ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΑ. ΚΟΥΛΗ-ΔΕΝΔΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ή ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    φωτια

    Απόγνωση και οργή προκαλούν στους τούρκους πολίτες οι πρωτοφανείς και ανυπολόγιστες καταστροφές από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που μαίνονται εδώ και μέρες στην Τουρκία, με το τουρκικό κράτος να εμφανίζεται απροετοίμαστο και ανίκανο να τις αντιμετωπίσει.

    «Βοηθήστε την Τουρκία»
    Η ανικανότητα του τουρκικού κράτους εξοργίζει τους πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας ταυτόχρονα μέσα από το hashtag #helpturkey βοήθεια από τον υπόλοιπο κόσμο.

    «Οι περισσότερες περιοχές της χώρας μας καίγονται την τελευταία εβδομάδα. Και η υπέροχη κυβέρνησή μας δεν κάνει σχεδόν τίποτα, γι ‘αυτό ζητάμε βοήθεια. Αν το βλέπετε διαδώστε αυτό το μήνυμα γιατί δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω αυτήν τη στιγμή είναι να το αναρτήσω. Παρακαλώ βοηθήστε μας»

    «Καλώ όλες τις χώρες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Πεθαίνουμε και καταστρεφόμαστε από τις συνολικά 112 πυρκαγιές. Αυτές που δεν μπορούμε να σταματήσουμε εξακολουθούν να είναι τόσο ισχυρές. Δεν έχουμε αρκετά πυροσβεστικά αεροσκάφη για να το σταματήσουμε. Χάσαμε 8 ανθρώπους, τόσα πολλά ζώα και τα δάση μας ..»

    «Αυτές οι εικόνες δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η φωτιά. Ο θεός να μας βοηθήσει. Αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται με διανομή τσαγιού».

    «Δεν έχουμε αρκετά πυροσβεστικά αεροπλάνα να το σταματήσουμε αυτό».

    «Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο tweet και να ζητήσουμε βοήθεια παρακαλώ βοηθήστε μας»

    «Αυτό είναι το Μπόντρουμ. Το μοιράζομαι γιατί νιώθω αβοήθητος. Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο και η «υπερηφάνεια τους» δεν τους επιτρέπει να το παραδεχθούν. Ισως οι ξένοι φίλοι να προσφέρουν στους δήμους της αντιπολίτευσης κάποια βοήθεια, ιδεωδώς αεροπλάνα; Θα πουν ναι».

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Την Ελλάδα την είχαν κατακάψει οι Τούρκοι πράκτορες, είναι Θεία Δίκη αυτό που γίνεται, μέχρι κ τη φωτιά στο Μάτι έβαλαν για να αρπάξουν πίσω τους 8 που ήταν στην περιοχή με ταχύπλοο 45 κόμβων.

    2. ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΕΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΛΥΜΟΙ, ΣΙΣΜΟΙ , ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ ΚΤΛ. ΚΤΛ

    3. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

    4. Τα τουρκικά μέσα μεταδίδουν στο ιστρΓκαμ εικόνες δεν περίμενα ποτέ να ήταν τόσο όμορφη η Τουρκία πλούσιες τουριστικές περιοχές με φοίνικες της καταπίνουμε οι φλόγες μεταδίδουν που ξέσπασαν φωτιές ακόμα και Ελλάδα Φιλανδία κλπ που κατέρρευσε γέφυρες από κατολίσθησης Ευρώπη χιονίζει Βραζιλία και είδαμε τυφώνες Τσεχία είναι συγκλονίσει δεν περίμενα ποτέ να έχει η Τουρκία αυτήν την ομορφιά η φωτιά βγήκε μέσα στην θάλασσα

