ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ DRONES – ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ – “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ” ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    MLRS-russia-1-2-1140x570

    Η ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, όχι μακριά από τα σύνορα με την Ουκρανία, κάλεσε για πρώτη φορά τους κατοίκους να ασφαλίσουν τα παράθυρά τους ώστε να προστατευθούν εξαιτίας των ουκρανικών βομβαρδισμών που πολλαπλασιάζονται εκεί. Την ίδια ώρα η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 21 από 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) Sahed που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας προσθέτοντας ότι για την ώρα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες για χρήση από τη Ρωσία βορειοκορεατικών πυραύλων.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑ, τα drones καταρρίφθηκαν σε έξι περιοχές στη νότια, κεντρική και δυτική Ουκρανία. Η πλειονότητα αυτών καταρρίφθηκε από κινητές διμοιρίες αντι-drones.

    Αμερικανικές πηγές ανέφεραν, πως οι πύραυλοι που προμήθευσε η Πιονγκγιάνγκ τη Μόσχα χρησιμοποιήθηκαν κατά τις πρόσφατες ρωσικές μαζικές επιθέσεις εναντίον της Ουκρανίας.

    Συναγερμός στο Μπέλγκοροντ
    “Οι διασώστες του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων συνιστούν να κολλήσουμε ταινίες στα παράθυρα. Είναι ένας καλός τρόπος να προστατευθεί κάποιος από το ωστικό κύμα της έκρηξης: το γυαλί δεν σπάει σε μικρά κομμάτια”, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Μπέλγκοροντ.

    Στην Ουκρανία, οι άμαχοι καλούνται να ασφαλίσουν τα παράθυρα των σπιτιών τους από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης.

    Η Ρωσία εξαπέλυσε στις 29 Δεκεμβρίου μαζικό βομβαρδισμό της Ουκρανίας που προκάλεσε 55 θανάτους. Την επομένη, ουκρανικά πλήγματα χωρίς προηγούμενο προκάλεσαν 25 θανάτους στο Μπέλγκοροντ.

    Η Μόσχα απάντησε εξαπολύοντας εκατοντάδες πυραύλους στις 2 Ιανουαρίου, που προκάλεσαν έξι θανάτους. Έκτοτε η Ουκρανία έχει εκτοξεύσει πολλούς εκρηκτικούς μηχανισμούς προς την κατεύθυνση του Μπέλγκοροντ και της προσαρτημένης από τη Μόσχα Κριμαίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μας βομβαρδίζουν, κλείστε τα παράθυρα, και εισβολεις και βλήματα 😂😂😂😂😂😂

    2. εισβολεας ειναι ο ουκρανος γατακι και ο αμερικανος,αντε συστημικα αποβρασματα

    3. putin please..ιδοπεδωσε τα σκυλακια και γλυφτες της παγκοσμιοποιησης

    4. Μαμαααα η γοβα επιτιθεται! Η Μοσχα μπορει να χρησιμοποιησε πυραυλους βορειοκορεατικους, ο Ναζινσκυ με τι παιζει με….ουκρανικους? Αι σιχτιρ πια! Βλαδιμηρε πατησε τα τα τιμημενα! Παρατραβηξε η ιστορια!

    5. Ζελένσκυ, πλύσου στήσου στα τέσσερα και περίμενε την Ρωσική αρκούδα να σε γονιμοποιήσει.

      1. Οι 96 ώρες πότε τελειώνουν; Δεν πήρες χαμπάρι τι γίνεται τις τελευταίες μέρες….

        1. Εσυ τι πήρες για πες μας ? Άντε να σου πω να μην έχεις αγωνία : το 25 % έχει εδραιωθεί πλέον..απομένει μόνο η συνθηκολόγηση..

          1. Η Αμερική και η Ευρώπη δεν θα αφήσουν την Ρωσία, ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, να νικήσει. Ήθελες την απάντηση στημ έδωσα χρυσόμαλλο δέρας.

            1. Θα σε παραπέμψω στη δήλωση πριν μια βδομάδα του Στολτεμπερκ : ο ουκρανικός λαός πρέπει να περιμενει και να δεχτεί σύντομα δυσάρεστες αποφάσεις !

    Comments are closed.