ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟ: «ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΧΟΥ» – ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ; Ο ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ-ΟΚ

    Μπορεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να σφυρίζει «αδιάφορα» για το σκάνδαλο παρακολούθησης και τις de facto κακουργηματικές πράξεις των στελεχών της ΕΥΠ, της κυβέρνησης και τα ερωτηματικά που συνοδεύουν την εισαγγελέα Εφετών Βασιλική Βλάχου για την εντολή παρακολούθησης που υπέγραψε, αλλά οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας έχουν διαφορετική άποψη.

    Δηλαδή δεν τους αρκεί η… έρευνα για το «πώς διέρρευσαν οι υποκλοπές» (!) που διέταξε ο Ι.Ντογιάκος, αλλά έχουν το «θράσος» να ρωτάνε «αν ήταν σύννομη η παρακολούθηση Ανδρουλάκη», αλλά και το κυριότερο αν θα ελεγχθεί και με ποιο τρόπο η εισαγγελέας Εφετών Β. Βλάχου που υπέγραψε τις παρακολουθήσεις!
     Γιατί τα περί «λάθους» του Κ. Μητσοτάκη είναι καλά για «πρόβατα», αλλά εδώ υπάρχει θέμα εγκλημάτων που διαπράχθηκαν σε βαθμό κακουργήματος από όλη την «αλυσίδα»: ΕΥΠ, εισαγγελική αρχή και πρωθυπουργός, αφού σε αυτόν αναφέρεται υποχρεωτικά η ΕΥΠ με το νόμο που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε!

    Και μπορεί να «απέλυσε» τον γ.γ. του πρωθυπουργικού γραφείου Κ. Δημητριάδη (ήταν ο μοναδικός «κανονικός» νεοδημοκράτης που είχε απομείνει στο Μαξίμου!) αλλά ο νόμος λέει για «πρωθυπουργό».

    Δεν λέει ότι ήταν υπεύθυνη της ΕΥΠ… η γενική γραμματεία της κυβέρνησης.

    Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της ζητεί την διερεύνηση του σύννομου ή μη η άρση της προστασίας του τηλεφωνικού απορρήτου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

    O οποίος διορίστηκε στην θέση αυτή προ μηνός από την κυβέρνηση!

    Δηλαδή του ζητεί να κάνει την δουλειά του.

    «Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να διερευνήσει πρωτίστως εάν ήταν σύννομη ή μη η άρση της προστασίας του τηλεφωνικού απορρήτου εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και μετέπειτα προέδρου του τρίτου κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου και ειδικότερα εάν η αρμόδια Εισαγγελέας διερεύνησε την πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την άρση του απορρήτου ή απλά περιέβαλε με το κύρος της δικαστικής αρχής τις εκτιμήσεις και τις ενέργειες της ΕΥΠ, όπως επίσης και εάν προέβη ή μη σε καταχρηστική και αυθαίρετη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, με αποτέλεσμα την παραβίαση ή μη του ρυθμιστικού πλαισίου του κανόνα του απορρήτου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση

    Συνεχίζοντας αναφορικά με τον ρόλο της Εισαγγελέως Εφετών Βασιλικής Βλάχου, η οποία έδωσε την έγκριση για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Ν. Ανδρουλάκη:

    «Η επιλογή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και μάλιστα από τον ίδιο για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από την ΕΥΠ, δεν αναιρεί την κυρίαρχη ανάγκη διερεύνησης της ουσιαστικής νομιμότητας της απόφασης της αρμόδιας Εισαγγελέως για την άρση του απορρήτου και την αναζήτηση πειθαρχικών ή ποινικών ευθυνών προσώπων που δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 86 Σ. »

    Στην ανακοίνωση, την ίδια ώρα, τίθεται θέμα «άμεσης επανεξέτασης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ως προς την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών με την ενίσχυση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και των νόμιμων εγγυήσεων αλλά και τη διασφάλιση της σχετικής κρίσης από τακτικούς δικαστές».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση:

    Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε εκτάκτως στις 8.8.2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

    1. Το απαραβίαστο του απορρήτου των επικοινωνιών αποτελεί συνταγματικά κατοχυρωμένο ατομικό δικαίωμα, το οποίο δύναται να αρθεί, κατ’ εξαίρεση, υπό ιδιαιτέρως αυστηρές προϋποθέσεις και μόνο υπό τις εγγυήσεις του νόμου και για λόγους, αποκλειστικά και μόνο, εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 1 Σ.

