ΟΙ ΜΕΘ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΘ

    Στους 1.261 ανέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις τρεις δόσεις), οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από COVID στην Ελλάδα μέσα από αποκαλυπτικά έγγραφα για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους λαλίστατους Θ. Πλεύρη και Κ. Μητσοτάκη που το μόνο που ξέρουν είναι πως θα βάλουν τους πολίτες να κάνουν ακόμα μία δόση (4η) και να απολύουν τους υγειονομικούς που δεν θέλησαν όχι να εργαστούν αλλά να εμβολιαστούν.

    Αυτό προκύπτει από έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχει ημερομηνία 7 Απριλίου, όταν ο συνολικός αριθμός των θανάτων ασθενών με CoViD στη χώρα μας ανερχόταν σε 27.029. Από τους 27.029 θανάτους, οι 21.107 αφορούν ανεμβολίαστους, οι 904 μερικώς εμβολιασμένους, οι 1.380 άτομα που είχαν εμβολιαστεί πάνω από ένα επτάμηνο, 2.449 πλήρως εμβολιασμένοι και 1.261 με τρίτη δόση.

     

    Στο έγγραφο, που παρουσιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, αναφέρεται πως από το σύνολο των ασθενών που είχαν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ήταν ανεμβολίαστοι ανά ηλικία: το 93% των ασθενών άνω των 60 ετών, το 89% των ασθενών 60 – 69 ετών, το 84% των ασθενών 70 – 74 ετών και το 82% στις ηλικίες 75 – 79.

     

    Ο κ. Πολάκης συνοδεύει το στοιχείο με το εξής σχόλιο:

     

    “Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

    Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!

    Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.

    Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!

     

    Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;

    Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ”!

    Όπως και να χει, ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να απαιτήσει μεγαλύτερη διαφάνεια απο αυτούς που τον κυβερνούν! Μετά από όλα αυτά δε μπορεί κανείς να πει ότι «εγώ ακολουθώ τους επιστήμονες», γιατί ούτε αυτοί δεν ξέρουν αν ωφελεί η 4η δόση και έχουν ήδη βάλει την ζωή σας σε κίνδυνο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Όσο για την 4η δόση θα το παίξουμε στο τζοκερ!!!

    2. Όπως μας έλεγαν το εμβόλιο είναι τσάμπα,μια καταγγελία για fake news!!!!
      Συν τα έξοδά εντατικής στο κόστος!!!

    3. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΑΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ……..ΟΙ ΕΝΤΑΤΟΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…….

    4. 1261 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 7.000.000…ΔΗΛΑΔΗ 1 ΣΤΟΥΣ 5.551
      21.107 ΨΕΚΕΣ ΣΕ 3.000.000 ΨΕΚΕΣ(+ΠΑΙΔΙΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΨΟΦΑΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 142 ΨΕΚΕΣ

      ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΕ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
      ΣΤΟΥΣ 5.551 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 1…
      ΣΤΟΥΣ 5.551 ΨΕΚΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ 39

      ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣ ΕΧΕΙ 39 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

      1. ….το μονο σιγουρο ειναι πως κ εσενα καποια μερα το φαρμακι θα σε στειλει στα κυπαρισια….αργα η γρηγορα….να πηγαινεις να αναβεις κανενα κερι να συγχωρεθεις!!!

      2. Διαμεση ηλικια θανοντων 80 ετη , σημερινοι θανατοι 14 , 80-89 ετων 7 ατομα , 90+ ετων 4 ατομα.Μαθε να διαβαζεις ολα τα νουμερα μηπως σταματησεις να εισαι προβατο ,εκτος αν υπαρχει επιδοτηση για αυτα που γραφεις ειναι η μιση αληθεια.

      3. Ξέχασες νά βάλης στό λογαριασμό αυτούς που πεθαίνουν από τό εμβόλιο. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ, Ε;;;

      4. Να σου πω οτι το παίζεις χαζος;;;Δεν τον παριστανεις καλα ομως ψεκα ..διοτι ξερεις πολυ καλα οτι ουτε κιτρινες καρτες συμηρωνουν οι παθοντες για χ λόγους αλλα και οτι αποκρύπτονται πολλα θυματα παρενεργειων ….λυπάμαι που εισαι τοσο βολεμενος αλλα ξεχνας ιτι σκάβοντας το λακκο των αλλων στο τελος πεφτεις μεσα ..

