ΕΛΛΗΝΙΚA HOAXES! “ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ” – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στους απατεώνες και παραχαράκτες των ειδήσεων και τους ξένους αφεντάδες που υπηρετούν τα ellinika hoaxes, έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν κι εμείς και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες. Όπως και στην κάλυψη (για να μην πούμε χρηματοδότηση) που τους παρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    Aλλά το ότι εργάζονται για την Άγκυρα, μόλις τώρα αποκαλύπτεται.
    Μέχρι τώρα ξέραμε ότι εν ενεργεία στρατιωτικό στέλεχος (Πολεμική Αεροπορία), αλλά και αστυνομικός (!) ήταν στην συντακτική τους ομάδα, μαζί με τον «πρεσβευτή της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού» και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Α.Παπανδρέου (φοβερές συμπτώσεις, ε;), καθηγητή Ηλία Μόσιαλο.

    Τώρα αποκαλύπτεται ότι εργάζονται και από την Τουρκία κατά ελληνικών ιστοσελίδων,

    Και πριν συνεχίσουμε με τον απατεώνες και πράκτορες της Άγκυρας, (300.000 ευρώ η αμοιβή τους κάθε χρόνο από την ΕΕ για να προκαλούν οικονομική ζημία σε ιστοσελίδες που δεν είναι αρεστές στις Βρυξέλλες και την κυβέρνηση με τις ως επί το πλείστον, συκοφαντίες τους) ας δούμε πώς ξανακτύπησαν: Έβγαλαν fake news το συγκλονιστικό βίντεο του Αρμένιου μαχητή που δίνει αναφορά εν μέσω νεκρών συμπατριωτών του.

    Και λένε ότι είναι από… ταινία!

    Μια σκηνή αυτής της ταινίας που δεν έχει καμία σχέση, ούτε ως φωτογραφία, με το βίντεο που έδωσαν οι Αρμένιοι στην δημοσιότητα, με κλασικό απουσία της αρμενικής σημαίας που φαίνεται στην ταινία. Απλά υπάρχει ένα μικρόφωνο, από αυτά που καταγράφουν δηλώσεις από μακριά, επάνω από τον Αρμένιο αξιωματικό. Εννοείται ότι έτσι γίνεται η καταγραφή ενός ρεπορτάζ.
    Το κείμενο υπογράφεται από κάποια «Αναστασία Κοτσανίδου» (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο).

    Ας δούμε το συγκλονιστικό βίντεο και μετά την ταινία για να καταλάβουμε τι εννοούμε.

    Στο μεταξύ τα ellinika hoaxes είναι γεμάτα από διαψεύσεις αρμενικών βίντεο. Ο αζερικός αγωγός TAP, οι Τούρκοι και οι κυβερνητικοί εμπλεκόμενοι σε αυτόν, όντως έχουν πλημμυρίσει με χρήμα την ελληνικά αγορά του διαδικτύου…

    Πριν λίγο διέψευσαν και μία άλλη δημοσίευση επικαλούμενο το… τουρκικό teyit.org! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτε: Στην σελίδα τους τους ξέφυγε ότι εργάζονται για να υπονομεύουν ελληνικές ιστοσελίδες στο facebook από την… Τουρκία!

    Αφού τους επιτρέπουν να παίζουν τον ρόλο της 5ης φάλαγγας των Τούρκων, μια χαρά κάνουν και μαζεύουν εκατομμύρια…

    πηγή: pronews.gr

    Και κάπου εδώ να θυμίσουμε και το μεγάλο κυνηγητό που έχουν κάνει οι συγκεκριμένοι αλήτες του διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας, όταν αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου (λες και γνώριζαν ότι κάτι θα συμβεί!!) απέκλεισαν τις δημοσιεύσεις μας απο το social media για σχεδόν 2 μήνες. Και μέχρι και σήμερα συνεχώς μας δημιουργούν προβλήματα και μας μπλοκάρουν από παντού….βάζουν περιορισμούς ορατότητας στις σελίδες μας , γιατί χαλάμε την “σούπα” τους όπως βλέπετε.

