ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ – ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 100€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΕΣΤ

    Συνεχίζονται οι αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να στείλει στο κέντρο εμβολιασμού όσο το δυνατόν περισσότερους.

    Τώρα πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα.
    Όπως άλλωστε σημείωσε και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στην ΠτΔ Κ.Σακελαροπολούλου για να δικαιολογήσει τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς,. επικαλέστηκε το άρθρο 25 του Συντάγματος και ειδικότερα την παράγραφο 4 όπου αναφέρεται ότι «Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

    Επιπρόσθετα η συνολική παραβίαση του Συντάγματος, των αποφάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης και της σύμβασης του Οβιέδο, αποτελεί και ο χθεσινός νόμος που ψήφισε η συμπολίτευση (ΝΔ) και το κόμμα της αντιπολίτευσης (ΚΙΝΑΛ), αναφορικά με την παύση μισθοδοσίας και της διακοπής των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των μη εμβολιασμένων πολιτών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    Τώρα η κυβέρνηση προχωρά και σε ένα ακόμη βήμα οικονομικού εκβιασμού: Αυτό γιατί από την Δευτέρα 26 Ιουλίου, όλοι οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμό που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον  Covid-19 θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά ένα self test και ένα rapid test την εβδομάδα, όπως είχε ανακοινωθεί από την κυβέρνηση προ ημερών, με το κόστος ωστόσο των τεστ, να επιβαρύνει οικονομικά τον ίδιο τον εργαζόμενο.

    Έτσι ο εργαζόμενος θα κληθεί να πληρώσει τα τεστ κατά του κορωνοϊού, στα οποία θα πρέπει να υποβάλλεται κάθε εβδομάδα, με δικά του έξοδα.
    Συνεπώς, δεδομένου ότι το κόστος ενός απλού self test ανέρχεται στα 5 ευρώ και ενός rapid test στα 20 ευρώ, ο κάθε υπάλληλος θα πρέπει να πληρώνει σε μηνιαία βάση 100 ευρώ για τους διαγνωστικούς ελέγχους.

    Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο μέτρο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις  με πολλούς εργαζόμενους και επιχειρηματίες να τονίζουν πως από τη στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα τεστ και με άλλους να θεωρούν πως θα έπρεπε να καλύπτει το κόστος, ή έστω ένα μέρος αυτού, το κράτος.

    Aλλά γιατί να καλύψει τα έξοδα το κράτος, αφού ο στόχος του είναι να πιέσει τους εργαζόμενους όχι να τους προφέρει λύσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Θα πληρωνουν και τα λαθρομουσουλμανια
      100 ευρω για τεστ,
      διαφορετικα ειναι καταδικαστεο βαση του αντιρατσιστικου νομου.
      Ο Μητσοτακης ειναι ο μεγαλιτερος ρατσιστης με απειρο μισος
      για τους Ελληνες.
      Εμεις οι υπνοι ακομη κοιμωμαστε και καθευδουμε

    2. Το μισος τους απορρεει, απο την καταγωγη τους! Διαβαστε τι γραφει, το ιερο τους βιβλιο “Ταλμουδ”, για τους Ελληνες και τι για τους Χριστιανους! Θα σας λυθουν, πολλες αποριες!

    3. πως θα μεινουν για τους λαθρεους ???πρεπει να κοψουν απ κάποιους

    4. Και από εδώ φαίνεται και η κακία και η πονηριά της κυβερνήσεως και των αφεντικών της. Και των υποτακτικών δούλων τους βέβαια. Αφού και ο εμβολιασμένος παραμένει θετικός μεταδοτικός φορέας γιατί θέλουν τεστ μόνο από τους ανεμβολίαστους;

    5. Τους επιτρέπεται να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν (εφόσον τους το επιτρέπουμε), δεν μπορούν όμως να μας εμβολιάσουν με το ζόρι, γιατί είναι ενάντια στο ελεύθερο της βούλησης, μόνο με την υπογραφή μας μπορούν να προχωρήσουν!!!

    6. Ας μην σπαταλούσαν τα δωρεάαν ραπιντ τεστ από την ΕΕ τους προηγουμενους μήνες για να μας κλειδώνουν μέσα.
      Εγώ δεν πληρώνω τίποτα, καλύτερα άνεργος.

    7. το σύνταγμα δεν τηρείται επιλεκτικά κύριε πρωθυπουργέ.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ήταν το σύνθημα των Ελλήνων. Αυτό θα ακολουθήσουμε και τώρα.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τη χούντα, από τη σκλαβιά, από την κατάλυση της δημοκρατίας και ελευθερίας του Μητσοτάκη, της Νέας Δικτατορίας και του ΚΙΝΑΛ που συντάχθηκε με τους προδότες.
      Η ΘΑΝΑΤΟΣ ακόμα και από τον κορωνοϊό.
      Ο ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

      1. δεν ειναι κυριος, ειναι αλητης και φουστης, μασωνος παιδεραστης σατανιστης

    8. Τώρα είναι που κανείς δεν πρέπει να ενδώσει και να κρατήσει Θερμοπύλες. Τα ψωμιά τους τελειώνουν οσονούπω. Ούτε ένας μη πάει για το ολέθριο τρύπημα, γιατί το πιθανότερο είναι να μην προλάβει καν να το μετανιώσει!!

    9. Κούλη… Πρωθυπουργέ της π@@τσας… Βάλε τα εμβόλια στον πάτο σου..Δεν θα περάσει το δικό σου..

    10. Μητσοτάκη, υπάλληλε της ολικής επανεκκίνησης. Ακόμα και όλη τη σύνταξη μου να διαθέσω, δεν πρόκειται να κάνω αυτό που λες εσύ. Στο περιβάλλον μου, πολλοί εμβολιασμένοι πέθαναν από καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά, κανένας όμως μόνο από κοροναιό.

    Comments are closed.