ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ…ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Υπάρχει μια ανατροπή στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για την υπόθεση κοκαΐνης αφού δεν βρέθηκαν τα δακτυλικά της αποτυπώματα πάνω στο δέμα που μετέφερε που σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τα ναρκωτικά που περιείχε το πακέτο αυτό.

    Η δίκη του μοντέλου αρχίζει την Πέμπτη και σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αναμένεται να διαρκέσει περίπου οκτώ ημέρες.

    «Είδαμε την Ειρήνη την Κυριακή που μας πέρασε, είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι θα αθωωθεί. η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη», είπε στον Ant1.

    Λίγα 24ωρα πριν τη δίκη, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μοντέλου, όπου απεικονίζεται στην Αντις Αμπέμπα να διασκεδάζει σε μαγαζιά της πόλης, πριν ταξιδέψει στο Χονγκ Κονγκ. Οι φωτογραφίες αυτές, λίγο μετά κατέβηκαν από τον χρήστη του Διαδικτύου.

    «Δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος της υπόθεσης, ποιος την παρέσυρε, ποιος την κορόιδεψε και την εξαπάτησε και ποιος, αυτός μαζί με τους συνεργούς του, έβαλε τα ναρκωτικά ουσιαστικά, στην κρύπτη», σχολίασε ο κ. Κεχαγιόγλου.

    «Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της.

    Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

     

    «Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

    6

    5

    12

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα εις γνώση της ταξίδεψε σε αυτές τις χώρες και αποφάσισε να κάνει γερή μπάζα ρισκάροντας να την πιάσουν. Ήξερε ότι μπορεί να τη πιάσουν αλλά το ρίσκαρε για να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Αν δεν την είχαν πιάσει τώρα θα έκανε “μεγάλη” ζωή. Δηλαδή θα πρέπει εμείς να λυπηθούμε επειδή τζόγαρε και έχασε;

    2. Ισόβια… Τέρμα…Η Κίνα δεν είναι όπως εδώ όπου οι υπεύθυνοι για τους νεκρούς στο μάτι περνάνε πλημμελειοδικείο.

    3. ο αραπης ειναι το καλαποδι για να στρωσει το κουτι της …δεν μπορει ο πελατης να δυσκολευεται …αυτο δεν μας απασχολει ..ειναι το πιο ευκολο επαγγελμα …το εμποριο κοκας ομως που ειναι το εμποριο του θανατου ,πρεπει να τιμωρειται με ισοβια ….λοιπον τσουλακι να αντιμετοπισεις τις συνεπειες …οχι εσυ απο το χωριο πονηρη ,και τα κοριτσια εδω σπουδαγμένα να δουλευουν στου γρηγορη καφε ‘ η πολήτριες 12 ωρες την ημεραμε 400 € το μηνα

    4. Ελα ρε σεις , εκανε μια μαλακια στα 19της , θα το πληρωσει εφ’ορου ζωης ? Αν και ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτα που περασε , ουτε Marlboro θα βαλει στο στομα της.
      Και αυτη να μην διακινουσε κοκα , την διακινουνε τα Kρατη , εδω εμεις τωρα θα γεμισουμε με χασισοδεντρα, Συριζο-χασισιδεντρα..

    5. Το κορίτσι είναι καλό αλλά το φάγαν τα κυκλώματα. Έκανε παρέα με Ρουμάνους και Αφρικανούς γιατί δεν ήταν ρατσίστρια. Τους βοηθούσε και την ξεγέλασαν. Μια εξυπηρέτηση νόμιζε πως θα έκανε. Να γνωρίσει τον κόσμο ήθελε και να δει εξωτικά πουλιά της Αφρικής.
      Ας προσευχηθούμε να λήξει η περιπέτεια της και να επιστρέψει στο νησί της και να νυμφευθεί έναν καλλιπυγο νεανία. Εντροπή σας να λέτε τέτοιες φράσεις ενώπιον διαδικτύου.

    6. Μας ζαλισατε τα αρτιδια με το βλήμα… Στην λούτσα μας… Ας πρόσεχε το ψώνιο..

    7. Και τι σημαινει αυτό ρε ξυπνιε κεχαγιογλου,το ότι δεν βρεθηκαν δακτυλικα αποτυπώματα,σημαινει ότι είναι και αθωα,ισως να είναι και κολπο της συμμοριας,σε περιπτωση που πιανοντε τα βαποράκια.

    8. Πολύ έξυπνη υπερασπιστική γραμμή βρήκανε και δεν προκαλεί… Το “πακέτο” των 2.5 Κg τρύπωσε -λέει- μόνο του στο σακίδιο, διπλασίασε το βάρος του, αλλά το “αθώο”και “άβγαλτο” μοντέλο δεν κατάλαβε τίποτα…

      Επειδή οι Κινέζοι δεν “στροφάρουν” όπως εμείς, δεν πρόκειται να καταλάβουν τέτοιον υψηλό συλλογισμό και κατά συνέπεια το βλέπω το “μοντέλο” να παίρνει από 17 χρόνια ως ισόβια. Εγώ λέω στους Κινέζους να μην είναι τσιγκούνηδες, ούτε να ταλαιπωρούνται με μπακαλοτέφτερα, ΙΣΟΒΙΑ ακούγεται πολύ καλά και θα τους το χρωστάμε και χάρη. Για φαντασθείτε το “μοντέλο” να επιστρέψει στην Ελλάδα και να προσφέρει τις “αγαθές” υπηρεσίες του στα παιδιά μας;;;

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    9. Βρωμοτσουλο ολοι σού ευχόμαστε τα χειρότερα

    10. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ! ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ, ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΛΑΖΕ.

      1. Η πλειοψηφία τότε των κοριτσιών τέτοιες είναι. Τσιγαράκι, ποτάκια και σεξ .

        Ρε δεν πάτε καλά !

    11. ήξερε τί έκανε, έκανε την κλασσική έκφυλη ζωή των νέων γυναικών και βρήκε και τρόπο να βγάζει κανένα φράγκο μέχρι που την μαγκώσανε. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟ “ΜΟΝΤΕΛΟ” !!!!!

    Comments are closed.