“ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2015” – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Με ένα tweet του, ο Ματέο Σαλβίνι έβαλε… φωτιά στα social media καθώς ισχυρίζεται ότι η Κίνα κατασκεύασε τον covid-19 το 2015!

    Ο Σαλβίνι αναφέρεται σε ντοκιμαντέρ του 2015 το οποίο έκανε λόγο για έναν «σούπερ-ιό» που παρασκευάστηκε σε εργαστήριο της Κίνας από νυχτερίδες και ποντικούς και ήταν πολύ επικίνδυνος για τους ανθρώπους, πλήττοντας κυρίως τους πνεύμονες.

    Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην κρατική ιταλική τηλεόραση Rai 3, το 2015.

    Οι παραγωγοί του υπονοούν την ύπαρξη ενός ιού τον οποίο οι Κινέζοι είχαν από τότε στα εργαστήριά τους.

    Λένε ότι ο ιός στον οποίο αναφέρονταν οι παραγωγοί είναι είτε ο ίδιος Covid-19 είτε ένας άλλος από τον οποίο και προέκυψε ο σημερινός που σκορπά το θάνατο.

    Το ντοκιμαντέρ της τηλεοπτικής εκπομπής «Tgr Leonardo», που έπαιξε στη συχνότητα της Rai3 στις 16 Νοεμβρίου του 2015 είχε ξεχαστεί.

    Μέχρι που το έφερε ξανά στο φως ο Ματέο Σαλβίνι.

    1

    Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι ερευνητές στην Κίνα απομόνωσαν μια πρωτεΐνη, γνωστή με την κωδική ονομασία SHC014, από έναν ιό των νυχτερίδων.

    Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν πάνω στον κορονοϊό Sars που έλαβαν από ποντικούς στο εργαστήριο.

    Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουν έναν εντελώς καινούργιο κορονοϊό, ο οποίος στα πειράματα που έκαναν αποδείχτηκε πολύ μολυσματικός για τους ανθρώπους.

    Oι ειδικοί έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει σχέση με τον κορονοϊό και την κατασκευή του σε εργαστήριο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Στέφανε ψάχτο σε παρακαλώ:Αμερικάνος δικηγόρος (και πρωην εισαγγελέας) μαζί με εταιρία απο το Τέξας.Κατέθεσε αγωγή εναντίον της Κίνας διεκδικώντας 20 τρις απο την Κίνα επειδή ήταν αυτή που κατασκέυασε τον ιο.Μπράβο στον Σαλβίνι να και ένας που δεν φοβάται το κουμουνιστικό κόμμα της Κίνας που τρομοκρατεί τους πάντες για να μην μιλάνε.

    2. Τα βήματα έχουν ως εξής και οποίος θέλει κάνει την έρευνα του:

