ΞΕ-ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΛΩ-ΜΑΤΗΣ LOTUS. ΤΙΓΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ “ΣΑΪΤΕΣ” ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΦΩΝΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ “ΚΟΥΚΟΥΛΑ” ΣΤΟΝ “ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ” ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    foto-teaser25-2

    Mόνον κουκούλα, σαν τους μάρτυρες της Νοβάρτις, δεν έβαλε ο αστυνομικός «τραγουδιστής Σαμπάνης» της Α’ Τροχαίας Γλυφάδος, (ένας «γιάπις», αποτριχωμένος «γκόμενος» της παραλιακής, κράχτης για τα κοριτσάκια που μπαίνουν στο facebook και επικοινωνούν μαζί του) στη νεαρά κυρία που προσήλθε ύστερα από 6 μέρες για να καταθέσει όσα είδε στο θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα.

    vratitsas-glyfada

    Ο κύριος “Σαμπάνης” της Γλυφάδος, που έκανε την προανάκριση. Κάτι σαν “γυφτοπρόξενος” Μυκόνου

    Ο νέος διοικητής, «βύσμα» του περίεργου Θεόδωρου Τσουρούλια, στενού συνεργάτη του υπουργού Υγείας, Κικίλια, είναι αυτός που μαζί με τον σημερινό νέο «ψαρωμένο» αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αττικής κ. Σπυρίδωνα Λάσκο, διενήργησαν την «εξ’ απαλών ονύχων» προανάκριση στον 40άχρονο καθ’ ομολογία δράστη, Κυριάκο Κουκουλομμάτη, ο οποίος προσήλθε για να καταθέσει 4 μέρες μετά τη δολοφονία μετ’ εγκατάλειψης του 25άχρονου, Νάσου Καρανίκα, νόμιμου οδηγού μοτοσυκλέτας, που ο δράστης «θέρισε» στην παραλιακή με μια πολυτελή «σαΐτα θανάτου», μια ακριβή Κορβέτ.

    Πάντως, εξαιρετικά περίεργο είναι ότι στην αυλή οικίας που φέρεται να διαμένει ο κ. Κουκουλομμάτης (ο οποίος δηλώνει ενασχολούμενος με ακριβά και συλλεκτικά Ι.Χ.) βρίσκονται αμπαλαρισμένα παρόμοια αυτοκίνητα πολυτέλειας όπως Lotus, Triumph Sports και κάποια ακόμη, τα οποία, όμως, δεν φέρεται να έχουν ιδιοκτήτη τον ίδιο, γεγονός που πυκνώνει το μυστήριο.

    Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης, όλο το ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμο.

    Αποκλειστικό makeleio – Επίσκεψη Χίου στο σπίτι του ιδιοκτήτη της φονικής Corvette. from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Νοιωθει ετοιμοπολεμος να βγει παλι στην ασφαλτο Γιατι ρε κεραταδες δεν αφηνεται το λεβεντη να μπει με 200 στην στροφη και να φωναζει οχι δεν ειναι μαμα Και κλαιν μαιν εαν ειναι ανασφαλιστος εχει να παει και μυκονο το αλανι

    2. διενήργησαν την «εξ’ απαλών ονύχων» προανάκριση

      Αγράμματοι.
      Μάθετε πρώτα τι σημαίνει το «εξ’ απαλών ονύχων» και θα δείτε ότι δεν ταιριάζει.
      Αστοιχείωτοι.

    3. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ
      ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
      ΑΝΑΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
      ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ.
      Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

      ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.

      ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    4. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ…..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΄΄ΤΣΕΠΕΣ΄΄, ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΒΥΣΜΑΤΑ……ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….

    Comments are closed.