    5. Βριζετε Ελληνεγροι τους Τουρκους ξεχνατε ομως οτι το 95 τοις εκατο απο εσας εχει νοθευμενο ανατολιτικο αιμα(καμια σχεση με το λευκο νορδικο αριο πελασγικο των αρχαιων) κατι που αποτυπωνεται στην οψη σας( σκουρο δερμα, γαμψες μυτες,βραχυσωμια,εντονη τριχοφυια,μαυρα μαλλια κτλ) και φυσικα στις τουρκοφερτες συνηθειες-διατροφη σας(φραπεδες,φαλαφελ,κεμπαμπ,πιτογυρα,τσιπουρα,αρνια στη σουβλα,ρετσινες,πιλαφια,σουτζουκια,μπαγκλαβαδες,τσιφτετελια,μπουζουκια,τερλεγκες,αντιφασισμος κτλ)

      1. …εσύ πρέπει να είσαι συμπλεγματικός κοντός,χονδρός,μαύρος,κακός κ άσχημος αρκουδόγιουφτος κ λόγω κατωτερότητος κ μειονεξίας έχεις”φάει”την καζούρα κ το ξύλο της ζωής σου για να λές αυτά που λές…

      2. ΤΈΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ ΑΝΆΛΥΣΗ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΔΙΑΒΆΖΩ. ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΏΝ. ΤΎΦΛΑ ΝΑΧΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ.
        ΥΓ. ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΏΡΙΖΑ ΌΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΠΊΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΤΣΊΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΡΕΤΣΊΝΑ ΜΕΓΑΛΕ

    6. Μια ευχαριστη ειδηση ετσι να καει συθεμελα

    7. Καίγονται αυτά που έκλεψαν πριν κάτι αιώνες.Θεια δική.

    8. Σταχτη να γινετε μπ@υρδελα ….Εσεις δεν μας βριζετε συνεχεια?Τον π@υλο τωρα…..

    9. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓ τοσα χρονια μας καιτε κ η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τζαμι εχει κ ο ΘΕΟΣ τα ορια του ..οτι σπειρεις θεριζεις.. με τσαγακια σβηστε τις φωτιες..

    10. Στείλτε τους όλα τα αεροπλάνα μας για να δείξετε πόσο αγκυροβολημένοι είστε.

    11. A τα μάθατε; Η εταιρεία Κallimanis εξαγοράστηκε και είναι πλέον τουρκικών συμφερόντων. Για να σας δω

    12. Ένα λάθος που γίνετε παντού να τα περιμένεις όλα από την κυβέρνηση η τα αεροπλάνα το ίδιο και στην Ελλάδα χθες έδειχνε την πυρκαγιά Ρόδο φενοταν μακριά δύο εστίες περίμεναν ελικόπτερο μέχρι να πάει η φωτιά θα είχε μεγάλη έκταση η δήμοι τη κάνουν τίποτε που είναι αντιπυρική ζώνη να κοπεί γύρω από το δάσος σε μεγάλη απόσταση τίποτε είδαμε ξεροχορτα επάνω στο δρόμο και και καμιά ιδιοφυΐα τελικά τη να πιστέψουμε ανίδεος στο τιμόνι κυβέρνησης νομαρχίας δημαρχία καριέρας η πυροσβεστική με το να γράφεις στο φεισμπουκ κλπ και να ζητάς βοήθεια καλύτερα να ακούσεις τη γνώμη γεροντοτερων και να προχωρς και η Τουρκία έχει παρθένα δάση όντως οικολογική καταστροφή χλωρίδας πανίδας που θα την πληρώσουμε όλοι των χειμώνα

    13. Τα δάση,είτε καίγονται εδώ είτε στην Τουρκία,ίδιες επιπτώσεις έχουν για τη φύση συνεπώς και την ανθρωπότητα.Οποτε αν άλλες χώρες,έστω και εχθρικές,έχουν δυνάμεις να βοηθήσουν καλό θα ήταν να το πράξουν.

    14. Να καούν όπως καίνε τόσα χρόνια τους γείτονές τους. Έτσι είναι και η κόλαση στην οποία θα βρεθούν τα μπ@στ@ρδ@ των σελτζούκων. Καμμιά βοήθεια σ’ αυτά τα τομάρια. Γουστάρω να τα βλέπω παρακαλούνε.

    15. Εμάς ποιος μας καίει; Στείλε μας εσύ βοήθεια τουρκε που όλως εντελώς τυχαίως καιγόμαστε καθε χρόνο.

    Comments are closed.