      1. από τις πρώτες περιοχές που ενεργοποιήθηκε το 5g, Γουαν, Κινα 1/11/19.
      2. οι πολίτες πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους και πολλοί αρρωσταίνουν. από τους 200 θανάτους, εξεταταζονται οι 7. τα εξωσωματα που δημιουργηθηκαν, λόγω της φυσιολογικής αντίδρασης των κυττάρων στην δηλητηριώδη ακτινοβολία όπως και σε κάθε αντίστοιχο περιστατικό στο σώμα μας, αποτελούν ένα γεννετικο υλικό που παρατηρούν οι γιατροί και αυτοματως το ονομάζουν covid-19, τα συμπωματα ειναι κοινα με της κλασικης γριπης.
      3. όσο επεκτείνεται το φαινόμενο, εξετάζονται οι πολίτες για τα ίδια συμπτωματα. δημιουργούν ένα τεστ (pcr)το οποίο παταει πανω στα συμπτωματα (που θα μπορουσαν να ωφειλονται σε 100 αλλους λογους). δεν βρισκουν λοιπον ιο, αλλα συμπτωματα, για οποια φταιει ο ”ιοσ”.
      4. στην Ιταλία, η περιοχή Λομβαρδια, στην οποία υποτίθεται ξεκίνησε ο ιός, θεωρείται εδώ και χρόνια το πιο τοξικό μέρος της χώρας (Κίνα της Ιταλίας). με 100.00 ετήσιους θανατους (κυρίως λόγω αναπνευστικών προβλήματα). η δεύτερη περιοχή στην λίστα έχει ετήσιους 57.000. δυο φορές λιγότερους δηλαδή. κεντρο ακτινοβολιασ και χρησης 5g. μόνο το 12% των πρόσφατων θανάτων έχει άμεση σχέση με τον υποτιθέμενο ιό. και η επίσημη έκφραση είναι ”died AFTER TESTING for corona virus”. δηλαδη βρισκοντας αυξηση στα εξωσωματα (φυσιολογικη αντιδραση του οργανισμου) τους βαφτιζουν θυματα του ιου.
      5. οι συνολικοί θάνατοι του πρώτου τριμήνου του 2020 δεν είναι αυξημένοι σε σχέση με το 2019. άνθρωποι μπαίνουν με video κλησεις στα νοσοκομεια και τα βρισκουν αδεια. την στιγμη που η τηλεοραση τα παρουσιαζει εφιαλτικα. τα φορτηγα που κουβαλουν φερετρα ειναι αδεια.
      6. την ίδια ώρα, οι δρόμοι των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων γεμίζουν κεραίες 5g (βλεπε καταγγελιες Μ.Βρετανια, Southampton) οσο ο κοσμος ειναι κλεισμενο σπιτι του.
      7. τα ψεύτικα νούμερα των νεκρών από τον ιό ανεβαίνουν. το στρες των εγκλεισμένων φτάνει στα όρια. ο βομβαρδισμός από το νέο σύστημα 5g που βραζει κυριολεκτικα τα ανθρωπινα κυτταρα προκαλει την αντιδραση παραγωντας εξωσωματα, στα οποια γινεται η ιδια διαγνωση ως covid-19.
      8. στο τέλος, η λύση έρχεται από τους πεφωτισμενους του παγκόσμιου οργανισμού υγείας (οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες είναι ίδρυμα Rockefeller και bill gates, τυχαιο δε νομιζω). εμβολιαστειτε για να σωθειτε. τα εμβολια θα ειναι γεματα με καθε αρρωστια και οχι μονο. οποιος δεν εμβολιαστει θα περιοριζεται, στην αρχη, μετα ποιος ξερει. εφιαλτικο; σεναριο φαντασιας; μπορει. ο καθενας να κανει την ερευνα του.

    3. Αγαπητέ Στέφανε,

      Σας Παραθέτω το Σχετικό link από το Ρεπορτάζ του Ιταλικού Πρακτορείου Ειδήσεων ANSA ( Όποιος Γνωρίζει Ιταλικά ας το Δει ), Αναφορικά με το Βίντεο. Εάν Επιθυμείτε να Έχετε τη Μετάφραση των Όσων Λέγονται στο Βίντεο, Όπως Επίσης και Ολόκληρο το Άρθρο, ΜΗΝ Διστάσετε να μου το Ζητήσετε, Πολύ Ευχαρίστως να σας Εξυπηρετήσω.

      https://www.ansa.it/sito/notizie/politica/2020/03/25/coronavirus-il-caso-del-video-del-tgr-leonardo-2015-sul-supervirus-creato-in-cina_7adf8316-6ca5-42cd-96de-c18f7fb53595.html

      Βέβαια, Όπως Αναφέρεται και στο Άρθρο, ο Πρωθυπουργός Giuseppe Conte, Όταν Ρωτήθηκε για το Θέμα, Είπε: Ho Referenze che non è cosi ( Έχω Αναφορές ότι ΔΕΝ Είναι Έτσι ). Όμως Ξέχασε να Πει Ποιές Είναι Αυτές οι Αναφορές.

