“ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΖΙ…Ή ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ Ή ΕΧΕΙ….” ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    kmarkela-0

    Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που συνελήφθη ως κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης από την Θεσσαλονίκη δηλώνει σοκαρισμένος από την υπόθεση της ανήλικης. Ωστόσο, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» εξακολουθεί να μην αποδέχεται τις κατηγορίες.

    Όπως είπε σε ρεπορτάζ  εκπομπής , ο πρώην σύζυγος της 33χρονης δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι έχει συμβεί. Όπως είπε, δεν είχαν πολλές επαφές με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο του ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης τους κι έκτοτε – σύμφωνα με τον ίδιο – δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

    Αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν γείτονες με την οικογένεια της 10χρονης: «Μέναμε στον ίδιο όροφο. Δεν είχαμε στενές επαφές, αλλά η Μαρκέλλα έπαιζε με την κόρη μας (…) Από τον Φεβρουάριο που μου ζήτησε να αναλάβω την επιμέλεια δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει για το παιδί μας».

    «Με παραξένεψε όταν μου ζήτησε να αναλάβω την επιμέλεια», πρόσθεσε, γιατί όπως είπε, μέχρι τότε ήταν καλή μάνα: «Το πόσο πρόσεχε τη μικρή μας, δεν έχω λόγια. Είναι ασύλληπτο. Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Λάθος λέει ?πάντως κάτι αντίστοιχο!
      Δεν είμαι μέντιουμ.

    2. Μήπως, για κάθε ενδεχόμενο, να ψαχτεί διακριτικά και το δικό της το παιδί;

    3. Ευτυχώς που το Χαμόγελο και ο Γιαννόπουλος πρόλαβαν.Διαφορετικά θα το είχε πουλήσει σε παιδόφιλους με άγνωστη μοίρα για τη ζωή της μικρούλας.

      1. Πρόλαβε όμως να πουλήσει τον χρόνο που “έφαγε”με το ναρκωμένο παιδί σε ανάλογα κυκλώματα καταστρέφοντας και τα σχετικά στοιχεία..για να μπορεί τώρα να ανατρέπει την αρχική της κατάθεση βάσει οδηγιών του “μαφιόζου”και άκρως αμφιλεγόμενου(!) δικηγόρου που την ανέλαβε!!

    4. Μήπως το ότι σου έδωσε Την επιμέλεια και δεν έχει καθόλου επαφές μαζι σας είναι ένας τρόπος να προστατέψει το παιδί της από καποιους;εννοείται ότι είναι αστεία η δικαιολογία ότι της άρεσε η μικρή και την ναρκωσε γα να ” παίξει” μαζιτης

    Comments are closed.