ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΒΓΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα έγιναν λίγο πριν τις 17.30 όταν ο 29χρονος γιος είχε άγριο καβγά μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, με την 60χρονη μητέρα του με την οποία ζούσαν μαζί.

    ελας

    Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της γειτονιάς στην οδό Παπαδιαμάντη, άκουσαν έντονες φωνές από το διαμέρισμα, ωστόσο δε μπορούσαν να φανταστούν ότι ο γιος θα σκότωνε τη μητέρα του.

    Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, ενώ κατά πληροφορίες ο γιος καθόταν στην πολυθρόνα του διαμερίσματος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση.

    Από την αρχή κρίθηκε ότι ήταν ο βασικός ύποπτος, ενώ λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος και συνελήφθη.

    ΣΠΙΤΙ

    Στο διαμέρισμα αυτήν την ώρα βρίσκεται προσωπικό της σήμανσης που συλλέγει στοιχεία, ενώ αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής προκειμένου να εξέταση τη σορό.

    Άνθρωποι της γειτονιάς κάνουν λόγο μιλώντας για τον 29χρονο για ένα άτομο που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, ενώ αναφέρουν πως δεν είχε συχνούς καβγάδες με τη μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ντροπή σας όσοι λέτε εξυπνάδες και κακίες. Νομίζετε τα ξέρετε όλα. Τους γνωρίζω προσωπικά. Μην μιλάτε αν δεν γνωρίζετε. Απλά σκάστε. Εξαιρετική οικογένεια όλοι τους.
      Στον καθενα μας μπορεί να συμβεί αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Το λεπτό σχοινί σπάζει εύκολα. Άνθρωποι πάνω απ´ολα και έκλεισε το σπίτι τους σε μια στιγμή.

    2. Όταν λείπει η πίστη στο Θεό αυτά συμβαίνουν, δεν πα να χτυπιέστε και να ψάχνετε όλοι, αυτή είναι η αιτία.

    3. Ο πιο καλός σε αυτή τη χώρα, σκοτώνει τη μάνα του…

    4. και μένουν με τη μάνα τους όσοι μένουν! Ούτε τρελοί είναι , ούτε τίποτα. Ή λεφτά δεν έχουν η μπορεί να μη γουστάρουν τις γυναίκες έτσι πως έχουν γίνει…

    5. Επώνυμος και πολύ καλο παιδί πραγματικά απορούν οι παντες πως το έκανε.Χιονίδης Σταύρος με τα ρούχα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο 29 χρονος

    6. Και ποιός δεν έχει ψυχολογικά σήμερα. Άρρωστη εποχή.

    7. Τη να πούμε όλα ψυχιατρικά όταν δεν γνωρίζεις τους ανθρώπους κλπ ας μιλήσουμε για υγιή άνθρωπο που τρελάθηκε ξαφνικά όλα αυτά τα φέρνει η μιζέρια ότι μερικοί δεν μπορούν να βρουν λύσεις πολλά το ότι μένει με την μάννα μείον αν δεν είναι παντρεμένος κλπ ακόμα και το διαμέρισμα μπορούσε να κρατήσει αν ήταν δικό του και να νοικιαση στην μάννα μια γκαρσονιέρα κλπ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς να βρεις κλπ ,,σε υγιή άνθρωπο ελληψη φαντασίας δημιουργικότητα στο να βρει λύση σύμφωνα με αυτά που περνει όταν ένας άντρας περνει ακόμα φράγκα από την μάννα του πάει ν υφίσταται άντρας κλπ η καραντίνα έφερε ξαφνικά μεγάλη νοθροτητα από.ακρινση ανθρώπων πολλά συνεσθιματικη από.ακρινση ακόμα και με φίλους κλπ επίσης είδαν συμφέροντα σε φιλίες απλά φάνηκε αυτό που υπήρχε κλπ

        1. Και πιο πολύ για λυπηση αυτοί που συνεχίζουν να της δίνουν βήμα!!!

    8. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    9. η ερώτηση, ποιες είναι ψυχιατρικές παρενέργειες των εμβολίων;;; γίνονται κίτρινες κάρτες για τέτοιες περιπτώσεις όπως και για αυτοκτονίες;;;; προφανώς όχι αφού δεν γίνονται καν για εμφράγματα και εγκεφαλικά, μπορείς να την συμπληρώσεις μόνος σου στο kitrinikarta τελεία gr

      1. Ωραία δικαιολογία βρήκαμε τώρα για τον κάθε τρελό ότι φταίνε τα εμβόλια. Δηλαδή πριν τον Κινεζοιο τι έφταιγε? Μήπως το νερό που πίνουμε?

    10. ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ “…ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…”

    11. Ο Άντρας οταν γίνει 19 20 ετών πρέπει να παίρνει την ζωή στα χέρια του, δεν είναι δυνατόν 30ρηδες και 40ρηδες να ζουν ακόμα με τους γονείς τους.
      Και κάτι άλλο, τι θα γίνει με τους ψυχακηδες; δεν είναι δυνατόν άτομα ψυχικά άρρωστα και επικίνδυνα να κυκλοφορούν ελεύθερα, πόσοι έχουν σκοτώσει της ίδιες της μανες τους;

    12. ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ “ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”

    13. Μου αρέσει η ίδια καραμέλα!

      ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑΤΑ!

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ.

      1. Μόνο η Κούλα γνωρίζει, η ωτακουστρια.

    Comments are closed.