ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ! Ο “ΑΥΛΙΚΟΣ” ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ – ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ: “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΤΑΤΑΡ

    Πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά εμφανίστηκε ο κατοχικός ηγέτης και αχυράνθρωπος του Ταγίπ Ερντογάν στο ψευδοκράτος, Ερσίν Τατάρ. Αφού υποστήριξε ότι «αναγεννήθηκαν και ανεξαρτητοποιήθηκαν» οι Τουρκοκύπριοι με την εισβολή στην Κύπρο, επεσήμανε ότι στο νησί υπάρχουν «δύο χωριστοί λαοί», οι Έλληνες και οι Τούρκοι.

    Ορίστε λοιπόν…

    «Το πρωί της 20ης Ιουλίου 1974, οι Τουρκοκύπριοι ξαναγεννήθηκαν και απέκτησαν την ανεξαρτησία τους όταν τα Μεχμετσίκ (σ.σ. τουρκικός στρατός) πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Έκτοτε έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την πραγματικότητα της ύπαρξης της ΤΔΒΚ, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Τουρκοκύπριους με το θάρρος και τον ηρωισμό που προέκυψε εκείνη την εποχή, με το τίμημα που πληρώθηκε».

    «Στην Κύπρο υπάρχουν δύο “χωριστοί λαοί” και δεν υπάρχει έννοια της κυπριακότητας. Είτε είσαι Τούρκος είτε Έλληνας. Ως Τουρκοκύπριοι, καταφέραμε να διατηρήσουμε την παρουσία μας εδώ αναπτύσσοντας καλές σχέσεις με την μητέρα πατρίδα και λαμβάνοντας την υποστήριξή της. Οι σχέσεις της ‘ΤΔΒΚ’ με την Τουρκία είναι πολύτιμες και η εθνική υπόθεση συνεχίζεται από κοινού».
    «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται όπως εμείς πρέπει να είναι πάντα πιστοί στην πατρίδα και ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να είναι σε θέση να πολεμήσουν αυτόν τον αγώνα με τη δική τους εθνική ταυτότητα και πνευματικότητα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Να χαράξει κάποια μέρα που να έχουμε ξυπνήσει. Κάνουν ότι κάνουν γιατί έχουν το ελεύθερο από αυτούς με τους οποίους κάνουν μπίζνες να το κάνουν. Είναι αυτοί που σκέφτονται σε ποιο σημείο θα ειδοποιήσουν τους εταίρους οι οποίοι θα ψάξουν να βρουν ποιοι θα ασχοληθούν για να μελετήσουν ποιες ενδεχομένως κυρώσεις θα μπορούσαν να επιβληθούν αν σε δέκα χρόνια δεν σταματήσουν να ενοχλούν τα όμορα τους κράτη αφού προηγουμένως επανεξεταστούν οι συνθήκες που έδωσαν σε αυτά τα κράτη οντότητα μήπως είχε γίνει κανένα λάθος και ρίξανε στη μοιρασιά τα μόγγολα…………………..Κοντολογίς δε γ@μιέστε

    Comments are closed.