      Όμως, η Αλήθεια Είναι ότι, με Αυτήν την Ιστορία με τον Κορονοιό, Ολοένα και Πληθαίνουν οι Φωνές που Ισχχυρίζονται ότι ο Κορονοιός Είναι Κατασκευασμένος στα Εργαστήρια της Κίνας.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Αγαπητέ Στέφανε,
        Το Παραπάνω Μήνυμα ΔΕΝ Είναι Δικό μου. Είναι Κάποιος ο Οποίος με Αντιγράφει Εδώ και Κάποιες Ημέρες, Παρουσιάζει τα Λεγόμενά μου, ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Αλλάζοντας ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ και Γράφοντας τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
        Πρώτα Χρησιμοποιούσε το Όνομα μου, ως Άγγελος, Αλλάζω το Όνομα και Γράφω ως ΆΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ, και Τώρα Πάλι Χρησιμοποιεί το Όνομά μου.
        Όσο Συνεχίζει να Τρολάρει και να με Αντιγράφει, θα τον Τακτοποιήσω στην ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη, και Έχει τον Τρόπο και τα Μέσα η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη να τον Αποκαλύψει, και ΤΟΤΕ να Δούμε εάν θα τον Σώσει η ΝΔ, ή Οποιοδήποτε Άλλο Κόμμα της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως η ΙΤΑΛΙΚΗ Δικαιοσύνη θα Ξεσκεπάσει Αυτό τον Σκοτεινό Αληταρά και θα του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την Ποινή που του Αξίζει, Ακόμα και την Φυλάκιση για ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.
        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Ρε πόσοι Άγγελοι απο το μιλάνο είστε επιτέλους έχουμε μπερδευτεί!!!Μήπως αυτοί οι κατσαπλίαδες οι Κινέζοι εκτός απο τον ιο που έφτιαξαν έχουν και εργοστάσιο που φτιάχνει “Άγγελους απο το Μιλάνο”???αχαχαχα

        2. Τι Λες ρε Τρολάκι του Κερατά,Αριστερό Παρτάλι του ΜΕΡΑ 25, Πάλι Εμφανίσθηκες; ΔΕΝ Έχεις Ίχνος Ντροπής; Τελικά Είσαι Ένας Μεγάλο Καραγκιόζης και Τίποτε Άλλο.

          Τι Είναι Αυτά ρε Ηλίθιε που Γράφεις; Αλλά Βέβαια, Όταν ΔΕΝ Γνωρίζεις Ιταλικά, τι να Καταλάβεις, Όταν ΔΕΝ Γνωρίζεις τι Είναι το Πρακτορείο ANSA, τι Περιμένεις.

          Εμφανίσθηκες Ξαφνικά από το Πουθενά, στο Τέλος Δεκεμβρίου και Αντιγράφεις για να Κάνεις την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σου.

          Άντε Χάσου ρε Παλιοξεφτίλα που Τολμάς να Μιλήσεις.

          Άγγελος από Μιλάνο

        3. Δεν πας στο διάολο ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ;;;; ας τα έχεις πριξει με της βλακείες σου και την ιταλική δικαιοσύνη ,άντε καραγκιοζη πάλι σου τελείωσαν τα ψυχοφαρμακα;

    4. Δεν είναι μυστικό. Ο ιός κατασκευάστηκε το 2015 μετά από διεθνή συνεργασία επιστημόνων από τις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα. Τα σχετικά άρθρα υπάρχουν στο διεθνές περιοδικό Nature Medicine οπως υπάρχουν και παραπομπές σε βιβλιογραφία με τα ονόματα αυτών που τον κατασκεύασαν και πως επίσης τον κατασκεύασαν. Ο Σαλβίνι δεν λέει κάτι καινούριο, απλά θα πρέπει να κρεμάσει στα μανταλάκια όλους με ονόματα και αποδείξεις και όχι μόνο τους μισούς. Απλά ο ιός σύμφωνα με τους κατασκευαστές του θα ήταν ακίνδυνος γιατί ενώ τα ποντίκια νοσούσαν ως μια απλή μορφή γρίπης κανένα στα πειράματα δεν πέθανε. Σκοπός του πειράματος σύμφωνα με τους κατασκευασυές του θα ήταν η εφαρμογή νέων μεθόδων θεραπείας κορονοιών και η κατασκευή εμβολίων. Κάτι όμως πήγε στραβα σε μας τους ανθρώπους από ότι φαίνεται . Ο ιός ήταν και είναι γνωστός για χρόνια και μάλιστα πέθαναν ίσως και παρα πολλοί που λόγω έλλειψης τεστ ίσως καταχωρήθηκαν ως πνευμονία από γρίπη