    Η προστασία αυτή μάλιστα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις περιπτώσεις πολιτικών προσώπων και ιδίως εχόντων θεσμική ιδιότητα, διότι, στις περιπτώσεις αυτές, η προστασία δεν αφορά μόνο στο προστατευόμενο ατομικό δικαίωμα αλλά συνδέεται άμεσα και με την δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

    Η ανάγκη αυξημένης προστασίας συνάγεται και από τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 3 Σ για το βουλευτικό απόρρητο, το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ και τα άρθρα 7 και 8 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την άρση του απορρήτου δεν μπορεί να αρκεί η κρίση εισαγγελικής αρχής.

    2. Ενόψει των ανωτέρω ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να διερευνήσει πρωτίστως εάν ήταν σύννομη ή μη η άρση της προστασίας του τηλεφωνικού απορρήτου εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και μετέπειτα προέδρου του τρίτου κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου και ειδικότερα εάν η αρμόδια Εισαγγελέας διερεύνησε την πλήρωση των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την άρση του απορρήτου ή απλά περιέβαλε με το κύρος της δικαστικής αρχής τις εκτιμήσεις και τις ενέργειες της ΕΥΠ, όπως επίσης και εάν προέβη ή μη σε καταχρηστική και αυθαίρετη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, με αποτέλεσμα την παραβίαση ή μη του ρυθμιστικού πλαισίου του κανόνα του απορρήτου.

    Η επιλογή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και μάλιστα από τον ίδιο για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από την ΕΥΠ, δεν αναιρεί την κυρίαρχη ανάγκη διερεύνησης της ουσιαστικής νομιμότητας της απόφασης της αρμόδιας Εισαγγελέως για την άρση του απορρήτου και την αναζήτηση πειθαρχικών ή ποινικών ευθυνών προσώπων που δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 86 Σ.

    3. Το μείζον ζήτημα που ανέκυψε, θέτει την ανάγκη άμεσης επανεξέτασης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ως προς την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών με την ενίσχυση της διαφάνειας, της λογοδοσίας και των νόμιμων εγγυήσεων αλλά και τη διασφάλιση της σχετικής κρίσης από τακτικούς δικαστές.

    4. Σε ζητήματα δημοκρατίας και κράτους δικαίου δεν χωρούν εκπτώσεις και συμψηφισμοί αλλά υπάρχει υποχρέωση απαρέγκλιτης τήρησης του Συντάγματος και της ευρωπαϊκής δικαιϊκής τάξης.

    Οι τυχόν ευθύνες πρέπει να αποδίδονται προσωποποιημένα και αποτελεσματικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΡΣΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ?
      Ή ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ Κ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ?

    2. Αφήστε τον ντογιακο ήσυχο … Θα ψαρεύει κ αυτός τίποτε…. αγουρα “προσφυγοπουλα”…

    3. περιμενω ΑΛΗΤΑΡΑΔ@Σ …
      απο την ενωση εισαγγελεων να βγαλουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τον ντογιακο τον δημοκρατη …
      μια χωρα ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ γεματη με εγκληματιες λαθρομεταναστες την καταντησαν οι πολιτικοι μαζι με τους ανωτερους δικαστες …

    4. Ας πάνε να ελέγξουν κι της εταιρείες Κινητής γιατί αυτά τα λογισμικά απο κάπου πέρναγαν πριν φτάσουν σε Κινητά κι χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη γίνονταν instal!!!!

    5. Το παραδικαστικό με πρωτεργάτη τον Ντογιάκο ζει και βασιλεύει. Σε σχέση με το προηγούμενο σχόλιο αν αποδειχθεί ότι ξάφριζαν και επιχειρηματίες δεν τους σώζει τίποτα.