    Να θυμίσουμε επίσης ότι και πρόσφατα απέλεισαν από την σελίδα του στο facebook τον δικηγόρο Ν. Αντωνιάδη γιατί “τόλμησε” να γράψει στην σελίδα του την άποψη του για το κακό που κάνει η χρήση μάσκας,  ειδικά στα παιδιά, για την μη τιμωρία του Ν.Ευαγγελάτου καθώς παρουσίαζε παλιές ακτινογραφίες πνευμόνων στην εκπομπή του για να τρομοκρατήσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό και πολλά άλλα θέματα. Θυμίζουμε εδώ την είδηση.

    Και ρωτάμε. Ως που θα παέι η βαλίτσα με δαύτους;;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ονόματα, Διευθύνσεις και τηλέφωνα υπάρχουν από αυτά τα Ανθελληνικά σκουλήκια, της Αριστεροδεξιάς.

    2. Και οι Γερμανοί ξέσκισαν την Ελλάδα σε όλα όσα έχουν σημασία πχ εθνικά θέματα. Τώρα εσύ πανηγύριζε για την…μπαλα.

    3. Πρεπει να φτιαχτει ενα κομμα πχ(Πατριωτικη Συμμαχια) με στελεχη απο Χρυση Αυγη,Ελλαδα-Ενας Δρομος,Ελληνικη Λυση,Νεα Δεξια,ΕΛΑΣΥΝ,Εθνικο Μετωπο,Ελληνες Για την Πατριδα,ΛΑΟΣ.Οσο ειναι κατακερματισμενη η πατριωτικη ιδεα και δεν μπουν ολοι κατω απο εναν μανδυα η χωρα δεν εχει σωτηρια.Και πρεπει να γινει εγκαιρα ωστε να προλαβουν τις προσεχεις εκλογες.

    4. Βρώμα και δυσωδία επικρατεί .Θα έρθουν η εκλογές, αλλά δεν θα βρούνε ούτε την ψήφο τους Η αγανάκτηση του
      ΄Ελληνα αλλά κάθε Ελληνίδος είναι πλέον στο κόκκινο,,,,,,,

      1. Μια χαρα θα …ψηφιστούν… ολοι οι προδοτες ξανα. Οχι απο τους Ελληνες, αλλα απο μια ιδιωτική εταιρία που βγάζει τα αποτελεσματα των εκλογών οπως θέλει το σύστημα. Ποιος μπορει να ελέγξει τι πραγματικά ψήφισε ο Ελληνικός λαός;;; Μην ελπίζεις λοιπον καμια αλλαγή με τις εκλογες. ….δικές τους….ειναι και αυτες.

    5. Sorry αν στο χαλάω αλλά είναι ταινία. Απλά πράγματα.

    6. Παιδιά, σήμερα πήρανε παρτουζα τον Μητσοτάκη, και στην εε και στο νάτο και στον ΟΗΕ. Δεν ήξερε από που του ερχόταν. Ο ΟΗΕ έβγαλε το τουρκολιβυκο νομιμο, στο ΝΑΤΟ τον έβαλαν να υπογράψει πως δέχεται παραβίαση Ελληνικου εναέριου χώρου από τους τουρκους και να μην αντιδρα, στην εε τον έγραψαν στα @@ τους και πήραν θέση υπέρ του τζιχαντιστη εισβολέα ερντογαν. Και φυσικά του είπαν να σκάσει και να υπογράψει υπέρ των κυρώσεων στην Λευκορωσία. Συγγνώμη για την φράση αλλά πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική π@υτανα της ευρωπης, παραδίδει τα πάντα δέχεται τα πάντα και κάνει τσιμπουκι ακόμη και στον τελευταίο γερμανο κλητηρα που υπάρχει τώρα στην σύνοδο. Τον έχει ξεκ@λιασει η μερκελ. Ο ερντογαν πανυγηριζει με τον μ@λακα τον Μητσοτάκη, σήμερα σε συμφωνία με την μερκελ πήρε ότι ήθελε. Είναι τόσο ηλιθιος που παρά το γεγονός ότι τον ξεφτίλισαν, αυτός μιλάει ακόμη για διάλογο και διπλωματία !!!! Πρέπει εκεί στην ΝΔ να τον ρίξετε, καταστρέφει την χώρα ξεφτιλίζει τον λαό μας, έχει ηττηθεί παντού. Και το χειρότερο τα δέχεται όλα από όλους και σε όλα τα θέματα.

