ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΑΣ! «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΒΟΜΒΕΣ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    markella_1

    Ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εμφανίστηκε στο Open και ξέσπασε για πρώτη φορά για την υπόθεση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» είπε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κατάσταση και το τι συνέβαινε με τη γυναίκα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη μαθήτρια.

    Ο κ. Γιαννόπουλος ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν θα ξαναβγεί να μιλήσει για την υπόθεση. «Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω.

    Να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν “Χαμόγελο” ή εγώ ή κάποιος άλλος. Να σας πω ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν στο “Χαμόγελο” και ενημερώθηκε αμέσως όπως οφείλαμε, η αστυνομία και έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε» είπε μεταξύ άλλων.

    «Αν δεν ήταν η κινητοποίηση αυτή του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω που θα ήταν, δεν ξέρω πως θα κατέληγε» ανέφερε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ξεκαθαρίζοντας το ότι το πρώτο ζητούμενο ήταν το ότι η μικρή σώθηκε» συνέχισε.

    «Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ζητάει ποτέ να πάρει μία επιμέλεια παιδιού, παρά μόνο ενημερώνει για την κατάσταση που έχει, και που δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα, την κυρία Εισαγγελέα» ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννόπουλος.

    Όταν ρωτήθηκε για το παιδί της κατηγορούμενης ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως είναι ευθύνη των Αρχών και τότε ήλθε το ξέσπασμα του.

    «Και το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζαν την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινότανε. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί, δεν θα πρέπει να πω άλλα» είπε μεταξύ άλλων.

    Όλα όσα είπε από το 8ο λεπτό μέχρι και το 12ο:

    «Όταν αποχαιρέτησε η ανήλικη την εντολέα μου είπε “σ’αγαπώ, μακάρι να ήσουν δεύτερη μητέρα μου”»
    Η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη δεν αποδέχεται την απαγωγή και τον βιασμό της μικρής, όπως είπε ο σύνηγορός της Β.Νουλέζας.

    «Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα της ανήλικης, αλλά και στη μυστικότητα της κύριας ανάκρισης που διενεργείται, εκφρράζουμε τον σεβασμό και την συμπαράσταση στην οικογένεια, τεκμαίρεται αθώα, με εξουσιοδότησε δημόσια να δηλώσω ότι είναι έτοιμη να επανορθώσει» είπε μιλώντας στο Open.

    Και πρόσθεσε: «Επειδή ακούγονται πολλά τερατώδη όταν αποχαιρέτησε η ενήλικη την εντολέα μου της είπε “σε αγαπώ, μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου».

    Ο δικηγόρος της 33χρονης λέει ότι η γυναίκα δεν αποδέχεται απαγωγή, ούτε βιασμό. «Δεν υπάρχει εύρημα σεξουαλικής κακοποίησης, αυτό είναι το ευτύχημα» είπε χαρακτηριστικά

    Τι περιλαμβάνει η ποινική δίωξη
    Εις βάρος της 33χρονης η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

    Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων στην ανήλικη προκειμένου η δράστιδα να κάμψει τις αντιδράσεις της και να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Βέβαια, ίχνη κακοποίησης δεν προέκυψαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση της 10χρονης.

    Σε ό,τι αφορά τις ναρκωτικές ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 33χρονη τις έριξε σε ρόφημα που έδωσε στο θύμα.

    Όσο η κατηγορούμενη, ελληνικής καταγωγής, περίμενε έξω από το γραφείο της εισαγγελέως είχε σκυμμένο το κεφάλι και κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

    Μάρτυρες την περιέγραφαν προανακριτικά ως «κοκκινομάλλα γυναίκα», ενώ η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξυρίστηκε «γουλί» για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες. Τελικά εντοπίστηκε στην παραλία Κατερίνης, όπου φαίνεται ότι είχε διαφύγει νοικιάζοντας ένα δωμάτιο.

    Αλέξης Κούγιας: Δεν πιστεύω ότι έδρασε μόνη της
    Ως «τιμή» χαρακτήρισε την ανάληψη της υπόθεσης της ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον» ξεκαθάρισε.

