ΞΕΦΥΓΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ! ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – “ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 80% Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ” ΛΕΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    georgiadis_antisimitismos

    Ο πρώην δεξιός Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να υποβάλλει τους Έλληνες στη διαδικασία να κάνουν το εμβόλιο, μοιράζοντας τη μια απειλή μετά την άλλη. Μετά τη σύμφωνη γνώμη του για απολύσεις σε ανεμβολιάστους υπαλλήλους, έρχεται να μας “τρομοκρατήσει” με την καταστροφή της Ελλάδας…

    «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Εάν δεν επιτύχουμε τη συλλογική ανοσία και έχουμε τέταρτο κύμα τον χειμώνα, η Ελλάδα θα καταστραφεί και είναι κρίμα να γίνει αυτό, ενώ βγαίνουμε από την κρίση και έχουμε μπροστά μας λαμπρά χρόνια για την οικονομία. Να αφήσουμε την Ελλάδα να καταστραφεί, οι επιχειρήσεις θα χρεοκοπήσουν, οι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους… Να αφήσουμε αυτό να γίνει επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν μία άποψη, εμένα με ξεπερνά» είπε ο κ. Γεωργιάδης, σε οξύ τόνο, στον ΑΝΤ1.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιστήμονες κάνουν πλέον λόγο για εμβολιασμούς στο 75% – 80% των πολιτών έως και τον χειμώνα, για να επιτευχθεί η συλλογική ανοσία. «Αλλιώς κινδυνεύουμε να μιλάμε πάλι τον χειμώνα για τα μέτρα που θα πάρουμε για τις κλειστές επιχειρήσεις» σημείωσε.

    Ο ίδιος, παράλληλα, έκρινε πως πρέπει να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.«Ο λόγος που κάνουμε το εμβόλιο δεν είναι μόνο προσωπικός. Είναι και εθνικός και συλλογικός και κοινωνικός. Το κάνουμε και για τον διπλανό μας και για να μείνει ανοιχτό το εστιατόριο της γειτονιάς και το μαγαζί με τα ρούχα. Πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους όλους να κάνουν το εμβόλιο» εξήγησε.

    Απαντώντας σε τυχόν φόβους που μπορεί να νιώθουν οι πολίτες, εκμυστηρεύτηκε πως και ο ίδιος τον ένιωσε όταν το έκανε.

    «Ο φόβος που αισθάνονται όλοι για το εμβόλιο είναι ανθρώπινος. Κι εγώ προσωπικά την είχα, αφού βάζεις κάτι καινούριο στο σώμα σου. Αλλά, το να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά» ανέφερε.

