ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ; – ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ; – ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; – ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ; – ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ORUC REIS ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ;

    Κοινοποίηση:
    erdogan-mitsotakis11

    Συνάντηση σε επίπεδο τεχνικών επιτροπών θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στρατιωτικές αντιπροσωπείες της Ελλάδας και της Τουρκίας, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Η συνάντηση μάλιστα, αρχικά ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

    Πριν τη συνάντηση θα προηγηθεί την Τετάρτη με πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς συζήτηση στη συνεδρίαση των μονίμων αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ, για την παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Φυσικά η συνεδρίαση δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, αφού η Τουρκία έχει βέτο και μπορεί να μπλοκάρει όλες τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα.

    Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ότι έγινε πριν λίγες μέρες με τις δηλώσεις Στόλτεμπεργκ, Ελληνικές κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν τη συνάντηση και αναφέρουν πως «Η Ελλάδα πέτυχε να προηγηθεί οποιασδήποτε τεχνικής συζήτησης σε επίπεδο ΝΑΤΟ, η πολιτική συζήτηση που θα γίνει αύριο στο λεγόμενο nat, δηλαδή, στο βορειοατλαντικό συμβούλιο και στο επίπεδο των νόμιμων αντιπροσώπων»

    Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρότασης του φιλότουρκου ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Ουσιαστικά αυτές οι συναντήσεις αποτελούν το πρώτο βήμα των διαπραγματεύσεων στις οποίες θα εξασφαλιστεί ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να αντιδράσει στις τουρκικές έρευνες εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    Τελικώς φαίνεται ότι όχι μόνο θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλά έσβησαν και οι “κόκκινες” γραμμές που είχαν θέσει οι κυβερνώντες  για αποχώρηση του Oruc reis, ώστε να υπάρξει διάλογος..

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Κοίτα ρέ χαμόγελο τό λαμόγιο πού χαίρεται εκ τών προτέρων γιά τήν μεγαλύτερη προδοσία πού πάει νά κάνει μέ τόν τουρκομογγόλο.Η αδερφή του η ψηλογκαμήλα βλέπει τόν Ερντογάν καί κατουριέται από τή χαρά της.Η Μητσοτέικη ελληνόφωνη σκατοφάρα πού ήπιε τήν προδοσία μέ τό γάλα τής μάνας της πρέπει νά εκριζωθει από τά αγιασμένα χώματα τήσ Ελλάδας πού είναι ποτισμένα μέ τό αίμα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
      Γιάννης Λάκων

    2. Αν εγώ βρίσω την Μαρίκα ή την Ντόρα που γέννησε αυτό το λάθος της φύσης που το παίζει πρωθυπουργός μετά θα έρθει να κάνουμε διάλογο; Ο Ερντογάν μας απειλεί και με λόγια και με πράξεις, μας βρίζει, διαστρεβλώνει όλη την ιστορία, ξεσκίζεται στις παραβιάσεις και ο βατραχομούρης τολμάει να ξεστομίζει πως θα κάνει διάλογο. Δεν κάνουμε διάλογο με κανέναν γενοκτόνο, με καμιά τούρκικη ύαινα. Όποιος βρίζει την μάνα μας δηλαδή την πατρίδα μας και εμάς τους ίδιους πρέπει να παίρνει τον πούλο απο παντού!

    3. απεμπόληση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!! ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!! οργανωμένο σχέδιο..

      τι περιμένουμε;;;; τι διαπραγματευόμαστε;;;;
      τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας!!! αυτών που έχυσαν αίμα για την ελευθερία αυτης της χώρας

    4. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ;
      ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ.
      ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ.
      ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ, ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.
      ΤΟ ΖΒΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΑΡΧΗ

      1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΗΤΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΩ ΤΗΝ ΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥΣΤΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΠΟΡΝΗΣ ; ΠΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΕ !!!

    5. Τι να συζητήσουμε ρε γουρλοματη;
      Τι θα μοιράσουμε ρε από τα δικά μας; Ο Βρωμοτουρκος τι έχει να παζαρεψει δηλαδή. Βλέπω ξαφνικά τα κρούσματα του κοροδοιου να γίνονται 2000 την ημέρα, να αρχίσει πάλι ο τρόμος από τα πουστοκαναλα και ο γουρλοματης να ξεπουλάει.
      Γη και ύδωρ στους μογγολους. Ρε άι στο διάολο ξεφτιλισμένοι.