    Σχετικά με τυχόν επαφές με την 33χρονη και την οικογένεια είπε πως, «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

    Ο κ. Κούγιας πάντως, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

    «Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε σχετικά και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

    «Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ο Κουγιας υποστηρίζει τον αδελφό της μικρής από άλλο πατέρα η μάννα αυτός ο νεοσ φαίνεται βλαμμένος ασοβαρευτοσΠριν μερικά χρόνια πήγα Πετρούπολη που είχα γκομενα όταν τελείωσα πήγα σε καφενείο για ένα ούζο και άκουγα που έλεγαν τον Κουγια η Κοντιλω η τζουτζου που βάζει τακούνια να ψηλώσει και ασοβαρευτο γιατί αλλά έλεγε για μερικούς και αλλά κάνει τώρα γιατί τους τρέμει πλάκα μεγάλη είχε

      1. Piges gia ouzo sto kafenio ahriste Balcan greek.kala na pathis me afta pou akouses,greek me disosmes mashales ke disosmes arides.

        1. Όχι κυρία Gilda μου όταν τελείωσα με περίμενε παρέα για ουζάκι μένω εξωτερικό και δεν βρωμάω γιατί ξοδεύω αρκετά χιλιάρικα για καλλυντικά ρούχα κάθε χρόνο

          1. Προφανώς η κυρά Τζίλντα μιλάει για τον άντρα της !!!

            1. Άσε, αλβανίδα είναι και φτύνει χολή. Ανθρωποειδές!

            2. ακόμα δεν καταλάβατε;; από την γείτονα χώρα είναι. πάνω απο την Ήπειρο… την Σουηδία των βαλκανίων!

    2. Οικογενεια ταμτουρλα ειναι και φανηκε απο την αρχη….η μανα που ομολογουμενως μοιαζει οντως με ρομα….. μιλαγε σαν ρομποτ απαθεστατη και μολις βρεθηκε η μικρη κοιταγαν να κουκουλοσουν την υποθεση και εκαναν δηλωσεις οτι η μικρη ειναι μια χαρα και διεψευδαν οτι ειχε σημαδια απο χειροπεδες ….η δε θεια της διεψευσε και τα ναρκωτικα οταν πρωτοακουσαμε για τις τοξολογικες εξετασεις, η αλλη θεια που ολως τυχαιως μοιαζει με πρεζονι…. εβγαινε και αυτη στη καμερα ολα χαρα και ελεγε οτι ειναι και νονα του παιδιου και οτι ολα ειναι μια χαρα….ο αδερφος ελεγε επισης οτι ειναι ολα μια χαρα και να ερθει γρηγορα σπιτι να μη χρειαστει ουτε ψυχολογος ουτε τιποτα…Και η μικρη η πρωτη της κουβεντα με το που βρεθηκε …οχι αστυνομια!!!….Δασκαλεμενο το μικρο, γιατι βλεπετε μαλλον δεν ηταν η πρωτη φορα που η μικρη μαρκελλα “επινε κακαο” και “κοκα κολες” εκτος σπιτιου” Με λιγα λογια …Μια ωραια οικογενειακη ατμοσφαιρα που ολοι μαζι ετρωγαν απο την παιδικη πορνογραφια ….Και ολα αυτα για να μη ξεχνιομαστε , διαδραματιστηκαν στην λατρεμενη μας “σαλονικη” που πριν ακομα γινει η αθηνα πρωτευουσα….εδω και χρονια και ζαμανια εχει μαζεψει ολη την τουρκογυφτια της ασιας…και των βαλκανιων… … δεν βρισκεις ελληνα εκει ουτε με “δαδι”…Απλα ακουστε επιθετα γονιων “χατζηλουλουδια”…και “κεσο”γλου” Ελληνες δηλαδη απο παππου προς παππου….χαχαχαχαχαχα…γελαω για να μη κλαψω… Α ρε Ελλαδιτσα μας πως σε εκαναν ετσι

      1. Εσένα από πότε σε έπιασε ο πόνος για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη;; Από αλλού είσαι. Την “εκλεκτή” πατρίδα σου να καμαρώνεις, κομπλεξικέ τηγανοκέφαλε!