    Απάντηση στα περί απολύσεων στους ανεμβολίαστουςΕρωτώμενος σχετικά με τα όσα δήλωσε για απολύσεις εργαζομένων που δεν κάνουν το εμβόλιο, εξήγησε πως δεν τίθεται ζήτημα νέων νομοθετημάτων επ’ αυτού.
    «Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν λόγο και καμία πρόθεση να νομοθετήσει και να βάλει άρθρο σε κάποιο νόμο για απόλυση ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν. Όμως στην υπάρχουσα νομοθεσία, στην κείμενη νομοθεσία, υπάρχει διάταξη για απόλυση υπαλλήλου που θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι καλό στην ζωή να ξέρεις ότι έχεις και υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα» είπε.
    Τα επόμενα ανοίγματαΑναφέρθηκε ακόμη και στα επόμενα ανοίγματα και ειδικότερα στα πανηγύρια, που επιστρέφουν από τον Ιούλιο.
    «Θα βγάλουμε αυτήν την εβδομάδα δελτίο Τύπου με τις περιφερειακές ενότητες που είναι ήδη στο 50%+1 ή είναι κοντά σε αυτό το επίπεδο (σ.σ. του εμβολιασμού του πληθυσμού τους), για να ενθαρρυνθούν οι κάτοικοι» ενημέρωσε και συνέχισε: «Ακόμη και από τον Ιούλιο θα γίνουν πανηγύρια σε ορισμένες περιφερειακές ενότητες».
    Οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στα πανηγύρια έχουν υποστεί πολύ μεγάλο πλήγμα από το lockdown, παραδέχθηκε. Ακόμη, σημείωσε πως εντός της εβδομάδας και μετά από τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τους παιδότοπους.
    Τέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα self test, αναφέροντας πως αναμένονται οι αποφάσεις των ειδικών για το κατά πόσο θα πρέπει να τα κάνουν και οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
    «Το πολύ μέχρι την 1η Ιουλίου κάποιοι καινούριοι κανόνες θα έχουν θεσπιστεί» εκτίμησε και ευχαρίστησε τους φαρμακοποιούς «για τη βοήθειά τους αυτόν τον μήνα με τα self test, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιείται αυτό για την διεκδίκηση κλαδικών αιτημάτων που υπήρχαν πριν από την πανδημία».
    Στόχος, όπως είπε, είναι να συνεχιστεί η διάθεση τους από τα φαρμακεία και κάλεσε τους φαρμακοποιούς «να επικρατήσει η λογική». Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση έχει «εναλλακτικό σχέδιο για τη διάθεσή τους».
    Υποκρισία και στο θέμα των ΣκοπίωνΡεσιτάλ έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όταν ρωτήθηκε για τις προκλήσεις των Σκοπιανών στο Euro 2020, με το «Βόρεια» να έχει εξαφανιστεί και να έχει μείνει το σκέτο «Μακεδονία».
    «Είναι μια εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά προς το σύνολο του Ελληνικού Λαού. Εγώ προσωπικά όταν το βλέπω (σημ: την φανέλα των παικτών με αναγραφή μόνο της λέξης «Μακεδονία»), μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Οι ισχυρισμοί τους είναι αβάσιμοι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει μηχανισμός επιβολής της συμφωνίας, δείχνει και τα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εγώ τηρώ την Συμφωνία παρά τις διαφωνίες, αλλά δεν θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Προφανώς μας δουλεύουν κανονικά, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. Δεν φτανει που κλεβετε και πατεντες αλλωνων μιλατε και απο πανω κυριε αδωνη. Ευτυχως τοκεντρικομηχανημα το εχουμε εμεις και θα παρετε το μπουλο οι κλεφτες… Αλλοι βρισκουν τις πατεντες αλλοι χαιρονται τον κοπο των αλλων. Χωρις το κεντρικο μξχανημα δεν κανετε τιποτα εμεις το ελεγχουμε αντε το μπουλο κυριε Γεωργιαδη κλεφταρα

    2. Ο/Η η Χαϊδω η ντερμπεντέρισσα Σμυρνιά απο τις Κυδωνιές λέει:

      ζουρλός

    3. ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ . ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “”” ΗΛΙΟΣ”””” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ . ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    4. Όπως θα καταστρεφομασταν αν γυρνούσα με στη δραχμή??

    5. Δεν κλίνει τις επιχειρήσεις ο ιός αλλά η κυβέρνηση. Θα επιζήσουμε και χωρίς lockdown, εμβόλια και μάσκες. Κάθε αρρώστια και ιοί καταπολεμούνται απο τον ίδιο το οργανισμό, όπως γίνοταν πάντα στη φύση.
      Κάποιοι λίγοι θα πεθάνουν όπως με όλες τις αρρώστιες και ιούς……
      Και μην ξεχνάτε, πανδημία είναι 9 στους 10 να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν.
      Παν=σε όλο, δήμο=λαό/πολίτες.

    6. Νεα χουντοκρατία ή νέα τρομοκρατία;

      Διαλέγεις και παίρνεις, να βάλω και απ΄τα δύο; έγινε!!!!

    7. Έλεγε ο βλαμμένος σήμερα:
      Πρέπει να εμβολιαστείτε για να σώσουμε την Ελλάδα!!!!!!
      Πιο γελοίος ,αυτοκτονεις!!!!!!

    8. Από αυτό το τίποτα, έχουν καεί τελείως τα εγκεφαλικά κύτταρα.

    9. ρε θα κάνει μεταλάξεις και θα υπάρχει και τέταρτο και έκτο κύμα…..
      τωρα που γλυκάθηκαν οι φαρμακευτικες θα κοβουμε συνέχεια δεντρα να κάνουμε ευρω και δολλάρια να πληρώνουμε τις δόσεις μας
      κάθε καινούργια μετάλαξη αμέσως καραντίνα, κάρφωμα και όσοι ψοφήσουν
      ….και υπαρχουν και αλλες κορώνες στο ντουλάπι να πετάμε πότε πότε καμιά έξω για να μην βαριόμαστε…
      ο μπουμπούκος (υπουργός ανάπτυξης) έχει λαλήσει ότι αμα είμαστε σε καραντίνα δεν χρειαζόμαστε πολλά χρηματα
      ενα φρέντο και μια ψημένη κατεψυγμενη τυροπιτα κάνει 2 ευρω οπότε με 60 ευρώ τον μήνα την βγάζουμε…

    10. Δεν υπάρχει ανάγκη οι αρνήτες του εμβολίου να καταστρέψουν την Ελλάδα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη το κάνει ήδη.

