ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ – Η “ΛΙΣΤΑ” ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    caroline__5_

    Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για να βρεθούν οι αδίστακτοι κακοποιοί που σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν δίπλα στο μόλις 11 μηνών βρέφος της, κατά τη διάρκεια της ληστείας που έκαναν στο σπίτι της οικογένειας της άτυχης γυναίκας στα Γλυκά Νερά.

    Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να συνθέσει το παζλ της ληστείας και της στυγερής δολοφονίας να εντοπίσει και να συλλάβει τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς. Οι αστυνομικοί προσπαθούν ανάμεσα στα άλλα να χρησιμοποιήσουν ως «καλό χαρτί» στις έρευνες, τα λάθη που είναι πιθανόν να έκαναν οι δράστες και ενδέχεται να οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή. Ψάχνει εξονυχιστικά όμως και κάθε δείγμα DNA που βρέθηκε στο σπίτι, μήπως και οι κακοποιοί άφησαν πίσω τους στοιχεία για την ταυτότητά τους, που θα… προδώσει την ταυτότητά τους.

    Ο σύζυγος της Καρολάιν έδωσε νέα κατάθεση χθες στις αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Οπως είπε, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 5:30, ενώ, αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν, χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

    Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν χθες και σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 33χρονου. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύζυγος, οι κακοποιοί ήταν τρεις, οι δύο σχετικά ψηλοί φορούσαν κουκούλες full face, ενώ ο πιο κοντός περιλαίμιο μοτοσικλετιστή. Μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

    Πού στρέφονται οι έρευνες

    Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν. Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

    Στη «λίστα» που έχει σχηματιστεί, οι περίπου 100 ύποπτοι, ερευνώνται για να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν σχέση με την ληστεία. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πάνω από 15 καταθέσεις και τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς.

    Τα κλιμάκια των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που έχουν εντοπίσει ύποπτα οχήματα τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να καταλάβει εάν τα μέλη της συμμορίας κινήθηκαν ή όχι προς την έξοδο της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς τη δυτική Αττική, ώστε μπορέσουν να κλείσουν τον κύκλο των υπόπτων. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα επικεντρωθούν στις σκληρές ομάδες ληστών της συγκεκριμένης περιοχής.

    Στο ειδεχθές αυτό έγκλημα αναφέρθηκε και ο Στέφανος Χίος στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑΡΤ. Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βέβαια, ηθικός αυτουργός είναι ο μπουχέσας με τους νόμους που ψήφισε. Το αδικοχυμένο αίμα της κοπέλας απάνω του και στην πουτανοοικογένειά του. Παίζει να είναι βαλτοί από αυτούς οι φονιάδες για να αποτελειώσουν τον δράκουλα;

    2. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΥ…

    3. Χρυσοχοίδη άσε τις βαφές και τα κομμωτήρια και πάρε τα πόδια σου να τσακιστείς να βρεις τους δολοφόνους.

    4. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΈΛΟΥΜΕ. τέλος.αρκετα. κρίμα στο μωράκι και στη κοπέλα. Ο Θεός να δώσει δύναμη στο σύζυγό της να μεγαλώσει το παιδάκι που κάποιοι επέλεξαν να του στερήσουν τη μαμά του για κάποια ευρώ(όσα κ αν ηταν εννοειται δεν έχουν καμία αξια. Σκουπιδια

    5. ΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΗΚΟΥΣ ΦΩΝΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ .ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΒΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΙ

    6. Και η γιαγιά που την σκότωσε ο Νιγηριανός που άφησε έξω το ΣΥΡΙΖΑ για λίγα ευρώ πλούτη είχε; Αυτό έχεις να πεις; Γεμάτη βίλες είναι η Ελλάδα, βγές απο το αριστερό καβούκι σου που τους θες όλους φτωχούς.

    7. καλό θα ήταν να μην επιδείκνυαν τόσο πολύ τα πλούτη τους……

      1. Ναι. Ωραία απάντηση. Υποτίθεται ζούμε στη χώρα της δημοκρατίας. Μη πω τίποτα. Έλεος. Μου θύμησες το βιαστή με το θύμα βιασμού. Ε να μη προκαλούσε(έτσι λένε για τα θύματα βιασμού). Ωραίο σκεπτικό

    8. Τα τερατα αυτα θελουν κρεμασμα οταν συλληφθουν!!!!!!! Τα Ισοβια Κε Τσιαρα να ειναι πραγματικα Ισοβια και οχι να εκτιει ο εγκληματιας τα 4/5 αντι τα 2/5 οπως σχεδιαζετε τωρα και επαναφορα της θανατικης ποινης για εγκληματα ιδιαζοντος ειδεχθη, οπως αυτο στα γλυκα νερα!!!!!! Κοπροσκυλα που δεν σεβονται την ανθρωπινη ζωη δεν θελουν κανενα οικτο!!!!!! Η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο!!!!!! Συνελθετε ξεμωραμενοι και αλλαξτε τους νομους!!!!!!!!!

