ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ – ΜΑΖΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ “ΤΣΟΥΝΑΜΙ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    wwqa

    Μπορεί για τους πολίτες της Σάμου ο σεισμός να ήταν μία τραγωδία, για κάποιους παράνομους μετανάστες στο ΚΥΤ του νησιού, ήταν η ευκαιρία για μια καλή «αρπαχτή» εις βάρος των σεισμόπληκτων.

    Την ώρα που ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος λόγω σεισμού με κτίρια να καταρρέουν και να σκοτώνουν 2 μικρά παιδιά, ομάδες παράνομων μεταναστών βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν σε σπίτια και μαγαζιά και ξεκίνησαν να ληστεύουν ό,τι βρούν! 

    Αυτό προκάλεσε την οργή των κατοίκων και σοβαρότατες καταγγελίες για εγκληματική δράση από ομάδες μεταναστών που αμέσως μετά την τραγωδία του σεισμού επιδόθηκαν σε πλιάτσικό κατά καταστημάτων.

    Με το που έγινε το τσουνάμι και μπήκε το νερό στα μαγαζιά, κατεβήκαν κάποιοι από το ΚΥΤ και άρπαζαν από τα μαγαζιά γενικά ότι μπορούσε ο καθένας. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς συνελήφθησαν όταν μπήκαν σε ένα κατάστημα που πουλούσε αλκοόλ και ξεκίνησαν να κλέβουν.

    Στην ερώτηση ιστοσελίδας για το «πόσα άτομα κατέβηκαν», οι κάτοικοι απάντησαν:

    «Εγώ είδα 5-6 ομάδες των 2-3 ατόμων που τους κυνηγούσε η αστυνομία, το λιμενικό κλπ και αυτοί έμπαιναν  στο ένα στενό και έβγαιναν από το άλλο. Είδα δύο καταστηματάρχες που σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας τους έλεγαν ¨Κάνετε κάτι επιτέλους , μας κλέβουν¨. Εδώ ρε συ ο κόσμος του έδωσε ψωμί και νερό και αυτοί τους το επιστρέφουν με κλοπές¨

    Πραγματικά δικαιολογημένη η οργή των κατοίκων, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με έναν σεισμό στον οποίον ήδη θρηνούμε δύο νεκρά παιδιά. Ντροπή και αίσχος. Ας σεβαστούν τουλάχιστον τον πόνο των κατοίκων. Αυτές οι συμπεριφορές είναι που δημιουργούν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Άπαντες ας επιδείξουν ψυχραιμία και αλληλεγγύη».

    60 συνοριοφύλακες από την Λέσβο μεταφέρονται στη Σάμο

    Σύμφωνα με το lesvospost την Σάμο μεταβαίνουν με έκταση πτήση 60 περίπου νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες της Λέσβου μετά από σχετική εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργείου πολιτικής προστασίας

    Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο ειδοποιήθηκαν 60 νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες της Λέσβου να ετοιμαστούν καθώς φεύγουν άμεσα για την Σάμο.

    Οι συνοριοφύλακες θα συνδράμουν στο έργο των αρχών στην Σάμο καθώς και στην φύλαξη του ΚΥΤ Σάμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Σε ενα αμερικανικό βιντεο που είδα έγραφε …..you loot, we shoot…δηλαδη εσεις κάνετε πλιάτσικο, εμεις πυροβολούμε. Μου εκανε τοτε εντύπωση και το θυμήθηκα τωρα με το πλιάτσικο των λαθρο. Βεβαια στην Αμερική τα πραγματα ειναι διαφορετικά, υπάρχει δικαιοσυνη, η τουλάχιστον περισσότερη δικαιοσυνη απο εδω. Ειναι οντως δικαιο οταν ο άλλος σου κλέβει ολη την ζωή σου επειδη έτυχε να πέσεις σε μια συμφορά, να τον περιποιηθείς οπως του πρεπει. Αλλα αυτα γίνονται αλλου. Εδω, απλως κάθεσαι και τους κοιτάζεις να κλεβουν το βίο σου μετα απο μια τετοια συμφορά. Αυτες τις εντολες εχουμε. Μπήκαν στο σπιτι σου;;; Κάνε πως κοιμάσαι. Τους βλεπεις να σου κλεβουν το βίο σου, κάνε πως δεν βλεπεις. Κοίταξε αλλου.
      Α ρε σανίδα βρεγμένη που χρειάζονται καποιοι!!!!

