“ΞΥΠΟΛΗΤΗ” ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ

    Κοινοποίηση:
    pyrkagia-vrady-eurokinissi2222

    Συνεχίζονται οι προσπάθειες των Πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου με την κρατική μηχανή να πιάνεται κοιμώμενη.

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο είναι σε πλήρη εξέλιξη και για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί από χθες οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακές και Μαυρολίμνη και δύο μονές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκληθεί ζημιές σε τουλάχιστον τρεις κατοικίες.

    Η πυρκαγιά κατευθύνεται αυτή τη στιγμή προς το Αλεποχώρι όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιόνης. Σύμφωνα με τον ίδιο έχει καεί παρθένο δάσος.

    Με εντολή του δημάρχου Μεγαρέων Δημήτρης Σταμούλη εκκενώθηκαν σήμερα το πρωί οι οικισμοί Αιγειρούσες, Σπάρτα και Μάζη καθώς και τα μοναστήρια της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Ιωάννη του Μακρινού.

    Με το πρώτο φως της μέρας σηκώθηκαν εναέρια μέσα και συγκεκριμένα 8 αεροσκάφη Canadair, 9 PLZ, 1 ελικόπτερο του στρατού Chinook και 2 ελικόπτερα για να συντονίζoυν τις κινήσεις. Από την άλλη, ενισχύθηκαν και οι επίγειες δυνάμεις. Έτσι πλέον στο σημείο επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων βοηθoύν και υδροφόρα οχήματα του δήμου αλλά και εθελοντές πυροσβέστες.

    «Είναι μεγάλη η φωτιά στα Γεράνεια Όρη», δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Βαθρακογιάννης και σημείωσε ότι «οι δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς από ξηράς και με την συμμετοχή εθελοντών».

     

    Όπως είπε ο κ. Βαθρακογιάννης, «τον συντονισμό της επιχείρησης έχει αναλάβει ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης». Σημειώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου, Στέφανου Κολοκούρη, ο Υπαρχηγός ΠΣ, Αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, μετέβη στον Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας και συντονίζει τις δυνάμεις που επιχειρούν στη δασική πυρκαγιά, ενώ κλιμάκιο της ΔΑΕΕ πήγε εκεί για τη διερεύνηση των αιτιών της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. παλι καλα που η αστυνομια και η πυροσβεστικη δε εκαναν τις μακακιες που κανανε στο ματι !!!

    2. Από το 1973 και μετά την χώρα την καίνε οι απατρίδες κομμουνιστές οι άθεοι ανώμαλοι λαθρολαγνοι οι μασόνοι σατανιστές και οι λάθρο. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε πατριώτες.

    3. Να σβήσουν τη φωτιά αδειάζοντας μερικά εμβόλια. Μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν και μεριμνούν να υπάρχει επάρκεια. Να γεμίσουν και τα Canadair μ’ αυτά. Έτσι κι αλλιώς θα μείνουν πολλά. Να πιάσουν τόπο.

    4. Άραγε εμπλέκονται δικοί μας ή υπερδραστήριοι; Τώρα βέβαια οι υπερδραστήριοι έχουν πολύ ισχυρό παραχωρημένο άλλοθι αυτό του ταλαίπωρο-δυστυχισμένου οπότε….

    5. Δε μπορούν οι άχρηστοι δημόσιοι να προφυλάξουν ένα άλσος,ένα δάσος,έστω λίγο πράσινο οπουδήποτε στη χώρα.Εφόσον δε μπορούν να κάνουν πρόληψη πόσο μάλλον να γίνει κατάσβεση.Δε μπορούν τα παιδιά λέμε,μόνο το pin στα atm θέλουν να πατάνε όλοι τους.Ίσως τώρα με το εβραικό εμβολιάκι αποκτίσουν σούπερ δυνάμεις και τα σβήνουν για πλάκα με ένα κατούρημα από μακριά.

    6. Σεισμοι, πλημμύρες, επιδημίες, οικονομική καταστροφή, ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού είναι μερικά από τα κατορθώματα του ηγέτη Κούλα. Προχωρά πρωθυπουργαρα μου το θεάρεστο έργο σου, αποτελείωσε μας!!!

    7. Η δικτατορία την έβαλε την φωτιά.μετα θα δείξουν τα κανάλια κάποιον που “κόλλησε” τη γρίπη όταν τον έσωσαν από τις φωτιές για να μας πουν γιατί προέβλεψαν και προφήτεψαν τον υποχρεωτικό της εμακ για αρχή.
      Κάθε τι που γίνεται έχει άμεση σχέση με κάτι άλλο. Έτσι λειτουργεί το σύστημα τους

    8. Όταν μας απέλυσε ο κύριος Μητσοτάκης στο πρόγραμμα πυροπροστασίας στα 8μηνα τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν έτσι είναι αυτά γυρνάνε μπούμερανγκ

    9. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΟΥΜΕ .
      ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ .

    10. Δεν καταλάβαμε δηλ. ο αρχηγός της πυροσβεστικής ποιος είναι και δεν πάει επιτόπου στο σημείο????? Αυτή είναι η δουλειά του. Για ποιο λόγο πληρώνεται από το κράτος με χρήματα του λαού?????Προφανως εκεί δεν υπάρχουν βίλες υπουργών και μεγαλοεπιχειρηματιών να κινδυνευουν.Αλλιως ακόμη θα έτρεχε !!!!

    11. δεν υπαρχει κρατος……….. ολα επρεπε να ειναι πανετοιμα για την σαισον που ειναι επικιδυνη καθε χρονο………… και θελετε και τουρισμο ζωα…… 4οκοσμικα ζωαααα…….ειναι απιστευτο οτι το 2021 με οσα εχουν συμβει τα προηγουμενα κοντινα χρονια δεν ειναι ολα στην εντελεια και να υπαρχουν παντου ανθρωποι / εθελοντες /πυροσβεστες που να εχουν την ελλαδα, εναν κουτσουλο χωρα, πανετοιμη και προετοιμασμενη για να μην γινοντε παλι καταστροφες οπως τα τελευταια χρονια…… φατε αυτους που εχετε να σας μανατζαρουν μπας και καθαρισει η ελλαδα απο εσας (τροφικη δηλητηριαση) και τους μανατζερ της αριστης καταστροφης.

    12. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ “ΞΥΠΟΛΗΤΗ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ

    13. Φέτος πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι φωτιές και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Δείχνει ότι οι εμπρηστές θα κατακάψουν ότι έχει απομείνει σε δάσος, με κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

    14. Σα δε ντρεπόμαστε να λέμε ότι πιάστηκε ο μηχανισμός στον ύπνο. Τα ύστερα του κόσμου.

    15. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
      ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!
      ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!
      ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    16. Η κυβέρνηση στην Ελλάδα εχει γίνει πλέον επιστημονική και ασχολείται με τα εμβολια των πολυεθνικών και πως θα μπολιασουν τον λαο. Αυτά τους ενδιαφέρουν.

    17. Και τα κανάλια ασχολούνται με την eurovision… Επιστροφή στην κανονικότητα…

    Comments are closed.