        1. Στάξτε χολή για την Ελλάδα που σας τάϊσε, ψωμολυσσασμένοι. Ανθρωποι δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ! Θα είστε πάντα 200 χρόνια πίσω απ’ τα ζώα!

    3. Ο γιαννοπουλος του χαμογελου οφειλει να αποδειξει τις καταγγελιες που κανει διαφορετικα η οικογενεια και ο κουγιας που τους εκπροσωπεί θα πρεπει να τον μηνυσουν για συκοφαντικη δυσφημιση. Δεν μπορει να βγαινει ο καθε μπαγλαμας και να συκοφαντει χωρις στοιχεια για να διαφημιστει ο ιδιος. Ειδικα ο συγκεκριμενος το εχει ξεφτιλισει με τα…ξεσπασματα. Βγαινει στα καναλια, αυτοδιαφημίζεται και μετα βγαινει και ζηταει να ενισχυσουν την επιχειρηση του. Τη δουλεια του γιαννοπουλου πρεπει να την αναλαβει το κρατος δεν εχουν καμια δουλεια οι ιδιωτες με την ανατροφη παιδιων.

    4. Δυστυχώς στο περιβάλλον που ζει και μεγαλώνει το κοριτσάκι είναι κατεστραμμένο.Αν δεν φύγει από εκεί σε χειρότερα θα καταλήξει.
      Τώρα ο Κούγιας τι μυρίστηκε και πήγε για εκπροσώπηση αφού σίγουρα λεφτά δεν υπάρχουν αυτός ξέρει.

    5. Μάνα Ρομα , πατριός Πακιστανός , αδελφός ετεροθαλής από άλλο σύντροφο της μάνας Ρομα , και μια εκδιδόμενη ανώμαλη και πιθανοτατα ναρκομανής που μπαινοβγαίνει ελεύθερα μέσα στο σπίτι τους. Το πιο έγκυρο παράδειγμα πολυφυλετικης και πολυπολιτισμικής οικογένειας . Ποιο το πρόβλημα ;;;;;;;; Άλλωστε οι πολυφυλετικες οικογένειες είναι ο ποθουμενος στόχος κάθε πολυπολιτισμικής κοινωνίας , όπως η δικη μας . Να βγει ο μουλος κουλης και να πει ποσο περήφανος είναι που η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά πολυπολιτισμικη . Και να κλείσει εκεί η υπόθεση , αλλιώς είμαστε όλοι ρατσιστές και μισαλλόδοξοι φασιστες που δεν σέβονται την διαφορετικότητα των ηθών της κάθε φυλής.

      1. Ο/Η Η πρώτη χώρα στη Ευρώπη σε διαφθορά είναι η Ελλάδα λέει:

        Ότι συμφέρει υποτυπώνεται. Συμπεριλαμβάνονται πρώτοι σε όλα αυτά τα παρατεθέντα οι Έλληνες πολίτες, κάτοικοι, που αντί να σεβαστούν το οποιοδήποτε ανήλικο παιδί, δέχτηκαν να λένε τα πάντα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως άμα το θώπευσε, τι συζήτησαν, άμα είχε αισθήσεις, άμα ήταν έτσι αλλιώς, τι φόραγε, και ένα σωρό άλλα, δέχτηκαν να δώσουν βίντεος στη δημοσιότητα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που λένε κάνουν δημοσιογραφία (εμπόριο) με το ανήλικο παιδί, δέχτηκαν τα πάντα γιατί αυτοί είναι σαν άνθρωποι, σπεύδουν να διαφημίσουν το εαυτό τους και τη τρις-άθλια επιχείρηση τους, και ποιος έχασε την ντροπή να την βρει ο κακός αγράμματος και τσαρλατάνος Έλληνας. Οι υγιείς και συνετοί Έλληνες, κουράστηκαν, και άμα πάνε να προβούν σε κάτι τους κατηγορούν και χλευάζουν, πως να διώξουν τους κάκιστους που είναι πλειοψηφία; να τους μάθουν παιδεία τρόπους ηθική; αδύνατον. Οι πιο πολλοί μετατρέπονται σε αδιάφορους και ή εγκαταλείπουν το βόθρο Ελληνικό κρατίδιο κοινωνία για να σώσουν τη ψυχή τους. Κατά τα άλλα η αστυνομία και η νομοθεσία λέει πολλά για το τι επιτρέπετε και απαγορεύεται για τέτοιες υποθέσεις ανηλίκων αλλά κανείς εισαγγελέας δεν δίνει εντολή κάποιοι που κάνουν ότι κάνουν να συλληφθούν άμεσα.

