ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΙΡΙΚΟΥ – ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ! “300.000 ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ” – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;;;

    Κοινοποίηση:
    dimi

    Όταν ο γνωστός Δημήτρης Φιντιρίκος φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη παρέα με τον γνωστό Καρλούτσο και υιό, άρχισαν ξανά να βγαίνουν οι φήμες για τις δουλειές τους και ότι και τους τρεις τους «ψάχνουν για πολλά -πολλά αδήλωτα χρήματα». Φήμες, που έμειναν φήμες. Από τους εχθρούς που θέλουν το κακό τους.

    Το όνομα του Φιντιρίκου ακούσθηκε στο ευρύ κοινό αρχικά στο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, κάτι που αμέσως διαψεύστηκε από τον ίδιο. Ο επιχειρηματίας του real Estate, συνέχισε να απασχολεί τα Μέσα, τόσο για τις σελεμπριτο-εμφανίσεις του αλλά κυρίως για τις μεγάλες δωρεές του στο Κράτος. Τελευταία του δωρεά, της τάξης μάλιστα των 300.000 ευρώ- λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες εκ των έσω και δεν είναι κακό αυτό απαραίτητα, αρκεί να συνοδεύεται και από παραστατικά- προς το Υπουργείο Τουρισμού. Το ποιος ήταν ο αποδέκτης ακόμα δεν έγινε γνωστό. Το γραφείο της ηγεσίας του Υπουργείου; Ο ΕΟΤ; Κάνας «αρουραίος» του Τουρισμού; Φανταζόμαστε ότι θα βγει σχετικό Δελτίο Τύπου ή έστω κάτι στη Διαύγεια, όπως και με τις προηγούμενες δωρεές του.

    Το που βρίσκει τα λεφτά ο κύριος «νεόπλουτος», αποτελεί τόσο «μυστήριο» όσο και ένα σαξές στόρι! Πάνε καλά οι δουλειές. Της μέρας και της νύχτας. Του «real estate» και των πλαστών κληροδοτημένων διαβατηρίων; Να θυμίσουμε από τη συνέντευξη που είχε δώσει στο «Μακελειό» παλιός φίλος και συνεργάτης του αείμνηστου πατέρα του Φίντι, Κοσμά, όπου αποκάλυπτε «τέρατα» για το ψευτομοντέλο και τις μπίζνες που έκανε τόσο με πλαστά διαβατήρια που πουλούσαν σε λαθρομετανάστες όσο και με πλειστηριασμούς. «Έχει άκρες σε υπουργεία και στην αστυνομία, κάνει μεγάλες δωρεές» μάς είχε πει. Και μιας που μιλάμε για δωρεές ας δούμε μερικές: Το 2020 «ο Δημήτρης Φιντιρίκος έδωσε ένα σημαντικό ποσό στο “make a Wish”, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές αρκετών παιδιών. Το 2021 «βοήθησε τους κατοίκους της Ελασσόνας στέλνοντας πολύ μεγάλες ποσότητες με είδη πρώτης ανάγκης – μάλιστα αγόρασε εκατό παιδικά ποδήλατα και πολλά παιχνίδια. Τον Αύγουστο διέκοψε τις διακοπές του στη Βενετία με τη σύντροφο του Κατερίνα Δαλάκα για να βοηθήσουν στις φωτιές της Εύβοιας». Την ίδια χρονιά έκανε και «μια σημαντική δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας». Εν μέσω πανδημίας και πολλών ελλείψεων όχι μόνο σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό στα νησιά ο Δημήτρης Φιντιρίκος δώρισε κι ένα σημαντικό ποσό στη Μύκονο και το Κέντρο Υγείας για την αγορά ειδικού κλωβού αρνητικής πίεσης. Τον Μάρτιο που μας πέρασε «δώρισε 7 τόνους ζωοτροφής για τα αδέσποτα που φιλοξενούνται στα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης». Και οι δωρεές συνεχίζονται συνοδευόμενες με ένα εύλογο ερώτημα: Τι αντάλλαγμα μπορεί να περιμένει  από τις άκρες του στα υπουργεία που έλεγε κι ο φίλος του μακαρίτη του πατέρα του; Καμία. Ο κ.Φιρφιρίκος, απλώς, είναι ένας πολύ καλός και γενναιόδωρος ευεργέτης. Τίποτε άλλο.

    Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο κουτσούμπας θα τον γλυκοκοιτάζει….. Αφού είναι το παιδί της δωρεάς άλλωστε….

    Comments are closed.