    2. Καλά να πάθουν τα ανθρωπάκια . Οταν είσαι ανθρωπάκι έτσι σε συμπεριφέρονται! Δέχθηκαν τουα λάθρο απο τους καναπέδες τωνβ σπιτιών τους , τώρα πληρώνουν. και αυτό δεν είναι τίποτα.
      Ψηφίσφτε ζώα Νδ και Συριζα κλκλά.

    3. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ’ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!

    4. Κάποιος φυλακισμένος κάποτε τους ρώτησε αν θέλουν να μείνουν ελλαδισταν ή να γίνουν Πακιστάν. Αυτοί γέλασαν και ψήφισαν σύριζα. Μετά ΝΔ. Τώρα με την χρυσή αυγή φυλακή δεν αισθάνονται την αλλαγή; άλλος αέρας, αέρας ελευθερίας πνέει. Δεν τους λύθηκαν όλα τα προβλήματα; βλέπετε τον μακρόν; έγινε σκληρός γιατί νιώθει τα χνώτα της Λεπέν. Καλά να πάθουμε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε….

    5. ο κουλης τρεχει να δωση βοηθεια στον εχθρο μας μα ποσο τσατσιληκι ρε …και μου λετε για τους λαθρο απο παντου τους εκμεταλευωντε μκο και αλλοι

    6. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Φανταστείτε τι έχει να γίνει ετσι και δεχτούμε επίθεση από τους απέναντι!!! Πλήρωνε καημένε Έλληνα!

    7. Λάθος τα λες φιλε. Έδωσαν ψωμί 5 ευρω τη φρατζολα και νερό 5 ευρω το μπουκαλάκι στο ισλάμ. Γι’αυτό τους αγάπησαν ξαφνικά . Τώρα τι παραπονιούνται.

    8. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ.
      ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.
      ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      ΝΑ ΔΙΑΛΘΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ.

      Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

      1. Δλδ εσυ περιμενεις να μας σωσει ο καλοπερασακιας γλιτσμπουρκ μα ποσο μ@λ@κας πρέπει να είσαι για να πιστεύεις κάτι τετειο?
        Και σίγουρα θα είσαι στην αδελαιδα πολλά χρόνια τώρα γιατί άραγε να έφυγες τότε επί βασιλέως?

    9. Στείλτε τα ισλαμοπιθηήκια στην νότια Αφρική.
      Αν τολμούν ας διασχίσουν την Αφρική χωρίς να τους φάνε οι ντόπιοι πίθηκοι.

    10. Ρε παιδιά μη βγάζετε τέτοια θέματα και τον χαλάτε τον κουλό δεν είναι πλιατσικαδόροι υπερδραστήριοι νεαροί είναι μην του χαλάτε τη πολυμαλακισμενικότητα του εθνικού μας μπολιαστή.

    11. Αλληλεγγυη σε ποιους,ρε ηλιθιοι,στα ισλαμοπιθηκια;
      Τοσα χρονια τους εχετε στο νησι σας και δεν καταλαβατε απολυτως τιποτα.
      Τα φιδια δεν πιανονται φιλοι ηλιθιοι οταν θα σας σφαζουν στο γονατο,να πατε να τους μιλησετε για αλληλεγγυη…
      Ρε,δεν ξυπνατε με τιποτα λεμε,εχετε ολοτο ισλαμ στο νησι σας και σεις κοιμαστε ορθιοι εντελως…

    12. Αυτά τα πιθηκοειδή δεν σέβονται τίποτα. Ολικό ξεκαθάρισμα των αλλοφύλων επενδυτών πριν είναι αργά…

    13. Ποιος εδωσε το θαρος σ’ αυτα τα υποκειμενα που δεν σεβονται τιποτα ουτε και την τραγικη κατασταση του σεισμου, να πανε να κλεψουν τους κατοικους του νησιου που τους φιλοξενει;;;;;;; Μα δεν χρειαζεται πολλη σκεψη, αυτοι που τους κουβαλησαν και τους χαιδευουν, οι ΤσιπροΜητσοτακηδες!!!!!!!!

    14. Η χώρα που κατέστρεψε τούς νοικοκυρεους κ έδωσε παραπάνω από αυτά που αξίζει δικαιώματα στους κοινωνικά αμόρφωτους…..

