ΒΓΑΖΕΙ “ΣΠΥΡΑΚΙΑ” Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!! “ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ” – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ GAY PRIDE ΕΠΕΣΕ ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    σψ

    Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής β´ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη μεγάλη… ανησυχία του σε σχέση με τις παρελάσεις με κόσμο και τους εορτασμούς του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αναιρέσει την απόφαση για παρουσία του κοινού στις παρελάσεις. Βέβαια για τις συνεχείς πορείες των λ@θροπακιστανών και τα gay pride έπεσε μουγγαμάρα όπως και σε όλους τους υπόλοιπους “ειδικούς” που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό.

    «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς οι υγειονομικοί με τις εθνικές και θρησκευτικές γιορτές να τελεστούν με κάθε λαμπρότητα, αλλά επιμένουμε, το είπαμε όλοι οι επιστήμονες και στους υπουργούς που μας επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, να γίνουν χωρίς θεατές. Να μην επιδιώξουμε τέλος Οκτωβρίου μια τέτοια υπερσυγκέντρωση. Σε τόσο ποσοστό ανεμβολίαστων θα ήταν εγκληματική» τόνισε ο γιατρός, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Στο Πρώτο Αλλιώς» με την Μαρία Γεωργίου.

    Επιλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις του, ο γιατρός διευκρίνισε πως δεν θα έχουμε έκρηξη, αλλά μια έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού που δεν θα την αντέξει το σύστημα υγείας, καθώς όπως είπε, θα αποδιοργανωθεί. «Θα αναγκαστούμε σε εφιαλτικές επιλογές που τις ζήσαμε. Τι να επιλέξω, να πάρω τον νέο που είναι που πιο ελαφριά και έχει περισσότερες πιθανότητες να ζήσει ή να πάρω τον πιο ηλικιωμένο που είναι πιο βαριά και δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες», είπε χαρακτηριστικά.

    «Το λέμε με όλη τη σημασία της λέξης στην κυβέρνηση, τώρα που βλέπουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να επιβαρύνονται, προς Θεού, να ξανασκεφτούν τις παρελάσεις».

    Τέτοιο ενδιαφέρον και σε άλλες περιπτώσεις μαζικών συγκεντρώσεων, για ποιο λόγο δεν εκφράζεται;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. φοβάται η κυβέρνηση τη γιούχα. Σκέψου για μια ακόμα φορά να περνάνε μαθητικά τμήματα και να ρίχνουν μούντζες όλα τα παιδιά, όλη η νεολαία στους επισήμους, να περνάνε τα νιάτα και τα στρατά και να τραγουδάνε τη Μακεδονία ξακουστή, να μη γυρνάνε να τους κοιτάξουνε. Γιούχα και υποτίμηση της κυβέρνησης. Αντίδραση. Έτσι γιορτάζονται οι εθνικές επέτειοι, διαλύοντας τις παρελάσεις, με αγώνα, για να μην πάνε άδικα τα αίματα που χύθηκαν, οι ζωές που χάθηκαν. Να τα βλέπουνε οι ψυχές των προγόνων μας και να αγαλλιάζουν. Αυτή είναι τιμή στους προγόνους. Να αγωνίζεσαι, να συνεχίζεις τον αγώνα τους, να μην τους προδίδεις. Και να σκυλιάζουν οι ανθέλληνες προδότες, τα τριακόσια κοπρόσκυλα και η καριόλα που ψηφίσανε για πρόεδρο της δημοκρατία. Ζήτω η Ελλάδα, κάτω η χούντα της νέας δημοκρατίας, γαμιέται ο Μητσοτάκης. Α, και να μην ξεχάσω. Η ιστοσελίδα makelio.gr είναι δική σας, ή κάποιος πάει να ψαρέψει αντιρρησίες ή να δυσφημήσει την ελεύθερη δημοσιογραφία;

    2. Αφού πάει ο ίδιος…τι να πει για ανώμαλους και λαθροπιθηκια….

    3. Πες μας την άποψή σου για τις γιορτές των λάθρο. Σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

    4. Πόσα 100ευρα χωράει ένας φάκελος ??? Πάντα είχα αυτό το ερώτημα και έλεγα να ρωτήσω κάποιους που γνωρίζουν.

    5. Απο που αραγε, κραταει η σκουφια του; Γιατι κατι μου λεει, οτι προκειται για Αλλογενη, Ελληνοφωνα και Ανθελληνα!

      Υ.γ. Φλας! Ρεπορταζ, για την … σκουφια, των “ειδικων”!

    6. ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    7. ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟς ΕΝΑΣ ΓΙΑ 50 ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ…ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕ Ο Η1Ν1 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ …ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΨΥΧΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ….

    8. Οι Αραουκανοι να γνωρίζεις στα εδάφη τους σαν έθνος έχουν δικό τους υπουργείο στρατού

    9. Απέλαση από Χιλή προς Αϊτή μετανάστες Deportados a Haití son hijos de padres haitianos, que nacieron en otros países.

    10. Kapra-bello, ενετο-ιταλόσπορος που θέλει ακόμα και τώρα να εξουσιάζει τους γηγενείς Έλληνες!

    11. Κοίτα επειδή μας έχουν ζαλίσει ας κάνουν της παρελάσεις με λιγοστό στράτευμα και λιγοστά σχολεία επίσης ας καθίσουν ο κόσμος σπίτι να της δουν τη να πούμε είναι ένα εθιμοτυπική που έμαθαν ο κόσμος δεν θα χαλάσει η μαγιά εάν καθίσουν σπίτι

    12. Ποιος είναι πάλι αυτός που έχει πάρει δημόσιο βήμα κι απειλεί και λέει τις μπαρούφες του; Έχουμε βγάλει τον κάθε σάπιο να μας κουμαντάρει. Κι έχει σκατόφατσα κιόλας που δείχνει ποιος είναι. Τόσοι διευθυντές ΜΕΘ υπάρχουν άλλα μόνο αυτόν ακούμε. Θα έχει ανέβει αρκετά σκαλιά στη στοά προφανώς…

    Comments are closed.