    11. Μικροτσουτσουνος ισον επικυνδυνος για ολους η κυρια του θελει 27 εκστοστσ πρισμενα να χορτασει ΓΟΥΔΙ ΑΜΕΣΑ…….

    12. Μέχρι η “Number Wuhan- γιουρ μαϊ λοβερ” τρόμαξε και έκανε την πρωτη δόση. Και μετα “εφκαριστούμε ελλάντα, εφκαριστούμε γιουσα γιατι μας εβαλε προληπτικο καθετηρα”

    13. Εδω εβγαινε και ελεγε συνεχεια οτι ειναι λατρης των μνημονιων τι περιμενεις…

    14. Βλακοφατσα..την έχετε ήδη καταστρέψει..τίποτα δεν θα μείνει ατιμώρητο..πίσω έχει η αχλάδα την ουρά..

    15. Αυτό το νούμερο έβριζε τον Μητσοτάκη και έλεγε μόνο αν τρελαθεί θα πήγαινε στη ΝΔ από το λαός, τι να πιστέψεις από έναν τύπο που αλλά λέει το πρωί αλλα το μεσημέρι κ άλλα το βράδυ, δυστυχώς αυτό το νούμερο τον ψήφησα άνθρωποι κ κυβερνά τον τόπο, αίσχος….

    16. Θες να ξαναφέρεις το αντάρτικο; Συνέχισε

    17. ΕΠΕΙΓΟΝ
      ΧΙΛΗ
      ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 60% έως 75%
      Από προχθές ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN
      όσοι και να εμβολιαστούν ολα ήρθαν για να μεινουν

    18. Σέβομαι τις ιερόδουλες αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ τις πουτάνες στην ψυχή όπως κάτι τέτοια αποβράσματα σαν τον Άδωνι που μόνο Άδωνις δεν είναι. Εφόσον η κοινωνία βρωμάει και ζέχνει εγώ θα ήθελα να βγώ απο αυτήν, που σημαίνει να γίνω φάντασμα σαν τους λαθρό, δεν θα πληρώνω φόρους και θα κάνω ό,τι γουστάρω. Κοινωνικός σύμφωνα με τις μπουφόφατσες της Νδ είναι όποιος εμπιστεύεται με τυφλά μάτια αλήτες πολιτικούς, φαρμακευτικές δολοφονικές εταιρείες καθώς και πληρωμένους γιατρούς, όλοι για την μίζα. Πολλά δίποδα χωρίς συνείδηση, λίγοι άνθρωποι σε αυτήν την κοινωνία.

    19. Παρακολουθείτε ένα ακόμη επεισόδιο από την σούπερ κωμική σειρά “ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ”……..Με τον μεγάλο κωμικό καλλιτέχνη του λαού κύριο Σ.Α. Γεωργιάδη…….. Χορηγός της εκπομπής η εθνοσωτηριος κυβέρνηση μας, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και οι χιλιάδες μπετοβλακες που τον ψήφισαν και τώρα τον καμαρώνουν κάθε μέρα στο τηλεοπτικό του στασίδι……………

    20. Λογικά πάμε για ”Ντέγιαν ΧΡΕΟΚΟΠΟΒΙΤΣ” και ”Νίκολα ΜΝΗΜΟΝΟΦ” από Οκτώβριο με αποτέλεσμα να θέλουν να μετακυλήσουν τις ευθύνες στους μη εμβολιασμένους (λες και τον Γενάρη που δεν είχε κάνει κανένας εμβόλιο δεν υπήρχε η Βρετανική μετάλλαξη και ένα μήνα μετά η Νοτιοαφρικανική). Απλά τα δίποδα θηλαστικά οι greek voters θα παίξουν τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και θα τους πιστέψουν. Έχουν πέσει και το ξέρουν και οι ίδιοι. Αυτά δεν είναι τίποτα! Να δεις οι Βασιλακοπουλέοι από Αύγουστο με τον ακαταδίωκτο αέρα που τους διακατέχει το τι έχουν να ψάλουν.

