ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ -“ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ” ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

    Κοινοποίηση:
    adonis

    Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ή ζει σε ένα δικό του σύμπαν, ή απλά κάνει τέλεια αυτό που του λένε. Για μια ακόμα φορά προσπάθησε να μας… αποβάλλει το άγχος και να μας πείσει ότι όλα ειναι καλά σε αυτή τη χώρα.

    Υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες συνέπειες στην Ελλάδα από τις εξελίξεις στην Ουκρανία, αφού παίρνουμε φυσικό αέριο από την Τουρκία.

    Όπως είπε ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, ωστόσο στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.

    Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εξήγησε ότι αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς ένα μείζον γεγονός έχει συμβεί στην περιοχή μας.

    Για την αύξηση των τιμών, είπε πως μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ωστόσο τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα σήμερα συνιστούν κερδοσκοπία.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

    «Όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

    «Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Ντροπη και μονο που το λεει οτι παίρνουμε αεριο απο τους μογγόλους.
      Λογικα δεν θα επρεπε να αγοραζουμε απο αυτους ούτε καρφίτσα αλλα αντ αυτού τους κανουμε πασάδες με τα δικα μας τα λεφτα λες και έχουμε τουρκοκρατία και πρέπει να τους πληρωνουμε φορους.

    2. Άδωνις =Ίσως η αιτία που θα χάσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία…..

    3. Στέφανε, έβαλες το βίντεο που έβριζε τον κούλη και του έδινε το αυτοκίνητό του! Βάλε και κανένα βίντεο τι έλεγε για τζαμί και πρέσπες ο πρώην μακεδονομάχος. Όχι ότι θα ευαισθητοποιηθεί γιατί απλά ποτέ δεν πίστευε σε αυτά που έλεγε. Απλά να φανεί τί προδοσία κάνανε στην Ελλάδα αυτοι οι δήθεν πατριώτες που μιλάνε σήμερα για ηγεμονία της,αριστεράς! Και μέχρι το πακιστάν πήγανε να φέρουν και άλλους μετανάστες! Ειλικρινά σου μιλάω πιο πολύ αγανακτώ που βλέπω πλεύρη και γεωργιάδη παρά την ανθέλληνα ρεπούση!

    4. Μακράν το πρώτο κατακάθι της πολιτικής …..όλων των εποχών παγκοσμίως! Γιατί λεει πως είναι ο Σαρκοζί της ελλάδος..χαχαχα βεβαίως και είναι γιατί κι ο άλλος μπαινοβγαίνει……

    5. Καλησπέρα σε όλους. Όλοι λένε ότι δεν ευθύνονται για το ρεύμα αλλά όταν κλείνεις τρία εργοστάσια της ΔΕΗ στην Κοζάνη με τόσο κάρβουνο που θα μπορούσες να τροφοδοτησεις όλοι την Ελλάδα και να πουλήσεις ρεύμα ακόμη και στην Ευρώπη. Θα μπορούσανε να αλλάζουνε ηλεκτρική ενέργεια έναντι του φυσικού αερίου. Δεν θα είχαμε αναγκη κανέναν θα μας είχανε ανάγκη. Τώρα παρακαλάμε αριστερά και δεξιά πιο θα μας ΒΟΛΕΨΗ.

    6. Όλα θα βαίνουν καλώς κι στίς εκλογές εκεί να δεί!!

    7. Αηδιαστικος ανθρωπος.αλαζονας και βαρεμενος.ουτε η γυναικα του δεν θα τον θελει.

    8. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ………ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΧΙΟ ΤΗΝ ΜΟ…ΝΑΡΑ ΠΕΝΤΑΠΛΟΘΕΣΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΙΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ…….ΠΟΥ ΒΓΑΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΝ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΟ…..

    9. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ανοίξει το Τριώδιο για να έχουμε καρναβάλι……Στην Ελλάδα από το 1974 έχουμε μονίμως καρναβάλι 365 ημέρες το χρόνο…….Και αν κοιτάξεις σε ΚΥΝΟβουλιο και κανάλια θα δεις και τους καρνάβαλους……….