    6. Θα βρεθούν πολλά κινητά μολισμενα με το λογισμικό! Πάνε να σφραγίσεις την εταιρεία κ να βγάλεις εντάλματα για τους Ισραηλινούς!
      Η ΕΥΠ παρακολουθούσε και τον Καραιβαζ με εντολή Μητσοτάκη; ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;

    7. Στέλνουν πολιτικοί επιχειρηματίες δημοσιογράφοι και πολίτες τα κινητά τους στην Αυστρία σε εταιρεία για έλεγχο αν έχουν μολυνθεί από το λογισμικό predator! Ακόμα και ληστείες και κλοπές που έχουν γίνει σε μεγάλους επιχειρηματίες μπορεί να ευθύνεται η εταιρεία με το λογισμικό υποκλεπτοντας πληροφορίες και κωδικούς κλπ !
      Θα πέσουν από τις καρέκλες τους μόλις μάθουν την αλήθεια! Έχουν να γίνουν αγωγές μέχρι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο θα τους πάνε!Κανονικά ο εισαγγελέας πρέπει να διατάξει η εταιρεία που έχει γραφεία στην Ελλάδα να σφραγιστουν και να βγούνε εντάλματα σύλληψης!
      Η χώρα και οι πολίτες ήταν σουρωτηρη!

    8. Νέμεσης. Παρακαλέσατε να έρθει γρήγορα. Μόνο αυτή η Θέα μπορεί να μας σώσει.

    9. Ντογιακο αν διαβάζεις αυτά τα μυνήματα άκου καλά αυτό πού θα σού πω… Εάν αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας ο Ηλίας Κασιδιάρης θα τού ζητήσω μία μεγάλη χάρη….να με χώσει στην φυλακή μαζί σου… στο ίδιο κελί… θα περάσεις υπέροχα…. σού δίνω τόν λόγο μου… καί μιας πού είσαι καί ποδοσφαιρόφιλος να δεις τι γκολ θα σου βάζω κάθε μέρα…..για μπάλα θά έχουμε το κεφάλι σου…. Σιχαμενε ανθελληνα προδότη.

    10. Κι ολους αυτούς τους ρεμπεσκεδες τους χρυσοπληρώνει ο λαός. Α ρε ελληναραδες.

    11. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΡΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ….ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    12. Καλά τι περιμένει τώρα ο δικηγορικός σύλλογος … δικαιοσύνη ? απο ενα πληρωμένο / διευθαρμένο και διορισμένο απο τον κούλη εισαγγελέα το παρελθόν του είναι γνωστό με την περίπτωση της χρυσής αυγής και την φυλάκιση των στελεχων της επι σαμαρά τα λόγια περιτέυουνε περί ‘ανεξάρτητης’ δικαιοσύνης

    13. Για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων είναι αναγκαίο να παρακολουθούνται άπαντες ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΊΖΟΝΤΑΙ ΈΓΚΑΙΡΑΑ ΟΙ ΑΠΟΚΛΊΣΕΙΣ..
      Απλώς πρέπει να βρεθούν ηλίθιοι πολιτικοί και κυβερνήσες να το υλοποιήσουν.
      Η συγκυρια το φερε να έχουμε σχεδόν στο 95% των κρατών πανηλίθιους πολιτικούς κυβερνώντες.

      1. Καμιά συγκυρία δεν έφερε τίποτα. Προσεκτικά επιλεγμένοι οι πιο άχρηστοι, πιο διεφθαρμένοι, πιο κίναιδοι. Απαραίτητα προσόντα της υπακοής μαριονέτας.

    14. Ντογιακο οταν ορκιζοσουνα στη θεα Θεμιδα το ξεχασες μαλλον! Το ριξες στη κονομα μετα στα ρουσφετια της Μητσοτακικης Χουντοκρατιας! Εχει ο καιρος γυρισματα! Δικαστικος εισαι η φερεφωνο της Κουλας της πισωγλεντουσας?

