ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ “ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – “ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΣΙΟΡΔΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο προβληματισμός και οι διαφορετικές απόψεις που επικρατούν σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων καθώς και άρθρο που κάνει λόγο για “εξωραϊσμό” της κατάστασης στην Ελλάδα στον γερμανικό Τύπο.

    Με το θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα ασχολείται άρθρο στην εφημερίδα Nordwest.

    Το άρθρο αναφέρεται στον χαμηλό αριθμό κρουσμάτων και θανάτων από τον Covid 19, ωστόσο θεωρεί πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται “ένας πολύ σκληρός υπολογισμός. Σ’ αυτόν όμως όμως ελλοχεύουν και οι κίνδυνοι – μεταξύ άλλων και για τουρίστες που προσελκύονται με ανέντιμο τρόπο”.

    Το άρθρο κάνει λόγο για “εξωραϊσμένη πραγματικότητα” και αναφέρει: “Οι αριθμοί έχουν πολύ μικρή σχέση με την πραγματικότητα. Ο λόγος: μέχρι τις 26 Απριλίου, ακριβώς 60 ημέρες μετά το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα, είχαν διενεργηθεί 64.608 εργαστηριακά τεστ. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 τεστ την ημέρα. Είναι γελοία χαμηλό. Ακόμη είναι άγνωστο πόσα τεστ έγιναν περισσότερες φορές σε έναν άνθρωπο. Η Ελλάδα στον τομέα του κορωνοϊού δεν έχει δυνατότητες για τεστ. Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι ενεργούν με το σκεπτικό “χωρίς τεστ δεν υπάρχουν και κρούσματα”.

    Το άρθρο επισημαίνει πως ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων είναι πολύ υψηλότερος σε σύγκριση με τις χώρες που κάνουν πολλά τεστ και επισημαίνει πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών: “Πραγματικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει να παρουσιάζει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό για ξένους τουρίστες.
    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεν παύει να διαλαλεί πως ‘η Ελλάδα θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κρίσης στη φετινή τουριστική χρονιά’”.

    Και η εφημερίδα καταλήγει: “Συμπέρασμα: καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν εξαρτάται τόσο πολύ από τον τουρισμό όσο η Ελλάδα. Εάν δεν έρχονταν οι τουρίστες, οι οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα θα ήταν καταστροφικές. Μόλις η Ελλάδα είχε αρχίσει να ανακάμπτει. Αυτό για την Ελλάδα, τη βασίλισσα του χρέους στην Ευρώπη, είναι ένα σκληρό χτύπημα. Με τον ελληνικό μύθο για θριάμβους ενάντια στον κορωνοϊό θέλουν τώρα οι εξυπνάκηδες στην Αθήνα να σώσουν προφανώς ό,τι ακόμα σώζεται. Εάν κάτι τέτοιο είναι ανεύθυνο απέναντι στους τουρίστες, λίγο φαίνεται να τους νoιάζει”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Για κοιτάξτε καλύτερα τα νούμερα: Η Ελλάδα έχει κάνει 7000 τεστ ανά εκατομμύριο κατοίκους όσα και η Γαλλία. Η Γαλλία έχει 369 θανάτους ανά εκατομμύριο ενώ η Ελλάδα 13 θανάτους ανά εκατομμύριο. Το ίδιο και για τα κρούσματα: Γαλλία 2500 κρούσματα/εκατομμύριο, Ελλάδα 249 κρούσματα/εκατομμύριο.
      Το άρθρο είναι είτε ηλίθιο είτε κακόβουλο ! Ας το πάρουν χαμπάρι, αυτή τη φορά η κατάσταση αντιμετωπίστηκε σοβαρά και υπεύθυνα από όλους τους Έλληνες !

    2. ΟΚ και καλά έχουμε 200000 κρούσματα .Αλλά 139 νεκρούς ,τώρα σας αρέσει

    3. Οι Γερμανοι να ΦΥΓΟΥΝ ολοι απο την Ελλαδα. Ειναι αποδεδειγμενα ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ και δεν ειναι ανεκτοι πια εδω.
      Ενας φουκαριαρικος ρομποτικος λαος ειναι, που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ του με καθε ειδους βιας, πολιτικης, στρατιωτικης η οικονομικης. Και οι Ελληναρες που πανε και αγοραζουν Γερμανικα προιοντα, μια φορα ασ σκεφτουν ποιους βοηθανε.

    4. Kομπλεξικοί ρε ! Δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και αυτοί γίνανε ρόμπες με χιλιάδες θύματα, με αγέλες και μ@λακίες. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποιός είναι πάνω αν είναι ο Αξελ ή ο Κούλης αλλά οι Γερμανοί είναι κομπλεξάρες ρε !!!

    5. Έχουν λυσσάξει να μας καταστρέψουν το τουρισμό φέτος για να χρεοκοπήσουμε….