    6. Ποιό ξεπούλημα ρε, ούτε τι διαβάζεται δέν καταλαβαίνεται μερικοί, συνάντηση στρατιωτικών επιτροπών είναι στά πλαίσια τού νάτο, ακόμα και αυτή η συνάντηση αμφιβάλω αν θα γίνει και να το θυμηθήται αυτό.

      1. οι στρατιωτικοι θα συζητησουν να απομακρυνθουν αμοιβαια τα πλοια στα 10 χιλιομ. αποσταση, να μην πετανε αεροπλανα πανω απο τα πλοια , αυτο ομως συμφερει μονο τους τουρκους, γιατι αυτοι ειναι στα νερα μας, οποτε θα μας απαγορευθει με την βουλα του νατο να τους επιτεθουμε ή να τους επακουμβησουμε, απλα ειναι τα πραγματα…, οχι μονο γκριζαρεται η περιοχη, αλλα ντε φακτο γινεται τουρκικη, αφου συμφωνουμε να μην τους ενοχλουμε οτι και να κανουν..

        1. Έτσι ακριβώς. Αν το ΝΑΤΟ μας απαγόρευσει οχι να επιτεθούμε, αλλα ουτε να αμυνθούμε, εμεις δεν θα το κανουμε. Θα μπαίνουν οι Τούρκοι μεσα στα σπιτια μας κι εμεις δεν θα εχουμε το δικαιωμα ουτε να φωνάξουμε. Το ιδιο εκαναν εξάλλου και στην Κύπρο, μη το ξεχνάμε. Ακομα και στις πυρκαγιές στο Μάτι, ο μπουχεσας είχε πει πως μας απαγόρευσε το ΝΑΤΟ να στείλουμε βοηθεια να μαζέψουμε τον κοσμο μεσα απο την θαλαςςα. Φανταστείτε τι μας περιμένει.

    7. αν οι στρατηγοι δεν αντιδρουν να πουν τη γνωμη τους τουλαχιστον, , τι να σου κανουν κι οι πολιτες?τα γνωστα φυσικα, θα καθονται καναπε, μεχρι τις επομενες εκλογες που θα τιμωρησουν με τη ψηφο τους (εδω γελανε)..γι αυτο δεν ασχολουμαι αλλο με δαυτους, ευχομαι μονο καλη επιτυχια στο κομμα κασιδιαρη που το θεωρω μονοδρομο πλεον οσο κι αν διαφωνουν ορισμενοι με αναρθρες κραυγες και ελπιζω καποια μερα να αποκατασταθει η χαμενη μας αξιοπρεπεια

    8. ..από το βλέμμα σου
      ότι είσαι ένα ακόμα λαμόγιο
      που του έχει δωθεί η διακυβέρνηση αυτού του πολύπαθου τόπου
      επειδή είσαι διατεθειμένος να κάνεις
      ότι ακριβώς προστάζουν τα αφεντικά σου
      τα οποία και σε ανέδειξαν
      πρωθυπουργό της δύσμοιρης Ελλάδος.
      Αλλά θα έρθει κι εσένα η ώρα σου
      Don‘t worry.

    9. Δεν πάμε καλά! Ξεκίνησαν τα βλήματα το ξήλωμα του πουλόβερ με ηλίθιες συναντήσεις του κώλου;;; Πόση εξαπάτηση; Τι αδιανόητες κινήσεις είναι αυτές, που προαναγγέλουν και τις “τεχνικές” μαλακίες για τις οποίες έσχιζαν τα ιμάτιά τους προχθές; Μη δούμε και τίποτα υπαναχωρήσεις στον ερχομό των Γαλλικών πολεμικών;

    10. Αποτελούμε όνειδο για το όνομα που φέρουμε. Καλύτερα να πάψουμε να υπάρχουμε ως Έλληνες. Μας αξίζει να σβήσουμε από το ιστορικό γίγνεσθαι, από τη ντροπή της μετατροπής σε ένα βαλκάνιο λαουτζίκο που τρέμει να ζήσει και περιμένει να του χαρίσει κάποιος Σελτζούκος πίθηκος την ύπαρξη…

      1. Μίλα για την πάρτυ σου. Καλύτερα να πάψουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Ουστ μογγολο.

