, Ειρήνη και ελευθερία παπαλα.

      2. ασε ρε νικολακη ο στρατος ειναι ετοιμος να υποδεχθει και να ξεσκαστησει τους λαθρο και μετα να παει να πατησει το πιν για το μηνιατικο οσο για τους προδοτες που λες εσυ τα παιρνεις απο τους προδοτες οχι εμεις ειδαμε και την στηρηξη στον εβριτη που εκανε την δουλεια σας μια ανακοινωση της πουτσας και μεχρι εκει ασε που συνφωνα με το συνταγμα επρεπε να χατε αναλαβει απο το 2009 για να μην πω απο το 2005 με την ορκωμοσια παπουλια αλλα το αγογγυστο μηνιατικο ειναι καλο ετσι δεν εισται τιποτα περισσοτερο απο ενα πιν

    24. Kαι εμείς τι θα κάνουμε ; Θα περιμένουμε μοιρολατρικά να χαρίσουν την πατρίδα μας και να μοιράσουν τους πόρους μας με τους Τούρκους ; Θα σηκώσουμε τα χέρια και θα παραδοθούμε; Αυτό έχουμε διδαχτεί από την υπέρλαμπρη Ελληνική ιστορία;
      Και σταματείστε επιτέλους να μπλέκετε κόμματα, ποδοσφαιρικές ομάδες και ανέκδοτα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Εδώ και τώρα η πατρίδα μας κινδυνεύει από ένα ύπουλο και άξεστο εχθρό.

    25. Ανακηρυξη 12 μιλίων τωρα παντου, και αναμονή με τις τσεςπού όρθιες..

    26. Πρώτη δουλειά των Ε.Δ. της χώρας ηταν να είχε συλλάβει όλα αυτά τα πουληταρια σε μια νύχτα μέσα και μετά να τελειωνε και με τους Μογγόλους. Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα η γενιά η σημερινή είναι παραμυθες όλοι τους!!!!

    27. αυτο το δαχτυλο στο τελος αγκυλωση θα παθει ολο ατην σκανδαλη ειναι

    28. Πως σιγουρα ο Κουλης (ονομα και πραγμα) θα ειναι ο πρωτος που θα βγει μπροστα με τις ζαρτιερες στο χερι. Πολλοι μαλακες ηλιθιοι ΄΄΄ΗΓΕΤΕΣ΄΄ ταυτοχρονα τραμπ πουτιν μερκελ ερντογαν μονο τυχαιο δεν ειναι .
      Μας εχουν χειροποδαρα δεμενους αν δεν σπασουν οι αλυσιδες δεν θα δουμε φως ποτε.

    29. Δεν πρόκειται να γίνει σύγκρουση, ο Μητσοτάκης έχει αποδεχθεί το διαμελισμό της χώρας. Ο σύμβουλός του κ. Ντόκος, μας δήλωσε πως kazan-kazan θα δώσουμε την Ελλάδα στους Τούρκους. Το ίδιο έχει δηλώσει και η αδελφή του βουλευτίνα της ΝΔ. Δεν σώζει τίποτα την Ελλάδα, η παρτίδα είναι χαμένη εκ των έσω.

    30. Μπορεί ο στόλος μας να είναι με το δακτυλο στην σκανδαλη…. Οι στρατηγαρες κ οι πολιτικοί μας είναι με το δακτυλο στον κ…λ…, μας γλεντανε όπως πάντα…. Κ η αλήθεια είναι μια, εμείς έχουμε νεκρούς κ γκρίζες ζώνες…. Κ τα άλλα είναι λόγια για να δουλευομαστε. Καλημερα

    31. Ξεφτιλες φιλελεδες προδοτες εθνομιδενιστες της μασονονδουλας!Κασιδιάρης: “ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ORUC REIS https://www.youtube.com/watch?v=D_ihd9jySAU&t=1s
      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

      1. Oταν πουλαγαν την Μακεδονια εσυ επινες φραπε Μπατριωτη οπαδε μοσχαροκεφαλε.Για εσενα και πολλους αλλους ΜΟΝΟ ΜΠΑΟΚ.Αιντε απο δω,σας ειδαμε και εσας

      2. Όνειρα θερινής νυκτός του Κλασιδιάρη.
        Να δούμε πως θα ξεφύγει τώρα αν φάει 13 χρόνια..

    Comments are closed.