      1. Λες Ε; Έτσι και αλλιώς χρεοκοπημένοι είμαστε. Δεν θα μας αλλάξει τίποτα…

    6. Όλα τα κράτη καθημερινά ανακοινώνουν τόσα τεστ τόσα κρουσματα τόσα άτομα πέθαναν, στην Ελλάδα ανακοινώνουν μόνο τόσα άτομα θετικά τόσα άτομα πέθαναν, όπως επίσης όλα τα κράτη ημερήσια κάνουν χιλιάδες τεστ στην Ελλάδα το σύνολο σε δύο μήνες είναι 64500 μόνο αυτό σημαίνει δεν κάνουμε τεστ και δεν έχουμε κρουσματα!

    7. Μαλακες δολοφονοι γερμανοι και ολο το αλξταριο που εχετε εγκαυεστημενο στην ελλαδα…..φερτε τα 300 δις που κλεψατε και αλλα τοσα για τους ελληνες που δολοφονησατε…

    8. Εχτές βγήκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και είπε ότι μέχρι τώρα έχουν νοσήσει από τον ιό 3 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο πληθυσμός της γης είναι 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι το ποσοστό που έχει νοσήσει είναι 0,04%. Είναι αυτό πανδημία? Κάποιος μας κοροϊδεύει.

    9. Χθες Σουηδία σήμερα Γερμανία, παντός δεν έχουν άδικο τεστ δεν έχουμε τεστ δεν κάνουμε με αποτέλεσμα να μην έχουμε και κρουσματα, απλά μαθηματικά!

    10. Βομβαρδισμός της Γερμανίας ΤΩΡΑ…….

    11. Καταρχήν δεν έχουν άδικο σε αυτό που γράφουν. Δεν έχουν γίνει τεστ. Καλό είναι όμως ο κουτός ελληνάκος να καταλάβει τι κρύβεται πίσω απο το δημοσίευμα. Να αγοράσουμε τα τεστ τους θέλουν.

      1. Αυτα τα φτιαχνει η καθε χωρα μονη της δεν θελει αιμα… περνουν το σκατο απο την μυτη και το βαζει στο μηχανημα και βγαινει αν εχεις ανοσοποιητικο ευελικτο σωθηκες δηλαδη αν το βαζαμε με αριθμηση θα λεγαμε απο το 1-3 αν το ανοσοποιητικο σου ειναι στο 2 σωθηκες αν ειναι στο 3 εισαι με το ενα ποδι στο ταφο αν ειναι στο 1 σε βαζουν στο οξυγονο και αμα γλυτωσεις πηγαινε και αναψε μια λαμπαδα ισα με το μποι σου .

    12. Χα χα χα χα…δηλαδη οι υπολοιποι λενε αληθεια?
      Εχει τεραστια πλακα το συστημα αυτο της απατης.
      Φτιαξανε ενα μπουρδοιο που τους βγηκε μουφα και τωρα ο ενας τα ριχνει στον αλλον γιατι δεν πετυχε το σχεδιο τους.
      Οποιος τηρησει τα μετρα της ψευτιας που θα μας επιβαλουν ειναι απλα ενα ηλιθιο ρομποτακι.
      Μην μασησει κανενας στις μπουρδες αυτες αν βλεπετε αστυνομικο βαλτε τις μασκες και βγαλτε τις αμεσως μετα.ολα αυτα ειναι απιστευτες μπουρδες γιατι πρεπει να μας εκπαιδευσουν σαν τους υπακοους κινεζους.
      Μην κανετε κανενα εμβολιο μην δεχτειτε κανενα τσιπακι.
      Μονο με την συγκαταθεση μας μπορουν να μας διαλυσουν την ζωη.

    13. Φαίνεται ότι το άρθρο είναι κατευθυνόμενο,γιατί οι θάνατοι στην Ελλάδα δεν κρύβονται με τίποτα.
      Μυρίζει Τουρκικός δάκτυλος σε συνεργασία με πολύ μεγάλα Γερμανικά γραφεία τουρισμού που χάνουν αστρονομικά ποσά από ενδεχόμενο τουριστικό αποκλεισμό της Τουρκίας λόγο τεράστιας εξάπλωσης του ιού.

    14. Το αρθρο ειναι γραμμενο απο τουρκο φερρυ μπατσασογλουλου …52 ετων με φαλακρα και γυαλακια…. δεν χρειαζεται να ξερεις γερμανικα μπαινεις στην εφημεριδα και στο αρθρο εχει φωτο του μορφονιου…υπευθυνος για Ελλαδα και Βαλκανια.

      1. Οποιος και να το εγραψε ειναι γελειο αφου ο μπουρδοιος ειναι μια απλη γριπη αποδεδειγμενα.
        Ο ενας κοροιδευει τον αλλον σε αυτην την υποθεση της απατης.

