ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ST THOMAS’ HOSPITAL, ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mporis2

    Η κατάρρευση της υγείας του Boris Johnson ήταν τόσο γρήγορη όσο και δραματική. Στις 5 μ.μ. χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός εξακολουθούσε να οδηγεί την πάλη του έθνους κατά του κορωνοϊού από το νοσοκομειακό κρεβάτι του.

    Αλλά μέσα σε 120 λεπτά, καθώς ο 55χρονος άρχισε να δυσκολεύεται στην αναπνοή, οι ιατροί στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου αναγκάστηκαν να παρέμβουν και να του δώσουν οξυγόνο και μεταφέρθηκε σε εντατική φροντίδα, ΜΕΘ – «ως προφύλαξη» – για να του επιτρέψει να αερίζεται επαρκώς αν χρειαστεί.

    Η επιδείνωση της υγείας του κ. Johnson έγινε αντιληπτή στους συναδέλφους του Υπουργικού Συμβουλίου την Κυριακή κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, μετά από πλάνο σε Zoom. Σε αυτούς που είδαν προσεκτικά,  την Κυριακή, ο κ. Τζόνσον έμοιαζε χλωμός και στρεσαρισμένος, ενώ κάποιοι εντόπισαν στην αναπνοή  δυσκολία,όταν μιλούσε. Σε λίγες ώρες νοσηλεύτηκε.

    Ο Δομίνικ Ράαμπ, ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών, αντιμετώπισε  δύο φορές χθες τα σοβαρά ζητήματα διακυβέρνησης.  Αργά το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου, αποτύπωσε μια εικόνα ηρεμίας ως αναπληρωτής πρωθυπουργός. Αλλά νωρίς το βράδυ, η συμπεριφορά του κ. Raab είχε αλλάξει. Είχε δοθεί απόλυτη εντολή για να «αναπληρωθεί» ο πρωθυπουργός.

    Η υγεία του κ. Johnson επιδεινώνεται μετά την πρώτη δοκιμασία του στις 27 Μαρτίου, μέχρι να αποκαλύψει 10 ημέρες αργότερα ότι δεν έχουν ξεπεραστεί τα συμπτώματα και χειροτερεύουν.

    Από dailymail.co.

    Δείτε τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού τύπου ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ο ιος δεν τους ξεφυγε! γιατι δεν τον εφτιαξε κανενας… ειναι γνωστος ο ιος στης νυχτεριδες το προβλημα ειναι οτι καποια στιγμη θα περναγε στον ανθρωπο πχ. γριπη των χοιρων,γριπη των πουλερικων,κλπ οσο ο ανθρωπος θα τρωει ψοφημια θα υπαρχουν αυτα…

    2. Αγγελω εισα μια τελειωνενη ύπαρξη…. Μια πραγματική μόλυνση εγκεφάλου ..η ηλίθιοτητα σου ξεπερνά κάθε προηγούμενο ,
      απλά χάσου

    3. Χρήστο πραγματικά τα συγχαρητήρια μου . Χαίρομαι που υπάρχουν νοήμωνες άνθρωποι ακόμη που μπαίνουν εδώ μέσα..που συμφωνούν με τα λεγόμενα σου. Αυτό ακριβώς πράγματικα συμβαίνει, κρίμα που κάποιοι υπερφυαλοι- κενοί άνθρωποι δεν βλέπουν πως έχουν τα πράγματα ή κάνουν πως δε βλέπουν.

    4. Να μας επιστρέψουν τα μάρμαρα που έκλεψε ο Έλγιν και ότι έχουν σουφρωσει…

    5. Το υπέρτατο σημείο φόβου είναι να μην δέχεσαι την πραγματικότητα. Να προσπαθεί κάποιος να βρει συνομωσιολογικές εξηγήσεις για τσιπάκια, εμβόλια κλπ. Ο ιός είναι πραγματικός και χτυπάει τους πάντες. Το αν τώρα τους ξέφυγε απο εργαστήριο ή τον έριξαν ή με την ευκαιρία του ιού περνάνε αλλες ατζέντες είναι άλλο ζητημα…
      Πρεπει να είναι κάποιος βλαξ να πιστεύει πως γίνεται να τον εμβολιάσουν τη στιγμή που όλοι έχουμε κάνει τόσα υποχρεωτικά εμβόλια. Οι άντρες κάναμε και ένα τούρμπο στο στρατό. Αν ήθελα να ρίξουν κάτι (αλήθεια τι;) θα το είχαν κάνει χρόνια στα τόσα εμβόλια ή στην τροφή ή στο νερό.
      Πρεπει κάποιος επίσης να είναι βλαξ όταν λέει για τσιπάκια ενώ χρησιμοποιεί κινητό που έχει απείρως πιο πολλές δυνατότητες απο τα τσιπάκια.
      Άλλοι φοβούνται παγκόσμια διακυβέρνηση ενώ υπάρχει ήδη στη Δύση εδώ και δεκαετίες.
      Όλες αυτες τις θεωριούλες τις διασπείρουν οι ελιτ για να σπάνε πλάκα και να αποπροσανατολίζουν και ο κόσμος να μην βλέπει τις πραγματικές συνομωσίες.

      1. Χρήστο πραγματικά τα συγχαρητήρια μου . Χαίρομαι που υπάρχουν νοήμωνες άνθρωποι ακόμη που μπαίνουν εδώ μέσα..που συμφωνούν με τα λεγόμενα σου. Αυτό ακριβώς πράγματικα συμβαίνει, κρίμα που κάποιοι υπερφυαλοι- κενοί άνθρωποι δεν βλέπουν πως έχουν τα πράγματα ή κάνουν πως δε βλέπουν.

      2. γειά σου ρε χρηστο βαλτούλη. Για…..τους ……εξωγήινους το παραμύθι πότε θα το ξεκινήσεις; ή περιμένεις να πάρεις πρώτα το 2ο 800άρι;

    6. Να γίνει γρήγορα καλά και να χαρεί τις διακοπές του στο Πήλιο. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

    7. Εύχομαι εκ βάθους καρδίας όπως Ο Κύριός μου καί Θεός μου,Ο Ιησούς Χριστός μακροθυμήσει καί επαναφέρει εν υγειά κατάσταση τών άγγλο πρωθυπουργό, ο οποίος απεδείχθει αληθής Πατριώτης διά τήν χώραν του καί τήν έβγαλε τελικά από τήν σατανική μέγκενη τής γερμανοευρώπης τών γότθων,ούνων καί τής υπολοίπου μαφίας τών τιθήνειων καί άβουλων καρπαζοεισπρακτώρων όντων τά οποία τήν απαρτίζουν κάτω από τήν δυναστική μπότα τών βαρβάρων γερμαναράδων (υπαίτιων 2 μεγάλων παγκοσμίων πολέμων,ομού μετά τής προσφάτου αποσαθρωμένης ευρωπαϊκής ακαταστασίας).Περαστικά του νά είναι καί γρήγορα ο άνθρωπος νά αναρρώση.

    Comments are closed.