ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ – ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ

Κοινοποίηση:
EKTAKTO

Θετικοί στον κωρονοϊού είναι δύο μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη Λέσβο στις 6 Μαΐου. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο παραμένουν  σε καθεστώς καραντίνας, στη δομή που βρίσκεται στη Δυτική Λέσβο και την οποία ενοικίασε το Υπουργείο Μετανάστευσης σε συνεννόηση με το Δήμο Δυτικής Λέσβου, κοντά στην παραλία Ευθαλού.

Από το Υπ. Μετανάστευσης διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει καμία σχέση της δομής αυτής με την Μόρια.

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει λήψη δειγμάτων σε όλους τους διαμένοντες στη δομή καθώς και σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους όπως Λιμενικοί, Αστυνομικοί κ.α.

Το Μακελειό είχε προειδοποιήσει τους κουφιοκεφαλάκηδες

ΩΡΑ 19:14! ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΜΑΣ “ΕΙΣΑΓΟΥΝ” ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

πηγή: politischios.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. καλά να πάθετε αφού θέλετε ναστε Ευρωπαίε αφού τούς θέλουν οι Γερμανοί ανοίξτε τα σύνορα προς Αλβανία και σκοπια οτι κάνει και η φίλη προς αυτούς Γερμανία

  2. Τελικά, μόνο μια χούντα, βυζαντινού τύπου μπορεί να μας σώσει.
    Παρεμπιπτόντως, τα μ@@νάκια του λιμενικού ξέχασαν το push back;;;;;;;;; δημόσιοι υπάλληλοι του κερατά.

  3. Ο πρόεδρος της ταζμανίας άλλα λέει και πολλοί λένε πώς είναι μουφα ο ιός

    1. Και ο διάβολος της Τασμανίας συμφωνεί. Ποιας Ταζμανίας ρε βλήμα; Της Τανζανίας ένας αράπης τα λέει αυτά που λες. Σοβαρά άτομα βρίσκεις ως συνωμοσιολόγους.

      1. ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ-ΛΕΦΤΑ-ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΧΡΕΗ ΚΛΠ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΝΟΘΕΤΙΚΟΣ…ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 1000 ΕΥΡΟ!

      2. “Χουάν Θερβάντες Τορτελίνια”:Ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια αυτουνου που αποκαλεις αραπη, δεν εισαι !!!

  4. Μπαμ και κάτω και να πιάνουν πάτο πριν μας μολύνουν!!!!!

  5. λοιπον….θελω να σας πω οτι στο καμπ της μοριας εχουν στησει μια Τουρκικη σημαια….περασε ο περιφερειαρχης και δεν ειπε τιποτε. ουτε αστυνομια δεν αντεδρασε. το μαθαμε απο τα ατομα τους μυτιληνιους που δουλευουν μεσα. τραβηξαν και φωτογραφιες. σε παρακαλω ψαξτε το….να γινει καποια αντιδραση γιατι δεν κανει κανενας τιποτε….

  6. καταλαβατε γιατι θελει ο κυριος Μητσοτακης να φερει τους λαθρομεταναστες για να μας αρρωστησει ολους και σε συνδυασμο με το 5G για αυτο λενε οτι θα μας ξανακλεισουνε μεσα απο το σεπτεμβριο …. απο το κακο στο χειροτερο …

  7. κ. Χίο κάνετε λάθος, όσοι μπήκαν μετά την καραντίνα τους έστειλε στην πατρίδα τους ο κ. Μητσοτάκης. Μας το έταξε, στη συνέχεια υλοποίησε την υπόσχεση του. Ένας πρωθυπουργός και μάλιστα Μητσοτάκης, δεν είναι δυνατόν να λέει ψέματα στο λαό. Δεν πιστεύω πως κάνω λάθος, εσείς τι λέτε ?

  8. Όλος ο στόλος έξω και τα ταλαιπωρημένα περνάνε. Ευτυχώς θα τους απελάσει ο nosy.

Comments are closed.