ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    6e92c09f-323d-4651-af7a-d00d829afa0f

    Όταν με ανύπαρκτο σχεδιασμό και δουλειές του… ποδαριού, προσπαθεί το Κράτος να μας δείξει πόσο οργανωμένο είναι, είναι βέβαιο ότι θα πέσει το ίδιο στην παγίδα που έχει στήσει. Ήδη η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο, εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, με άκυρες επιστρατεύσεις!

    Η περιβόητη λίστα του ΕΟΠΥΥ που χρησιμοποιήθηκε για την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών, προκειμένου να βοηθήσουν με τις υπηρεσίες του το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποδεικνύεται μία τεράστια αποτυχία!

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι λίγοι οι γιατροί που έλαβαν ειδοποίηση για να παρουσιαστούν στα νοσοκομεία για υπηρεσία, ενώ είναι ανεμβολίαστοι. Φυσικά, στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι τα φύλλα πορείας τους, είναι άκυρα!

    Όπως έγινε γνωστό, από τους 12 ιδιώτες γιατρούς που επιστρατεύθηκαν για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, οι 2 είχαν ήδη ενσωματωθεί σε Δημόσια νοσοκομεία, ενώ μία γιατρός βρίσκεται σε αναστολή εργασίας.

    Παρόμοια η εικόνα και στον Άγιο Παύλο, όπου 2 φύλλα πορείας από τα 7 που εστάλησαν, ακυρώθηκαν. Ο ένας γιατρός που επιστρατεύτηκε είναι Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής στο Στρατιωτικό νοσοκομείο 424, ενώ ο άλλος είναι… ανεμβολίαστος.

    Να κλάψει ή να γελάσει κανείς, με τις αλλεπάλληλες… επιτυχίες αυτής της Κυβέρνησης; Με αφορμή λοιπόν, τέτοια περιστατικά, δεν είναι τυχαίο που κυκλοφορούν φωτογραφίες, όπως η επόμενη:

    ΩΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Αποτυχημένος και για λύπηση.
      Θα μείνει στην ιστορία ως χειρότερος και απ τον Τσιπρα.

      Πρέπει να είσαι ειδική περίπτωση ηλιθιου για να καταφέρεις να είσαι χειρότερος του Τσιπρα.

    2. Να φύγει να πάει στον διάολο.. δεν τον θέλει λαός

    3. Ξέρεις δεν έχει άδικο ο Μητσοτάκης είναι ανώτεροι χειρουργοι από αυτούς που διαθέτουμε άστα να πάνε καλύτερα επίταξη των χασαπιδων πάρα των άσχετων ιατρών ίντερνετ ξέρει τη κάνει είναι σαν τους κουρεις όχι πολύ μακριά 60 με 70 χρόνια τα αντρικά κουρεια έβγαζαν και φρονυμητες γαργάρες πολλές με αλατόνερο έλεγαν είχε βγάλει ο πατέρας μου στον εμφύλιο

    Comments are closed.