ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΤΟΥ JULIAN ASSANGE ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΤO ΔIAΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    DARK WEB

    ”Το Διαδίκτυο, το μεγαλύτερο εργαλείο χειραφέτησης, έχει μετατραπεί στον πιο επικίνδυνο καλοθελητής του ολοκληρωτισμού που έχουμε δει ποτέ. Το Διαδίκτυο αποτελεί απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό” αναφέρει ο όμηρος μαρτυρικός δημοσιογράφος του δυτικού παραπετάσματος Julian Assange και μεταφέρει όχι τυχαία σήμερα ο Noam Chomsky.

    Oι επιτροπές λογοκρισίας μεσαιωνικού τύπου που εγκαθίδρυσαν, η πυρά που άναψαν για όσους μίλησαν, οι αποκλεισμοί και διαδικτυακοί εξοστρακισμοί για τους αντιφρονούντες οι ακριβοπληρωμένοι μηχανισμοί προπαγάνδας και παραπληροφόρησης είναι ένα στίγμα για το σύγχρονο πολιτισμό είναι μια ακόμη εκτροπή κι απομάκρυνση από τη δημοκρατία….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. πραγματι δεχθηκαμε τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΑΨΗΦΙΣΤΑ και τωρα εχουμε τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΑΣ.

    2. Δεν εχει κι αδικο εδω που τα λεμε. Μας δωθηκε ενα οργανο ελευθεριας κι εμεις το μετατρεψαμε σε οργανο για να βγαζουμε τα απωθημενα μας. Λαικα δικαστηρια χωρις ιχνος αποδειξεων, φιμωση αντιθετων αποψεων κλπ.

    3. το διαδίκτυο δημιουργεί τους μελλοντικούς κλώνους των ανθρώπων έτοιμους για αντικατάσταση η αναβάθμιση, όσο λιγότερο εξαρτημένος τόσο πιο ελεύθερος

    4. Τά ελληνικά HOAXES λογοκρίνουν τό διαδίκτυο καί τό FACEBOOK.Χρηματοδοτούνται από τήν Open Society Foondation τού Τζώρτζ Σόρος καί από τό ίδρυμα Ρότσιλντ.
      Μέλη τού ελληνικού HOAXES.
      Αθανάσιος Σιτίστας επισμηνίας,Δημήτρης Αλικάκος,Θεόδωρος Δανιηλίδης,Ανδρόνικος Κουντρουμπέλης,Γεώργιος Γιώτης,Αρχοντας Στάμος,Στυλιανός Πουρνός,Σπυριδούλα Μάρκου,
      Αρσένης Περδικόπουλος.
      Ο δικηγόρος Νικόλαος Αντωνιάδης ονομάζει τά μέλη τού ελληνικού HOAXES συμμορία.
      Πρόκειται γιά πολιτικούς αλήτες πού φυμώνουν τά πατριωτικά μηνύματα,η διαστρεβλώνουν ειδήσεις μέ κακή πρόθεση.”Τά παιδιά στήν Σομαλία πού αρρώστησαν από τά πειράματα τού Μπίλ Γκέιτς”τά παρουσίασαν τά HOAXES ώς εξής,”Τά παιδιά στήν Σομαλία αρρώστησαν μέ πολιομυελίτιδα λόγω έλλειψης εμβολίων”.
      Γιάννης Λάκων

    5. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Σ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!! ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ Κ Α Τ Α Δ Ι Κ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι….. ΕΚΤΩΣ… ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 !!! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ… ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΛΟΙ!! ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ…

    6. Εαν δεν ηταν το διαδικτυο και περιμεναμε μονο απο τα αργυρωνητα ΜΜΕ δεν θα μαθαιναμε απολυτως τιποτα απο ολα οσα συμβαινουν οποτε οφειλουμε παρα πολλα σε αυτο.

    7. Μάλιστα. Αυτό ήταν το αντάλλαγμα για να σταματήσουν τα βασανιστήρια και να τον αφήσουν ελεύθερο. Να αρχίσει προπαγάνδα κατά του διαδικτύου συνολικά.

    8. ……εννοειται….βαρβαροκρατια……δικτατορια γυφτοασιατων…..αθιγγανων…..εβραιων….και αφγανοπακιστανοκαζακστανοινδομογγολων ολων των τυπων…..σκετη Περσεπολι-Σουσα κατασταση.Παλι σε στυλ βυζαντιο με οικογενειες απο την κεντρικη ασια-βλεπε τοτε την κρητη με τις δωδεκα βαρβαρικες οικογενειες-και σε ολοκληρη την ελλαδα που εστειλαν σαν πασαδες….μια απο τα ιδια ρε πουστηδες.

    Comments are closed.