      1. καλησπερα επειδή με εκφράζει και εμένα και όλους τους Έλληνες αυτό το άριστο κείμενο θα το κάνω copy

    7. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 2 εβδομάδες έχω θέμα με το σαιτ του μακελειου. Κάνει διάφορα η οθόνη και με δυσκολεύει. Δε ξέρω αν φταίει το μηχάνημα μου ή είναι κάτι άλλο. Όσο για το ΗΟΑΧΕΣ ο Φλώρος τι κάνει; εφόσον είναι στην πολεμική αεροπορία.;

      1. Σε κατάλαβε ο Μητσοτάκης ότι είσαι προβοκάτορας και φοβάται μη τον ρίξεις μέσω των σχολίων σου.Επιστρατευσε λοιπόν όλη τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να σε ξεκανει σιγά σιγά ώστε να μη φαίνεται και πέσει η κυβέρνηση.

    8. δηλαδη οι πολεμικοι ανταποκριτεσ κουβαλανε και το μικροφωνο με το κονταρι στο μετωπο

    9. κι ομωσ ειναι απο την ταινια , η καθε σκηνη που γυριζουν σε μια ταινια εχει πανω απο μια καμερα για να βρουν την καλυτερη ληψη απο διαφορετικεσ γωνιεσ , γι αυτο οι δυο σκηνεσ δεν ειναι καρμπον … μεχρι και το κρανοσ του φανταρου ειναι ανασηκωμενο στο κεφαλι του και στα συο βιντεο

    10. ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΣΙΡΆΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    11. Τους πληρώνει καλά ο Σόρος και η ΜΙΤ,θα ρθει και η ώρα αυτών των γενιτσάρων

    12. Όποιος διαβάζει σελίδα πού τού λέει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.. είναι πανηβλακας

    13. ΚΑΛΑ ΡΕ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ΚΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΛΑΨΑ ΕΙΣΑΣΤΕ

      1. Γιατί μουνόπανα του Σόρος και των Ελληνικά Hoaxes δεν διαψεύδεται την ύπαρξη τής γύφτικης Μακεδονίας;Γιατι δεν διαψεύδεται πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός;Γιατί δεν διαψεύδεται την δήθεν στρατιωτική ομάδα ΟΕΑ που στην πραγματικότητα είναι πράκτορες κατά της Ελλάδος και ανυπότακτοι;Μήπως εκεί στη Γερμανία έχετε σχέση με το μπάσταρδο αρθρογράφο της ΟΕΑ που απειλούσε το Στέφανο καθημερινά πώς θα τον βρουν στα Θυμαράκια στο ιστολόγιο της πουτανας αυτής ομάδας;Σας είχα πει μουνόπανα ότι κάποια στιγμή θα βγείτε στη φόρα.Ο ανθελληνισμός πληρώνεται.Και ακόμα δεν είδατε τίποτα θα βγούνε πολλά ακόμα στη φόρα. Εμείς οι πατριώτες με την Αγνή ψυχή θα το σώσουμε αυτό το Εθνος τσογλάνια του κερατά.

    14. Θα ήθελα για λίγο να έχω την εξουσία, από όλα αυτά τα ξενόδουλα αποβράσματα ανθέλληνες να ξεβρομίσω την ΠΑΤΡΊΔΑ

    Comments are closed.