ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ! ΩΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ Η “ΜΠ@ΜΠΟΓΡΙΑ” Ν.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ “ΚΑΜΠΙΑ” ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Δεν έμειναν ικανοποιημένα τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής ενάντια στο κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα, στη συνάντηση που είχαν σήμερα με τη Ντόρα Μπακογιάννη και αποφάσισαν σύσκεψη το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στο Τυχερό, με προσκεκλημένη όλη την τοπική πολιτική εξουσία.

    Η 12μελής Επιτροπή που συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου, έξω από τα οποία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα και διαμαρτυρήθηκαν για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, άκουσε την κ.Μπακογιάννη να επαναλαμβάνει πως δεν θα κλείσει το στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα. Θα γίνει αναδιάρθρωση της 7ης Ταξιαρχίας, θα αποχωρήσουν και θα προστεθούν λειτουργίες, ενώ θα έρθει και προσωπικό από τις 15.000 προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όταν όμως τέθηκε η απαίτηση να υπάρξει συγκεκριμένη και ρητή δέσμευση για όλα αυτά και πως δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί η στρατιωτική παρουσία στο συγκεκριμένο σημείο και να αλλάξει η απόφαση, άκουσαν την απάντηση πως οι αποφάσεις έχουν παρθεί.

    Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η νέα συνάντηση την Κυριακή, προκειμένου να αποφασιστούν οι ενέργειες για κλιμάκωση του αγώνα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

    “Η οργανωτική επιτροπή ενάντια στο κλείσιμο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα, ευχαριστεί όλους τους κατοίκους που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση   στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης και διαμαρτυρήθηκαν με ευπρέπεια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID.

    Επίσης ευχαριστεί όλους τους καταστηματάρχες της περιοχής του Τυχερού που διατήρησαν κλειστά τα καταστήματά τους αλλά και τους μαθητές που απείχαν από τα μαθήματά τους.

    Στα πλαίσια συνάντησής της επιτροπής με την κα Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την επίσκεψή της στην Αλεξανδρούπολη τέθηκε ο προβληματισμός σχετικά με την κατάργηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας όμως δεν προέκυψε κάτι που να δίνει λύσει στο ζητούμενο αίτημα.

    Γι’ αυτό, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00πμ στο πολύκεντρο Τυχερού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα αποτραπεί η κατάργηση  της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Προβατώνα.

    Αποδέκτες της πρόσκλησης αυτής μεταξύ άλλων θα είναι και οι:

    -ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΕΒΡΟΥ

    -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΔ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

    -ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

    -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

    -ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ

    -ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

    -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κος ΔΕΛΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    -ΟΙ 3 ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

     

     

    Δεν θα ανεχτούμε άλλη υποβάθμιση!

    Δείτε εδώ την live μετάδοση μέσα από την κάμερα του e-evros.gr, με την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων και των φορέων από τον Δήμο Σουφλίου έξω από το Εμπορικό Επιμελητήριο με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη:

    Την ενημέρωση ότι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έρθουν στον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, προκειμένου να ενημερώσουν από κοντά και επίσημα τους κατοίκους για όσα θα γίνουν στην 7η Ταξιαρχία Προβατώνα, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στους συγκεντρωμένους από το Τυχερό.

    Φτάνοντας στο Επιμελητήριο Έβρου, η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, είδε τους κατοίκους που με μαύρες και ελληνικές σημαίες είχαν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν για το ενδεχόμενο να αποδυμανωθεί η παρουσία της 7ης Ταξιαρχίας στο στρατόπεδο “ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ” στον Προβατώνα Σουφλίου και ενδεχόμενο κλείσιμο του σιγά-σιγά. Τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα αποδυναμώσει αλλά αντίθετα θα ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο.

    Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης που είναι από το Τυχερό και μαζί με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο άκουγαν την κ.Μπακογιάννη παρουσία και τυ κόσμου, της τόνισε ότι πάρα πολλοί λόγοι επιβάλλουν να μην υπάρξει καμιά μεταβολή στην συγκεκριμένη Ταξιαρχία και το στρατόπεδο Προβατώνα. Τα υπόλοιπα τέθηκαν και συζητήθηκαν στην συνάντηση που έγινε με αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής αγώνα, αργότερα στο Επιμελητήριο.

    με πηροφορίες από evros-news.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Η συζυγοκτόνος λαιμαργη φοράδα θα έπρεπε να φύγει από εκεί πασαλειμμένη με ντοματες σάπιες και κλουβια αυγα , . Αφού δεν συνέβη , οι ραγιαδομαλακες ψηφοφόροι είναι άξιοι της μοίρας τους.

