ΞΕΧΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ: “ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η 35ΧΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..!”

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-710x401

    Σύμφωνα με όσα τόνισαν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας».

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η 34χρονη, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε την Ιωάννα.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερεύνησαν την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος και έτσι μέσω της εφαρμογής συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων παρακολουθούσε από το κινητό της όλες τις κινήσεις της.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Για δέσιμο: Το GPS της 35χρονης με τo οποίo παρακολουθούσε την Ιωάννα – Άλλαζε και μπαταρία! (ΦΩΤΟ)

    Υπενθυμίζεται, ότι όσον αφορά στο ιδιόχειρο σημείωμα της φερόμενης ως δράστιδας, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, το οποίο βρήκε η Αστυνομία κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμά της, αναφέρει, μεταξύ άλλων, όπως αποκάλυψε χθες το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από την δουλειά μου». Γεγονός που, όπως εκτιμά η Αστυνομία, φαίνεται να δείχνει ότι η φερόμενη ως δράστιδα ίσως είχε εμμονή και με μια ακόμη γυναίκα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Με τις μπατσες που εφαγε ο παλετας απο τον μιαου στο οακα τι εγινε ρουλη; υπάρχει κάποια εξέλιξη… ;;;

    2. Υπαρχει και αλλη γυναικα απο πισω
      – Γειτονες της Ιωαννας το εχουν δηλωσει
      – Η ξαδερφη της Δραστριας
      – Σε επιπεδο ραδιο αρβυλας ακουγετε μια κυρια βιομηχανου

      Η υποθεση θαβετε απο τα media η πανεξυπνη δραστρια με την τοση οργανωση δεν καταλαβε
      οτι η Ιωαννα τελικα δεν τα ειχε με τον δικο της?
      Γιατι δεν εξαφανησε τα στοιχεια?
      Μηπως επαιζε να παει φυλακη ΤΕΛΙΚΑ και να καθαρισει σε μερικα χρονακια και με μερικα εκατομυριακα στο εξωτερικο???

    3. Σήμερα τα πράγματα έδειξαν την πραγματικότητα. Πρόκειται για άτομο με μεγάλη διαταραχή. Ελπίζω ο επόμενος χρόνος να την κάνει να συνειδητοποιήσει τι κακό πραγματικά έκανε. Κατανάλωσε τόση ενέργεια άχρηστη, μονομανιακά, εμμονικά, για να καταστρέψει μία κοπέλα. Δεν είναι η μόνη. Πολλοί και πολλές κυκλοφορούν σε οικογενειακό, φιλικό, και επαγγελματικό περιβάλλον με τέτοιες τάσεις. Ακόμα και να τον/την εντοπίσεις δεν έχεις τη δυνατότητα να αναφέρεις κάτι τέτοιο. Θα βρεις τον μπελά σου. Μετά το έγκλημα όλοι βγαίνουν και λένε ΈΠΕΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΎΝΝΕΦΑ!!! Και στα πηγαδάκια πίσω μύλος τότε έκανε αυτό και τότε το άλλο!!! Δηλαδή όσοι γνώριζαν την κατηγορούμενη από κοντά δεν έχουν δει κάτι που να υποψιάζονται ότι έχει κάποιο σαλταρισμα? Ε δε θα το πιστέψω!!!.

    4. Η Εφάρα η βιτριολού δεν πήγε στην τύχη. Σίγουρα είχε δει κάτι. Εδώ είχαν δουλέψει πομποί και έτρεχε στο σπίτι της άλλης.
      Δεν το λέω βέβαια για την υπόθεση αλλά συνήθως βιτριόλι ρίχνουν αυτές που τους είχαν τάξει γάμο και στην κρίσιμη ηλικία τις πετάνε σαν στυμένη λεμονόκουπα για καβαλαρία με άλλες που δεν έχουν αφήσει λούτσο για λούτσο στηνν ψαραγορά.
      Και αυτοί που λένε “βαρεθήκαμε την υπόθεση” ίσως να θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους και το θέμα να ξεχαστεί. Πρέπει να βγει η αλήθεια μπας και στρώσουν οι γυναίκες και παραδειγματιστούν.

    5. Με τη δολοφονία του φίλαθλου του ΑΡΗ τον Ιανουάριο στο Ποσειδώνειο Θεσσαλονίκης, υπάρχει κάποια εξέλιξη… ;;;

      1. Μας έχεις πρήξει την μπούτσ@ με τον Αρειανό! Μπαοκια τον φάγανε!

      2. ΕΛΕΟΣ μας ταχεις κανει πεπονια με τη δολοφονία του φιλάθλου!

      3. Όλα καλά φίλε, πέρνα από την ασφάλεια να σε ενημερώσω.