    5. Αφου τον εφτιαξαν οι κινεζοι,
      γιατι δεν ζητατε μια γενναια αποζημιωση απο τους κινεζους αλλα ετοιμάζεστε να περικοψετε μισθους και συνταξεις;

    6. Ένας σαλβινι ρε παιδιά….αλλά ξέχασα …εμείς έχουμε Βελόπουλο …

    7. οι κινέζοι τον κατασκεύασαν και τον διέσπειραν προκειμένου να διαλυθούν όλες οι οικονομίες και να μην έχουν που να πουλήσουν τα προιόντα τους
      .Αλλά μπορεί και να τον κατασκεύασαν οι Αμερικάνοι, και να τον διέσπειραν πρώτα μέσω Κίνας, προκειμένου να διαλύσουν την παγκόσμια οικονομία (και αυτή των ΗΠΑ), στην οποία έχουν την πρωτοκαθεδρία.
      Αν θέλουμε να ψαχτούμε συνομωσιολογικά, ο μόνος που οφελείται από τον ιό, είναι η Ρωσσία, Το πώς και το γιατί, σκεφτείτε το μόνοι σας.

      1. Μαλλον εσυ πρεπει να σκεφτεις.Ο ιος δεν εχει σκοπο να πηξει την οικονομια αυτη που τον σπειρανε εχουν ολα τα φραγκα του κοσμου.Τυπωνουν οσα γουσταρουν.Ο λογος που σπειρανε τον Ιο ειναι οτι θελουνε να βαλουνε τους ανθρωπους σε καλουπια και αυτο θα γινει μονο με φοβο και τρομο.Η παγκοσμια κυβερνηση ερχεται και κανενας δεν θα την υποδεχθει με ανοιχτες αγκαλες.Προκειμενου ομως να ” υσυχασει” απο τον φοβο και τον τρομο θα την ζητησουν πολυ

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ,
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…..
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….
      ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟ$ΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)
      ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ………..

    9. Ο ιος ειναι απολυτα σιγουρα κατασκευασμενος.
      Υπαρχουν στοιχεια οτι κατασκευαστηκε στην βορεια καρολινα και απο οτι λενε σε συνεργασια με κινεζους.
      Το 2018 πιασανε κινεζους στην αμερικη να μεταφερουν μπουκαλακια με ιους SARS.
      Σιγουρα δεν ειναι μπλεγμενα τα κρατη αλλα η γνωστη μαφια που ελενχει εργαστηρια πανεπιστημια και τα deep state των διαφορων κρατων οπως και της κινας και της ιαπωνιας αλλα και της κορεα και φυσικα την αμερικη.
      Δυστυχως σιγουρα δεν εχουν φτιαξει εναν ιο αλλα πολλους και απο οτι φαινεται τους ριχνουν οπου αυτοι κρινουν το τι θελουν να κανουν.
      Δεν προκειται να τελειωσει αυτο το κολπο οσες και καραντινες να κανουν αφου ακομα και αν καθαρισει μια χωρα θα ξαναριξουν ωστε η παγκοσμια χουντα να συνεχισει μεχρι να αποδεχτουμε τα παντα.

    10. Ποιος εφερε τον Κουμουνισμο στην Κινα?Ποιοι δασκαλεψαν τον ΜΑΟ?Ποις ελενχει την Τραπεζα της Κινας και τυπωνει το χρημα της?Αυτοι ειναι υπευθηνοι και για τον ΙΟ
      Ολοι δειχνουν αυτους που φαινονται και οχι τα μεγαλα αφεντικα που τους εχουν ολους για υπαλληλους.Η παγκοσμια κυβερνηση ερχεται λιγο μετα τα μεσα της δεκαετις που εισηλθαμε

    Comments are closed.