    21. προεκλογική δέσμευση του Κούλη…”κανούργιες καλοπληρωμένες θέσεις εργασιας”
      βραδύ εκλογών – συζήτηση στο Μητσοτακέϊκο
      “μας ψήφισαν οι ηλίθιοι και με αυτον τον εκλογικο νόμο βγήκαμε αυτοδύναμοι οπότε θα τους βάλουμε για υπουργό ανάπτυξης αυτον τον βιβλιοπώλη, έχει πλάκα….θα κάνει τον καραγκιόζη στα κανάλια μας για να περνάει η ώρα… και θα τους φέρει πολλες θέσεις εργασίας”
      μέτα σκάσανε όλοι στα γέλια

    22. Ηδη καταστραμενοι ειμαστε αφού μας κυβερνάτε εσεις, οι προδότες του Ελληνισμου και της Χριστιανοσυνης.

    23. και επειδη ο κλαρινιτζης θελει να παει στο πανηγυρι να παιξει, εγω πρεπει να κανω το πειραματοζωο? Τι λες ρε φιλε? Εχει κι αλλον εξυπνο η μανουλα σου? Νομοθετησε οσο γουσταρεις. Αυτος που δεν θελει, δεν θα το κανει…

    24. Μα ουτε ενας να γραψει ενα καλο λογο για αυτον το ανθρωπο ? Ουτε ενας ?

    25. Αντε Γ@μ@σου μπ@στ@ρδ@ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    26. Αυτός αν ήταν σε καμιά Αμερική θα τον είχαν χώσει μέσα ισόβια
      για τα δάνεια που τσέπωσε και δεν εξυπηρετεί.
      Εδώ στη μπανανία οι γραικύλοι τον έχουν κάνει υπουργό
      να παριστάνει τον Καίλα και την Κομανέτσι\ και να τρώει με χρυσές κουτάλες

    27. Κάθε φορά που ανοίγει το στοματάκι του ο μπουμπουκος δείχνει να γίνεται και πιο βλάκας από την προηγούμενη φορά. Ρε Αντωνάκη έλα στα λογικά σου! Πουλήθηκες στους μασόνους και πήρε το μυαλουδάκι σου αέρα αγόρι μου? ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΕ ΘΗΛΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΣ Κ’ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!!!!

    28. Είδαν ότι με τα ρεμάλια τύπου Βασιλακόπουλου κ.,λ.π. που έβαλαν να απειλούν το λαό έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα και τώρα άρχισαν τα παρακάλια.
      Σε λίγο καιρό βλέπω να κλαίνε και με μαύρο δάκρυ και να μας παρακαλάνε.

    29. Αυτός είναι τρελός.
      Τον θυμόμαστε κι από παλιά, με τις νευρώσεις του…

    30. ΟΥΣΤ !! ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ !!! ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΆΠΟ !!! ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΆΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΆΤΕ !!!!!! ΟΥΣΤ!!!!

    31. …..εκει που επαιζε ελληνικα ο αλληθωρος , επι δεκαετιες , αρχαγγελος παμπονηρος οπως παντοτε απο την ερημο του Σινα τον ειδοποιησε και του θυμισε οτι οι σκυθοκαυκασιοι δεν εχουν σχεση με ελληνες……και δικαιως συνηλθε.

    32. Απο τρόμο σε τρόμο.Και ούτε αναγκαστικό θα το κάνουν αλλά με τη συνεχή πίεση και τρομοκρατία θα προσπαθήσουν κι αυτοί που διστάζουν να το κάνουν.Είχα μιά κουβέντα σήμερα, οι ναρκομανείς με το πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα , το πειραγμένο συκώτι καθώς και οι μπεκρήδες, πώς θα το κάνουν;;;

    33. ρε παπαροβλαμενε την ελλαδα την εχετε καταστρεψει εσεις και ας ειχε εμβολιαστει το 1500 τοις εκατο τι μας τσαμπουνας τωρα ειστε μια συμμορια αχρηστων και σου θυμιζουμε εγω στην νδ ουτε νεκρος δεν θα παω παρλαπιπα κλοουν

    34. Λαμπρα χρονια για την οικονομια;!
      Λαμπρα χρονια για τις τσεπες σας γραικυλε.