    10. Κάποτε επί Λαός τον είχα σε εκτίμηση αυτόν τον αλητάμπουρα ψεύτη, μέχρι που είδα πριν κανά χρόνο στο youtube (δεν το είχα δει τότε) σε μία εκπομπή στο τηλεάστυ που παρουσίαζε διάφορα βιβλία, να αβαντάρει ο ίδιος ένα βιβλίο του άθεου Καλόπουλου το οποίο ειρωνεύονταν το Άγιο Φώς που βγαίνει την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού …ψάχτε το βίντεο στο youtube.
      Έτσι, κατάλαβα γιατί το αγνό και τίμιο παιδί της εποχής εκείνης μεταλλάχθηκε σε αυτόν τον χαρακτήρα της τωρινής- κάτι έχει μπει μέσα του κι έγινε άλλος. Φυσικά, ο ίδιος δεν το έχει καταλάβει ζώντας στην χλιδή του σήμερα…

    11. εμεις δεν περνουμε απο τον τουρκικο φυσικο αεριο οπος λεει εμεις περνουμε μεσο ρωσικου αγωγου που περναει ο αγωγος μεσο τουρκιας,. Αρα περνουμε ρωσικο φυσικο αεριο που υπεγραψε ο μητσοτακης. τα αλλα που λεει ειναι βλακιες απλα για καταναλοση. Φαντασου δεν εχει ιδεα γιατι μιλαει ο ιδιος

    12. δηλαδη τη ειπε ο μακακας στη ουσια οτι σε επικιμενο πολεμο με την τουρκια θα παγωσουμε μιλαμε εχει καψει φλαντζα ο ανθρωπος τελικα πατριωτης ειναι η προδοτης

    13. Είναι να απορεί κανεις ποσο αποβλακωμένοι είναι πολλοί Έλληνες που ψηφίζουν κάτι ηλίθια κατασκεβασματα σαν μπουμπουκο.

    14. Λένε…. Όταν δεν πανε καλα οι δουλειές… Σ ενα μπ@ρδελο… Δεν αλλάζουμε τις κουρτίνες ….αλλά τις π@@@@νες!!!!! Πολυ ακριβές οι βίζιτες της Βουλής μας!!!!!τόσο φτηνιαρικες… Που πιο κάτω δεν έχει!!!!!

    15. Μωρη τηλεπωλητρια θα πας να πολεμήσεις;
      Μισθωφορε δουλε αρχαιοκαπηλε Κυβδηλη τρύπα.

    16. Υποθετικό σενάριο: σύρραξη με την Τουρκία. Ο Άδωνις παραμένει στην Ελλάδα ή μπουχός στην Ελβετία η πατριωτάρα;

    17. Φοράτε την μασκα σας να μην πιάσετε κορώνα. Καταντήσαμε γελοίοι, αυτοί κάνουν την δουλειά τους, εμείς φταίμε για όλα…

    18. Ανιατος με κατι ρηγματα σον εγκεφαλο! Αθεραπευτος, ουτε ο καλος Θεουλης δεν μπορει να κανει τιποτα για την περιπτωση του!
      Μιλαμεγια καρακαραμαλακυνση!

    19. …..τελικα αποδειχτηκε μετα απο χρονια οτι κοινος τραμπακουλας ο τυπος.

    20. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
      ”Αν δεν είχε κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν όλα πάμφθηνα και όλοι οι πολίτες τώρα, θα ήταν επίσης πάμπλουτοι”
      ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    21. εμείς εδώ στο ψευτορωμαικο έχουμε παραδοθει ανευ όρων στην Τουρκιά!

    22. Υπάρχουν άνθρωποι που του βάζουν σταυρό στις εκλογές ? Έλεος.

    23. ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ …ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ(??????) . ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΠΩΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!! ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ … ΤΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!