      4. Με τις μπατσες που εφαγε ο παλετας απο τον μιαου στο οακα τι εγινε ρουλη; υπάρχει κάποια εξέλιξη… ;;;

      1. Γονος πασοκοσυριζοπισογλεντη θα ειναι..πρωτος στις καταληψεις και την κοπάνα. τελευταιος στην ορθογραφια

        1. Μιλάμε ότι ξεπερνά και την περιγραφή Ψυχω η αρχιψυχαρα…ολομουρλη Κατίνα του κερατά όσο δε πάει!!! Χαρτορίχτρες- παρακολουθησεις- βιτριολια…ρε αυτή υποτίθεται έκανε και σοβαρή δουλειά! Έλα μουνι στο τόπο σου τι άλλο θα ήταν ικανή να κάνει ρε το σουργελο!! Το βλέμμα πάντως δείχνει πως υπάρχει βλάβη

          1. Kριμα.. Κι εγω που αρχικα πιθανολογουσα οτι ηταν μιά ‘αδικημενη’ και ειχα αρχισει να τη συμπαθω..

            1. Θύμα είναι και αυτή αλλά αιμοβόρα. Και η άλλη όμως…

          2. Οι εισπρακτικές εταιρείες είναι από τις χειρότερες δουλειές ούτε είναι σοβαρή δουλειά τα call centers αν ξέρεις τι είναι αυτά. Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα

            1. πρέπει να ξεχνάμε και σε ποιούς ανήκει το εν λόγω μπουρδέλλο, γιατί εξηγεί και πολλά: τέκνα του πολιτικού σιούφα.

            2. Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω κάτω από το δικό σας σχόλιο το βάζω κάτω από το δικό μου και αρχίζω λοιπόν. Μέσα σε εκατοντάδες σχόλια μεταξύ αγνώστων που κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ποιος και μάλιστα αρκετοί το παίζουν και καμπόσοι στο ίντερνετ πάντα γιατί απαντάτε στο δικό μου σχόλιο και το πάτε και αλλού το θέμα ενώ δεν σας κάνει εντύπωση ότι η σχολιάστρια στην οποία απάντησα δεν γνωρίζει βασικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα ότι σε call centers εργάζονται άτομα που μπορεί να έχουν τελειώσει μόνο ένα σχολείο και τίποτα άλλο. Επειδή είπαν ότι η δουλειά της ήταν τα call centers γενικά. Και ένας άνθρωπος που στα 35 του ρίχνει χαρτιά για να δει τι να κάνει στη ζωή του δεν δείχνει υψηλό μορφωτικό επίπεδο ούτε καλλιεργημένο άτομο. Και σε εισπρακτική σύμφωνα με το τι εχει ζήσει παρά πολύς κόσμος από το 2009 και μετά δεν θα την αποκαλούσε κανένας σοβαρή εργασία καταλαβαίνετε τους λόγους υποθέτω

    6. Έπρεπε να το είχε κάνει στην Κρήτη, θα τους είχαν ήδη καμμενους ζωντανούς όλο της το σόι και αυτή θα την εκτελούσαν έξω από τα δικαστήρια.

      1. Άσε ρε φίλε. Πάει και στην Κρήτη η καβαλαρία σύννεφο. Τι κουμπάροι, τι κουνιστούς είδαν τα μάτια μου… Μην το ανοίγουμε το θέμα. Ίσως στα χωριά αλλά και πάλι.

    7. Ναι ρε βλημα. Πηγε επησεις και με εναν που ειχε δύο αυτια ! Αι σιχτίρ ζοντοβολο

    8. Αλοιμονο σε αυτή τη κοπέλα που υποφέρει και πως θα τα καταφέρει που σίγουρα θέλει ειδικούς γιατρούς πλαστικούς για αισθητικές εγχειρήσεις μακροχρόνια και εκατομμύρια πολλά
      Σήμερα αν ήμουν πατέρας της Ιωάννας αποφασισμενοσ θα έπεφταν ν τουφεκιές στα δικαστήρια που οι αστυνομικοί θα τα έκαναν πάνω τους από το φόβο

    9. Τέτοιες σκατόψυχες θέλουν οξύ στο μνι, κλειτοριδεκτομή και πέταμα στα λαθροπιθήκια να την γλεντήσουν κανονικά μέχρι να παραδώσει πνεύμα

    10. εγω ενα δεν καταλαβα. η ιωαννα ειχε παει με καποιον που ειχε τατουαζ; τατουαζ παντως δεν εχει και ο ανδρας της ξαδερφης της;

      1. μπερδεψαμε τα μπουτια μας με τους τοσους λουτσους που μπλεχτηκαν στην υποθεση ….

      2. Ρε φίλε είκοσι ύποπτοι ήταν στην υπόθεση. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    Comments are closed.