ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser31-3

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    ΑΠΟ ΜΟΥΤΣΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΕΟΙ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ. Δ. Μπάκος – Ι. Καϋμενάκης: Ποιοι είναι οι ΝΕΟΙ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” των Μητσοτάκηδων που αγοράζουν τη μισή Ελλάδα με τις πλάτες της Μαφίας και του απατεώνα ανηψιού, Γρηγόρη Δημητριάδη; Άκτωρ, Ιντρακάτ του Κόκκαλη, Παγκρήτρια Τράπεζα, Attica Bank, Αction24, Κόντρα Τσάνελ, Αστέρας Τρίπολης, πλοία και διαμάντια από την Αφρική. Γιατί δεν τολμάει να γράψει κανένας γι αυτούς. Μέρες 1987 με νέα πάμπερς και αυλές μοιρασιάς

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Εκλογικός οδηγός – Πως ψηφίζουν οι ετεροδημότες

    Αλύπητα «χτυπήματα» Πολάκη στον Χατζηλαλάκη για τα χρέη

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠ ΕΞΩ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ??? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ??
      ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!

    2. Ο άγραφος νόμος της αδελφότητας είναι όπου μυρίζει χρήμα πέφτουμε με τα μούτρα και δεν υπολογίζουμε κανέναν αρκεί να έχουμε ταισει τη μαμά κάλυψη.

    Comments are closed.