ΞΕΣΠΑΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΝΕΑ “ΛΙΒΥΗ” ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis2

    Eν ενεργεία στρατηγός της Αεροπορίας στη Βενεζουέλα, σε ένα βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο Twitter, αίρει την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και δηλώνει ότι αναγνωρίζει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό μεταβατικό πρόεδρο της χώρας.

     

    Στο βίντεο, ο στρατηγός Φρανσίσκο Γιάνες καλεί και άλλους στρατιωτικούς να λιποτακτήσουν. Ο Γιάνες αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, στην οποία υπάγεται, ως επικεφαλής στρατιωτικού σχεδιασμού της Αεροπορίας, ενώ υπάρχει και φωτογραφία του.

    ma_252863_141339_type13262

    Στον λογαριασμό της στο Twitter η Διοίκηση κατηγορεί τον στρατηγό για προδοσία. Ο Γιάνες είναι ο πρώτος εν ενεργεία στρατηγός στη Βενεζουέλα που αναγνωρίζει τον Γκουαϊδό από τότε που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος στις 23 Ιανουαρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχει στρατιωτικός με @@. Αντίθετα υπάρχουν @@ στρατιωτικοί. Θα καθιερωθούν κ ροζ στολές παραλλαγής για να ταιριάζει η εμφάνιση με το περιεχόμενο. Ρε θα τους φάμε ♡♡♡ τους Τούρκους…

    2. ΜΠΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    3. Επίσης, ο Μαδούρο εκλέχτηκε τον περασμένο Μάιο και η πλειοψηφία του λαού τον υποστηρίζει.
      Εκείνο που δεν λέτε είναι πως ο Guaido έχει εκπαιδευτεί απο την CIA για αυτή τη βρώμικη δουλειά

      http://www.informationclearinghouse.info/51022.htm

    4. Ειναι δημοσιοι υπαλληλοι εδω οι στρατιωτικοι. ειναι πολιτικοποιημενος ο στρατος εδω ρε φιλε, τι ψαχνεις…

    5. Ό,τι νάναι. Το γεγονός πως οι ΗΠΑ έχουν ρίξει χρήματα για να κάνουν πραξικόπημα όπως ακριβώς και στην Συρία δεν λέτε τίποτα. Το ότι ο Τσίπρας υποστηρίζει τον Μαδούρο δεν σημαίνει κάτι. Προφανώς τρολάρει με άδεια της Αμερικανικής πρεσβείας. Ο Τσάβεζ ήταν ένας στρατιωτικός που έδιωξε το ΔΝΤ απο την χώρα του; Ναι ή όχι; Ο Μαδούρο στο ίδιο μοτίβο, αλλά αν δείτε την προπαγάνδα από όλα τα μέσα ενημέρωσης τότε το θέμα είναι στημένο. Στην Βραζιλία όπου βγήκε ο αγαπημένος των αμερικανών και γίνεται χαμός με παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, ούτε κουβέντα. Το ίδιο και χειρότερα στην Κολομβία. Ο Μαδούρο σας μαρανε. Αφού και η ΝΔ είναι στην ίδια γραμμή με τους Αμερικάνους, πάρε και κατάλαβε.
      Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Οι Αμερικάνοι έχουν τελειώσει και δεν παίζει να ρίξουν τον Μαδούρο

    6. Εδώ δεν υπάρχει κανενας στρατιωτικός με ΑΡΧΙΔΙ@ ?.?.?.?.?.?.?.?.?.?.?.?
      ΚΑΝΕΝΑΣ ?.?.?.?.?.?.?.?.?.?
      ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!

      1. Καποτε υπηρξαν, για να σωσουν την χωρα απ τον Ανδρεα που ετοιμαζε πραξικοπημα μεσα στο στράτευμα για να καταλησει την Δημοκρατια [υποθεση ΑΣΠΙΔΑ] αν δεν ξερεις ρωτα να μαθεις [την καταστροφή βεβαια την εφερε αργοτερα]..
        Αυτους όμως τους ειπαν χουντικούς,φασιστες,εγκληματιες κλπ.και πεθαναν στην φυλακη.Νομιζεις λοιπον ότι θα βρεθει καποιος να κανει το ιδιο?

        Στην Ελλαδα αυτους που αγαπουν την Πατριδα τους καταδικαζουν

    Comments are closed.