      2. ΣΩΣΤΟ το σχολιο, τραγικο μεν, αληθινο δε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3. τι μας λες ρε π@π@ρα, θα το θελες ανθελληνικο σκουληκι.. αντε τραβα στις στεπες….να ταισεις ταλογα σου…

    11. Ξεπούλημα της χώρας και αύξηση της περιουσίας της Φαμίλιας Μητσοτάκη,
      Δοκιμασμένη μέθοδος στο Ελλάντα .
      Ας είναι καλά :
      α)οι συνυπεύθυνοι ιθαγενείς ψηφοφόροι
      β) οι νεοέλληνες που με καμάρι δηλώνουν ότι πέρα από το ποδόσφαιρο δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική και το τι συμβαίνει στην χώρα,
      γ) η πέμπτη φάλαγγα των καμμένων εγκεφαλικά που υποστηρίζουν με πάθος οτιδήποτε το ανθελληνικό και πατριδοκτόνο.
      δ) το αλλοιωμένο εκλογικό σώμα από Αλβανούς , Πακιστανούς κτλ. οι οποίοι χέστηκαν για το αν θα δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια ή για το αν οι Τούρκοι θα πάρουν το μισό Αιγαίο μαζί με τα νησιά, κτλ.

      1. Α Κ Ρ Ι Β Ε Σ Τ Α Τ Η περιγραφη!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ: “”οι συνυπεύθυνοι ιθαγενείς ψηφοφόροι”” πρεπει να γραφτει με τα μελανοτερα και ta μεγαλυτερα γραμματα που υπαρχουν σε καθε εκλογικο κεντρο!!!!!!

    12. Τι λες ρε μεγάλε?ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού?
      Είχες και στο χωριό σου ρε καραβλαχε η δεν υπηρετήσεις μάλλον γλυφτρονι αλλοιως θα ήξερες ότι αυτές τις δουλειές οι φαντάροι τις κανουν

    13. Αν αυτο αληθευει, ποιον ρωτησατε ρε ξεαπουλημενοι να πατε σε διαλογο;;;;;; Αυτο θελει ο Ελληνικος λαος;;;;;; Που πηγαν οι κοκκινες γραμμες, εγιναν ασπρες;;;;;; Σας καθηζει στο τραπεζι ο αλητης γραμματεας του ΝΑΤΟ, να συζητησετε τι ρε ξευτιλισμενες μαριονετες;;;;;;; Δεν φτανει η ξευτιλα τοσες μερες που…αλωνιζει το Oruc Reis στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και σεις κοιτατε σαν τους χανους;;;;;; Αντε να χαθητε κατουρημενα ανθρωπακια!!!!!!!

    14. Ένα ακόμη κόλπο της Άγκυρας, για να δικαιολογήσει αυτά που σκοπεύει να κάνει !

    15. Μα δεν βλεπετε την απαθεια γενικα ολων των κομματων ,δεν τους νοιαζει καθολου δειγμα οτι τα παντα ειναι συμφωνημενα ξεπουλημενα εις βαρος της ελλαδας φυσικα,τωρα θα το αμπαλαρουναι ωστε να μην υπαρχει καμμια αντιδραση απο τον κοσμο με τα μ,μ.ε να κανουν το μαυρο ασπρο και στο τελος ζησανε αυτοι καλα και εμεις χειροτερα.

      1. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι το βλεπω και εγω….. “αμπαλαρουναι” = για μενα ξεφουρνiσμα……. στα ελληνοειδη………………..

    16. Και κάτι άλλο.
      Πρόσφατα παρουσιάστηκε φανταράκι γνωστό μου σε κέντρο εκπαίδευσης.
      Χάλια.
      Τόσα δις θα δώσει η κυβέρνηση να πάρουμε φρεγάτες κλπ
      Δεν μπορούν να δώσουν και λίγα χρήματα να υπάρχει καθαριότητα σε όλα τα (μεγάλα) στρατόπεδα (έστω 2 φορές την εβδομάδα να πηγαίνει Ιδιωτικό συνεργείο) ???

      Η Καθαριότητα δεν είναι πολυτέλεια , είναι ανάγκη , το αξίζουν τα παιδιά μας .
      Η βρωμιά δεν σε κάνει πιο σκληρό όπως νομίζουν κάποιοι στόκοι ….

      Και δεν μιλάει κανείς !!! Ούτε οι λαλίστατοι της αντιπολίτευσης !!!
      ……..μα ξέχασα αυτοί δεν πάνε φαντάροι……….

