ΟΙ ΧΑΡΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ: ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ – ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ! ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΧΑΙΟ

    Μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και τρίχρονο παιδάκι στην Κηφισίας σε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύματα πεζούς.

    Το σοβαρό τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γιαγιά που είναι περίπου 65-70 ετών επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο με το τρίχρονο εγγονάκι της, με τη μηχανή να τους παρασύρει όταν βρίσκονταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου και μάλιστα με ταχύτητα.

    Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το κορίτσι στο Παίδων. Και οι δύο είχαν τις αισθήσεις τους όταν παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα.

    Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο υπάρχει αρκετή κίνηση.

    Δεύτερο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας

    Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας.

    Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 01:10, στον αριθμό 59 της Λεωφόρου, στο ύψος του Γκύζη.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.

    Δύο ακόμα νεκροί πεζοί την Τετάρτη

    Επίσης, χθες σκοτώθηκαν δύο πεζοί. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

    Το άλλο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όταν ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

    Τρεις άνθρωποι έχασαν σε δυο ημέρες τη ζωή τους σε τροχαία στην Αθήνα
    Συγκεκριμένα, τα άλλα δύο θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή καθώς τους παρέσυραν αυτοκίνητα.

    Η πρώτη περίπτωση αφορά σε τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, με μία 77χρονη γυναίκα να προσπαθεί να διασχίσει το βράδυ, περίπου στις 21:30, της Τρίτης, 30 Μαΐου 2023. Η γυναίκα, όμως, δεν διέσχιζε το δρόμο από διάβαση και το ΙΧ αυτοκίνητο την χτύπησε και την παρέσυρε για κάποια μέτρα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

    Το δεύτερο τροχαίο συνέβη περίπου στις 22:00 στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

    Οι οδηγοί και των δύο τροχαίων συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ο βλακασ νομηζει οτι η γραμμη ειναι για τα μηχανακια,,,
      η γιαγια δεν ξερει που βρησκετε,,,
      και ο δημοσ που νομηζει οτι βαζωντασ διαβασεισ καθε 1000 μετρα εκανε το χρεωσ του!!!
      λεωφοροι ταχειασ μεσα σε δημουσ

    2. επισημο. η γιαγια ηταν στη μεσαια λωριδα -απο τις τρεις-! εκτος διαβασης πεζων.. ο μηχανακιας ηταν ντιλιβερας και δεν ετρεχε
      τωρα αν εκεινη τη στιγμη ασχολειτο με καμμια παραγγελια στο κινητο -πραγμα σύνηθες- ειναι αγνωστο ακομη

    3. Ο/Η Τι θλιβερά πράγματα συμβαίνουν σε απλούς ανθρώπους! λέει:

      Οι κουριεράδες είναι ως επι το πλείστον πουρδέλοπιτσιρικάδες γκαζιάρηδες.
      Οι εταιρίες τους και τα αφεντικά τους, ως επαγγελματίες (χοχοχο), θα όφειλαν να δίνουν μεγάλη βάση στο πως οδηγούν τα αλητάκια τους.
      Η οικογένεια των θυμάτων πρέπει να στραφεί κυρίως κατά της εταιρίας.

    4. Όταν βλέπεις 9 στους 10 να χαζολογανε με το κινητό κολλημένο στο τιμόνι είτε στο ΙΧ είτε στο μηχανάκι,δεν υπάρχει τροχαία να αφαιρεί διπλώματα και οι περισσότεροι από τους οδηγούς πήραν νύχτα το δίπλωμα τι περιμένετε?Ακόμα και οι πεζοί πόσοι από εμάς δεν έχουμε δει να περπατάνε κοιτάζοντας το κινητό τους?Αηδία πια!!!
      Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τόσους νεκρούς κάθε χρόνο από τροχαία.

    5. η τροχαία κόβει κλήσεις μόνο στη βουλή και του μαξίμου. Είναι άφαντη οπουδήποτε αλλού. Εξάλλου, υπάρχει και ένα ρητό: μεγαλύτερο μπουρδέλο από την τροχαία είναι το λιμενικό, όμως το λιμενικό έχει φτιάξει.