    35. Ποιός πιστεύει τον εθνικό μας μακάκα?Για να γελάμε τον έχουμε

    36. Ποια είναι η κοινωνική υπεύθυνη συμπεριφορά του κράτους προς την διασφάλιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου όταν ο πολίτης ασφυκτιά στα ΜΜΜ αφού είναι ο ένας πάνω στον άλλο και μάλιστα όταν για αυτήν την τριτοκοσμική κατάσταση έχουν ευθύνη η κυβερνητική αδιαφορία μαζί και οι αρμόδιοι που δεν βάζουν εισπράκτορα / ελεγκτή σε κάθε λεωφορείο ,συρμό , μέτρο προκειμένου οι τζαμπατζηδες να μην επιβαίνουν .Αυτή η στάση της πολιτείας δεν είναι αντικοινωνική και επικίνδυνη για την μεταδοση επικίνδυνων ασθένειων λόγω της ασφυκτικής κατάστασης που επικρατεί καθημερινά εν μέσω πανδημίας .Γιατί αυτή η συμπεριφορά του κράτους προς τον πολίτη που χρόνια πληρώνει φόρους,εισφορές κ.λ.π για να κινδυνεύει από τον στρουθοκαμηλισμο του κάθε πολιτικού που ενώ βλέπει τι γίνεται δεν αντιδρά ….γιατί άραγε; Υπάρχουν και άλλα τέτοια ερωτήματα να τεθούν προς συζήτηση …

    37. Κουλη συνέχα, σε λίγο αυτόβουλα ολοι θα σε επισκευτούν

    38. Εγώ ξέρω ότι στις κότες δεν αξίζει η ελευθερία

    39. Πειτε του οτι δεν ειμαστε βλακες. Βλεπουμε τα στατιστικα στο emvolio.gov σχεδον η μιαηβελλαδα εχει εμβολιαστει. Ας ειχαν εμβολια και κεντρα..εγω εκλεισα ρςντεβου τ10 Μάιο γιαβ10 ιουνιου.

    40. Διωξτε τους μαλακες με την ψηφο σας. Ειναι επικυνδυνοι για την πατριδα μας.

    41. Γελοιοτητες ας καταργησουν την σημφωνια των Πρεσπων και ας αφισει τις κοροιδιεςΑρκετα πια Τους συχαθηκαμε

    42. 10 χρόνια πριν, ο ίδιος προδότης όπως πολύ σωστά τον είπε ο Βελόπουλος, μας έλεγε πως αν δε μπούμε στα μνημόνια θα πάει η ανεργία στο 30% και το ΑΕΠ και οι μισθοί και οι συντάξεις θα πέσουν 30%. Τελικά αυτά τα πάθαμε με μνημόνια, και αυτά και χειρότερα….

      Όποιος τον πιστεύει αυτόν τον καραγκιόζη είναι άξιος της μοίρας του. Μια ζωή ψέματα έλεγε.

    43. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

    44. Η Ελλάδα θά γλυτώσει τήν καταστροφής οταν εσύ,ό γουρλομάτης καί οί άλλοι κατσαπλιάδες γκρεμοτσακιστείτε από τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    45. ενας φίλος από ΛΑ πήρα αυτό το μήνυμα σήμερα δεν ξεύρω εάν περνάει φωτογραφεία ήταν ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,,,,,,,,,,,,,,Historica final
      Τελευταία ιστορία ,,,,,,,,,,,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΑΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ έξοδο του Μεσολογγίου

      1. Εξοδος Μεσολογγιου η Εισοδος στην Βουλη?

    46. Ελπιζω οι μαλακες που το ψηφιζουν να εχουν μπολιαστει ωστε να γλιτωσουμε στο μελλον απο αυτα τα μεταλλαγμενα ζωδια

      1. Επειδή θα ειναι σε εσωτερικό χώρο θα πρεπει να εχουμε GREEN PASS για να ψηφίσουμε η PCR TEST αλλιως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε εμας… ετσι ολα τα γιδια που εμβολιαστικανε θα πανε μονο και θα βγαλουν τον κουλη ξανά… φαντασία η αληθεια? …

    47. Θελω να δω καταστροφη ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ
      Μαλλον οι τσεπες σας θα καταστραφουν

    48. Αδωνη..δεν με πείθεις και ας έκανα το εμβόλιο!
      Δεν ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
      Τι επικαλείσει ? Τέταρτο κύμα λόγω ανεμβολίαστων?
      Αφου ο ΙΟΣ κάνει φυσιολογικές ματαλλάξεις ρε boy,γιατί απειλείς?
      Πως πάει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ? Αυτό να μας λες..