      1. Τι λες ρε μεγάλε?ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού?
        Είχες και στο χωριό σου ρε καραβλαχε η δεν υπηρετήσεις μάλλον γλυφτρονι αλλοιως θα ήξερες ότι αυτές τις δουλειές οι φαντάροι τις κανουν

      2. Τι λες ρε Γιώτα. Γιατί αν πηγές ποτέ φαντάρος θα ήξερες την Καλλιόπη και την αγγαρεία. Θες και ιδ. Εταιρεία καθαρισμού. Μήπως να φέρουμε και εταιρεία security να κάνει τις σκοπιές;

    17. Τώρα είναι ερώτημα το τι θα συζητηθεί;; Αφού τα έχουν κανονίσει εδώ και πολλά χρόνια…

    18. Δεν νομίζω αυτό να είναι αλήθεια. Γιατί εάν είναι έτσι, κάνουμε διπλωματία νηπιαγωγείου.Ή προδοσία.Θα δώσουμε όχι απλά σανίδα σωτηρίας στον Ερτογάν, που αυτή την στιγμή τα έχει χαμένα, αλλά και πολλά δικαιώματα επί της κυριαρχίας μας.

    19. Γιατί δεν βγαίνουμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε;θα περιμένουμε να μπούνε στην Αθήνα;

    20. Θέατρο ΟΛΑ! Όλα είναι Στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Ήδη τα έχουν ξεπουλήσει ΌΛΑ!

      1. Δυστυχως συμφωνω.
        ΑΠΑΙΤΩ την ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    21. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    22. Μα δεν είναι και καλοί ηθοποιοί….

    23. ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΞΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ.

    24. Με τα τουρκικά πολεμικά πλοία εντός Ελληνικης υφαλοκρυπιδας? Με τους Τούρκους που απειλούν πως θα εισβάλουν? Ρε πάτε καλά? Ο τούρκος δεν σέβεται την συνθήκη της Λωζανης, θα υπολογίσει τον διάλογο με τον Μητσοτάκη? Ρε μην μας ξεφτιλίζετε, ολόκληρο τον λαό και βασικά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Α ρε ερντογαν, άνοιξε μπ@υρδελο και πάρε 300 ποθτανες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Στην βουλή θα τις βρεις τις τσ@λρλες.

    25. και δεν υπαρχει και καποιος να τον βγαλει απο την μιζερια του

    26. ειτε με το να βολταρει η οχι αν παμε στο τραπεζι θα την φαμε οι 300 μασ θα μασ πασαρουν οτι αποφυγαμε τον πολεμο [ για ποσο ακομα αραγε σε λιγα χρονια παλι θα ζητανε κατι οι τουρκοι ] και προβλεπω οτι θα φωναξουμε και ζητω στο τελοσ ….. η γνωμη μου , πρεπει να ξυνωμαστε στον ερντογαν [ 12 μιλια παντου ] για να τον αναγακσουμε να κανει την αρχη και να αφησουμε τον στρατο ελευθερο να κανει την δουλεια του , τωρα που οι γαλλοι ειναι στο πλευρο μασ και θα βοηθησουν οχι με στρατο οπωσ καποιοι κοροιδευουν αλλα με ηλεκτρονικο πολεμο και αντε γεια μογγολια

    27. Τι γράφετε μωρέ παίρνετε την προπαγάνδα του αναντολού τουρκικού πρακτορείου την προπαγάνδα και την ανακυκλώνετε ;

    28. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ? ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΙΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Ο ΣΤΟΛΟΣ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ? ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΕ?

    29. Δεν χρειάζεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί προ καιρού. Σας θυμίζω, πως η Ντορα, η σύζυγος του επιχειρηματία που κάνει μπίζνες στην Τουρκία, η βουλευτής της ΝΔ και αδελφή του πρωθυπουργού, είχε εξαγγείλει από την αρχή του έτους την παράδοση της ΑΟΖ Καστελλόριζου στους Τούρκους. Είχε πει τότε, παραδίδουμε το Καστελλόριζο, για να σωθούν Κρήτη, Χίος και τα μεγάλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πιστεύατε πως είχε τρελαθεί, όχι πατριώτες, οι αποφάσεις της δυναστείας ήταν ήδη ειλημμένες. Απλά τώρα, με την προσεκτικά προετοιμασμένη απειλή πολέμου, ωρίμασαν οι συνθήκες για να περάσουν τα δυσάρεστα στην κοινή γνώμη της χώρας.

    30. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕΠΟ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ…ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΝΤΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ….

    31. Δηλαδή ο Σολντεμπεργκ έλεγε αλήθεια; Απίστευτο, πέφτω από τα σύννεφα!

    Comments are closed.