    2. Εδώ και 46 χρόνια οι 300 +1 κατεδαφιζουν την Ελλάδα την ξεπουλάνε κομμάτι – κομμάτι.
      Κύπρο, Ίμια, Συμφωνία Μαδρίτης, Μακεδονία, ΑΟΖ με Ιταλία (πάει το Ιόνιο), ΑΟΖ με Αίγυπτο (πάει το Αιγαίο και η Κρήτη), Εποικισμός με 100μυρια τζιχαντιστών βαζιβουζούκων κλπ.

      Οι δικές μας ευθύνες είναι τεράστιες..
      Καθε φορά που οι 300 +1 μας στήνουν το “πανηγύρι” των βοϊδοεκλογών, εμείς, ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτά ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ τις πρόστυχες Προδοσίες τους,ανεξάρτητα τι χαρτάκι απο αυτά που οι 300+1 επιλέγουν (ηια εμάς) να μας έχουν στο τραπεζάκι τους.. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να ριξουμε στην κάλπη τους, το ψηφοδέλτιο της δικής μας επιλογης, ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΆΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ 300 +1 Επιλέγουν ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!

      Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουμε;;;

    3. Άπαξ και εμφανίσθηκε ο λαγός η σκατοντόρα, τα πράγματα προμηνύονται πολύ άσχημα… Και είναι αναγκαία η άμεση καθαίρεσή της από τη θέση που τοποθετήθηκε, το βρωμερό προδοτικό σκουπίδι, σε σχέση με τη Θράκη…

    4. οι ραγιαδες γρεκορωμιοι απο οτι συζηταω ολα αυτα τα χρονια ψηφιζουν ιδεολογειες απλα ετυχε να μην διαβασουν ποτε το καταστατικο του κοματος που ψηφιζουν οπου απο εκει απορεουν και η ιδιεολογια του και το προγραμμα του αλλα ειναι ιδεολογοι πανω απο ολα….οπως οταν εδειχνα και δειχνω την ορκομωσια παπουλια του 2005 (απο εκει ηρθε η κριση και τα μνημονια απο κανεναν δανεισμο δεν τηρησαμε τα συμφωνηθεντα λεγανε το 2010 και αυτα ειναι η ορκωμοσια παπουλια) και ακομα η απαντηση που παιρνω ειναι οτι ετσι τα λενε τοσο μπετοβλακες και δημοκρατες οσο δεν παει μιας και αφου τους τελειωσουν τα ανυπαρκτα επειχηρηματα τους και καταλαβουν οτι λενε μαλακιες σου κοβουν την συζητηση σε βαθμο που ειναι ετοιμοι να σου παρουν το κεφαλι αν δεν σταματησεις για συριζαιους δεν λεμε ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονοι τους ιδεολογοι απλα αμα τους ρωτησεις ποια ιδεολογια απο τα 48 κοματα σε ρωτανε ποια 48 κοματα ουτε καν ξερουν οτι ο συριζα δεν ειναι κομα αλλα συνασπισμος κοματων οπως αλλωστε δηλωνει και το ονομα του και αμα τον ρωτησεις ποσο καλο ειναι σπας τις ριζες απο ενα δεντρο τοτε ειναι που παθαινουν κοκομπλοκο και σε ρωταν που κολαει αυτο μιας και το ριζοσπαστικη (αρα σπανε ριζες) οταν το διαβαζουν δεν αναρωτιουνται τι σημαινει θεωρουν ειναι για να συμπληρωνει το κενο για να φενεται μεγαλη η προταση

    5. Πως πεταχτηκαν τα τρολακια να χειροκροτησουν…
      Ηταν τζουφιοι ομως. Ο κοσμος γυρω ευτυχως τους εγραψε στα @@ του. Εχω να ελπιζω ,γτ ξεσηκωμος με φιμωτρο δεν νοειται

    6. Τι χειροκροτούσαν κιόλας, να χαρώ εγώ επαναστάτες, με τα φίμωτρα στη μούρη, ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας…

    7. Κολογρια ανθεληνικο παμπλοτο σκουπιδι οπου νανε θα σε φανε τα σκουλικια προδοτρια…ατελειωτοι οι οεοδιτες..μ

      1. παυλο τολμησαν οι ΜΑΣΣΩΝΟΙ να τα βαλουν με ΤΟΝ ΘΕΟ σε λιγο να δεις τι θα παθουν..ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ που παριστανει τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και μας ΟΔΗΓΕΙ στην εξαθλιωση και την ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ.το τελος ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ θα εξαφανιστουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ξερεις ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ εβρο εδω ,,7 καντονια θελουν να κανουν την ελλαδα ..