    15. Δικαστής
      Πως να δηλώσει η συναδελφος γυναίκα 2.000.000 ευρώ ; Γίνεται, δεν γίνεται. Κακόψυχοι άνθρωποι, μη δείτε κάποια να κάνει λεφτά, αμέσως να πέσετε να τη φάτε. Ε ρε γλέντια στο μπορντελο.

    16. Ανεξάρτητη δικαιοσύνη όπως λέμε αλβανός τουρίστας ; λολ

    17. O Ισίδωρος Ντογιάκος είναι ο γνωστός ο ψηλός ο παναθηναικάκιας που γ@μ@σε τους επόμενους 3 της ΧΑ και τους είχε κλείσει φυλσκή εσκεμμένα με εντολές του Αντώνη Σαμαρά και τώρα είναι ο ρουφιάνος και εντολοδόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για να καλύψει τις υποκλοπές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!!
      Ο Ισίδωρος Ντογιάκος είναι πληρωμένο νεοταξικό τομάρι καθίκι για να καλύψει τον υποκλοπέα και δολοφόνο Ελλάδος και ελληνικού λαού Κυριάκο Μητσοτάκη και την σιχαμένη άθλια παρέα του που είναι δολοφόνοι της Ελλάδος και του ελληνικού λαού!!!!

    18. Την Βλαχου την είχαν βγάλει σε αργία για παράνομη δήλωση. Δεν μπορούσε να δικαιολογησει τα λεφτά που είχε στο όνομα της. Οπότε τι ψάχνετε τώρα? Εάν συγκροτηθεί από την εε μια καθαρή ομάδα εισαγγελέων Ευρωπαίων θα βρεθούν στην μεγαλύτερη μαφία. Δικαστικοί, ανώτατοι της ΕΛΑΣ, βουλευτές, υπουργοί που φτάνει μέχρι πρωθυπουργό και ΠτΔ.

    19. Ο άνρθωπος που εξαργήρωσε την στημένη δίωξή και καταδίκη της ΧΑ με την θέση του εισαγγελέα του αρείου παγου.. Η Ιταλική μαφία σας βλέπει και σας ζηλεύει.. Μετά αναρωτιέσται γιατί υπάρχει μερίδα του κόσμου που ζει για να σας δει στην κρεμάλα.. Καθάρματα..

    20. Φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εκτελεί τις εντολές της εκτελεστικής εξουσίας, Ο βασικός πυλώνας της δημοκρατίας είναι η αρχή της διακρίσεως των εξουσιών, που κατοχυρώνεται σε όλα τα συντάγματα. Αλλά αυτά δεν ισχύουν εδώ, διότι υπάρχουν άλλοι νόμοι. Όμως μάθαμε ότι είχε ψηφίσει η κυβέρνηση έναν νόμο, τον Μάρτιο του 2021, που παρείχε νόμιμη κάλυψη στις υποκλοπές, μαζί με τα ζητήματα των εγκλεισμών. Μπορεί όμως να τους είχε ζητήσει η αμερικάνικη πρεσβεία και ο κ. Πάιατ να το κάνουν, διότι έψαχναν για πράκτορες των Ρώσων. Αυτό το είχαν θέσει οι ΗΠΑ, από την εποχή Τσίπρα, που πέρναγε η συνθήκη των Πρεσπών και αναζητούσαν Ρώσους πράκτορες που δήθεν ξεσήκωναν τους Έλληνες ενάντια στη συνθήκη των Πρεσπών, Φαίνεται το ότι ο πρωθυπουργός ανέλαβε την ΕΥΠ υπήρξε υπόδειξη των ΗΠΑ, για να βρουν τους πράκτορες των Ρώσων, αλλά αυτό το ήθελε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, επειδή ακριβώς επρόκειτο να έλθει ο πόλεμος της Ουκρανίας, που τα έκαναν όλοι σαλάτα, χωρίς πράκτορες βέβαια, διότι δεν υπήρχαν και έτσι έμειναν οι υποκλοπές με την προσωπική ζωή του κ. Ανδρουλάκη, για να γίνει έρμαιο και αντικείμενο εκβιασμού,

    21. Ποιος είπαμε ότι τον διόρισε σε αυτή τη θέση; Η κυβέρνηση; Περιμένετε «ανεξαρτησία».