    15. 1.Βασίλισσα του χρέους στην Ευρώπη είναι η Γερμανία με πανω
      απο 2 τρις ευρώ.
      2. Οι Έλληνες φυσικά και είναι έξυπνος λαός σε σχέση με τους Γερμανούς.
      3. Να μην έρθετε για τουρισμό και διακοπές στην Ελλάδα εφόσον μας κατηγορείτε για ψεύτες.
      4. Ότι και να κάνετε όσο και να την πολεμήσετε η Ελλάδα θα είναι ο παντοτινός σας εφιαλτης.
      5. Και σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο που ξεκινήσατε ενάντια σε ολους τους λαους της Ευρώπης και ιδίως της νότιας η ίδια τύχη σας περιμένει όπως στο β παγκόσμιο….τραγική ήττα…
      Αντίο σας…. εταίροι ..Γερμανοί !!!!!!

      1. …και να επιστρέψετε τα κλεμμένα της κατοχής λαμόγια….

    16. εχουν δικαιο σε αυτο που λενε με τα τεστ και τα κρουσματα. κανουμε πολυ λιγα τεστ, αρα εμφανιζουμε πολυ λιγοτερα κρουσματα. ο κολλητος μου κολλησε και το περασε σπιτι, ουτε τεστ ουτε τιποτα, η μανα του μεγαλη σε ηλικια κολλησε και νοσηλευτικε (και μια χαρα ειναι η γυναικα ευτυχως). αρα στα 2 ατομα καταγραφηκε μονο το ενα. και προφανως αυτο θα γινεται συνεχως
      αλλα, οπως εγραψε και ο φιλος Αλεξανδρος οι θανατοι δεν κρυβονται
      αρα να πανε να γ@μηθουν οι γερμαναραδες και να κοιταξουν τα χαλια τους καθως και τα χαλια των αδελφων τους (κυριολεκτικα και μεταφορικα) των τουρκαλαδων

    17. Το αγαπημένο δίδυμο του πολιτικού στερεώματος , επανέρχεται με τη νέα τουρκική σαπουνόπερα “Η Γκιόσσα και
      Ο Σουλτάνος”.
      Η σειρά εκτυλίσεται στα Μικρασιατικά
      Παράλια περιμένοντας αγωνιωδώς την
      έλευση τουριστών .

    18. όλοι προσπαθούσαν να με βγάλουν παρανοϊκό που εδώ και δεκαετίες λέω ότι δεν μπορεί να βασίζεται η οικονομία ενός έθνους στον τουρισμό και στις υπηρεσίες.

      1. Το ξέρουμε όλοι εμείς που δεν είμαστε πολιτικοί και οικονομολόγοι. Μόνο αυτοί οι αμερικανοσπουδαγμένοι που είναι υπεύθυνοι για την τύχη της χώρας δεν το βλέπουν. Θα μου πεις και τις τους νοιάζει; Σεν πάει να βουλιάξει η Ελλάδα; Ας είναι καλά οι σπιταρώνες στο εξωτερικό και τα λεφτά στιw τράπεζες.

    19. Γερμανοί και Τούρκοι,οι χειρότερες φάρες στήν γή,τά ίδια σκατά είναι και οι δύο.

    20. Το θέατρο του παραλόγου.Μας δουλεύουν τόσο οι μέσα όσο και οι έξω.Οι πραγματικοί θάνατοι από κοροιδοιο ειναι 0-5.Τα υπολοιπα ειναι σιωνιστικα παραμυθακια για ηλιθιους.

    21. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ Ι!!!!

    22. Εγω το ειχα γραψει εδω οτι τα τεστ εινα πολλη λιγα γελαει ολος ο πλανητης με εμας και καποιοι καμαρωνουν οτι και καλα εχουμε τα λιγοτερα κρουσματα σε ολη την ευρωπη δηλαδη το νουμερο και στατιστικα καν ο Π.Ο.Υ δεν το περνει της μετρητης ειναι αστειο το νουμερο.

      Το καζακησταν εχει κανει 232,415 τεστ

    23. Αν η συμμορία Μητσοτάκη-Τσιόδρα-ΜΜΕ που μέχρι πριν μια βδομάδα έλεγε μην φοράτε μάσκες, προσπαθήσουν να πουλήσουν το καλοκαίρι παραμύθι ότι η Ελλάδα είναι καθαρή από κορωνοϊό, για να εξυπηρετήσουν τις αεροπορικές, τα ξεπουλημένα αεροδρόμια και τις μεγαλοαλυσίδες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων οι οποίες ανήκουν κατά 90% σε ξένα επενδυτικά φαντ, και κατά 50% δουλεύουν ξένοι – εποχικοί σκλάβοι τότε κλάφτα χαράλαμπε. Καλά από τον άδωνι γεωργιάδη αυτόν τον ανερμάτιστο τυχοδιώκτη δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό. Απορώ πως κρατιέται και δεν λέει να πεθάνουν γρήγορα όσοι είναι να πεθάνουν για να ρθουν τουρίστες να αφήσουν χρήμα στα ξενοκίνητα ξενοδοχεία, μπας και του πετάξουν κάνα κόκκαλο του νεόπλουτου αιώνιου φοιτητή φιλοσοφικής.

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    Comments are closed.