    49. Τα μέτρα φέρουν την υπογραφή τους,ξέρουν ότι καταστρέφουν τη κοινωνία και το κράτος και ψάχνουν αθώα θύματα για να τους ρίξουν την ευθύνη. Νομίζουν ότι είναι πολύ πονηροί και πολύ μάγκες,αλλά βρίσκονται σε τραγική πλάνη. Ο καθένας έχει ιερό δικαίωμα πάνω στο σώμα του. Κανένα κράτος και κανένας ιατρός δεν δικαιούται να εισάγει ουσίες εντός του οργανισμού μας χωρίς τη συναίνεση μας. Ειδάλλως έχουμε πρακτικές Γ’Ράιχ,στρατοπέδων συγκέντρωσης και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

    50. αντε ρε αληταμπουρα να πουμε ελα να μας υποχρεωσεις αμα γουσταρεις να εμβολιαστουμε .αν κοτας ελα

    51. Γιατί είναι καλό στην ζωή να ξέρεις ότι έχεις και υποχρεώσεις και όχι μόνο δικαιώματα» είπε.

      Η υποχρέωση της κυβέρνησης να κάνει άλλα τόσα νοσοκομεία ;Η υποχρέωση της κυβέρνησης να φέρει μονοκλωνικά;Η υποχρέωση της κυβέρνησης να αποζημιώσει τους επαγγελματίες και υπαλλήλους στο 100% των όσων τους στέρησε;Άντε σκέψου τα λίγο κύριε υπουργέ

      1. Δεν μας είπε όμως γιατί οι γύφτοι έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση και γιατί η κυβέρνηση δεν λαβαίνει τα μέτρα ώστε και αυτοί να έχουν υποχρεώσεις. Άντε να χαθείτε παλιοπαρτάλια καταστρέψατε με τις καραντίνες και τα μπρος πίσω την οικονομία και τώρα προσπαθείτε να τα ρίξετε στους ανεμβολίαστους.

    52. Οι εμβολιασμενοι είχαν επιλογή.Οι ανεμβολιαστοι για αυτόν τον ουρακοταγκο κ τους εμβολιασμενους να μην έχουν τραβάτε γαμη@ητε όλοι μαζί παρέα δημοκράτες του κώλου.Αυτοι δε οι δημοκράτες εμβολιασμενοι έκαναν το εμβόλιο πέταξαν μάσκες κ μέτρα στα σκουπίδια κ όταν έρχονται διπλό σου σ αγκαλιάζουν κ σου λένε έκανα το phizer κ αν απομακρυνθείς από κοντά τους αρχίζουν τις τσιριδες σαν τ αφεντικό τους

    53. Παραμυθια.
      Προϊδεάζει για την κατάσταση γιατί ξερει ότι το χειμωνα θα εχουμε 4ο κύμα παρά το εμβόλιο. Το μπόλι χειροτερα θα κάνει τα πραγματα απο τους προηγούμενες 2 χειμώνες, διοτι θα αρρωσταίνουν και από άλλες παθησεις (καρδιακά, κτλ) πέρα από τον κορονοιο εξ αιτίας του εμβολιου.

      αν ο Γεωργιαδης νομιζει ότι το εμβολιο θα βοηθησει τοτε είναι βαθια νυχτωμένος. Καλυτερα να πουλαει βιβλια σε τελε μάρκετινγκ παρα να είναι νο2 της κυβερνησης.

      Το χειροτερο απ όλα είναι ότι επιβαλουν το εμβολιο στο 100% του νοσηλευτικου προσωπικου.
      Δεν περασε από κανενος κυβερνώντος το μυαλο ότι αν το εμβολιο εχει μακροχρόνιες παρενέργειες στην υγεια, με 100% των γιατρων μπολιασμένους, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ αν αρρωστησουν οι γιατροι???

      Πάμε για trainwreck.

    54. Αδωνάρα, εμείς θα ασκήσουμε το δήθεν δικαίωμα μας να μην εμβολιαστούμε που απορρέει από το δήθεν σύνταγμα που έχουμε και από το δήθεν νόμο 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης.

    55. Άνοιξε ένα λάκκο και μπές μέσα ρε καραγκιόζη,σε Έλληνες μιλάς όχι σε πίθηκους.

    56. λογω καταστροφής μπορει να φυγουν και οι λαθρο; τωρα δεν ειναι κατεστραμμένη;;;;

    57. Κουτοχορτο τρώμε εμείς που ψηφίζουμε εσένα και τους λοιπούς κωλοτουμπες αρχιψευτες. Πόση υποκρισία ακόμα να ανεχτούμε, έλεος δηλαδή πια

    Comments are closed.