    22. Μολις βγηκε λαδι ο λοβερδος για το σκανδαλο novartis
      Για αυτο γιναν ολα τωρα…

    23. ρεεεε ντογιακο ?????
      ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ????
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ δημοκρατη του κωλ@υ ,
      ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ,παρε μαζι σου αγκαζε και την κατιγκω την βατραχομουρα …και πηγαινετε στο ΔΙΑΟΛΟ ..

    24. Τον Χίο να τον βάλουν φυλακή είναι ένα ενδεχόμενο υπαρκτό.Να μπει στην φυλακή ο Κούλης δεν γίνεται ούτε στις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας διότι πάρα πολύ απλά αυτός δίνει εντολές στο πώς λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη και οι Εισαγγελείς είναι πιόνια δικά του.Για αυτό και μόνο το λόγο μην ονειρεύεστε για πράγματα τα οποία δεν υπάρχουν περίπτωση να γίνουν ούτε για ανέκδοτο.Αν υπήρχε δικαιοσύνη έπρεπε ήδη αυτή τη στιγμή να είναι στη φυλακή ο Μητσοτάκης.

    25. Πάντα τα δικαστάκια και τα εισαγγελάκια του Δημοσίου πήγαιναν χέρι-χέρι με τις Κυβερνήσεις. Το κακό τώρα είναι ότι ο άχρηστος Κούλης δίνει πολιτικούς πόντους στους άλλους άχρηστους συριζοπασόκους. Όσο για τον παναθηναϊκάκια, άνθρωπος του Κούλη είναι και φίλος του Αντώνη, λογικό να κουκουλώνει την υπόθεση των χαφιέδων.

    26. O οποίος διορίστηκε στην θέση αυτή προ μηνός από την κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!!
      ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΝΕΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ?????

    27. έτσι τη σκαπουλάρουν οι υπηρέτες της τρόικας. Με βουλεύματα, χωρίς δίκη. Η κυβέρνηση τοποθετεί τους επικεφαλής της δικαιοσύνης και αυτοί κάνουν παιχνίδι. Όχι που θα πήγαινε στο ακροατήριο ο άνθρωπος που πούλησε ολόκληρη τη δημόσια υγεία στην γερμανική ‘Ασκληπιός’

    28. Χώστε μέσα τους επίορκους, η δικαιοσύνη δεν είναι κυβερνητικό δεκανίκι είναι ανεξάρτητη και διακριτή εξουσία, όχι όμως οι ανώτατοι υπηρέτες της.

    29. οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν είπαν κουβέντα για την οργουελική δικτατορία της ψευτοδημίας εδώ και 2,5 χρόνια, τώρα το έγινε;;;; είναι τα τηλεφωνάκια τους γεμάτα παράνομο πορνό;;;;

    30. Πω πωωωωωω τι μπουρδελο κράτος είναι αυτό…??
      Χειρότερο και από το ελ Σαλβαδόρ….
      Πρέπει να ξεσηκωθούμε πρέπει να οργανωθούμε…
      Αυτοί δρουν χειρότερα από συμμορία…..
      Η εγκληματική χρυση Αυγή…μπήκε φυλακή…
      Η εγκληματική ΝΔκρατια…Δεν είναι για φυλακή??
      Ο ΣΥΡΙΖΑ που πούλησε την Μακεδονία??Δεν είναι για φυλακή??
      Όλοι αυτοί οι αλήτες που φέρνουν τους λαθραιους δεν είναι για φυλακή…..
      Είστε μπουρδελα……
      .

    31. Μα ρε παιδιά, έλεος! Τη δουλειά του κάνει τίμια και ευσυνείδητα ο άνθρωπος. Υπάλληλος του Μητσοτάκη δεν είναι;

    32. Βλαχου και Ντογιακος , είναι γλύφτες του Μητσοτάκη.

    33. Ο λαός ξέρει τη βρώμικη δουλειά που αναλάβατε κύριοι της νέας δημοκρατίαs

    Comments are closed.