      1. Η Nεα δημοκρατιατο το συριζα και το υπουλο KKE κατέστρεψε τούς νοικοκυρεους και το πατριδα θρησκεια οικογενεια….γνωστοι οι προδοτες

    15. Ηλιθιοι ξηπνηστε..επιτελους..τα φιδια τα κολοβα που εχετε στον κορφο σας τωρα αρχιζουν να ενεργοποιουντε…τα δυσκολα ερχονται…τι περιμενατε απο τα ισλαμοπιθικια να σας λυπηθουν….καλα ξεμπερδεματα…αν θελετε να τελειωνουμε με αυτους….Κασιδιαρη…ρεεεεε

    16. Από όλες τις συμφορές που έπληξαν τη Σάμο, η χειρότερη ήταν η εχθρική αντιμετώπιση του Νησιού από το κόμμα της ΝΔ. Μας εγκατέληψαν και στράγγισαν την οικονομία μας, παράτησαν τους μετανάστες ανεξέλεγκτους και άφησαν ανεξέλεγκτους ντόπιους και ξένους εγκληματίες.

      1. Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019
        Σάμος
        ΝΔ 34,13%
        ΣΥΡΙΖΑ. 29,08%
        ΚΚΕ. 14,47%
        Κιν.Αλ. 6,85%
        Μερα25. 2,81%
        ……,…………………..
        Σύνολο. 87,34%

        Για να το καταλάβει και ο πλέον αφελής..Το 87,34% των κατοίκων τής Σάμου, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και τους λαθρομετανάστες γιατί ψηφίζουν κόμματα που είναι ξεκάθαρα υπέρ τής λαθρομετανάστευσης.

        Τώρα γιατί παραπονιούνται????

        1. ωραια και τι να ψηφισουν….αποχη….στα παλια τους τα παπουτσια τα κομματα…τους συμφερει..με λιγα κομματοσκυλα βγαζεις κυβερνηση ή μπαινεις στην βουλη
          μην μου πεις χρυση αυγη…μπαχαλο ητανε..οικογενειοκρατια και λουφα..καμια εξυπναδα οταν εχεις απεναντι σου ολους πρεπει συνεχεια να το παιζεις εξυπνα
          οποτε αυτο ειναι το Ελλαδισταν…τα ιδια και τα ιδια
          εδω βγαινουν γονοι για 70 χρονια και εσυ λες τι ψηφισαν;;;;;;
          Νομιζεις με το συστημα που υπαρχει εδω μετα το 1821 κανενα σοβαρο και τιμιο ατομο θα ιδρυσει κομμα;;;;
          Ακομα και οι Ινδοι ξεφορτωθηκαν τους Μπουτους και Γκαλι..εδω ειναι προωτοτυπια στον πλανητη..μαλλον στο Γαλαξια

          1. Ζαλίστηκα στην προσπάθεια μου να καταλάβω τι λες.
            Αν πίνεις κάτι, σε ικετεύω πες μου τι είναι ….μη το κρατάς μυστικό.

    17. Ει μην πειραζετε τους επενδυτές.
      Αλλιώς πως θα ρθει η ανάπτυξη?

    18. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΑΛΕ! ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

      1. σωστα κωστα βαλανε την ΧΑ στην φυλακη και τωρα ολα κυλανε ομαλα αυτα να τα βλεπουν οι πραγματικοι φασιστες που κυβερνανε την χωρα

    19. Τι ακριβως ειπαν οι κατοικοι;;;”ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”…Φτου σας,ραγιαδες!!!Ουτε σεισμοι, ουτε καταποντισμοι,ουτε λιμοι και λοιμοι ουτε επιδρομαί αλλοφυλων σας ξυπνανε!!!!!!!!

    20. Έδωσαν , λέει , ψωμί και νερό στους πιθήκους του Ισλάμ , και γιαυτο περιμένουν να σεβαστούν τους κατοίκους … Πφφφφφφφφ ! Δεν είδατε ακόμα τίποτα .

      1. Λάθος τα λες φιλε. Έδωσαν ψωμί 5 ευρω τη φρατζολα και νερό 5 ευρω το μπουκαλάκι στο ισλάμ. Γι’αυτό τους αγάπησαν ξαφνικά . Τώρα τι παραπονιούνται.

    21. και να πεις οτι δε εχουν να φανε ???? επιδόματα ολα τζαμπε κι παλι βουτανε ???

      1. τρέχει τον ερτογάν απο πίσω για να του προσφέρει βοήθεια. !! !

    Comments are closed.