    5. Δεν πιστεύω τα ποσοστά. Μαγειρεμένα είναι
      Σιγά που οι περισσότεροι που έχουν πεθάνει είναι οι ανεμβολίαστοι. Το αντίθετο έχει συμβεί. Τους θανάτους αυτός τούς εξαργυρώνει σε χρήμα ή σε εξασφάλιση του πολιτικού του μέλλοντος στο εξωτερικό.

    6. Θα καταλάβετε ότι δεν έχει σημασία τι ψηφίζεις, αλλά ποιός μετράει τους ψήφους.

      1. Πότε θα καταλάβεις ότι είναι η ψήφος και όχι ο ψήφος,άρα λέμε τις ψήφους,οκ;

      2. Δεν υπάρχει νοθεία στην κάλπη. Η βία,η εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων γίνεται πριν την κάλπη. Οι υποσχέσεις,το τυράκι είναι πριν. Τους έχουν ετοιμάσει εκείνη την Κυριακή και πάνε με σταυρωμένο το ψηφοδέλτιο.

    7. Στη σημερινή Ελλάδα ταιριάζει παραφρασμενα η παροιμία: Τη δόξα πολλοί εμισησαν το χρήμα ουδείς. Άλλωστε όσοι έχουν φράγκα δοξάζονται κιόλας.

    8. ΦΕΡΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…..
      ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΣΑΝΚΟΓΛΥΦΤΕΣ

    9. Eδώ δεν κάνουμε την 1η δόση από τα πειραματικά δηλητήρια που είναι για τα σκουπίδια θα κάνουμε τη 4η φόλα?

    10. Ο/Η μπόχα, βρόμα, δυσοσμία της εγκληματικής συμμορίας λέει:

      “Θα πάρει κανείς την ευθύνη ;”
      Ποιός να πάρει την ευθύνη, όταν το ΣτΕ κρίνει “συνταγματικό” το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά “αντισυνταγματικές” τις περικοπές των μισθών και των αναδρομικών ΜΟΝΟΝ του κλάδου τους ;

    11. Στο ραγιαδισταν ο καφρος ραγιάς είναι σε λήθαργο!!!! Τον δουλεύουν οι πολιτικάντηδες του κώλου και αυτός παίζει Μαλακια!!!!!!! Να τους ξαναψηφισετε ξευτιλισμενοι και τελειωμένοι ραγιάδες!!!!! Αυτοί σας αξίζουν!!!!! Μια υπέροχη Μαλακια!!!!!!! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την να λαό πού δεν σέβεται τα αυτονόητα και καταπίνει ότι του σερβίρουν!!!!!! Τραγικό!!!!!

    12. Την 4η δόση να την κάνετε στα μούτρα σας έτσι κι αλλοιώς μοιάζουν με κώλο…..

    13. καλα δεν μας πιπιλιζαν το μυαλο τα παπαγαλακια οτι οι εμβολιασμενοι αποφευγουν τις ΜΕΘ? Ειναι η δεν ειναι απατεωνες ολκης

    14. απο τα προστιμα και τις αναστολες των μη εμβολιασμενων η κουλα χορηγει τα χατζηλικια των power pass fuel pass. ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ

    15. Η κυβερνηση το βιολί βιολακι της.
      Ρε ανίδεοι κανετε τουλαχιστον το αυτονοητο ξσναπροσλαβετε τους υγιεινομικους πάλι και αφηστε τα προστιμα για τους 60ρηδες σε τι σας ωφελησε ολο αυτο;
      Γινατε πιο πλουσιοι μηπως;

      1. Εγώ φίλε μου συμφωνώ απόλυτα, μαζί σου. Αλλά θα περιμένω οπότε γίνουν εκλογές να δω τι ποσοστό θα πάρει ο Κούλης στις ηλικίες 60+. Αν δω 30-40% και πάνω τότε εγώ θα είμαι με τον Κούλη να τους πάρει και να τους μπολιάσει με τη βία.

    Comments are closed.