    6. Καλύτερα το παιδί να το αναλάβει το Χαμόγελο παρά κάποιος συγγενής. Όσο για την πατσαβούρα την ανώμαλη όποιος δικαστής την βγάλει έξω θα είναι για κρέμασμα. Είναι ένα παιδί αθώο και σε κανένα παιδί δεν αξίζει κάτι τέτοιο, Ρομά ξερομά, της φέρθηκε σαν αντικείμενο, την χρησιμοποίησε και τώρα θέλει να βγεί λάδι, το ίδιο το παιδί είπε πως την χαϊδεύε αφού του έδωσε ναρκωτικά. Δηλαδή πρέπει να γίνει εισχώρηση για να υπάρχει βιασμός; Με ποιό δικαίωμα αγγίζει σεξουαλικά ένα παιδάκι; Αρκετά! Όλη η Σάρα και η Μάρα κυκλοφορεί ελεύθερη ενώ οι φοροφυγάδες είναι φυλακή!

    7. Μας εβγαλαν στην φορα ξενα μεσα ενημερωσης…γραφουνε στο Ελλαδισταν οτι ξαναρχισε το πλιατσικο.

      καλα τα εγραψε ο Πετρος

    8. πάντως, τις πρώτες ώρες που ήταν αγνοούμενο το παιδί και η μάνα έκανε δηλώσεις στα κανάλια, μου είχε κάνει εντύπωση η ψυχραιμία της που άγγιζε τα όρια της απάθειας!

    9. Είδατε εσείς η μητέρα -και όχι γονιός γιατί γονιός λειτουργός δεν είναι- να είναι λυπημένη, συγκλονισμένη, να διαμαρτύρεται, να εξεγείρεται, να έχει ανησυχία ;; που είδατε και πότε. Πουθενά δεν εμφανίστηκε έτσι λες και δεν ήταν μητέρα, αλλά ολόκληρη η συμπεριφορά της ήταν φέρσιμο ύποπτης συνένοχης. Ο πατέρας γλάστρα με φανερή ανικανότητα και αποχή αποτυχία απλά ζει για τον εαυτό του και ούτε αυτό δεν είναι σε θέση να θρέψει και φροντίσει. Ο μόνος που ανησύχησε και ήταν πειστικός με πραγματικό ενδιαφέρον ήταν ο αδελφός της.
      ||
      Ο ποινικολόγος και δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας, που έχει έδρα τη πόλη Κατερίνη, είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της κακοποιού δράστιδος παιδόφιλης. Εξέπληξε τη κοινωνία της Κατερίνης μιας και σαν δικηγόρος είχε καλή φήμη και βοήθαγε άτομα θύματα που είχαν ανάγκη και ήταν αθώοι και αβοήθητοι. Δυστυχώς το πάθος του για δημοσιότητα, που φέρει και άγει εδώ και πολλά χρόνια ορίζει τις πράξεις του και σε αυτές ειναι η συμμετοχή του ως υποψήφιος βουλευτής στη Κατερίνη με το (φιάσκο, αμοραλιστικό, απολυταρχικό) ΛΑ.ΟΣ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός), η κατοικοέδρευση με εμφανίσεις ζαρζαβατικών (μαϊντανός) σε τοπικό κανάλι της Κατερίνης (να μην το διαφημίσουμε είναι τυχάρπαστο και κοροϊδεύει το κόσμο) σε εκπομπή ενός δήθεν ΠΣΔ – παρουσιαστή συγγραφέα δημοσιογράφου, αμπελοφιλόσοφου, ρήτορα φλύαρου, θεωρητικού, επίσης πολιτευόμενου έως πρόσφατα όπου “φυσάει και όπου βολεύει”.
      —-
      Έχει αυτοκίνητο πόρσε και σε μια εκπομπή έκανε άνευ λόγου αιτίας αφορμής μια τηλεφωνική σύνδεση με Λονδίνο και την εκπομπή του ΠΣΔ για να πει ο Βασίλειος Νουλέζας ότι πήγε στο Λονδίνο με τη πόρσε οδικώς και άλλες ανουσιότητες με σκοπό κανένα για να δείξει ότι υπάρχει και να διαφήμισει το εαυτό του. Είναι γνωστός γραφικός στη Κατερίνη με πληρωμένες καταχωρήσεις αρθρογραφίας του σε εφημερίδες της Κατερίνης, με σκοπό τη προσέλευση δημοσιότητας κάτι που πασχίζει εδώ και έτη μάταια. Χαρακτηριστικό μόνιμο στυλ του στο δικαστήριο Κατερίνης είναι: τζην παντελόνι, λουστρίνι παπούτσι χωρίς κάλτσα, πικέ πόλο μπλουζάκι, ή πουκάμισο, σακάκι. Μια φορά ο δικαστής σε μια δίκη τον είχε αποβάλει από την αίθουσα για εξεζητημένη συμπεριφορά. Γενικά έχει φήμη έντιμου, καλλιεργημένου, καλόκαρδου και καλόψυχου ανθρώπου, και ειναι κάτι που το ξέρουν πάρα πολλοί, αλλά έχει και ελαττώματα, ελάχιστα μεν αλλά μεγάλα.