    8. οι τουρκοι μεσω των γερμανων ζητησαν αποστρατικοποιηση των συνορων σε Εβρο και Δωδεκανησα….η κουλα πιονι της μαιτρεσας το δεχτηκε αμεσως….αποστρατικοποιουν την περιοχη αποσυρωντας βαρεο οπλισμο…η προδοτρα τα ειπε απακριβως ‘θα γινει αναδιαρθρωση της μεραρχιας’ ‘θα αποχωρησουν και θα προστεθουν λειτουργιες’ που σημαινει θα μεινουν μονο στρατιωτικοι με ελαφρυ οπλισμο ενω ο βαρυς οπλισμος θα αποσυρθει και η μεραρχια θα καταστει δυσλειτουργικη και ευκολως αντιμετωπίσιμη….

    9. Μια οβρια κwλογρηα 70χρονων… δημοσια υπαλληλος και εχθρος της πατριδας μας απο τοτε που γεννηθηκε…
      Δεν βαρεθηκατε Ελληνες να την πληρωνετε ?

    10. Τώρα βολεύονται τα παιδιά τους…..καινούργια προκήρυξη συνοριοφύλακες για τον Έβρο…..μόνιμους στο στρατό.. ποιος θα ξεσηκωθεί?οποίος μιλήσει το παιδί του μένει από έξω……στην ανεργία…

    11. Κατά τον λαό και οι άρχοντες! Αυτό είπε ένας αρχαίος σοφός και έχει απόλυτο δίκιο! Αυτούς ψηφίσατε, τώρα βουλώστε το γελοίοι! Ακόμη και κάποιοι από εσάς που σχολιάζετε εδώ μέσα, τους έχετε ψηφίσει! Και αυτό γιατί είστε τυχοδιώκτες (για να βολευτείτε στο δημόσιο σεις και τα παιδιά σας!)….Δεν έχετε καμία διαφορά από τη διαβολόγρια που πήγε στον έβρο! Ίδιοι είστε…και αύριο το πρωί να γίνουν εκλογές πάλι αυτούς θα ψηφίσετε ξεφτιλισμένοι…Ουστ σας σιχάθηκα!!!

    12. Μεγάλος ξεσηκωμός…Δέκα πατριώτες τής πλάκας είναι όλοι καί όλοι

    13. Κολοκοτρώνη δες τα χάλια των ραγιάδων και φριξε….δες τι δουλικά λοβοτομημενα ανθρωπάκος είναι…και αυτοί λέγονται Έλληνες….καλά έκανες γέρο μου και τους καθαρίζεις στην εποχή σου….κάτι ήξερες.

    14. ..ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΠΑΤΣ@@@@ΡΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.. ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ.
      https://youtu.be/zEzgv5LTkk4

    15. Ποιος ξεσηκωμός;Εγώ 20 άτομα είδα που δεν έβγαλαν μιλιά μόλις εμφανίστηκε ο θηλυκός δρακουμέλ.

    16. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΑΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΔΟΥΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

    17. Μασονία και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να .ουμε

    18. Την έχουν βάλει υπεύθυνη σε επιτροπή για την… Θράκη. Ξεκίνησε η διάλυση… Η γυναίκα είναι πολιτικά επικίνδυνη για την Ελλάδα.

    19. Η μαμακία πάει σύννεφο… Το θέμα είναι ποιος θα τους την κόψει…

    20. Ξεσηκωμος με φιμωτρο?
      Ρε δεν πατε στο διαολο με τις μαλακιες σας μπετοβλακες.
      Αυτος δεν ειναι ελληνικος λαος προβατακια το πασχα για σφαξιμο ειναι .

      1. Eισαι απο τους ελαχιστους που το σχολιαζουν. Ακριβως “πολιτισμενος” ξεσηκωμος με φιμωτρο το λουρακι τους λειπει. Δυστυχως ειναι ασυλληπτη η σαπιλα εχει παει ως το μεδουλι του νεοραγια. Θελει ξηλωμα ολη η χωρα εξω ολοι οι ραγιαδες και να μεινουν μονο αυτοι που δεν λυγιζουν και ας ειναι και 10 ατομα. Αν ζουσε ο Κολωκοτρωνης και μας εβλεπε σ αυτα τα χαλια θα μας εσφαζε στο γονατο εχουμε γινει η χειροτερη και γλοιωδεστερη γενια ολων των εποχων.

    21. Στα τσακιδια το κολοσοι του Μητσου και της Μητσας

    22. Οι εθνοπροδότες ξεκίνησαν την αποστρατικοποιηση των συνόρων, η Ντορα ο λαγός. Αυτή έχει και έναν επιπλέον λόγο, ο σύζυγος της έχει πολλές επιχειρήσεις συνεταιρικά με Τούρκους. Υπεράνω της πατρίδας, κάποιοι θέτουν την κονόμα.

    Comments are closed.