    9. Να μην ξεχάσουν να μας ενημερώσουν για τα πόσα πρόστιμα εκοψαν σήμερα…κατα τα άλλα…αν μπουν στο σπίτι σας κάντε ότι κοιμάστε!

    10. “Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν. ”

      Οι δράστες ειναι

      Παρασκευόπουλος – Τσίπρας – ΣΥΡΙΖΑ
      Μητσοτάκης – και όλη η ΝΔ

      Αυτοί είναι οι δράστες. Κλείνουν τους νομοταγείς πολίτες στο σπίτι και οι εγκληματίες δρουν ελεύθερα. Αν οι πολίτες κυκλοφορούσαν ελεύθερα κάποιος θα τους είχε δει ή δεν θα κάνανε κίνηση.

      Έμενα κοντα στο στο Μαρκόπουλο πριν χρόνια. Βράδυ παρα βράδυ είχαμε επιθέσεις σε σπίτια. Με καραμπίνα γεμάτη κοιμόμουνα. Ενα βράδυ πήγαν να δηλητηριάσουν το σκύλο μου αφού έχαν επιτεθεί σε άλλα σπίτια. Άνοιξα ένα μικρό παράθυρο και είδα δύο λαθροπίθηκους να προσπαθούν να πηδήξουν απο την μάντρα. Φώναξα .οτι θα πυροβολήσω και έφυγαν. Πήγα στο τμήμα καί ένα παλικάρι μου είπε ότι τους ξέρουν αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα γιατί έχουν εντολες να μην επεμβαίνουν. Μπορουμε να τους μαζέψουμε σε μια μέρα μου είπε αλλα όταν πάμε Δικαστήρια έρχονται ακριβοπλήρωμένοι δικηγόροι και τους βγάζουν έξω. Τοτε κατάλαβα ότι κάτι παίζει. Με κάποιους μοιράζοντια τα κέρδη και αυτοί οι εγκληματίες είναι απλώς “εργαζόμενοι”.

      Στέφανε, ακούς; Μήπως μοιράζονται τα κέρδη με τα αφεντικά ψηλά;

    11. Θα επρεπε να λογοδοτησουν και οι νομοθετες ολα αυτα τα χρονια. Αν γινοντουσαν αυτα στις οικογενειες τους τι θα λεγανε; ντροπη τους ειδικα οι συριζαιοι το μονο που εκαναν να ελαφρυνουν ποινες ,να να τους βγαζουν εξω και ακομα να μη θελουν φυλακες υψιστης ασφαλειας στη χωρα… Οι νομοι χαδι να αλλαξουν επιτελους. Ειναι αισχος τετοια ατιμωρησια σε νομους κρατους. Οταν τους πιασουν θα δουμε ποτε αποφυλακιστηκαν και ποση ποινη εκαναν… και ποση ποινη θα επρεπε να κανουν. Ποινες και επιτελους απελασεις σε οσους ηρθαν εδω να εγκληματισουν.

    12. Ε δεν είναι και πόλοι που κινούνται 4 η ώρα τα ξημερώματα μάτι βγάζει και το άλλο γιατί δεν λένε αν πήγαν να την βιάσουν πως την βρήκαν γυμνή και βρίσκουν δαχτυλίδια αποτυπώματα στα ρούχα της? Και όχι στο σώμα τής που τα λέτε αυτά ρεκρεμαζαν το σκυλί στα ρελια και δεν ακούμπησε κανείς πουθενά….μόνο τα εμβόλια και οι αποστάσεις ενδιαφέρει την κυβέρνηση

    13. Στην αρχή είπαμε για τον παιδοφιλο Νίκο Γεωργιάδη:”δεν μπορεί τυχαίο είναι. Απλά έτυχε να έχει στενές σχέσεις με Μητσοτάκη και Μαρεβα”.
      Μετά, όταν έσκασε το θέμα με τον παιδοβιαστη Δημήτρη Λιγνάδη, αναφωνησαμε:”ρε τι ατυχία κυνηγά τον πρωθυπουργό.
      Ένας ακόμη φίλος του είχε κρυφο υποκοσμο και εξέθεσε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν”.
      Εσχάτως, όταν αποκαλύφθηκε η πολυσχιδης δραστηριότητα του “πολυτάλαντου” Μένιου Φουρθιώτη αναρωτηθηκαμε: “ρε δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά.
      Δεν γίνεται να πέφτουν τόσες συμπτώσεις μαζεμένες”. Αυτα τα λίγα για τους παιδεράστες
      Αν σε αυτά προσθέσεις την ύποπτη και περιεργη δολοφονία Καραιβαζ και τις απειλές κατά της ζωής του Κώστα Βαξεβανη,
      θέλοντας και μη παύεις να το ρίχνεις στο τυχαίο και αναπόφευκτα οδηγείται στο συμπέρασμα οτί η ΝΔ
      είναι η εγκληματική οργάνωση που πρέπει να βρεθεί ΞΑΝΑ στον εισαγγελέα διαφθοράς και μετά δίπλα στην ΧΑ.

    14. το πολίτευμα πρέπει να “αποχωρήσει” από την πατρίδα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε

    Comments are closed.