    10. δωστε στον λαο αιμα και σπερμα …να ασχοληθουμε με ξανθιες, τριγωνα, πιθανες ανωμαλες αλλα μπορει και οχι, γυφτους, Ρομα και παει λεγοντας
      Στο μεταξυ που ειναι ο Κουλης με τον υπουργο Αναπτυξης και τον αλλο που μοιραζει χρηματα με κρυφα κονδυλια σε οποιον γλυφτη εχει μεσον επικοινωνιας,,δεν υπαρχουν διακρισεις τηλεοραση, ραδιοφωνο, ιντερνετ
      ολοι κατι αρπαζουν με το αζιμιωτο…
      Εκτος απο μακελειο γενικα επικρατει Χουντα στην ενημερωση αφου πιθανον τα εχουν αρπαξει ολοι
      Μας εβγαλαν στην φορα ξενα μεσα ενημερωσης…γραφουνε στο Ελλαδισταν ξαναρχισε το πλιατσικο
      Περα βρεχει….δωστε ροζ ιστοριες να την ψαχνουμε και να παιρναει η ωρα…

    11. Καλα αυτοs o Noυλεζαs..ποσο αποτυχημενοs δικηγοροs ειναι…πολυ ξεφτιλαs δικηγοροs….απο την στιγμη που λεει ο γιανοππουλοs,πωs..κατι παιζει με την οικογενεια…στανταρ τοτε κατι παιζει…η μανα..πολυ υποπτη παντωs…

    12. έχουν χαλαστεί που δεν υπάρχουν ίχνη βιασμού και δεν τεκμηριώνεται το πικάντικο στόρυ που θέλουν και που θα κουκούλωνε τα βαθύτερα αίτια της υπόθεσης. Τώρα αναγκαστικά πρέπει να ψάξουν τι γίνεται και τι ρόλο έπαιζε η οικογένεια, προφανώς κάποια αγοραπωλησία ήταν.

    13. Γυφτοι οι αιωνιοι ψηφοφοροι του συριζα..τα συμπερασματα δικα σας

    14. Όπου μπλέκονται γύφτοι υπάρχουν ένα σωρό τέτοιες ιστορίες. Και μόνο ελάχιστες βλέπουν το φως της δημοσιότητας επειδή αυτά είναι εντελώς νορμάλ για τους γύφτους.

    Comments are closed.