“ΟΙ ΧΑΡΟΙ” ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΓΑΝΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_diplomata

    Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ…”Πιάστηκε μονόφθαλμος οδηγός που έβλεπε σαν γεράκι”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ξερω καποιον στη σπαρτη που ειναι κωφαλαλος και οδηγει.ειναι νομιμο αυτο,

    2. Εδώ οδηγάνε άτομα που είναι διαταραγμένα, με προβλήματα κλπ… Αυτοί όλοι είναι δημόσιος κίνδυνος

    3. Θα πω κάτι περίεργο, αλλά τα περισσότερα ατυχήμτα γίνονται από αλητοκάγκουρες που εβγαλαν… κανονικό… δίπλωμα. Κι’ όμως ισχύει κι’ ας ακούγεται κάπως… Ο ανηψιός μου με κανονικό… δίπλωμα έχει τρακάρει 3 φορές γιατί πολύ απλά τρέχει σαν μλκας με το καγκουράμαξο.

    4. Καλά κάνετε και το θίγεται το συγκεκριμένο θέμα .
      Βγαίνω στον δρόμο με το αμάξι και απορώ που σκατα τα πήραν τα διπλώματα ορισμένοι .
      Κάποτε λέγαμε για τις γυναίκες για το πώς οδηγούν αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι τα μπαρμπαδια που είναι 75 και άνω .Πως τους ανανεώνουν τα διπλώματα ρε παιδιά ;

      1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ; ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΡΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.

    5. Η φάμπρικα είναι στημένη πολλά χρόνια. Έχουν ανανεώσει δίπλωμα σε άνθρωπο που είναι 99 ετών . Η αγανάκτηση ξεχειλίζει για τους γιατρούς που τα παίρνουν και ανανεώνουν διπλώματα σε ανθρώπους τέτοιας ηλικίας. Άυτός ο άνθρωπος μπορεί να πάθει κάτι όταν οδηγεί και να σκοτώσει πεζούς. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους πουλημένους που τσεπώνουν τα λεφτά και μοιράζουν διπλώματα σε μισοπεθαμένους. Έλεος. Και αυτά που γράφω δεν βγήκαν από το μυαλό μου αλλά τυχαίνει να γνωρίζω την περίπτωση.

    6. κανενας οδηγηση μετα τα 65 αντε να πουμε με τα γεροντια .καμια ανανεωση διπλωματος

    7. Συγγνώμη για το ασχετο με το θέμα σχόλιο αλλά αν πάμε με τα νερά των *ειδικων* σήμερα συντελέστηκε ακόμα ένα έγκλημα όταν αριστεριστες κάνανε πορεία και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο σα μπουλουκι , την ώρα που οι πιστοί ενοχοποιουνται διότι είπαν να γιορτάσουν τα Θεοφάνια και οι αστυνομικοί τους συλλαμβαναν και τους ριχναν προστιμα, ενώ τώρα κάθονταν και τους κοιτούσαν σα να μην υπάρχει κορονιοος. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Comments are closed.