    6. μπορουμε να σταματησουμε σαν πεζοι να περνάμε λεωφόρους… για τον Θεο πια

    7. Να δω εσείς που κράζετε, τι θα κάνατε αν ξαφνικά εκτός διάβασης είχε πεταχτεί μπροστά σας κάποιος; Δεν γνωρίζω τα αίτια της τραγωδίας ή αν για παράδειγμα έτρεχε πολύ ο μηχανάκιας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει. Πολύ κρίμα για το παιδάκι.

    8. Σάμπως θα τιμωρηθεί και κανείς;Θα αφαιρεθεί κανα δίπλωμα οδήγησης ή θα τα κάνουν όλα αβαβα;

      1. Tο δίπλωμα φταίει ή η γριά που περνάει τον δρόμο ανέμελη και εκτός διάβασης σαν να είναι στο χωράφι στο χωριό της; Σκέψου λίγο πριν γράψεις.

    9. Σε μια χώρα μπουρδέλο από το κλεφτ’πσυνταγματικό τόξο. ‘Οπου σκοτώνεις άνθρωπο με τ΄όχημα σου, τον εγκαταλείπεις, κρύβεσαι για 48 ώρες. Μετά πας μια βόλτα για κανά δίωρο στον εισαγγελέα και μετά πας σαν ελεύθερο πουλάκι για μπύρες στην πλατεία, περιμένετε να γίνει κάτι καλύτερο;

    10. Ένα θέμα που πρέπει να διερευνηθεί και μου το είπε φίλος με τεράστια σxολή οδηγών είναι το ότι η κρίση τα xρέη η αδυναμία σε υποxρεώσεις οι xιλιάδες νεκροί ξαφνικά με τον COVID-19 η άθλια καθημερινότητα και πολλά άλλα κάνουν τον Έλληνα να έxει το μυαλό του αλλού όταν οδηγάει και δεν είναι αφοσιωμένος οπωε οφείλει.Το μυαλό του πηγαίνει σε ΔΕΗ σε ΕΝΦΙΑ σε ΟΑΕΕ σε ενοίκια σε κοινόxρηστα σε θέρμανση του xειμώνα που πέρασε σε φροντιστήρια παιδιών σε αδυναμία πληρωμής και πολλά άλλα.Οι 300 προδότες εξόντωσαν το Έθνος και ο μαλάκας ο Έλληνας τρέxει ως κλασικό κομματοσκυλο.Πίσω από την οθόνη το παριστάνει αντιστασιακος των προδοτών και στην κάλπη xορεύει από xαρά μήπως δουλέψει κανένα δίμηνο.

    11. Τι κακο παλι ειναι αυτα που συμβαινουν τωρα τελευταια με τη παρασυρση πεζων απο οδηγους.Ο κοσμος ειναι σαλεμενος.Στους δρομους της αθηνας τρεχουν καθημερινα τ’αυτοκινητα με μεγαλες ταχυτητες.Γιατι βιαζονται?Στο ρεπορταζ δεν γραφει αν οι πεζοι διεσχιζαν το δρομο οχι απο διαβαση πεζων.Δεν γραφει επισης αν ο οδηγος της μηχανης τι εγινε, (γιατι φυσικο ειναι να πεσει κι αυτος στο δρομο).Και ενα αλλο.Πρεπει καποτε να διαχωρισθει το χρημα απο την ανθρωπινη ζωη.Η μητερα πως αφησε το παιδακι στα χερια της γιαγιας, που οπως και να το κανουμε εχει9η γιαγια) μειωμενα ανακλαστικα σε σχεση με μια νεωτερη.Γιατι σημερα αντι για τους γονεις ,τα παιδια μεγαλωνουν με τους παπουδες και γιαγιαδες.Η μηπως δεν συμβαινει αυτο στην νεοελληνικη καθημερινοτητα.

    12. τα εμβόλια λειτουργούν

    13. Ο χαρος βγηκε παγανια στο σαλταρισμενο ντουνια! Κουλαρα help! Ουκρανεζακια μπολικα εισαγωγη για να λυσουμε το δημογραφικο!

    Comments are closed.