    24. Ρεζίλια οι Έλληνες που έχουν βουτυρομπεμπεδες φασισταριά υπουργούς Τρομάρα τους είναι και στη μεγάλη στοά Με 5 Τρις φυσικό αέριο και πετρέλαιο ανεκμετάλλευτο η Ελλάδα εξευτηλιζεται και παρακαλάει για φυσικό αέριο παντού Όλοι τους στα 4 για Γερμανία και ΗΠΑ Ρεμπεσκεδες Έλληνες που τους ψηφίζετε καλά να πάθετε

    25. Απλά όταν ξεκινήσει γιατί εκεί θα πάρει καιρό το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ότι όποιος Έλληνας θέλει η γέρος η νέος μπορεί να έρθει Ελλάδα,,,,,τίποτε άλλο την σφραγίδα την έχει και το φανάρι,, ουδέτερη ,προτρέχει η Αοζ

    26. Αφού συμβαίνει αυτό που λέει ο Άδωνις τότε γιατί ο Σκυλακάκης δήλωσε ότι το έκτακτο επίδομα του Πάσχα θα εξαρτηθεί αν δοθεί από τις εξελίξεις στην Ουκρανία;;;

    27. Εσείς, οι πρώην πατριώτες, ευθύνεστε για την ηγεμονία της αριστεράς. Γιατί την ξεπερασατε κιόλας στο θέμα των μεταναστών. Γιατί το βουλώνεις που ο μηταράκης υπέγραψε να φέρει και άλλους μετανάστες από πακιστάν και μπαγκλαντές; Τράβα πακιστάν να υπογράψεις και εσύ όπως θα υπογράψεις τα μνημόνια των πρεσπών!

    28. Όπως γράφω αλλάζει η σκακιέρα κορσιφοπεδιο δύσκολο κομμάτι γιατί είναι διασπασμενο με εδάφη ηλληρων πολλή πλούσια περιοχή κατ κεφαλήν εισόδημα 1500 ευρώ πριν είχε το μάρκο Γερμανία έχει προστασία και Ελβετία ίσως για αυτό κατηγορεί τράπεζα Ελβετίας η Αμερική,,προχωράμε δαλματικες ακτές Ρωσία Ιταλία ηλληροι Τουρκία εμπορικά σε εδάφη ,,Σερβία επικρατεί πολλές διαφορετικές θρησκείες φτωχή περιοχή αλλά φενετε από την αρχιτεκτονική της ότι έχει φτιαχτεί από ΛΑ ,,,,και ερχόμαστε στο ΟΗΕ η Αλβανία πήγε με την Γαλλία αυτό σημενει πολλά οπλισμός,,,σε αυτά τα κράτη υπάρχει πολλή εθνικισμός τη γίνετε μάλλον διάσπαση Αλβανίας μαζί με κορσιφοπεδιο δαλματικες ακτές και ιδιαίτερη σφραγίδα Ιταλία Ελλάδα Ρωσία και φαναριου η βόρειος ήπειρος μην θεωρήσεις ότι προκύπτει ελληνική περιοχή οπότε μεγάλη προσοχή τα συνορα από όλες της πλευρές και από Βουλγαρία Μακεδονία

    29. Σου το έγραψα εκεί θα τελειώνει ο πόλεμος δεν συμφέρει Ευρώπη να μπει με πόλεμο εκεί,,,συμφέρει μόνο να πουλάει όπλα,,,,,,,θα κάνουν κυρώσεις να δείξουν ότι κάτι κάνουν κλπ η για να κερδίσουν,,,,τώρα αλλάζει η σκακιέρα κορσιφοπεδιο δαλματια Σερβία κλπ σιν η Αοζ

    30. ΑΑΑΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΙΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΡΑΙΟΟΟΣΣΣ!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΕΙ

    31. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ???????????……………………………………..

      1. Όταν το αποφασίσουμε στ´αληθεια όμως, όχι μόνο στα λόγια.

    Comments are closed.